Mäklare Max Nilsson

Max Nilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sivs gränd 9A, Hyllie, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Sivs gränd 9A, Hyllie, Malmö kommun, bild 2
Sivs gränd 9A, Hyllie, Malmö kommun, bild 3

Sivs gränd 9A

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
1 795 000 kr
44,4 m²
2 rum
vån 1/4
2 623 kr/mån
40 428 kr/m²

Varmt välkomna till denna moderna tvårummare i hjärtat av Hyllie. Här bor ni i ett bekvämt hem med härlig takhöjd, öppen planlösning till köket, stort badrum med tvättmöjligheter, smart förvaring, rymligt sovrum med gott om plats för en stor dubbelsäng samt en härlig uteplats vänd mot föreningens lugna innergård. Sivs gränd 9A ligger i ett mycket trivsamt område med endast någon minuts gångavstånd till Hyllie Station, Emporia, City Gross och grönskande omgivningar. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Drottninggatan 1 AE, Slussen, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 14:00
Drottninggatan 1 AE, Slussen, Malmö kommun, bild 2
Drottninggatan 1 AE, Slussen, Malmö kommun, bild 3

Drottninggatan 1 AE

Lägenhet
Slussen, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
3 195 000 kr
71 m²
3 rum
vån 6/10
4 645 kr/mån
45 000 kr/m²

Varmt välkomna till Drottninggatan 1AE. Här bor ni i ett nytt och modernt hus med bekvämligheter som hiss från markplan, stort badrum med tvättmöjligheter, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en rymlig balkong i härligt västerläge. Brf Nils 24 är en populär förening med 127 lägenheter och fem uthyrningsbara lokaler. I källaren finns ett underjordiskt garage med plats för över 90 parkeringsplatser. I fastigheten finns en övernattningslägenhet som alla medlemmar kan hyra. I området hittar ni allt från matbutiker, restauranger, parker, gym och köpcentrum. För pendlaren är det endast någon minut till Stockholmsvägen som tar er till både E6 och E22. På behagligt gångavstånd når ni även Malmö Central.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Roslins väg 18 (Bostadsrättslokal), Ribersborg, Malmö kommun

Roslins väg 18 (Bostadsrättslokal)

Övrigt
Ribersborg, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
1 195 000 kr
81 m²
vån 1/1
7 815 kr/mån

Nu ges ett unikt tillfälle att förvärva denna bostadsrättslokal belägen på utmärkt skyltläge i hjärtat av Ribersborg. Formbar lokal med generös yta möjliggör flera olika användningsområden. Stora fönsterpartier som skänker både fint ljus och skapar perfekt yta för marknadsföring och produktexponering. Ta chansen och expandera din verksamhet idag! Kontakta mäklaren för visning. Varmt välkomna!

Visar alla 3