Mäklare Mikael Öhlin

Mikael Öhlin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Barsebäcksvägen, Saxtorp, Landskrona kommun

Barsebäcksvägen

Tomt
Saxtorp, Landskrona kommun
Våningen & Villan Svedala

6 000 000 kr

23,5 ha tomt

På naturskönt läge vid Lundåkrabukten mellan Barsebäck och Landskrona. Areal om ca 25 ha fördelat på två skiften, väster och öster om Barsebäcksvägen. Det finns två separata värderingar i dokument.

Tottarp - Malmövägen 385, Staffanstorp, Staffanstorps kommun
  • Sön 5 feb kl 11:30
Tottarp - Malmövägen 385, Staffanstorp, Staffanstorps kommun, bild 2
Tottarp - Malmövägen 385, Staffanstorp, Staffanstorps kommun, bild 3

Tottarp - Malmövägen 385

Gård/Skog
Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Våningen & Villan Svedala

4 995 000 kr

150 m²

4 rum

5 028 m² tomt

Denna charmiga avstyckade gård finner vi i populära Staffanstorp. Bostaden erbjuder generösa kvadrat och flertalet rum. Med välplacerade fönsterpartier som ger optimalt ljusinsläpp skapas bra möjligheter för den som vill sätta sin egen prägel på bostaden. Ett stort plus är uterummet i nybyggt skick med en mysig braskamin. Annex som enkelt kan göras om till egen lägenhet eller användas för den egna verksamheten. Generösa ekonomibyggnader med verkstad och förvaring. Läget erbjuder även bra pendlingsmöjligheter till både Lund och Malmö samt vidare runt i Skåne. Möjligheterna är absolut enorma - så detta vill ni definitivt inte missa!

  • Premium
Stävgatan 4, Skillinge, Simrishamns kommun

Stävgatan 4

Tomt
Skillinge, Simrishamns kommun
Våningen & Villan Svedala

1 095 000 kr

872 m² tomt

Nu har du möjlighet att förverkliga dina husdrömmar på ypperligt läge på Österlen. Tomten säljes exklusivt med M.E REALTY Arkitektstudio som ger dig en ypperlig chans att förverkliga ett unikt arkitektritat hus på ett attraktivt läge. På www.merealty.se kan du skrolla bland studions spännande projekt Unik möjlighet att designa ditt eget hus på attraktivt läge.

Modeshögsvägen 97, Gislöv, Trelleborgs kommun
Modeshögsvägen 97, Gislöv, Trelleborgs kommun, bild 2
Modeshögsvägen 97, Gislöv, Trelleborgs kommun, bild 3

Modeshögsvägen 97

Tomt
Gislöv, Trelleborgs kommun
Våningen & Villan Svedala

3 595 000 kr

1 762 m² tomt

Nu har du möjlighet att förverkliga dina husdrömmar på ypperligt läge på Sydkusten. Tomten säljes exklusivt med M.E REALTY Arkitektstudio som ger dig en ypperlig chans att förverkliga ett unikt arkitektritat hus på ett attraktivt läge. På www.merealty.se kan du skrolla bland studions spännande projekt Unik möjlighet att designa ditt eget hus på attraktivt läge. Exempelhus på bilderna som är ritat av M.E REALTY kan erbjudas med en totalentreprenad i siporex (sten) med bastu och ryggåstak från 4 449 000 SEK. Vid fler frågor, vänligen kontakta Mattias Edberg på [email protected]

  • Premium
Holmagatan 42, Svedala, Svedala kommun

Holmagatan 42

Radhus
Svedala, Svedala kommun
Våningen & Villan Fastighetsförmedling

2 995 000 kr

120 m²

5 rum

239 m² tomt

Ypperligt tillfälle att förvärva detta trevliga boende i familjevänliga kvarter. 1½ plans kedjehus med lättskött tomt i bästa sydväst läge. 120 välplanerade kvm fördelad på bottenvåning med stort vardagsrum med vedkamin, kök med matplats, sovrum, gäst-WC samt tvättstuga med duschkabin. Ovanvåningen rymmer allrum, 2 sovrum samt badrum. Trädgårdstomt med inglasat uterum. Garage.

Rödhakevägen 67, Skurup, Skurups kommun

Rödhakevägen 67

Villa
Skurup, Skurups kommun
Våningen & Villan Svedala

2 695 000 kr

144 m²

6 rum

392 m² tomt

På solig södertomt i barnvänligt och bilfritt område presenterar vi denna gedigna villa. Uppväxt trädgård med grönskande häckar bjuder på soligt västerläge med fina gröna ytor för de små så väl som de stora. Invändigt väntar en interiör som är i behov av renovering, men som erbjuder en bra grund till att bli något helt fantastiskt. Vad sägs om stora sociala ytor, både på entréplan och ovanvåning samt rymligt kök med anslutande matrum. Lägg där till möjlighet till fem bra sovrum och två badrumsmiljöer samt separat tvättrum med egen grovingång. Ja, ni hör själv att här finns alla möjligheter till era drömmars hem! Varmt välkomna på visning.

Svaneholmsvägen 48, Skurup, Skurups kommun

Svaneholmsvägen 48

Villa
Skurup, Skurups kommun
Våningen & Villan Fastighetsförmedling

2 595 000 kr

150 m²

5 rum

881 m² tomt

På bra läge i expansiva Skurup erbjuds ni en 30-tals villa om 150 kvm boyta och hel källare. Bostadsytan är fn inredd med två uthyrda lägenheter med intäkt om 216.000 kr/år. Tak, fönster och fasad har renoverat 2013.

Sjötorpsvägen 35, Tygelsjö, Malmö kommun

Sjötorpsvägen 35

Gård/Skog
Tygelsjö, Malmö kommun
Våningen & Villan Svedala

25 000 000 kr

246 m²

6 rum

3,8 ha tomt

Furudals gård! Mycket fint belägen hästgård utanför Tygelsjö med stort ridhus och rejäla ekonomibyggnader såsom industri- och kontorsbyggnad, gårdsverkstad och rymligt lager. Den välskötta gårdsplanen är inbjudande. Här finns en generöst tilltagen mangårdsbyggnad i bra nyrenoverat skick med pool, grönskande trädgård, braskamin och ett härligt uterum för mysiga kvällar. Här erbjuds även ett annex inrett med både kök och badrum som passar utmärkt för generationsboende och/eller för anställd personal. Lägg därtill hagar och stallbyggnader med plats för flera hästar. Tillfälle att förvärva den perfekta gården där man enkelt förenar verksamhet och hästhållning. Mycket bra läge med närhet till kusten och ca 10 minuter med bil till Malmö. Varmt välkomna på visning!

Tallbacksvägen 7, Kungshult, Eslövs kommun

Tallbacksvägen 7

Gård/Skog
Kungshult, Eslövs kommun
Våningen & Villan Svedala

16 950 000 kr

230 m²

6 rum

2,8 ha tomt

Strax utanför Eslöv och endast 12 km från Flyinge i natursköna Skåne presenterar vi denna fantastiska hästgård uppförd 2011 på generös fastighet om ca 3 ha, som bland annat stoltserar med ett modernt stall om 17 boxplatser integrerat med ridhus 21x42 med möjlighet att förlänga och dessutom inreda bostad eller kontor om totalt 240 kvm i två plan. Vackert boningshus i gedigen sten med delvis öppet i nock, flera sovrumsmöjligheter och stora sällskapsytor liksom kök i öppen planlösning. Huset har ett integrerat dubbelgarage och dessutom lyxigt poolhus om hela 160 kvm. Vidare erbjuds en utmärkt ridbana, flertalet hagar och longerhall. Stallet har tilltalande attribut såsom två sadelkammare, spolplattor, solceller, solarium och mycket annat som förenklar vardagens hästliv. Påkostad utemiljö med underbar medelhavskänsla där travertinbeklädda ytor ackompanjeras av imponerande palmer och vackra planteringar. Stor solcellsanläggning och värmepumpar medför låga driftskostnader. Unikt och exklusivt! Se gärna filmen: https://vimeo.com/user94737151/review/724762570/42133df0b6

Visar alla 9