Mäklare Mikias Yonas

Mikias Yonas

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Södra gulsparvsgatan 56, Söderkulla, Malmö kommun

Södra gulsparvsgatan 56

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
1 750 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 4/8
5 690 kr/mån
21 739 kr/m²

I eftertraktade Söderkulla finns nu en bra möjlighet att förvärva denna inflyttningsklara trerumslägenhet i den välskötta HSB-föreningen Silversmeden. Denna fantastiska lägenhet har en stor inglasad balkong som badar i dagsljus och har vackra ljusa golv! De stora fönsterpartierna i två väderstreck skapar en inbjudande atmosfär med ett generöst ljusflöde som sprids harmoniskt genom de rymliga rummen. Renoveringen är genomtänkt och samspelar perfekt med de unika detaljerna i interiören. Två av väldigt många saker som är bra med detta fantastiska boende. Det rymliga köket erbjuder även gott om plats för större matbord och generösa arbetsytor för matlagning. Sovrummen får generöst med dagsljus från de stora fönstren som också ger en underbar utsikt över grönskan. Från sovrummet har man direkt tillgång till den inglasade balkongen, vilken blir en härlig förlängning av rummet och bjuder på sol från förmiddag till kväll året runt. Här bor ni i en stabil förening med närhet till allt! Med cykelavstånd finner ni affärer, dagis, skolor och all tänkbar service. Läget är utmärkt för pendlaren med smidig access till ringlederna samt Hyllie station där tågen tar dig in till City eller över till Danmark för vidare färd. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Grönvägen 5C, Arlöv, Burlövs kommun

Grönvägen 5C

Lägenhet
Arlöv, Burlövs kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
1 795 000 kr
72 m²
3 rum
vån 9/9
4 115 kr/mån
24 931 kr/m²

Äntligen finns tillfälle att förvärva en av lägenheterna belägen högst upp i huset på våning 9 med hiss från markplan! Våningen har en underbar inglasad balkong med både vid och fri utsikt över området tack vare husets placering. Denna trivsamma trerummare bjuder på ett en trevlig och genomgående planlösning med trivsamt vardagsrum och två bra sovrum. Bra arbetskök med plats för matbord. En bra och populär förening med låg avgift samt välskötta och grönskande ytor med flera sittplatser och lekplats. Här bor man nära matbutik och goda kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Scheelevägen 2A, Tuna, Lunds kommun
  • Imorgon kl 11:00
Scheelevägen 2A, Tuna, Lunds kommun, bild 2
Scheelevägen 2A, Tuna, Lunds kommun, bild 3

Scheelevägen 2A

Lägenhet
Tuna, Lunds kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
1 995 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/7
3 152 kr/mån
57 000 kr/m²

12 månader fri avgift! Juridisk person accepteras. Nyproducerat student- eller övernattningsboende med låg månadsavgift. Här bor du på 35ljusa kvm med genomgående parkettgolv, sovalkov, komplett kök och helkaklat badrum. Omedelbar närhet till Universitetet, LTH, Ekonomicentrum, Lunds Universitetssjukhus, samt centrum. Nyproducerat boende med möjlighet till omgående tillträde.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Serenadgatan 58, Högaholm, Malmö kommun
Serenadgatan 58, Högaholm, Malmö kommun, bild 2
Serenadgatan 58, Högaholm, Malmö kommun, bild 3

Serenadgatan 58

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
1 095 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 4/8
3 911 kr/mån
16 977 kr/m²

Här presenteras denna renoverade lägenhet på 64 kvadratmeter med en genomtänkt planlösning och generöst ljusflöde. Det rymliga köket imponerar med gott om plats för ett matbord och det stora sovrummet öppnar upp mot den generösa inglasade balkongen, vilken bjuder på en fin utsikt. Det ljusa vardagsrummet är även det genomströmmat av naturligt ljus, tack vare de stora fönstren som släpper in ljuset året om. Här skapas en behaglig atmosfär som gör att du känner dig hemma från första stund. Välkomna till en lägenhet där både design och trivsel går hand i hand, och där den härliga gemenskapen i området gör boendet till något alldeles extra!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hyllie allé 30C, Hyllie, Malmö kommun

Hyllie allé 30C

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
3 295 000 kr
87 m²
4 rum
vån 2/8
6 058 kr/mån
37 874 kr/m²

Nu presenteras nu denna helt unika trerummare där absolut ingenting har lämnats åt slumpen. Här erbjuds en otroligt välplanerad bostad med exklusiva materialval, rymligt kök med praktisk matplats, stora fönsterpartier samt riktigt bra med förvaringsutrymme. Lägg därtill en balkong i söderläge! Bo i populära och stabila Brf Hyllie Corner på centralt läge i området nära Hyllie Station. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 5