Mäklare Rasmus Eriksson

Rasmus Eriksson

Om mig

Att genomföra en bostadsaffär är för många den största affären man gör. Målsättningen för honom är att göra den till ert livs bästa. Valet av mäklare är en viktig faktor för att uppnå just detta. Det är för Rasmus självklart att alltid vara lyhörd, engagerad och tillgänglig. Detta för att skapa en trygghet under hela försäljningsprocessen för dig som säljare eller köpare. Här får ni en mäklare som är tillgänglig dygnet runt! Rasmus har dessutom varit sveriges bästa säljare inom sitt område!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lönnebergagatan 39, Gyllins Trädgård, Malmö kommun

Lönnebergagatan 39

Radhus
Gyllins Trädgård, Malmö kommun
Croisette Malmö City
3 995 000 kr
122 m²
5 rum
vån 1/2
5 942 kr/mån
32 746 kr/m²

Välkommen till ett modernt, tidlöst och tilltalande hem i natursköna Gyllins trädgård. Här väntar ett familjärt hem i barnvänliga kvarter där känslan av villaboende ständigt är närvarande samtidigt som man får ta del av fördelarna som det innebär att bo i en bostadsrättsförening. Interiört är det ljust och elegant med öppet samband mellan kök och vardagsrum som skapar en naturlig rörelse mellan rummen och gör det enkelt att umgås och trivas. Vi bjuds på ett fint ljusinsläpp tack vara de stora fönstren och den helglasade terrassdörren ger oss access till stenbelagd uteplats där vi kan njuta av soliga sommardagar och mysiga grillkvällar. Sovrummen är placerade på ovanvåningens privata sfär och att det finns badrum på båda plan uppskattas förstås. Lägg därtill eget tvättrum för extra komfort och förråd både vid entrén och på baksidan. I Gyllins trädgård bor man perfekt beläget mellan natur och stad. Här finns närheten till grönska och vackra promenadstråk, skolor, gym och ICA Maxi. Att ta sig in till stan är enkelt och smidigt, vare sig man väljer att cykla, köra bil eller åka buss. Välkomna på visning!

  • Uteplats
Roskildevägen 9C, Pildammarna, Malmö kommun
  • Lör 27 apr kl 13:45
Roskildevägen 9C, Pildammarna, Malmö kommun, bild 2
Roskildevägen 9C, Pildammarna, Malmö kommun, bild 3

Roskildevägen 9C

Lägenhet
Pildammarna, Malmö kommun
Croisette Malmö City
2 695 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1/6
4 326 kr/mån
39 058 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och smakfullt inredda trerummare belägen i hjärtat av Pildammarna i Malmö. Med sitt centrala läge har du allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Dessutom med Pildammsparken som granne! Detta hem är perfekt för såväl paret som den lilla familjen med sin barnvänliga omgivning och närheten till kommunikationer. Du har allt du behöver inom räckhåll, från skolor och förskolor till affärer och restauranger. Bostaden imponerar med sina generösa 69 kvadratmeter och välplanerade layout. Här finns gott om utrymme för att skapa ditt drömboende. In i våningen når vi en charmerande och fullt utrustad köksmiljö i sobert grönt utförande samt med öppen planlösning med vardagsrummet som förser oss med samma vackra ytskikt och generösa sociala ytor. Två bra sovrum finns att tillgå varav masterbedroom förser oss med direktaccess till den njutbara balkongen som bjuder in till härliga stunder både morgon och kväll, där du kan njuta av solens strålar och vacker utsikt över området.  Addera där till ett helkaklat badrum bekvämt utrustat med både inkaklat badkar och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Välkommen till ditt nya hem i Pildammarna– en perfekt kombination av stadsliv med parker, havsnära läge och bekvämlighet!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Nybogatan 23, Virentofta, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Nybogatan 23, Virentofta, Malmö kommun, bild 2
Nybogatan 23, Virentofta, Malmö kommun, bild 3

Nybogatan 23

Villa
Virentofta, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
3 795 000 kr
102 + 45 m²
1 002 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem i Virentofta, där fantastisk trädgårdsmagi möter modern komfort! Denna charmiga en och ett halvt plans villa är omgiven av generösa grönytor, välskötta planteringar och insynsskyddande träd som skapar en oas av lugn och ro. Steg ut från vardagsrummet eller köket och upplev harmonin på det upphöjda trädäcket, perfekt för avkoppling eller underhållande gäster med en vacker utsikt över trädgården. Och för de gröna tummarna finns ett växthus på tomten där du kan odla dina egna favoritväxter året runt. Invändigt välkomnar huset dig med vackra furu- och bokgolv som ger en varm och inbjudande atmosfär. De öppna ytorna mellan köket och vardagsrummet skapar en känsla av gemenskap och samtidigt finns två separata sovrumsmiljöer och två badrum, vilket ger både komfort och flexibilitet för familjen. Upptäck möjligheterna på ovanvåningen där ett extra sovrum eller kanske ett hemmakontor kan skapas. Och glöm inte att utforska källaren som rymmer en praktisk tvättstuga för enkel hantering av vardagens sysslor. Drömmer du om ett liv i harmoni med naturen utan att kompromissa med bekvämligheten i det moderna livet? Då är detta huset för dig! Kontakta oss idag för att boka din visning och upplev allt detta och mer i Virentofta!

  • Premium
Kronborgsvägen 17B, Kronborg, Malmö kommun
  • Lör 27 apr kl 14:45
Kronborgsvägen 17B, Kronborg, Malmö kommun, bild 2
Kronborgsvägen 17B, Kronborg, Malmö kommun, bild 3

Kronborgsvägen 17B

Lägenhet
Kronborg, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 995 000 kr
57 m²
2 rum
vån 4/4
4 766 kr/mån
35 000 kr/m²

Vi presenterar med glädje denna strålande ljusa och otroligt välplanerade tvåa, perfekt belägen högst upp på fjärde våningen med hiss bekvämt från markplan i omtyckta kvarter. Bostaden lockar med ett genomgående ljusinsläpp och vackra materialval såsom enhetliga Junckersgolv och smakfullt renoverat kök liksom elegant heklaklat badrum med påkostad inredning. Generösa sällskapsytor därtill med access till njutbar balkong i bästa söderläge. Behagligt sovrum med klädkammare kompletterar detta finstämda hem - allt på ypperligt läge nära såväl vårdoftande parker, allehanda närservice, salta havsdopp och citys puls. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Konsultgatan 21, Södertorp, Malmö kommun
  • Lör 27 apr kl 15:45
Konsultgatan 21, Södertorp, Malmö kommun, bild 2
Konsultgatan 21, Södertorp, Malmö kommun, bild 3

Konsultgatan 21

Lägenhet
Södertorp, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
1 095 000 kr
45 m²
2 rum
vån 3/8
3 609 kr/mån
24 333 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva en av de populära tvåorna på Konsultgatan! Välplanerad lägenhet om 45 kvadratmeter med låg månadsavgift. Lägenheten bjuder på smakfullt renoverat kök i tidlösa materialval och rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats. På tredje våningen kan vi också njuta av stora härliga balkongen i österläge. Här bor du i stabil HSB-förening, nära city och Pildammsparkens sköna promenadstråk samt med utmärkta bussförbindelser precis intill. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Roskildevägen 33 C, Pildammarna, Malmö kommun
  • Lör 27 apr kl 14:45
Roskildevägen 33 C, Pildammarna, Malmö kommun, bild 2
Roskildevägen 33 C, Pildammarna, Malmö kommun, bild 3

Roskildevägen 33 C

Lägenhet
Pildammarna, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 995 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 037 kr/mån
39 505 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem på Roskildevägen 33C, där bekvämlighet och trivsel går hand i hand. På bekväma våning två väntar denna lägenhet som ger plats att leva och trivas på så väl för dig som är själv som för paret. Här kan du förvänta dig ett hem med vackra golv och fint ljusflöde vilket utgör en bra bas att bygga vidare på. Vardagsrummet erbjuder trivsamma ytor och härifrån har du access till den inglasade balkongen som är som en skänk från ovan där du kan koppla av och njuta. Måltiden tillagas i det separata köket som även har plats för matbord och sovrummet får bli en fristad med lugn och komfort. Här bor du i en välskött och populär förening på optimalt läge där den omkringliggande miljön är fantastisk med Pildammsparken som närmsta granne. Vill man ta sig till stadens kärna kan man på ett smidigt sätt nyttja den närliggande kommunikationen eller varför inte ta cykeln. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Kronborgsvägen 18A, Pildammarna, Malmö kommun
  • Lör 27 apr kl 14:45
Kronborgsvägen 18A, Pildammarna, Malmö kommun, bild 2
Kronborgsvägen 18A, Pildammarna, Malmö kommun, bild 3

Kronborgsvägen 18A

Lägenhet
Pildammarna, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
1 795 000 kr
49 m²
2 rum
vån 3/4
4 989 kr/mån
36 633 kr/m²

Välkommen till Kronborgsvägen 18A! Det här är ett boende för dig som ser fördelar med närheten till stadskärnan men samtidigt är i behov av naturens lugn och harmoni. För dig som värdesätter vackra, rogivande omgivningar med gångavstånd till så väl havet som flertalet parker med trevliga promenadstråk. Invändigt utlovas 49 soliga kvadratmeter som idag visar upp sig som en mysig tvårummare med ljusinsläpp från två väderstreck och access till inglasad balkong. Det rymliga vardagsrummet bjuder på gott om utrymme för både en bekväm soffa med tv-del samt ett matbord där du kan bjuda in vänner och familj till härliga middagar, här kan du trivas och skapa minnen. Måltiden tillagas i det separata köket och för en skön natts sömn har du ett vilsamt sovrum omsvept i en varm grön kulör. Hemmet erbjuder därutöver ett helkaklat badrum i svart och vitt utförande och välkomnande hall med flertalet garderober som ger gott om plats för jackor och skor, och vi får därmed ett hemtrevligt första intryck av denna bostad. Till detta väntar ett närområde som inte gör någon besviken med goda kommunikationsmöjligheter och ett levande restaurang- och caféliv, brett serviceutbud och flertalet trevliga små butiker på gatorna runt omkring. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kronetorpsgatan 104F, Segevång, Malmö kommun
  • Tor 2 maj kl 18:00
Kronetorpsgatan 104F, Segevång, Malmö kommun, bild 2
Kronetorpsgatan 104F, Segevång, Malmö kommun, bild 3

Kronetorpsgatan 104F

Lägenhet
Segevång, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 195 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/4
5 595 kr/mån
16 149 kr/m²

Denna fantastiska trerummare i Segevång bjuder in med generösa sociala ytor som utgörs av ett rymligt vardagsrum, kök samt matrum i öppen planlösning. Smakfullt inrett med vackert genomgående trälaminat samt sobra färg-och materialval på väggar, skapar detta hem en känsla av hemtrevnad och komfort. Det som idag nyttjas som matrum kan med enkla medel även nyttjas som ytterligare ett sovrum om så skulle önskas. Den inglasade balkongen som sträcker sig vida blir den naturliga platsen för avkoppling och samvaro och ger detta hem en förtrollande utsikt och en harmonisk atmosfär. Här kan du njuta av ditt morgonkaffe medan du blickar ut över de snart så grönskande gårdarna. Vidare finner vi ett fullt utrustat och stilsäkert inrett kök i vitt, vilket ger dig en perfekt plats att utöva din kulinariska kreativitet. Med ett rymligt sovrum och ett halvkaklat badrum, utrustat med lyxigt badkar erbjuder detta hem all den komfort och bekvämlighet du kan önska dig. Här kan du njuta av det goda livet samtidigt som du har allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Varmt välkommen att uppleva på plats. Vi ses på visning!

  • Premium
  • Balkong
Bäckvägen 133, Arlöv, Burlövs kommun

Bäckvägen 133

Radhus
Arlöv, Burlövs kommun
Croisette Malmö City
2 195 000 kr
103,5 m²
4 rum
vån 1
6 724 kr/mån
21 208 kr/m²

Välkommen till ditt framtida hem i det charmiga Burlöv! Detta fantastiska brf-radhus välkomnar dig med en entréplan som bjuder på luftiga ytor och genomgående stilsäkra färg- och materialval, skapade för att förgylla din vardag. Det rymliga köket är en pärla i elegant svart utförande, där vida kvadratmeter möter integrerade vitvaror och en praktisk köksö. Här blir matlagningen en konstform, och de strålande fönsterpartierna släpper in det naturliga ljuset, skapande en behaglig atmosfär. I anslutning till köket finner du hemmets praktiska tvättrum, utrustat med alla bekvämligheter för en smidig vardag. Vardagsrummet är ljust och luftigt, vilket ger en känsla av rymd och möjlighet att inreda med både soffgrupp och matrumsmöblemang. De stora fönsterpartierna öppnar upp rummet och ger direktaccess till det inbjudande uterummet, där du kan njuta av avkopplande stunder med utsikt över den snart så grönskande trädgårdstäppan. Ovanvåningen välkomnar med ypperlig förvaring i en praktisk klädkammare och en passage som leder vidare till hemmets tre sovrum. Varje sovrum är generöst tilltaget och erbjuder flera möbleringsalternativ för att skapa den perfekta sov- och avkopplingsmiljön. Två helkaklade badrum kompletterar hemmet, varav det ena är utrustat med en avkopplande badkar för sköna stunder av avslappning. Detta brf-radhus i Burlöv är inte bara ett boende, det är en möjlighet att skapa ditt drömhem. Med stilfull design, smarta lösningar och en trädgårdstäppa som förlänger din vardag, är detta radhuset som erbjuder det bästa av både bekvämlighet och estetik. Ta steget in i en ny era av boende och upplev hur detta hem blir den perfekta platsen för din familj att växa och skapa varaktiga minnen.

  • Uteplats
Beritta Gurrisgatan 9C, Ribersborg, Malmö kommun

Beritta Gurrisgatan 9C

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
4 195 000 kr
76 m²
2 rum
vån 1/4
4 618 kr/mån
55 197 kr/m²

Med grönskande innergård och havsnära läge befinner vi oss på Beritta Gurrisgatan 9C i denna bostad som du snart har chans att få kalla ditt hem. Lägenheten är placerad i markplan och här disponerar du både en uteplats och inglasad balkong. Bostaden som är om 76 kvm ger dig möjlighet att skapa din egna personliga stil och design, och med lite renoveringsinsatser kan du skapa dig ett hem du verkligen kan kalla ditt eget. Vardagsrummet är rymligt med gott om plats för alla dina ting och köket bjuder på goda förvaringsmöjligheter och plats för matbord invid det ljusbringande fönstret. Vidare finns här två sovrum samt helkaklat badrum med bekvämligheter som egen tvättmaskin. Brf Adolf Fredrik är en stabil förening där man inte höjt avgiften på 15 år och här ingår värme, vatten, bredband, kabel-tv, fasta avgiften för el och bostadsrättstillägget i avgiften, till det har föreningen gemensamt elavtal med individuell mätning och debitering som tillkommer till angiven avgift.

  • Balkong
  • Hiss
Västanväg 61A, Limhamn, Malmö kommun

Västanväg 61A

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 695 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/3
4 025 kr/mån
28 729 kr/m²

Nu ges det möjlighet att förvärva denna bostad med delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett rymligt sovrum med dubbla garderober samt ett helkaklat badrum. Bostaden har genomgående fina ytskikt och renoverades innan nuvarande ägare flyttade in. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Mariedalsvägen 57D, Dammfri, Malmö kommun

Mariedalsvägen 57D

Lägenhet
Dammfri, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
1 795 000 kr
58 m²
2 rum
4 529 kr/mån
30 948 kr/m²

Nu har vi möjligheten att presentera denna smakfullt inredda bostad på ett centralt men stillsamt läge i Malmö! Bostadens ypperliga planlösning i charmigt och välbevarat original gör det enkel att trivas i väldisponerade samt lättmöblerade rum med generöst ljusinsläpp från generösa fönsterpartier med fönsterbänkar i sten. Genomgående vackra golv samspelar fint med interiörens harmoniska kulörer som tillsammans skapar en charm svår att slå. Lägg därtill ett bra arbetskök med förvaring bakom ljusa luckor, ett rofyllt sovrum med plats för förvaring och ett helkaklat badrum med dusch. Ute på den grönskande innergården erbjuds både grillmöjligheter och utemöblemang för avkoppling. Här bor du bekvämt med närhet till gröna parker, hav och citys stora utbud av all tänkbar service samt goda kommunikationer. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong

Visar alla 12