Mäklare Rebecka Ovesen Wågert

Rebecka Ovesen Wågert

Om mig

Jag har varit mäklare sedan år 2009 och jag älskar mitt jobb lika mycket nu som då. Är alltid full av energi och väldigt tävlingsinriktad. Uppväxt i Malmö vilket medför ett stort kontaktnät.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Roskildevägen 29D, Pildammarna, Malmö kommun

Roskildevägen 29D

Lägenhet
Pildammarna, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
1 595 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/4
5 425 kr/mån
27 982 kr/m²

I den grönskande omgivningen av Pildammsparken, finner vi denna välplanerade bostad som nu väntar på att nästa ägare ska ta vid och förverkliga sina drömmar. I vardagsrummet ligger originalparketten kvar som ger ett fint karaktärsdrag och här har vi även härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck samt direktaccess till inglasad balkong. Addera till det ett hemtrevligt kök med plats för matbord samt sovrum av god storlek. HSB BRF Ringsted erbjuder en trivsam atmosfär med fantastiska utomhusområden, gym och gästrum för uthyrning. Till detta väntar ett närområde med goda kommunikationsmöjligheter och ett levande restaurang- och caféliv, brett serviceutbud och flertalet trevliga små butiker på gatorna runt omkring. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Lilla Varvsgatan 29A, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Lilla Varvsgatan 29A, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Lilla Varvsgatan 29A, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Lilla Varvsgatan 29A

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
4 995 000 kr
95 m²
4 rum
vån 10/10
7 650 kr/mån
52 579 kr/m²

Välkommen till en mycket trevlig etagelägenhet belägen högst upp i huset bakom den industriella betonggrå fasaden med partier av olivgrön klinker. Lägenheten som stod inflyttningsklar våren 2023 är präglad av både funktion och stilren design där en elegant vitlaserad ekparkett sträcker sig genom hela bostaden vilket gör att vi får en fin helhet och rummen binds samman på ett strålande sätt. Det snyggt utformade köket ger oss alla bekvämligheter vi kan önska oss och flyter naturligt ihop med vardagsrummet varifrån vi har access till njutbar balkong med enastående utsikt där blicken kan vila över havets glittrande vatten. Vidare bjuds vi på två sovrum, helkaklat badrum med bekvämligheter som egen tvättmaskin och torktumlare och därtill övre plan som kan användas som allrum, kontor eller som extra sovrum - möjligheterna är många och valet är ditt. Föreningens innergård bjuder in med vackra planteringar, gott om träd, små sittplatser, grill samt träningshörna. Här bor man i trivsamma kvarter med Turning Torso, Scaniabadet och Varvsparken inom bekvämt promenadavstånd och dessutom med närhet till affärer, träning och övrig kommunikation. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2