Croisette Helsingborg

Croisette Helsingborg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Koltrastgatan 19A, Mariastaden, Helsingborgs kommun
  • Ons 31 jul kl 16:00
Koltrastgatan 19A, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 2
Koltrastgatan 19A, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 3

Koltrastgatan 19A

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
2 195 000 kr
77 m²
2 rum
vån 1
5 899 kr/mån
28 506 kr/m²

Äntligen en marklägenhet på Koltrastgatan! Dessutom lummig och mysig trädgård med flera uteplatser i olika vädersträck. Snyggt och lättskött boende med bra planlösning och bilplats som ingår. Lägenheten går med enkelhet att göra om till en 3:a om så önskas. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Skogsgatan 6, Miatorp, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 13:00
Skogsgatan 6, Miatorp, Helsingborgs kommun, bild 2
Skogsgatan 6, Miatorp, Helsingborgs kommun, bild 3

Skogsgatan 6

Radhus
Miatorp, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
3 495 000 kr
115 m²
6 rum
vån 1/2
7 783 kr/mån
30 391 kr/m²

På ett eftertraktat läge ges nu en unik chans att förvärva detta rymliga och energieffektiva radhus om hela 115 kvm med egen trädgårdstäppa på mysiga Miatorp! Här finner du en välplanerad, smakfull och toppmodern bostad från 2022 med både stenlagd uteplats, biluppställningsplats samt två förråd. Bostaden erbjuder bland annat en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum, 3-4 bra sovrum, två helkaklade badrum, tvättstuga, klädkammare samt en prakisk möblerbar hall med fina förvaringsmöjligheter. På Miatorp bor du fridfullt med alla tänkbara bekvämligheter såsom livsmedelsbutiker, skolor, parker och centrum på behagligt avstånd och stranden ligger endast ett stenkast bort. Varmt välkommen till Spårvagnshallarna och Skogsgatan 6! För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare Emil Antolovic på mobil/sms 0708-887655 eller [email protected]

  • Premium
  • Uteplats
Norra Kvistoftavägen 23, Gantofta, Helsingborgs kommun
Norra Kvistoftavägen 23, Gantofta, Helsingborgs kommun, bild 2
Norra Kvistoftavägen 23, Gantofta, Helsingborgs kommun, bild 3

Norra Kvistoftavägen 23

Villa
Gantofta, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
3 850 000 kr
87 + 87 m²
5 rum
992 m² tomt

Välkommen till denna enplans-villa i toppskick - bara att flytta in! På centralt läge i byn ligger denna fina villa som senaste åren renoverats i sobra och moderna val. Tre sovrum, stilrent kök, vardagsrum med eldstad och ett påkostat badrum på entréplan samt en helt nyrenoverad källare i sutteräng med allrum, sovrum, tvättstuga, förråd och ett utrymme förberett för badrum. Större renoveringar såsom tak, fönster, fasad, dränering och värmesystem är alla utförda. Låga driftskostnader via luft/vatten.

  • Premium
Mellangatan 9, Råå, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 16:30
Mellangatan 9, Råå, Helsingborgs kommun, bild 2
Mellangatan 9, Råå, Helsingborgs kommun, bild 3

Mellangatan 9

Villa
Råå, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
10 500 000 kr
201 + 94 m²
6 rum
319 m² tomt

Varmt välkommen till "Villa Vilohemmet" på Råå! Här bor ni på dryga 200 välrenoverade vackra kvm med ett stenkast till både stranden och centrum av byn. Huset är magnifikt och gediget med generös takhöjd på samtliga plan och ett härligt ljus. Stora sällskapsytor med eldstad, underbart kök och ett fint badrum på entréplan, en trappa upp finns tre sovrum, möblerbar hall med balkong (och sundsutsikt:), påkostad walk-in closet och toalett. Charmig vind som inretts till allrum/sovrum och en otrolig källare om drygt 90 kvm med egen ingång att nyttja för eget bruk eller som nu, för uthyrning via Airbnb med goda intäkter. Härtill en mysig och helt insynsskyddad trädgård med förråd och utekök. Allt i mycket fint skick med renoveringar såsom tak, fasad, dränering, fönster, el och vatten/avlopp utfört under de senaste tio åren. Ett smakfullt, kvalitativt och funktionellt hem med fördelaktiga driftskostnader via grundvattenvärmepump.

  • Premium
Ekerödsgatan 28, null, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 14:00
Ekerödsgatan 28, null, Helsingborgs kommun, bild 2
Ekerödsgatan 28, null, Helsingborgs kommun, bild 3

Ekerödsgatan 28

Lägenhet
Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
1 695 000 kr
46 m²
2 rum
vån 6/6
4 664 kr/mån
36 848 kr/m²

Hjärtligt välkomna högt upp till denna nyproducerade och påkostade våning! Här kan du bli första ägare till denna ljusa och fräscha bostadsdröm. Här erbjuds stilrent kök från Marbodal i öppen planlösning mot rymligt vardagsrum och med utgång till balkong med härlig utsikt. Nuvarande ägare har gjort påkostade extra materialval vilket höjer lägenhetens skick ytterligare. Vidare finns ett helkaklat badrum med komfortvärme i golv och tillhörande kombimaskin (tvättmaskin/torktumlare), ett bra sovrum med klädkammare/förråd och en trevlig hall med praktisk skjutdörrsgarderob. Lägenheten har genomgående parkettgolv och vitmålade väggar. Bo med närhet till såväl skogens och havets brus som centrums levande miljöer där du kan njuta av kultur och restaurangutbud. Bra möjligheter för pendling och kommunikation ut till 111:an, E4:an & E6:an. Tågstationen Maria Station - för dig som färdas på räls - nås på bara någon minut från bostaden. Föreningen erbjuder cykel- och bilpool samt parkering- och garageplatser. Detta är en bostad ni kan flytta rakt in i och börja bo och njuta - varmt välkommen att boka er privata visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Hantverkaregatan 32, Södercity, Helsingborgs kommun

Hantverkaregatan 32

Lägenhet
Södercity, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
1 095 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2/5
5 093 kr/mån
15 000 kr/m²

På Hantverkaregatan 32 finner du denna välplanerade 3:a med inglasad balkong! Bostaden erbjuder bland annat en praktisk möblerbar hall med fina förvaringsmöjligheter, ett kök med matplats vid fönster, vardagsrum med plats för både soffgrupp och tv-möblemang samt med utgång till balkongen i önskat solläge. Vidare finns två sovrum och ett badrum med dusch. Här bor du i hjärtat av Söder med direkt närhet till stadens stora utbud av butiker, caféer, restauranger, parker, badhus, gym och biografer. Runt knuten finns även önskvärd service så som skolor, apotek och allmänna kommunikationsmedel. Campus ligger på behagligt promenadavstånd. Då bostaden har ett visst moderniseringsbehov har du möjlighet att skapa ditt eget drömhem efter tycke och smak. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Carl Krooks gata 36A, Söder, Helsingborgs kommun
  • Ons 31 jul kl 15:30
Carl Krooks gata 36A, Söder, Helsingborgs kommun, bild 2
Carl Krooks gata 36A, Söder, Helsingborgs kommun, bild 3

Carl Krooks gata 36A

Lägenhet
Söder, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
550 000 kr
34 m²
1.5 rum
vån 3/6
4 932 kr/mån
16 176 kr/m²

Välkommen till denna centralt belägna etta på 34kvm med stil och karaktär. Med mörktonad parkett och vitmålade väggar skapas en modern atmosfär. Badrummet pryds av sandbeige kakel och köket lockar med vita luckor och stenbänkskiva, med utsikt över Gustav Adolfs torg och den vackra kyrkan. Perfekt för den som söker det bästa av stadsliv och komfort. Välkommen att boka din visning med ansvarig mäklare!

  • Premium
  • Hiss
Regementsvägen 12B, Nya Drottninghög, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 13:30
Regementsvägen 12B, Nya Drottninghög, Helsingborgs kommun, bild 2
Regementsvägen 12B, Nya Drottninghög, Helsingborgs kommun, bild 3

Regementsvägen 12B

Lägenhet
Nya Drottninghög, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
995 000 kr
36 m²
1 rum
vån 3/9
3 427 kr/mån
27 639 kr/m²

Välkommen till Regementsvägen 12B och denna välplanerade 1:a med sovalkov och stor balkong. Här bor du riktigt bra i en fräsch och lättmöblerad bostad med stilrena materialval och närhet till såväl livsmedelsaffärer, apotek, vårdcentral, systembolag, restauranger, grönområden och kommunikationer. Stabil Riksbyggenförening som bl.a. ger sina medlemmar tillgång till en härlig takterrass med milsvid utsikt över omgivningarna. Möjlighet till snabbt tillträde finns. Måste upplevas på plats, varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Båtögatan 12, Rydebäck, Helsingborgs kommun
  • Mån 29 jul kl 18:00

Båtögatan 12

Villa
Rydebäck, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
4 195 000 kr
133 m²
4 rum
438 m² tomt

Välkommen till detta trevliga kedjehus med allt på ett plan och trädgård i sydväst. Tre till fyra sovrum, badrum och separat gäst-wc, fräscht kök och en tvättstuga ger tillsammans med ett generöst vardagsrum och ett rymligt uterum gott om plats för familjen. Vidbyggt garage/förråd samt carport

  • Plus
Furutorpsgatan 38, Södercity, Helsingborgs kommun

Furutorpsgatan 38

Lägenhet
Södercity, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
1 495 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/3
4 767 kr/mån
19 167 kr/m²

Hjärtligt välkomna till denna fantastiskt renoverade 3:a i äldre, vacker fastighet. Här har nuvarande ägare, med fingertoppskänsla, varsamt renoverat och förfinat. Moderna inslag kombineras med originalattribut som stuckaturer, takrosetter och en härlig takhöjd. Genomtänkta och påkostade materialval genomsyrar bostaden. Vidare erbjuds ett härligt och socialt kök med stor matplats för hela familjen. Två väl tilltagna sovrum med garderobslösning samt ett ytterst lyxigt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Här kan du bara flytta in och njuta - varmt välkommen att boka din privata visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Kapellgatan 2B, Råå, Helsingborgs kommun

Kapellgatan 2B

Lägenhet
Råå, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
3 295 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/3
5 795 kr/mån
41 188 kr/m²

Välkommen till Råå och Brf Kapellgatan, här finns nu möjligheten att bo centralt i byn i en fin etagelägenhet om tre rok på två plan. Öppen och social planlösning på entréplan med vardagsrum och kök. En trappa upp finns två charmiga sovrum varav ett med fantastisk sundsutsikt. Två fina helkaklade badrum och gott om förvaring. Härlig terrass/uteplats om ca 10 kvm i anslutning till entrén.

  • Plus
  • Balkong
Gånge-Rolfs gata 77, Raus, Helsingborgs kommun
  • Mån 29 jul kl 17:00
Gånge-Rolfs gata 77, Raus, Helsingborgs kommun, bild 2
Gånge-Rolfs gata 77, Raus, Helsingborgs kommun, bild 3

Gånge-Rolfs gata 77

Villa
Raus, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
5 295 000 kr
154 m²
5 rum
200 m² tomt

Praktiskt, lättskött, vackert och annorlunda radhus om tre plan på bästa läge med fri utsikt på populära Raus! En bostad för er med arkitektoniskt intresse och höga estetiska krav, 3 plan med ljusa luftiga sällskapsytor, tre fina badrum, tre sovrum och ett fantastiskt kök. Härlig utemiljö med insynsskyddad uteplats med morgonsol på entrésidan och trädgård med utekök på baksidan i bästa kvällssol med vyer över ängarna och vidare med en glimt av sundet. Underbart område med vackra bokskogar intill. Salta bad och charmiga Råå inom 5 minuter på cykeln. Fjärrvärme och låg driftskostnad.

  • Premium
Dalhemsvägen 45A, Dalhem, Helsingborgs kommun

Dalhemsvägen 45A

Lägenhet
Dalhem, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
575 000 kr
40 m²
1 rum
vån 2/2
3 839 kr/mån
14 375 kr/m²

Bo billigt och bra i denna fräscha och nyrenoverade 1:a med sovalkov. Bostaden har nyligen genomgått en omfattande renovering med bl.a. nymålade väggar och tak, nytt golv och ett helt nytt, helkaklat badrum i samband med föreningens stambyte. Stabil HSB-förening som bl.a. tillhandahåller gym, bastu, festlokal och övernattningslägenhet för sina medlemmar. Dessutom ingår både värme, vatten, tv, internet och parkering i månadsavgiften! Möjlighet till snabbt tillträde finns. Varmt välkommen på visning!

Lancastergatan 48, Höganäs, Höganäs kommun
  • Tor 1 aug kl 16:30
Lancastergatan 48, Höganäs, Höganäs kommun, bild 2
Lancastergatan 48, Höganäs, Höganäs kommun, bild 3

Lancastergatan 48

Radhus
Höganäs, Höganäs kommun
Croisette Helsingborg
2 750 000 kr
112,5 m²
5 rum
5 974 kr/mån
24 444 kr/m²

Välkommen till detta eleganta och moderna radhus i toppskick, beläget på en hörntomt med trädgård i söderläge! Huset är utrustat med alla tänkbara bekvämligheter och stora fönster som släpper in ett härligt ljusflöde, allt på en förträfflig gavelplats. Entréplanet erbjuder en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum vilket skapar en elegant och funktionell miljö, perfekt för sociala tillställningar med vänner och familj. Här finns även tvättstuga samt badrum. På övervåningen finner du en mer privat del med tre sovrum, ett allrum och ytterligare ett badrum. Terrassen i söderläge inbjuder till avkoppling i solen, och den lantliga omgivningen är idealisk för härliga promenader. Lancastergatan 48 är ett hem som verkligen måste upplevas på plats! Varmt välkommen att boka din visning med ansvarig mäklare.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Skaragatan 29, Rosengården, Helsingborgs kommun

Skaragatan 29

Lägenhet
Rosengården, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
975 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 427 kr/mån
15 854 kr/m²

På Skaragatan 29 hittar du denna trivsamma och genomgående 2:a med ypperligt gavelläge i en välskött Riksbyggen-förening! Bostaden har en härligt öppen planlösning mellan kök, matplats och det lättmöblerade vardagsrummet. Vidare erbjuds ett rogivande sovrum, ett badrum samt en möblerbar hall. Här bor du på ett fridfullt läge med gångavstånd till bl a matvarubutik, apotek, vårdcentral, bibliotek, dagis, skola, lekparker, gym, restauranger, allmänna kommunikationsmedel och härliga grönområden. Ett stenkast bort finns också Filborna Arena med gym och simhall. Möjlighet till snabbt tillträde finns. Varmt välkommen på visning! För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare Emil Antolovic på mobil/sms 0708-887655 eller [email protected]

  • Balkong
Lilly Håkanssons gata 4B, Viken, Höganäs kommun
  • Lör 3 aug kl 10:30
Lilly Håkanssons gata 4B, Viken, Höganäs kommun, bild 2
Lilly Håkanssons gata 4B, Viken, Höganäs kommun, bild 3

Lilly Håkanssons gata 4B

Lägenhet
Viken, Höganäs kommun
Croisette Helsingborg
4 995 000 kr
120 m²
4 rum
vån 3/4
9 836 kr/mån
41 625 kr/m²

Nu kan vi med stolthet presentera en härlig fyrarumsvåning om 120 luftiga kvadrat, som bland annat lockar med tilltalande sundsvy från generös balkong med vacker kvällssol. Våningen är nyproducerad 2021 med utsökt smak och stil, påkostade materialval och ett strålande ljusinsläpp ifrån fönsterpartier i flera väderstreck. Våningen har bl a 3 sovrum, 2 badrum samt ett gästwc. Ett högklassigt, modernt boende i populära Viken! Bara att flytta in och njuta... Mäklare Morgan Alerstam 042-450 95 03

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Smugglargränd 1, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 12:30
Smugglargränd 1, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 2
Smugglargränd 1, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 3

Smugglargränd 1

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
3 995 000 kr
79 m²
3 rum
vån 5/6
4 922 kr/mån
50 570 kr/m²

Välkommen till Smugglargränd 1 i Oceanhamnen. Denna charmiga 3:a med sundsutsikt är belägen på ett centralt läge och erbjuder en bekväm och stilfull boendemiljö. Lägenheten har en öppen planlösning som skapar en ljus och luftig atmosfär samt två fina balkonger varav en inglasad. Välkommen att boka tid för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rosenlundsvägen 17, Mörarp, Helsingborgs kommun
Rosenlundsvägen 17, Mörarp, Helsingborgs kommun, bild 2
Rosenlundsvägen 17, Mörarp, Helsingborgs kommun, bild 3

Rosenlundsvägen 17

Villa
Mörarp, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
7 895 000 kr
264 + 141 m²
8 rum
4 770 m² tomt

Välkommen till en värld av tidlös elegans och modern lyx med denna fantastiska fastighet, som erbjuder en harmonisk förening av traditionell charm och samtida bekvämlighet. Belägen i ett fridfullt område, välkomnar detta magnifika hem dig med öppna armar till en oas av grönska och ro. En imponerande funkisstil från 1937 ger fastigheten en unik karaktär och en känsla av historia, samtidigt som den uppdaterade interiören garanterar en bekväm och modern livsstil. Den generösa boarean på 264 kvadratmeter erbjuder gott om plats för familjen att trivas och växa, med fem-sex rymliga sovrum där var och en är en fristad av komfort och avskildhet. På övre plan finner du även ett ljust allrum, perfekt för avkoppling och umgänge. En trappa ner erbjuder källarplanet in till underhållning och praktiskt bruk med sitt rymliga biorum, tvättstuga, och toalett med dusch. Här finns även gott om förvaringsmöjligheter, inklusive ett förråd med kassaskåp för säker förvaring av värdesaker. Utanför sträcker sig en parkliknande trädgård över hela 4770 kvadratmeter, komplett med en inbjudande pool och en privat terrass där du kan njuta av solens strålar och frisk luft. Perfekt för avkoppling och socialt umgänge, är trädgården en fridfull reträtt från vardagen. Denna exklusiva fastighet erbjuder även närhet till bekvämligheter såsom tågstation, skolor och barnomsorg, vilket gör den till en idealisk plats för både familjeliv och pendlare. Sammanfattningsvis är denna fastighet inte bara ett hem, det är en livsstil. En plats där tradition möter modernitet, och där varje detalj är utformad för att ge dig den ultimata upplevelsen av komfort, lyx och harmoni. Välkommen till ditt drömhem!

  • Premium
Älvkvarnsgatan 19, Naturglimten, Helsingborgs kommun
  • Tor 1 aug kl 16:00
Älvkvarnsgatan 19, Naturglimten, Helsingborgs kommun, bild 2
Älvkvarnsgatan 19, Naturglimten, Helsingborgs kommun, bild 3

Älvkvarnsgatan 19

Villa
Naturglimten, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
4 695 000 kr
121 + 30 m²
6 rum
250 m² tomt

Vi hälsar er hjärtligt välkomna till de populära friköpta husen i Helsingborgs "Bullerbyn" - vackra Naturglimten. Här bor du på ett barnvänligt och lugnt läge med närhet till såväl city som aktiviteter och närservice! Här presenterar vi med stolthet områdets kanske mest välskötta och påkostade hem. Nuvarande ägare har satsat stort på utemiljöerna med insynsskyddade och solsäkra uteplatser där det underbara året-runt uterummet är pricken över i:et. Här kan du fira både jul och midsommar och samla familj och vänner. Det är 30 generösa kvm med vattenburen golvvärme, luft/luft för såväl värme som kyla. Utemiljön är generös och genomtänkt, här möts trä, sten och härlig grönska, nivåskillnader och avskärmat. Följ solen eller skuggan efter tycke och smak, här finns alla möjligheter! Låt barnen leka på de gemensamma grönområdet. Husets övriga planlösning erbjuder ett socialt entréplan med kök, groventré, vardagsrum och ett extra sovrum/kontor samt fräscht badrum. Ovanvåningen blir den privata delen med master bedroom och walk in closet, rymligt allrum samt två rymliga sovrum. Även ovanvåningen erbjuder fräscht badrum, för närvarande med badkar. Fastigheten har nogsamt skötts och uppdaterats löpande med ytskikt, nya vitvaror, ommålning och smarta lösningar i form av appstyrd belysning/vitvaror och elbilsladdare. Varmt välkomna att boka er privata visning!

  • Premium
Kvarnholmsgatan 3, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Ons 31 jul kl 16:00
Kvarnholmsgatan 3, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Kvarnholmsgatan 3, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Kvarnholmsgatan 3

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
1 995 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/4
4 285 kr/mån
32 705 kr/m²

Välkommen till Kvarnholmsgatan och denna ljusa och fräscha tvåa med balkong i soligt sydvästläge på trivsamma Tågaborg! Hissen tar dig upp till bostaden där du kan njuta av lugn och avkoppling, samtidigt som alla bekvämligheter finns nära till hands. En kort promenad nerför Hälsobacken leder till kulturupplevelser, restauranger, butiker och nöjesliv. För avkoppling och natur är havet och Pålsjö skog nära, vilket ger det bästa av både stadsliv och naturupplevelser. Bostaden har genom åren renoverats med smakfulla materialval och erbjuder bland mycket annat; bra förvaring, elegant badrum med möjlighet att koppla in egen tvättmaskin om så önskas och stora fönsterpartier mot den grönskande innergården som skänker härligt ljusflöde i hela bostaden. Varmt välkommen att boka din visning med ansvarig mäklare!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Jönköpingsgatan 44A, Husensjö, Helsingborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 14:00
Jönköpingsgatan 44A, Husensjö, Helsingborgs kommun, bild 2
Jönköpingsgatan 44A, Husensjö, Helsingborgs kommun, bild 3

Jönköpingsgatan 44A

Lägenhet
Husensjö, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
1 395 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 554 kr/mån
25 596 kr/m²

Välkomna till populära Husensjö och Jönköpingsgatan 44A! Nu finns chansen att förvärva en stilren 2:a med gavelläge om 54,5 kvm som fördelar sig på ett generöst vardagsrum med fint ljusinsläpp och härlig balkong i söderläge. Vidare erbjuder bostaden ett stilrent och modernt kök, sovrum och badrum. I Brf Vanja bor du i en välskött och stabil HSB förening med närhet till allt du kan tänkas behöva. Missa inte denna pärla - varmt välkomna att boka visning med ansvarig mäklare!

  • Premium
  • Balkong
Hallgatan 7, Norr, Helsingborgs kommun
Hallgatan 7, Norr, Helsingborgs kommun, bild 2
Hallgatan 7, Norr, Helsingborgs kommun, bild 3

Hallgatan 7

Radhus
Norr, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
8 495 000 kr
165 + 55 m²
6 rum
116 m² tomt

Välkommen till denna smått unika och karaktärsfulla bostad på ett lugnt läge mitt i city. Nu finns chansen att bli ägare till en friköpt fastighet med privat trädgård/uteplats med sol från lunch till kväll och garageplats i direkt förbindelse med bostaden. Tre våningsplan samt hel källare ger generösa ljusa sällskapsrum, rymligt kök, fyra till fem möjliga sovrum och toalett på varje våningsplan. Genomgående materialval av ljusa golv och en enhetlig färgskala ger en elegant bostad. Härtill ett rymligt förråd i anslutning till den privata uteplatsen. Utöver den privata trädgården kan ni njuta av samfällighetens gemensamma utemiljö med fina planteringar och en inglasad pergola med generösa mått för den större bjudningen. Lättskött bostad på badrocksavstånd till Öresund och med city "bakom knuten".

  • Premium
  • Energieffektiv
Fågelsångsgatan 16, Centrum, Helsingborgs kommun
Fågelsångsgatan 16, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Fågelsångsgatan 16, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Fågelsångsgatan 16

Lägenhet
Centrum, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
3 495 000 kr
88 m²
4 rum
vån 2/3
6 845 kr/mån
39 716 kr/m²

Välkommen till denna ljuvliga lägenhet i ett av Helsingborgs allra vackraste hus. Högt till tak, stuckaturer, brädgolv och fina snickerier samsas med sobra moderna färgval till en charmfull bostad mitt i city med takterrass/balkong mot den lugna innegården i väster. Lägenheten renoverades under 2020 då även badrum och kök byttes ut. Två mysiga sovrum, ett rymligt matrum och ett vackert vardagsrum - allt i toppskick.

  • Premium
  • Balkong
Vågbrytargränd 1, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 12:30
Vågbrytargränd 1, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 2
Vågbrytargränd 1, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 3

Vågbrytargränd 1

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
4 250 000 kr
84 m²
3 rum
vån 3/6
5 113 kr/mån
50 595 kr/m²

Tillfälle att förvärva en rymlig och stilren 3:a om 84 välplanerade kvadratmetrar, belägen i populära och havsnära Oceanhamnen. Här finner ni en nyproducerad (2021) bostad med två sovrum, inglasad balkong, fräscht badrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning samt gott om förvaring. Via föreningen har man här också tillgång till en lummig innergård med odlingslådor och sittmöbler, en gemensam takterrass, bilpool samt en kombinerad föreningslokal/övernattningslägenhet. Förmånen att bo i en nyproducerad bostad, närheten till havet, en ny spännande stadsdel med miljöprofil, badrocksavstånd till salta dopp och med kommunikationer, caféer, restauranger och hela citys utbud på promenadavstånd gör att detta verkligen är ett boende som andas livskvalitét. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Vågbrytargränd 11, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 12:00
Vågbrytargränd 11, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 2
Vågbrytargränd 11, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 3

Vågbrytargränd 11

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
3 295 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/5
3 846 kr/mån
59 909 kr/m²

Fräsch och välplanerad 2:a som bjuder på stilrena och påkostade materialval, öppen planlösning och en mysig balkong med en härlig utsikt mot såväl hamninloppet & sundet som varvsbron & centrum. Utsikten, närheten till havet, en ny spännande stadsdel med miljöprofil, badrocksavstånd till salta dopp och med kommunikationer, caféer, restauranger och hela citys utbud på promenadavstånd gör att detta verkligen är ett boende som andas livskvalitét. Måste upplevas på plats, varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar 1 - 25 av 59