Croisette Helsingborg

Croisette Helsingborg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Södra Hunnetorpsvägen 61A, Adolfsberg, Helsingborgs kommun
Södra Hunnetorpsvägen 61A, Adolfsberg, Helsingborgs kommun, bild 2
Södra Hunnetorpsvägen 61A, Adolfsberg, Helsingborgs kommun, bild 3

Södra Hunnetorpsvägen 61A

Lägenhet
Adolfsberg, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
850 000 kr
47 m²
2 rum
vån 1/2
3 420 kr/mån
18 085 kr/m²

Unikt tillfälle att förvärva denna nyrenoverade och smart planerade lägenhet med inglasad balkong, bekvämt belägen på markplan med tillgång till en liten trädgårdstäppa. Lägenhet har nyligen genomgått en total renovering med bl.a. nytt stilrent kök, nya golv, släta nymålade väggar och nytt fräscht badrum. Då ingen har bott i lägenheten sedan renoveringen så blir det lite som att flytta in i en nyproducerad bostad! Den välplanerade bostaden erbjuder bl.a. ett trevligt kök med gott om skåpsförvaring, ljust och lättmöblerat vardagsrum, modernt badrum samt gott om förvaring. Man har även byggt om sovalkoven till ett separat sovrum med utgång till den inglasade balkongen. Här bor man i en välskött Riksbyggen-förening som bl.a. erbjuder sina medlemmar grönskande innergårdar med sittplatser, gemensamma tvättstugor, förråd, cykelförvaring m.m. Närhet till busshållplats, affärer, grönområden m.m. Möjlighet till snabbt tillträde finns. Måste upplevas på plats, varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Fjärde Tvärgatan 5, Havsbaden, Ängelholms kommun
  • Sön 24 mar kl 15:00

Fjärde Tvärgatan 5

Lägenhet
Havsbaden, Ängelholms kommun
Croisette Helsingborg
3 395 000 kr
40 m²
2 rum
vån 1/1
1 597 kr/mån
84 875 kr/m²

Välkommen till fantastiska Klitterbyn och detta kustnära boende i en idyllisk miljö med närhet till underbar skogsnatur och uppfriskande bad. Interiören är noggrant utformad för att maximera både komfort och estetik. Den öppna planlösningen skapar en rymlig och luftig känsla, med moderna bekvämligheter och stilrena detaljer som tillsammans skapar en hemtrevlig atmosfär. Med dess obelånade förening och idylliska omgivningar är detta en unik chans för den naturälskare som söker ett fritidshus eller permanent boende i en oas av lugn och skönhet. Välkommen att boka en visning med ansvarig mäklare och upplev magin själv!

  • Plus
  • Uteplats
Rapsgatan 1, Bankogården, Helsingborgs kommun
  • Tor 21 mar kl 16:30

Rapsgatan 1

Villa
Bankogården, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
4 995 000 kr
113 m²
4 rum
668 m² tomt

Välkommen till lugna Rapsgatan 1 och denna välskötta enplansvilla på fridfulla och barnvänliga Bankogården! Från hallen möts du av det stora vardagsrummet som är hjärtat i hemmet. Här finns gott om plats att umgås med familj och vänner och njuta av braskaminen. Det praktiska köket med flera fönster är ljust och har en trivsam köksö och en öppen planlösning mot vardagsrummet. Huset erbjuder även tre bra sovrum, ett helkaklat badrum, gäst wc, ett grovkök samt ett generöst uterum i perfekt solläge. Den insynsskyddade trädgården är en dröm med flera sociala ytor och gott om plats för både lek och avkoppling. Ett garage med bra förvaringsmöjligheter samt en uppställningsplats kompletterar fastigheten perfekt. Det fridfulla läget är utmärkt för barnfamiljer samtidigt som närheten till såväl förskolor & skolor, mataffär och allmänna kommunikationer underlättar i vardagen. Detta hem är i fint skick och har vårdats med omsorg av sina ägare. Varmt välkommen att boka din privata visning! För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare Emil Antolovic på mobil/sms 0708-887655 eller [email protected]

  • Plus
Drottninggatan 184B, Norr, Helsingborgs kommun
Drottninggatan 184B, Norr, Helsingborgs kommun, bild 2
Drottninggatan 184B, Norr, Helsingborgs kommun, bild 3

Drottninggatan 184B

Lägenhet
Norr, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
6 995 000 kr
173 m²
6 rum
vån 1/3
8 934 kr/mån
40 434 kr/m²

Fantastisk funkisvåning om hela 173 kvm med härlig sundsutsikt! Våningen har alla tidstypiska attribut som tänkas kan, högt i tak, vackra rum i fil, vacker fiskbensparkett, stor balkong/terass med sundsutsikt mm. För såväl yngre som äldre lämpar sig denna vackra och representativa våning. Tack vare sitt utmärkta gavelläge så flödar ljuset in från flera olika vädersträck. Våningen är belägen på en av Helsingborgs absolut attraktivaste adresser. Varmt välkomna att boka visning. Mäklare Morgan Alerstam 042-450 95 03

  • Premium
  • Balkong
Västgötagatan 21, Olympia, Helsingborgs kommun
Västgötagatan 21, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 2
Västgötagatan 21, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 3

Västgötagatan 21

Villa
Olympia, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
6 795 000 kr
137 + 121 m²
6 rum
745 m² tomt

Det är med ära vi nu kan presentera Västgötagatan 21, en familjekär och stilren, otroligt charmig villa anno 1956 på trivsamma och populära Olympia. Villan är i toppskick och har genomgående renoverats med tidlös smak och design. I detta vackra 1½-planshus med källare finner vi välbevarade och fina originaldetaljer som snyggt kombineras med smakfull och modern interiör. Villan bjuder på hela 137 kvm boarea samt ytterligare 121 kvm biarea. Här stoltserar bland annat ett mysigt uterum, hela 5 sovrum, fantastiskt kök med generös matplats samt stora sällskapsytor. Dessutom braskamin, stora fönsterpartier, påkostad interiör och anpassningsbar rumsdisposition beroende på önskemål och behov. Utomhus väntar en fantastisk miljö med mysig trädgård, uterum och uteplats på exklusivt trädäck i Jatoba trä (Brasiliansk körsbär). Garage i källaren samt dubbla biluppställningsplatser.

  • Premium
Smugglargränd 1, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
  • Sön 24 mar kl 11:00
Smugglargränd 1, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 2
Smugglargränd 1, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 3

Smugglargränd 1

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
3 995 000 kr
79 m²
3 rum
vån 5/6
4 922 kr/mån
50 570 kr/m²

Välkommen till Smugglargränd 1 i Oceanhamnen. Denna charmiga 3:a med sundsutsikt är belägen på ett centralt läge och erbjuder en bekväm och stilfull boendemiljö. Lägenheten har en öppen planlösning som skapar en ljus och luftig atmosfär samt två fina balkonger varav en inglasad. Välkommen att boka tid för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Långgatan 37, Höganäs, Höganäs kommun

Långgatan 37

Villa
Höganäs, Höganäs kommun
Croisette Helsingborg
2 495 000 kr
84 m²
4 rum
279 m² tomt

Välkommen till denna sekelskiftesbostad som bjuder in till en atmosfär av klassisk bevarad charm och samtidigt levererar den bekvämligheter som passar dagens livsstil. Med två rymliga sovrum och badrum på övre plan samt generösa sällskapsytor med kök, vardagsrum och gäst-wc på entréplanet, är detta boendet skräddarsytt för den lilla familjen eller för dem som strävar efter en harmonisk livsstil i en hemtrevlig miljö. Den mindre trädgården omfattande 300kvm ger dig frihet att njuta av utomhuslivet utan att behöva spendera timmar på trädgårdsarbete varje vecka. Det erbjuder dig möjligheten att skapa din egen privata oas, anpassad efter dina önskemål och behov. Varmt välkommen att boka visning med ansvarig mäklare!

Fälgvägen 19, Jonstorp, Höganäs kommun
  • Sön 24 mar kl 13:00
Fälgvägen 19, Jonstorp, Höganäs kommun, bild 2
Fälgvägen 19, Jonstorp, Höganäs kommun, bild 3

Fälgvägen 19

Villa
Jonstorp, Höganäs kommun
Croisette Helsingborg
6 795 000 kr
163 m²
4 rum
949 m² tomt

Välkommen till Fälgvägen 19 – ert nya drömhem vid havet i vackra Jonstorp! Denna fantastiska poolvilla som har byggts om och totalrenoverats mellan 2013-2017 erbjuder er en perfekt kombination av modern elegans, ett kustnära läge och högkvalitativa detaljer. Med sina generösa 163kvm rymmer denna välplanerade enplansvilla allt ni behöver för ett bekvämt och praktiskt boende. Perfekt för dig som söker ett lugnt och fridfullt läge för fritidsnöje eller permanentboende med endast ett stenkast från havet med strand, bad, båtplatser, vackra strövområden, skog- och natur. En älskad plats för både återhämtning och aktiva nöjen på både land och hav. Missa inte chansen att bli ägare till denna exklusiva villa och njut av allt den och Jonstorp har att erbjuda. Varmt välkommen att boka din visning med ansvarig mäklare!

  • Premium
Gustavslundsvägen 358, Gustavslund, Helsingborgs kommun
  • Budgivning pågår
  • Lör 23 mar kl 14:00

Gustavslundsvägen 358

Radhus
Gustavslund, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
3 195 000 kr
96 m²
4 rum
138 m² tomt

Charmigt 1 1/2 plans radhus med utmärkt gavelläge i attraktiva Gustavslund, perfekta hemmet för dig som söker både komfort och boende med genomtänkt planlösning. Med tre sovrum samt badrum på det mer privata övre planet och en social yta på entréplanet med vardagsrum, kök, gäst-wc samt tvättstuga, erbjuder detta hem den perfekta balansen mellan gemenskap och privatliv. Dessutom har du förmånen att välja mellan två uteplatser - en med lugnande norrläge vid entrén och en med solig sydvästlig placering, perfekt för att njuta av utomhuslivet i den lilla trädgården. Missa inte chansen att bo i detta charmiga radhus där bekvämlighet och livskvalitet möts på bästa möjliga sätt. Välkommen hem till ditt nya boende i Gustavslund!

  • Plus
Kommissgatan 6, Högaborg, Helsingborgs kommun

Kommissgatan 6

Lägenhet
Högaborg, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
750 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/4
5 152 kr/mån
12 931 kr/m²

Två trappor upp (hiss finns) hittar du denna charmiga lägenhet i en vacker fastighet från 1929! Bostaden fördelas på ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum, ett rogivande sovrum, kök med matplats och balkong som vetter mot den lugna och lummiga innergården, badrum samt en praktisk möblerbar hall. Lägenheten är belägen på bekvämt promenadavstånd till allt som staden har att erbjuda i form av butiker, restauranger, kaféer och kulturupplevelser samt Campus Helsingborg. Varmt välkommen till Kommissgatan 6 och din privata visning! För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare Emil Antolovic på mobil/sms 0708-887655 eller [email protected]

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Bagaregatan 7, Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bagaregatan 7, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Bagaregatan 7, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Bagaregatan 7

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
3 495 000 kr
129 m²
5 rum
vån 1
8 661 kr/mån
27 093 kr/m²

Vi presenterar med glädje detta fina radhus på Tågaborg om hela 129 kvm i 2-plan. Radhuset är perfekt beläget intill grönområde med mysig uteplats i soligt sydvästläge. Huset bjuder bl a på tre sovrum, två badrum och bra öppen planlösning mellan det härliga köket och vardagsrummet. Egen parkeringsplats intill huset ingår. Radhuset ger verkligen en villakänsla. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Domaregatan 9A, Elineberg, Helsingborgs kommun

Domaregatan 9A

Lägenhet
Elineberg, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
1 495 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 512 kr/mån
21 825 kr/m²

Välkommen till Domaregatan 9A och denna fina trea med fritt läge och utsikt över grönskan. Lägenheten är i fint skick med renoverat kök, nya golv och ytskikt från 2020. Bra planlösning med två ljusa sovrum, generöst vardagsrum och ett helkaklat badrum. Njut av kvällssolen på den inglasade balkongen.

  • Balkong
Lindgatan, Ekeby, Bjuvs kommun

Lindgatan

Tomt
Ekeby, Bjuvs kommun
Croisette Helsingborg
595 000 kr
950 m² tomt

Tillfälle att bygga ert drömhus på dessa generösa tomter i barnvänliga Ekeby. Ekeby är ett lugnt område med närhet till både Bjuv och Helsingborg. I byn finns bl.a. mataffär, vårdcentral, förskolor, skolor, bank och inte minst Ekeby möbelaffär. Kommunalt vatten & avlopp finns vid tomtgräns. Anslutningsavgifter tillkommer. Spekulanter uppmanas att kontrollera avgifter, bygglov m.m. med berörda myndigheter. I dagsläget finns 3 st tomter kvar, se tomtkarta. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

Skogsgatan 6, Miatorp, Helsingborgs kommun
  • Sön 24 mar kl 14:00
Skogsgatan 6, Miatorp, Helsingborgs kommun, bild 2
Skogsgatan 6, Miatorp, Helsingborgs kommun, bild 3

Skogsgatan 6

Radhus
Miatorp, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
3 495 000 kr
115 m²
6 rum
vån 1/2
7 783 kr/mån
30 391 kr/m²

På ett eftertraktat läge ges nu en unik chans att förvärva detta rymliga och energieffektiva radhus om hela 115 kvm med egen trädgårdstäppa på mysiga Miatorp! Här finner du en välplanerad, smakfull och toppmodern bostad från 2022 med både stenlagd uteplats, biluppställningsplats samt två förråd. Bostaden erbjuder bland annat en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum, 3-4 bra sovrum, två helkaklade badrum, tvättstuga, klädkammare samt en prakisk möblerbar hall med fina förvaringsmöjligheter. På Miatorp bor du fridfullt med alla tänkbara bekvämligheter såsom livsmedelsbutiker, skolor, parker och centrum på behagligt avstånd och stranden ligger endast ett stenkast bort. Varmt välkommen till Spårvagnshallarna och Skogsgatan 6! För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare Emil Antolovic på mobil/sms 0708-887655 eller [email protected]

  • Premium
  • Uteplats
Vågbrytargränd 11, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
  • Sön 24 mar kl 14:30
Vågbrytargränd 11, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 2
Vågbrytargränd 11, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 3

Vågbrytargränd 11

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
3 295 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/5
3 846 kr/mån
59 909 kr/m²

Fräsch och välplanerad 2:a som bjuder på stilrena och påkostade materialval, öppen planlösning och en mysig balkong med en härlig utsikt mot såväl hamninloppet & sundet som varvsbron & centrum. Utsikten, närheten till havet, en ny spännande stadsdel med miljöprofil, badrocksavstånd till salta dopp och med kommunikationer, caféer, restauranger och hela citys utbud på promenadavstånd gör att detta verkligen är ett boende som andas livskvalitét. Måste upplevas på plats, varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Vågbrytargränd 1, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
  • Sön 24 mar kl 14:00
Vågbrytargränd 1, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 2
Vågbrytargränd 1, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 3

Vågbrytargränd 1

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
4 250 000 kr
84 m²
3 rum
vån 3/6
5 113 kr/mån
50 595 kr/m²

Tillfälle att förvärva en rymlig och stilren 3:a om 84 välplanerade kvadratmetrar, belägen i populära och havsnära Oceanhamnen. Här finner ni en nyproducerad (2021) bostad med två sovrum, inglasad balkong, fräscht badrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning samt gott om förvaring. Via föreningen har man här också tillgång till en lummig innergård med odlingslådor och sittmöbler, en gemensam takterrass, bilpool samt en kombinerad föreningslokal/övernattningslägenhet. Förmånen att bo i en nyproducerad bostad, närheten till havet, en ny spännande stadsdel med miljöprofil, badrocksavstånd till salta dopp och med kommunikationer, caféer, restauranger och hela citys utbud på promenadavstånd gör att detta verkligen är ett boende som andas livskvalitét. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Södra Strandgatan 15, Centrum, Helsingborgs kommun

Södra Strandgatan 15

Lägenhet
Centrum, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
6 490 000 kr
174 m²
5 rum
3 900 kr/mån
37 299 kr/m²

Unikt tillfälle att förvärva denna fantastiska etagevåning om ca 174 kvm. Våningen är dessutom en ägarlägenhet med alla dess fördelar ex så kan man disponera den som man själv vill dvs man kan själv bestämma över uthyrning och man slipper också de traditionella månadsavgifterna. Våningen är lugnt belägen högst upp i en vacker fastighet i centrum. Varmt välkomna att boka visning!

  • Äganderätt
Fyrverkaregatan 12A, Fredriksdal, Helsingborgs kommun

Fyrverkaregatan 12A

Lägenhet
Fredriksdal, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
895 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1/5
5 825 kr/mån
12 971 kr/m²

Välkomna till denna trevliga 3:a med inglasad balkong i lugna och trygga Brf Fyrverkaren med grönskande och skyddade innergårdar där ingen obehörig kan ta sig in. Även parkeringsområdet är inhägnat, och där du bekvämt öppnar grinden genom en fjärrkontroll utan att behöva stiga av bilen. Här kan du således känna dig trygg, och lugnt njuta av föreningens många gemensamma ytor så som grillplatser, köksträdgård, lusthus, grönområden m.m. Själva bostaden är en väldisponerad 3:a om 69 välplanerade kvadratmeter med 2 sovrum, rymligt vardagsrum, stambytt badrum samt trevligt kök med access till inglasad balkong. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Fiskargränden 3D, Nyhamn, Landskrona kommun

Fiskargränden 3D

Radhus
Nyhamn, Landskrona kommun
Croisette Helsingborg
1 995 000 kr
116 m²
5 rum
vån 1/1
7 388 kr/mån
17 198 kr/m²

Nu har vi äntligen nöjet att presentera ett trivsamt radhus om hela 116 kvm på optimalt läge! I en trevlig och välskött bostadsrättsförening finner du ett välplanerat och rymligt boende i två plan. Bostadens entréplan erbjuder en hall med bra förvaringsmöjligheter, en praktisk gäst wc, kök med utgång till uteplatsen och den fridfulla innergården med pool, samt ett generöst vardagsrum. En trappa upp finner du ett större allrum med utgång till den soliga terrassen i önskat västerläge, två bra sovrum samt ett badrum. Värt att notera att allrummet med enkla medel kan delas av till två separata rum (enligt ursprunglig planlösningen), vilket ger bostaden hela 5 rum (varav 4 sovrum). I närområdet finns underbara promenadstråk och oändliga möjligheter till bad samt all tänkbar service så som exempelvis allmänna kommunikationsmedel och livsmedelsbutiker. Venbåten lägger till alldeles runt knuten och stadskärnan ligger endast en kort promenad bort. På Fiskargränden 3D är det verkligen lätt att trivas! Varmt välkommen att boka din visning med ansvarig mäklare.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Paprikagatan 6, Bårslöv, Helsingborgs kommun

Paprikagatan 6

Villa
Bårslöv, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
3 995 000 kr
118 m²
5 rum
592 m² tomt

Smakfullt renoverad en-plansvilla på lugnt läge i Bårslöv! Ett härligt hem med nyrenoverat vackert kök, välplanerat grovkök, vardagsrum med kamin, fina sovrum i stilfulla färgsättningar, snyggt bibliotek med platsbyggda bokhyllor, väl inredd walk-in-closet samt badrum och separat wc. Underbar insynsskyddad trädgård i bästa söderläge med charmigt uterum och två nybyggda trädäck. Friliggande annex byggt 2018 med generösa ljusinsläpp som ger möjlighet till ateljé eller gästrum samt rymligt garage med verkstad.

Skånegatan 7, Åstorp, Åstorps kommun

Skånegatan 7

Villa
Åstorp, Åstorps kommun
Croisette Helsingborg
2 495 000 kr
103 + 103 m²
4 rum
833 m² tomt

Välkommen till lugna Skånegatan 7 och denna välskötta enplansvilla med källare i fridfulla Åstorp! På entréplanet möts du av det stora vardagsrummet som är hjärtat i hemmet. Här finns gott om plats att umgås med familj och vänner. Det praktiska köket är ljust och erbjuder en trivsam matplats vid fönster och har en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. Entréplanet erbjuder även tre bra sovrum, ett helkaklat badrum samt ett generöst uterum i perfekt solläge. En trappa ner finns bl a en fin gillestuga där en härlig braskamin skapar en varm och inbjudande känsla. Vidare erbjuder källarplanet ett hobbyrum, en tvättstuga, torkrum, matkällare, wc och duschrum. Den insynsskyddade trädgården är en dröm med flera sociala ytor och gott om plats för både lek och avkoppling. Ett garage med bra förvaringsmöjligheter kompletterar fastigheten perfekt. Det fridfulla läget är utmärkt för barnfamiljer samtidigt som närheten till tågstationen ger dig utmärkta förbindelser. Detta hem är i fint skick och har vårdats med kärlek och omsorg av sina ägare. Varmt välkommen att boka din privata visning med ansvarig mäklare!

  • Plus
Ladugatan 18, Mariastaden, Helsingborgs kommun
Ladugatan 18, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 2
Ladugatan 18, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 3

Ladugatan 18

Villa
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
9 495 000 kr
241 m²
6 rum
640 m² tomt

Vi presenterar med glädje denna unika tvåplansvilla, arkitektritad till perfektion där ledorden är ljus, volym och en genomgående tidlös estetik. Interiören fördelar sig på en entrévåning med öppen planlösning mellan kök, matplats och sällskapsrum, liksom sovrum och lyxigt inrett spa-badrum av vida mått. På det övre våningsplanet erbjuds ett stilfullt helkaklat badrum, extra allrum och tre rejäla sovrum, samtliga med access till balkong och mastersovrum försett med walk in closet. Villans exteriöra design är synnerligen tilltalande med imponerande fönsterpartier och elegant puts med inslag av vackert cederträ och stämningsfulla belysningspunkter. Genomtänkta detaljer såsom dubbelsidig kamin med inbyggd vedförvaring, läcker trappa i massiv ek med glasdetaljer och dekorativ fondsida i sten ackompanjeras av värmeförsedda golv i såväl betong som massiv ek. Utemiljön i sydväst är magisk med sin rika växtlighet, påkostade utekök med vatten och el indraget samt stora trädäck att njuta av både lugn och sällskap ifrån. Garage finns förstås också. Läget är utmärkt med närhet till såväl allehanda service, skolor och förskolor som Pålsjö skog och goda kommunikationer med tåg och buss. Om utannonserad visningstid inte passar er så är ni varmt välkomna att kontakta mäklaren för bokning av annan tid.

  • Premium
Vågbrytargränd 6, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
  • Sön 24 mar kl 14:30
Vågbrytargränd 6, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 2
Vågbrytargränd 6, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 3

Vågbrytargränd 6

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
3 495 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/5
3 681 kr/mån
56 371 kr/m²

I havsnära Oceanhamnen finns nu möjligheten att förvärva denna nyproducerade (2022) och välplanerade 2:a med stilrena materialval och balkong i soligt söderläge med en härlig utsikt över hamninloppet, Öresund och Danmark. Utsikten, närheten till havet, en ny spännande stadsdel med miljöprofil, badrocksavstånd till salta dopp och med kommunikationer, caféer, restauranger och hela citys utbud på promenadavstånd gör att detta verkligen är ett boende som andas livskvalitét. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för att boka er privata visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Kullagatan 38A, Centrum, Helsingborgs kommun
Kullagatan 38A, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Kullagatan 38A, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Kullagatan 38A

Lägenhet
Centrum, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
2 995 000 kr
95 m²
3 rum
vån 4/4
3 569 kr/mån
31 526 kr/m²

Unik möjlighet att färdigställa ett projekt på absolut toppläge i stadens hjärta! På Kullagatan 38A väntar ett renoveringsprojekt på den sista touchen från kommande ägare. Här erbjuds en sällsynt möjlighet att skapa något unikt och eftertraktat, och möjligheten att forma din egen oas i stadens centrum. Bygglov och startbesked finns, och en stor del av renoveringsarbetet är redan gjort. Två rum och kök, 60 kvm (avgift 2220 kr/mån): Denna rymliga vindsvåning på två rum och kök erbjuder en flexibel layout för att skapa din idealiska bostad. Charmen flödar genom de lutande takbjälkarna och det stora ljusinsläppet, vilket skapar en varm och inbjudande atmosfär. Skapa ditt drömboende i denna unika bostad och njut av den underbara utsikten över stadens takåsar och en glimt av Öresund. Säljes ihop med en lägenhet om ett rum och kök, 35 kvm (avgift 1349 kr/mån): Den andra vindsvåningen, med ett rum och kök, är intim plats som erbjuder den ultimata stadsboende-upplevelsen. Här kan du skapa en modern och bekväm livsstil i ett trendigt och pulserande område. Perfekt tillfälle att forma denna yta enligt dina egna önskemål och behov. Dessa vindsvåningar är inte bara hem, de är en portal till stadens mångfald. Med närhet till shopping, restauranger & krogar, bio & teatrar, konstgallerier och andra kulturella platser, kommer du att uppskatta en ständigt föränderlig och levande omgivning - allt inom bekvämt gångavstånd. Oavsett om du söker nöje, inspiration eller bara vill vara mitt i händelsernas centrum, så kommer dessa bostäder att erbjuda en idealisk bas. Missa inte möjligheten att förverkliga din bodröm i ett av stadens mest eftertraktade områden. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ystadsgatan 12A, Husensjö, Helsingborgs kommun
Ystadsgatan 12A, Husensjö, Helsingborgs kommun, bild 2
Ystadsgatan 12A, Husensjö, Helsingborgs kommun, bild 3

Ystadsgatan 12A

Lägenhet
Husensjö, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
1 295 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 755 kr/mån
22 920 kr/m²

På populära Husensjö finns nu chansen att förvärva en stilren och ljus 2:a. Bostadens 56,5 kvm fördelar sig på ett generöst vardagsrum med fint ljusinsläpp och härlig balkong med grönskande utsikt. Vidare erbjuder bostaden ett mycket stilrent kök, sovrum och badrum. Här bor du bekvämt, centralt men lugnt. Gångavstånd till det mesta som du kan tänkas behöva. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong

Visar 1 - 25 av 45