Mäklare Alexandra Dukic

Alexandra Dukic

Om mig

Står du inför en av de största affärerna i livet? Det viktigaste för mig är att med glädje och engagemang vägleda Er genom säljprocessen, allt för att vi tillsammans ska nå ett så bra resultat som möjligt. Genom att anlita mig får ni en driven mäklare som älskar sitt jobb och alltid finns där för att svara på era frågor och funderingar. Min ambition är att alltid arbeta på ett sätt som skapar trygghet för dig men att du också ska få rätt pris för din bostad.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Redaregatan 34, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
 • Idag kl 13:00

Redaregatan 34

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
3 995 000 kr
75 m²
3 rum
vån 4/6
4 076 kr/mån
53 267 kr/m²

Välkomna till Helsingborgs nya och mest innovativa stadsdel, Oceanhamn och denna välplanerade och ljusa 3:a med stora fönsterpartier, öppen planlösning och balkong på högt, fritt läge med utsikt över hamnbassängen och staden. Snygga, stilrena och kvalitativa materialval rakt igenom som ytterligare höjer lägenheten till top notch nivå! Läckert boende på en ö i centrala Helsingborg med närhet till allt vad staden har att erbjuda i form av shopping, restauranger, nattliv, kultur, livsmedelsaffärer, gym, kommunikationer, hav och bad m.m. Här bor man också i en välskött och omtyckt förening med låga avgifter som dessutom erbjuder sina medlemmar tillgång till två takterrasser, en gemensam brygga, mysig innergård med grillplats samt bilpool. Måste upplevas på plats, varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Klockarvägen 14, null, Ängelholms kommun
 • Idag kl 12:00

Klockarvägen 14

Villa
Ängelholms kommun
Croisette Helsingborg
3 495 000 kr
131 m²
5 rum
818 m² tomt

Välkomna in till denna välplanerade enplansvilla som stod färdig 2022. Villan bjuder på en optimal planlösning, allt på ett plan. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, härifrån kommer du ut till den härliga inhägnade trädgården. Här finns även fyra sovrum i bra storlek, två badrum samt en praktisk tvättstuga. Perfekt för dig som bara vill flytta rakt in. Varm välkomna på visning!

 • Plus
Mattlummervägen 10B, Arild, Höganäs kommun

Mattlummervägen 10B

Villa
Arild, Höganäs kommun
Croisette Helsingborg
10 995 000 kr
230 m²
6 rum
892 m² tomt

Nu kan vi stolt presentera det här exklusiva, nybyggda huset om 230kvm i populära Arild. Huset är nästintill färdigställt och inget har lämnats åt slumpen. Här erbjuds snygg arkitektur, noga utvalda materialval, trevlig planlösning, lättskött trädgård och rymligt garage. Söker du ett boende med det lilla extra? Då är detta något för dig! Varmt välkomna på visning!

 • Nyproduktion
Södra Tvärgatan 7, Söder, Helsingborgs kommun

Södra Tvärgatan 7

Lägenhet
Söder, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
1 150 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 2/5
4 214 kr/mån
15 232 kr/m²

Välkommen till Södra Tvärgatan 7, en ljus och rymlig 3:a med bra planlösning. Bostadens 75,5kvm fördelar sig på ett luftigt vardagsrum med härlig balkong i perfekt solläge, kök med matplats, två sovrum, klädkammare samt väl tilltaget badrum. Lägenheten har fin utsikt mot den grönskande innergården, här bor du i en otroligt välskött förening med närhet till allt du kan tänkas behöva. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Jönköpingsgatan 31B, Husensjö, Helsingborgs kommun

Jönköpingsgatan 31B

Lägenhet
Husensjö, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
1 695 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1/3
4 832 kr/mån
24 565 kr/m²

Välkomna till populära Husensjö och Jönköpingsgatan 31B! Bostadens 69 kvm är fördelade på ett rymligt vardagsrum med utgång till lägenhetens inglasade balkong, generöst kök med matplats samt två sovrum i bra storlek. Här bor du i en välskött och stabil förening med närhet till allt du kan tänkas behöva. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong

Visar alla 5