Mäklare Alexandra Dukic

Alexandra Dukic

Om mig

Står du inför en av de största affärerna i livet? Det viktigaste för mig är att med glädje och engagemang vägleda Er genom säljprocessen, allt för att vi tillsammans ska nå ett så bra resultat som möjligt. Genom att anlita mig får ni en driven mäklare som älskar sitt jobb och alltid finns där för att svara på era frågor och funderingar. Min ambition är att alltid arbeta på ett sätt som skapar trygghet för dig men att du också ska få rätt pris för din bostad.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vagnmansgatan 12, Eneborg, Helsingborgs kommun

Vagnmansgatan 12

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
795 000 kr
40 m²
1 rum
vån 2/4
3 034 kr/mån
19 875 kr/m²

Välkomna till Vagnmansgatan 12 och denna optimalt planerade ettan. Lägenheten har bra planlösning, generöst rum med plats för både soffa och säng, kök med plats för matbord och rymligt badrum. Här bor du i en lägenhet som är centralt belägen med närhet till butiker, kommunikation och grönområden. Utöver detta bor du i en välskött förening som även har ett eget gym. Välkomna på visning!

  • Plus
Brf Spira i Helsingborg, null, Helsingborgs kommun
  • 54 lediga bostäder

Brf Spira i Helsingborg

Lägenhet
Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
fr. 1 150 000 kr
34-125 m²
1-5 rum
2 427 kr/mån

UPP TILL 300 000 KR I RABATT OCH 1 ÅRS AVGIFTFRITT! KONTAKTA MÄKLARE FÖR ATT BOKA VISNING! Brf Spira och Drottninghögs nya landmärke är nu redo för inflyttning! Just nu erbjuds en kampanj med upp till 300 000kr i rabatt på insatsen eller 1 års avgiftsfritt, är du bland de fem första som tecknar sig har du dessutom möjlighet att få både och! Ta chansen att flytta in i en nyproducerad lägenhet redan nu där det erbjuds räntegaranti för att du som köpare ska kunna känna dig trygg. Fördelat över 16 våningsplan inryms här 72 bostadsrätter om 1 till 5 rok. Lägenheterna har inte bara en egen balkong eller terrass utan i föreningen finns även två gemensamma takterrasser. Ni finner dessa på våning fem samt våning 17 där det erbjuds magnifik utsikt över hela Helsingborg och Öresund. I byggnaden finns en stor lokal som kommer att hyras utav kulturförvaltning en för att nå allmänheten och balansera utbudet i området. Brf Spira är beläget mitt i det nya Drottninghög och kommer bli en given central plats för området med välkomnande torg och inbjudande lokaler. Drottninghög som nu står inför en omvandling med förtätning, större torg, bättre kollektivtrafik och tydligare koppling till centrum. Precis utanför finner ni busshållplats där den så kallade Helsingborgsexpressen passeras. På gångavstånd finner ni även en park med en välbesökt utomhuspool, utomhusgym och lekplats för prinsessor och prinsar. Som en del av H22 byggs nu ett nytt stadsrum som hjärta för stadsdelen och en ny förtätning som kan ge stöd åt innovation, rum och stråk. 3Hus ingår i familjeägda BrA Invest gruppen och har tillsammans med systerbolagen BAB bygg och BAB anläggning lång erfarenhet och bred kompetens inom alla typer av byggnationer. Anmäl ditt intresse redan idag så berättar vi mer! Lär mer om projektet på: www.3hus.se/projekt/brf-spira/

  • Nybyggnadsprojekt
Ystadsgatan 12A, Husensjö, Helsingborgs kommun
Ystadsgatan 12A, Husensjö, Helsingborgs kommun, bild 2
Ystadsgatan 12A, Husensjö, Helsingborgs kommun, bild 3

Ystadsgatan 12A

Lägenhet
Husensjö, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
1 295 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 755 kr/mån
22 920 kr/m²

På populära Husensjö finns nu chansen att förvärva en stilren och ljus 2:a. Bostadens 56,5 kvm fördelar sig på ett generöst vardagsrum med fint ljusinsläpp och härlig balkong med grönskande utsikt. Vidare erbjuder bostaden ett mycket stilrent kök, sovrum och badrum. Här bor du bekvämt, centralt men lugnt. Gångavstånd till det mesta som du kan tänkas behöva. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Redaregatan 34, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 11:30

Redaregatan 34

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
3 895 000 kr
75 m²
3 rum
vån 4/6
4 484 kr/mån
51 933 kr/m²

Välkomna till Helsingborgs nya och mest innovativa stadsdel, Oceanhamn och denna välplanerade och ljusa 3:a med stora fönsterpartier, öppen planlösning och balkong på högt, fritt läge med utsikt över hamnbassängen och staden. Snygga, stilrena och kvalitativa materialval rakt igenom som ytterligare höjer lägenheten till top notch nivå! Läckert boende på en ö i centrala Helsingborg med närhet till allt vad staden har att erbjuda i form av shopping, restauranger, nattliv, kultur, livsmedelsaffärer, gym, kommunikationer, hav och bad m.m. Här bor man också i en välskött och omtyckt förening med låga avgifter som dessutom erbjuder sina medlemmar tillgång till två takterrasser, en gemensam brygga, mysig innergård med grillplats samt bilpool. Måste upplevas på plats, varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 4