Mäklare Andrea Stoltz

Andrea Stoltz

Om mig

Med över 15 års erfarenhet inom byggkonstruktion har jag funnit mitt drömjobb som fastighetsmäklare. Här kombinerar jag passionen för fastigheter, inredning och människomöten. Mitt fokus är att leverera högsta kvalitet i hela säljprocessen för att skapa de bästa förutsättningarna för framgångsrika bostadsaffärer. Jag vill överträffa era förväntningar på såväl mig som mäklare som på slutpriset. Går ni i säljtankar eller bara är nyfikna på värdet av er bostad, kontakta mig så berättar jag mer!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ingrid Mariegatan 4, Viken, Höganäs kommun

Ingrid Mariegatan 4

Villa
Viken, Höganäs kommun
Croisette Helsingborg
3 595 000 kr
135 m²
5 rum
vån 1/1
7 410 kr/mån

Välkommen till denna nybyggda och genomtänkta bostadsrättsvilla i fridfulla och familjevänliga Viken. Huset är klätt i elegant svart panel och har en ljus interiör med generösa fönsterpartier som släpper in mycket naturligt ljus. Den optimala planlösningen påminner om två världar: på övervåningen finns fyra rymliga sovrum, ett mysigt allrum och ett badrum med badkar, vilket ger en privat och avskild atmosfär för familjen. Nedervåningen utgör en social arena med öppna ytor där kök och vardagsrum smälter samman och skapar en inbjudande miljö. Här finns även utgång till en trädäck och trädgård där man kan njuta av soliga dagar. Ett ytterligare badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare bidrar till bekvämligheten i vardagen. På infarten framför huset finns gott om plats för två bilar och laddstolpe för elbilar, vilket är både praktiskt och miljövänligt. Varmt välkomna att boka er visning med ansvarig mäklare!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Fälgvägen 19, Jonstorp, Höganäs kommun
Fälgvägen 19, Jonstorp, Höganäs kommun, bild 2
Fälgvägen 19, Jonstorp, Höganäs kommun, bild 3

Fälgvägen 19

Villa
Jonstorp, Höganäs kommun
Croisette Helsingborg
6 795 000 kr
163 m²
4 rum
949 m² tomt

Välkommen till Fälgvägen 19 – ert nya drömhem vid havet i vackra Jonstorp! Denna fantastiska poolvilla som har byggts om och totalrenoverats mellan 2013-2017 erbjuder er en perfekt kombination av modern elegans, ett kustnära läge och högkvalitativa detaljer. Med sina generösa 163kvm rymmer denna välplanerade enplansvilla allt ni behöver för ett bekvämt och praktiskt boende. Perfekt för dig som söker ett lugnt och fridfullt läge för fritidsnöje eller permanentboende med endast ett stenkast från havet med strand, bad, båtplatser, vackra strövområden, skog- och natur. En älskad plats för både återhämtning och aktiva nöjen på både land och hav. Missa inte chansen att bli ägare till denna exklusiva villa och njut av allt den och Jonstorp har att erbjuda. Varmt välkommen att boka din visning med ansvarig mäklare!

  • Premium
Vagnmansgatan 24, Eneborg, Helsingborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00

Vagnmansgatan 24

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
1 195 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 2/4
5 235 kr/mån
22 762 kr/m²

Denna exklusiva bostadsrätt på Vagnmansgatan i Helsingborg är en modern pärla som kombinerar stil och komfort på ett unikt sätt. Med påkostade detaljer och genomtänkt design erbjuder denna bostad en atmosfär av lyx och bekvämlighet. Bostaden välkomnar dig med ljusa och öppna ytor som är optimalt planerade för socialt umgänge. Härifrån når man även balkongen i soligt västerläge som är en inbjudande oas för avkoppling och soliga stunder, nyligen beklädd med trall för en extra dos av lyx. Med endast två våningar upp bor du bekvämt samtidigt som du har enkel tillgång till allt som Helsingborg har att erbjuda, oavsett om det är kulturella evenemang, shopping eller rekreation så har du allt inom räckhåll. Missa inte chansen att äga denna fantastiska bostad där modernitet och komfort förenas i perfekt harmoni. Välkommen att boka visning med ansvarig mäklare!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 3