Mäklare Emil Antolovic

Emil Antolovic

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Kungshultsvägen 111, Mariastaden, Helsingborgs kommun
 • Sön 5 feb kl 13:00

Kungshultsvägen 111

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Våningen & Villan Helsingborg

3 595 000 kr

124,5 m²

4 rum

7 631 kr/mån

28 876 kr/m²

I populära HSB Brf EOS finns nu detta trivsamma och fräscha bostadsrättsradhus i två plan till salu! Här finner du ett välplanerat, smakfullt och rymligt boende med härlig trädgård om ca 110 kvm. Bostaden erbjuder bland annat en stilren köksinteriör med trevlig matplats, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, tre bra sovrum samt två helkaklade badrum, ett på varje våningsplan, i mycket fint skick. Parkeringsplats (med kommande laddstolpe) finns i anslutning till boendet. EOS helt unika arkitektur med rejäla fönsterpartier, generös takhöjd och flera takfönster ger bostaden ett sagolikt ljusflöde. På promenadavstånd finns både Kungshultsskogen och underbara Pålsjö skog med sina fridfulla strövområden. All tänkbar service i form av skolor, allmänna kommunikationsmedel och livsmedelsbutiker med mera finns på behändigt avstånd. På Kungshultsvägen 111 i Mariastaden bor du i ett naturnära, lugnt och familjevänligt område. Varmt välkomna att boka din visning till ett boende långt utöver det vanliga!

 • Plus
 • Uteplats
Agronomgatan 4, Påarp, Helsingborgs kommun
 • Sön 5 feb kl 10:00

Agronomgatan 4

Villa
Påarp, Helsingborgs kommun
Våningen & Villan Helsingborg

2 750 000 kr

100 m²

5 rum

687 m² tomt

Välkommen till Agronomgatan och denna välplanerade villa i populära Påarp! Här erbjuds ett unikt tillfälle att förvärva en praktisk och kvadratsmart villa med uppvuxen trädgård i perfekt läge. Bostaden har en bra planlösning som på ett naturligt sätt delar boendets sociala delar med de privata ytorna. Entréplanet har en delvis öppen planlösning mellan kök - matplats - vardagsrum samt sovrum, badrum och en möblerbar hall. En trappa upp finns ett allrum samt ytterligare två sovrum och en trappa ner en rymlig källare med bland annat ett allrum/sovrum, badrum, tvättstuga, kontorsplats, garage och fina utrymmen för förvaring. Vidare erbjuds ett inglasat uterum med anslutande terrass i ett insynsskyddat läge. På Agronomgatan 4 bor du i ett hus med låga driftskostnader i ett fridfullt familjevänligt område med skolor, buss- och tågförbindelser samt livsmedelsbutik på behagligt promenadavstånd. Varmt välkommen att boka din privata visning med ansvarig mäklare!

 • Plus
Liljegatan 43, Bäckadal, Ängelholms kommun
 • Lör 4 feb kl 11:00

Liljegatan 43

Lägenhet
Bäckadal, Ängelholms kommun
Våningen & Villan Helsingborg

2 495 000 kr

103,6 m²

3 rum

6 195 kr/mån

24 083 kr/m²

Välkomna till Liljegatan 43 och denna ljusa och trivsamma marklägenhet med en härlig uteplats i skönt solläge! Här finner du ett välplanerat och rymligt boende på behagligt avstånd till stadens centrum. Bostaden erbjuder bland annat en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två bra sovrum, varav ett med öppen spis med kassett, samt både gäst-wc och ett helkaklat badrum. En parkeringsplats finns i direkt anslutning till boendet. I närområdet finns samt all tänkbar service så som skolor, allmänna kommunikationsmedel och livsmedelsbutiker. I Brf Tulpanen bor du i en trevlig och välskött förening. Varmt välkomna på visning till denna praktiska och bekymmersfria bostad!

 • Plus
 • Uteplats
Hallandsgatan 10, Olympia, Helsingborgs kommun
 • Idag kl 16:00

Hallandsgatan 10

Villa
Olympia, Helsingborgs kommun
Våningen & Villan Helsingborg

6 995 000 kr

209 m²

9 rum

590 m² tomt

På ett lugnt men ändå centralt läge presenteras med glädje denna rymliga och välplanerade familjevilla på attraktiva och omtyckta Olympia! Bostadens drygt 200 kvm fördelar sig över tre plan och till detta kommer även en inredd källare. Den grönskande trädgården med fina fruktträd och en ljuvlig magnolia erbjuder flera härliga miljöer för umgänge med familj och vänner. Ett garage med utmärkta förvaringsmöjligheter kompletterar fastigheten väl. Här bor du i ett charmigt hus från 1924 med närhet till såväl skog som stad. Hallandsgatan 10 måste utan tvekan upplevas på plats! Varmt välkommen att boka din visning med ansvarig mäklare.

 • Plus
Övre Långvinkelsgatan 95, Slottshöjden, Helsingborgs kommun
 • Sön 5 feb kl 14:30

Övre Långvinkelsgatan 95

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
Våningen & Villan Helsingborg

3 595 000 kr

124 m²

5 rum

7 377 kr/mån

28 992 kr/m²

På ett utmärkt läge i en stabil, välskött och stambytt förening finns nu en unik chans att förvärva denna rymliga 5:a om hela 124 kvm! Här finner du en välplanerad och smakfull bostad med inglasad balkong i härligt solläge. Lägenheten erbjuder bland annat en delvis öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum, tre - fyra bra sovrum, två helkaklade badrum, klädkammare samt en möblerbar hall med ypperliga förvaringsmöjligheter. Som en extra bonus har köpare förtur till bilplats i föreningens garage. På Slottshöjden bor du fridfullt med alla tänkbara bekvämligheter såsom livsmedelsbutiker, bageri, skolor, parker och centrum på promenadavstånd. Varmt välkommen att boka din visning med ansvarig mäklare.

 • Plus
 • Balkong
Bärnstensgatan 13B, Ättekulla, Helsingborgs kommun
 • Sön 5 feb kl 12:00

Bärnstensgatan 13B

Lägenhet
Ättekulla, Helsingborgs kommun
Våningen & Villan Helsingborg

1 250 000 kr

64,5 m²

2 rum

5 604 kr/mån

19 380 kr/m²

På trivsamma Ättekulla hittar du denna nyrenoverade bostadsrätt med inglasad balkong i perfekt solläge! Denna ljusa, välplanerade och kvadratsmarta lägenhet erbjuder en praktisk möblerbar hall, ett stilrent kök med matplats, vardagsrum med plats för både soffgrupp och matmöblemang, ett rogivande sovrum med bra förvaringsmöjligheter samt badrum med dusch. I populära HSB Brf Ättekulla bor du i en lugn, välskött och stambytt bostadsrättsförening. På promenadavstånd finns bland annat förskolor & skolor, allmänna kommunikationsmedel, livsmedelsbutiker och fina grönområden. På Bärnstensgatan 13B är det bara att flytta rakt in! Välkommen att boka din privata visning med ansvarig mäklare.

 • Plus
 • Balkong
Askegatan 15B, Nyvång, Åstorps kommun
 • Sön 12 feb kl 11:00

Askegatan 15B

Radhus
Nyvång, Åstorps kommun
Våningen & Villan Helsingborg

3 250 000 kr

137 m²

6 rum

397 m² tomt

På ett fint hörnläge presenteras med glädje detta nyproducerade (2020) och väldisponerade parhus i omtyckta och barnvänliga Nyvång! Här finner du ett praktiskt och rymligt boende med en solig, fridfull och insynsskyddad trädgård i bästa söderläge. Entréplanet erbjuder en härlig öppen planlösning mellan kök - vardagsrum - matplats, två sovrum samt badrum och separat tvättrum. En trappa upp finns ett mysigt allrum, två bra sovrum och ytterligare ett badrum - allt i bästa skick! Utomhusmiljön bjuder en härlig altan i utmärkt solläge och en lättskött grönskande trädgård med förråd. Biluppställningsplats med laddbox finns anslutning till huset. På Askegatan 15B bor du bekymmersfritt i en fastighet med låga driftskostnader och med närhet till skolor, strövområden och allmänna kommunikationsmedel. Varmt välkommen att boka visning med ansvarig mäklare.

 • Plus

Visar alla 7