Mäklare Fredrik Berglund

Fredrik Berglund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Atles Gata 11, Hyllie, Malmö kommun
 • Mån 24 jun kl 17:00
Atles Gata 11, Hyllie, Malmö kommun, bild 2
Atles Gata 11, Hyllie, Malmö kommun, bild 3

Atles Gata 11

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Croisette Hyllie
1 950 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/5
3 173 kr/mån
35 455 kr/m²

På första våningen väntar här ett synnerligt smakfullt hem med öppen planlösning kök och vardagsrum. Vidare finner vi ett inbjudande sovrum med bra förvaringsmöjligheter och därtill ett stilrent helkaklat badrum med dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Ifrån sovrummet når man den trevliga uteplatsen i västerläge. Läget nära Hyllie station är även perfekt för pendlaren oavsett om du ska ta dig norröver eller över sundet till Köpenhamn och vidare ner till kontinenten. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Gustavsgatan 36, Limhamn, Malmö kommun
 • Sön 23 jun kl 16:00
Gustavsgatan 36, Limhamn, Malmö kommun, bild 2
Gustavsgatan 36, Limhamn, Malmö kommun, bild 3

Gustavsgatan 36

Radhus
Limhamn, Malmö kommun
Croisette Hyllie
4 995 000 kr
87 + 23 m²
4 rum
252 m² tomt

Charmerande parhus som representerar en bit av Limhamns historia, uppfört av snickaren J. Hansson och N. Norman för den arbetande befolkningen som egnahem. Fasaden tilltalar med vackra detaljer såsom tandsnittsfris längs med takfoten och fint profilerade fönsterbänkar. Planlösningen fördelar sig på rymligt vardagsrum i fil med matrum i direkt anslutning till kök med egen utgång till baksidan, samt en toalett invid hallen. På det övre våningsplanet finns två möjliga sovrum med god förvaring och ett badrum med dusch. Interiören bjuder på furutiljor, fönsterbänkar i sten och dekorativa, glasinfattade innerdörrar. Här finns utmärka möjligheter att renovera efter eget tycke och smak då huset är i behov av totalrenovering. Byggnaden är varken K- eller Q-märkt, men hänsyn måste tas till bevarande av husets karaktär och får ej rivas. Kvarteret Vattnet är ett av få kvarvarande kvarter i stadsdelen med blandad bebyggelse. Varmt välkomna till unik Limhamnhistoria!

 • Premium
Gustavsgatan 38, Limhamn, Malmö kommun
 • Sön 23 jun kl 16:30
Gustavsgatan 38, Limhamn, Malmö kommun, bild 2
Gustavsgatan 38, Limhamn, Malmö kommun, bild 3

Gustavsgatan 38

Radhus
Limhamn, Malmö kommun
Croisette Hyllie
5 750 000 kr
96 + 48 m²
197 m² tomt

Charmerande parhus som representerar en bit av Limhamns historia, uppfört av snickaren J. Hansson och N. Norman för den arbetande befolkningen som egnahem. Fasaden tilltalar med vackra detaljer såsom tandsnittsfris längs med takfoten och fint profilerade fönsterbänkar. Planlösningen fördelar sig på rymligt vardagsrum i fil med matrum i direkt anslutning till kök med egen utgång till trädgården, samt ett badrum. På det övre våningsplanet finns två sovrum med god förvaring och ett allrum. Interiören bjuder på furutiljor, fönsterbänkar i sten och dekorativa innerdörrar. Här finns utmärka möjligheter att renovera efter eget tycke och smak då huset är i behov av totalrenovering. Byggnaden är varken K- eller Q-märkt, men hänsyn måste tas till bevarande av husets karaktär och får ej rivas. Kvarteret Vattnet är ett av få kvarvarande kvarter i stadsdelen med blandad bebyggelse. Varmt välkomna till unik Limhamnhistoria!

 • Premium
Sävstaholmsgatan 12, Rostorp, Malmö kommun
 • Budgivning pågår

Sävstaholmsgatan 12

Villa
Rostorp, Malmö kommun
Croisette Hyllie
3 750 000 kr
123 + 66 m²
4 rum
720 m² tomt

Upptäck en unik möjlighet att skapa ditt drömhem i denna charmiga villa från 1923, belägen i det eftertraktade området Rostorp i Malmö. Denna fastighet är i behov av total renovering, men potentialen är oändlig! Steg in i en tidskapsel med bevarade originaldetaljer som lamprosetter i tak, ett vackert burspråk med blyinfattade fönsterglas, elegant stavparkett och charmiga spegeldörrar. Varje rum berättar en historia och väntar på att få nytt liv. Entréplanet bjuder på luftigt vardagsrum med generösa ytor, perfekt för både vardagsliv och festliga tillställningar. Här finns också bra utrymme för ett rymligt kök och en veranda med strålande ljusinsläpp – en idealisk plats för morgonkaffet eller avkoppling med en bok. På ovanvåningen hittar du tre sovrum, inklusive ett rymligt mastersovrum med utgång till en balkong som erbjuder en rogivande utsikt. Här finns även en wc, praktiskt placerad för hela familjen. Källarplanet är en rå diamant som kan förvandlas till precis vad du önskar – extra sovrum, hemmakontor, hobbyrum eller varför inte ett lyxigt spa? Möjligheterna är många! Utanför huset väntar en trädgård som också är i behov av kärlek, men med rätt vision kan den bli en grönskande oas. Föreställ dig blomstrande rabatter, en frodig gräsmatta och kanske en mysig uteplats för sommarens grillkvällar. Denna fastighet är mer än ett hus – det är en möjlighet att skapa något alldeles unikt. Ta chansen att förvandla denna pärla från 1923 till ditt drömhem. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Välkommen på visning!

Tegnérgatan 78, Gamla Limhamn, Malmö kommun
Tegnérgatan 78, Gamla Limhamn, Malmö kommun, bild 2
Tegnérgatan 78, Gamla Limhamn, Malmö kommun, bild 3

Tegnérgatan 78

Radhus
Gamla Limhamn, Malmö kommun
Croisette Hyllie
7 995 000 kr
102 + 48 m²
4 rum
229 m² tomt

Charmerande pittoreskt och fullt av karaktär! Här erbjuds ett förnämligt hem där varje millimeter renoverats med eftertanke och elegans. Såväl exteriört som interiört tilltalar detta alldeles underbara gathus med sin fina stil och detaljrikedom. Badrum och välförsett tvättrum liksom vacker matsal med glasade dörrpartier ut mot kullerstensbelagd innergårdsmiljö. Vidare lockar ett härligt generöst sällskapsrum med bröstpanel och genomgående ljusinsläpp, ackompanjerat av en tidlöst elegant köksinteriör signerad Marbodal som begåvats med Silestonebänkskiva och dekorativ gasugn och häll i gammaldags stil. På entrévåningen finns ytterligare ett stilfullt badrum, och en trappa upp är de båda karaktärsfulla sovrummen belägna. Här strömmar ljuset in genom fönster i dubbla väderstreck och synliga takbjälkar förgyller atmosfären än mer. Vackra tapeter och färgval smyckar hemmet tillsammans med dekorativa lamprosetter och fina golvmaterial. Här är det bara att flytta rakt in och börja trivas, på förträffligt läge i Gamla Limhamns charmiga kvarter med direkt närhet till mysig bykärna, Sibbarps salta havsdopp, hamnen och goda kommunikationer.

 • Premium
Blåsebergavägen 41, Limhamn, Malmö kommun
Blåsebergavägen 41, Limhamn, Malmö kommun, bild 2
Blåsebergavägen 41, Limhamn, Malmö kommun, bild 3

Blåsebergavägen 41

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Croisette Hyllie
1 550 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 1/6
3 925 kr/mån
31 313 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva denna välplanerade tvåa på utmärkt gavelläge i populära Brf Kalcium! Bostaden bjuder på 49,5 välplanerade kvadratmeter där kök och vardagsrum samspelar på ypperligt vis öppen planlösning. Stor kvadratisk balkong som vetter i österläge! Rymligt sovrum med stor walk in closet. Här bor man på lugnt läge i naturskönt område men med utmärkta kommunikationsmöjligheter både till Hyllie, Limhamn och Malmö. Varmt välkomna!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sadelmakarebyn 7B, Annestad, Malmö kommun

Sadelmakarebyn 7B

Lägenhet
Annestad, Malmö kommun
Croisette Hyllie
1 995 000 kr
70 m²
3 rum
vån 4/5
7 092 kr/mån
28 500 kr/m²

Stilren lägenhet på gaveln med totalrenoverat kök av märket Kvik från 2018 med integrerad maskinpark. Härligt ljusinsläpp via fönsterpartier i tre olika väderstreck. Genomgående parkett från Kährs, 2018. Denna suveräna bostad har två ljusa och fräscha sovrum med behagligt ljus och plats för såväl säng som skrivbord. Helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter. Med ett väl tilltaget allrum som leder ut till härliga balkongen i söderläge, möts vi av ett genomgående ljusflöde i hela bostaden. Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Geijersgatan 55, Rosenvång, Malmö kommun

Geijersgatan 55

Villa
Rosenvång, Malmö kommun
Croisette Hyllie
17 000 000 kr
385 + 160 m²
19 rum
983 m² tomt

Denna fastighet om 385 kvadratmeter boarea och 160 kvadratmeter biarea med upp till 19 rum och kök, erbjuder en unik möjlighet att kombinera verksamhet och boende med flexibla utrymmen som kan anpassas efter dina behov. Idag är den taxerad som vårdbyggnad, typkod 823. Källarplanet om 160 kvadratmeter med egen ingång är komplett med klinkergolv, stort öppet allrum med värmande öppen spis, flertalet behandlingsrum med omklädningsrum och dusch samt bastu. Entréplanet förser oss idag med två lokaler, som välkomnar verksamhet av olika slag. Den första lokalen som vetter mot Geijersgatan har tidigare varit en naprapatklinik. Här finns plats för en stor kundmottagning med kontor, fem till sex ljusa behandlingsrum, samtliga med god tillgång till både vatten och ventilation samt toaletter. Från denna lokal når man källartrappan och källarens utrymmen. Den andra lokalen är signerad en rymlig hall/kundmottagning med upp till fyra behandlingsrum med tillgång till vatten och ventilation samt omklädningsutrymmen. Samtliga med ljusa ytskikt och generösa fönsterpartier. Här finns även personalutrymme med pentry och toalett. På andra våningen presenterar sig två stora rum i fil med vacker fiskbensmönstrad parkett på golv, vita väggar, generöst med fönsterpartier, access till balkong och centralt placerad öppen spis. Dessa rum har tidigare använts som gym för patienter med tillgång till två omklädningsrum med dusch i direkt anslutning. Det finns även två behandlingsrum av vida kvadrat med tillgång till vask och ventilation. Det nyare köket finns även att tillgå på detta plan och bjuder in med släta vita luckor arbetsytor i mörkt laminat med vitt kakel ovan. Den maskinella utrustningen består här av inbyggd mikrovågsugn och ugn, diskmaskin, spishäll samt fläkt. Dessutom finns här utgång till två balkonger med utsikt över intilliggande villakvarter. Ovanvåningen når vi idag via en ingång på baksidan av huset. Det kan med enkla medel öppnas upp ett dörrhål från trappan invändigt om så skulle önskas. Avslutningsvis leder en vacker trätrappa med blyinfattat fönster oss vidare upp till vindsplanet med vackra trätiljor på golv och vita väggar. Här uppe finns aggregatet till den stora ventilationsanläggningen samt två rum på vardera sida som kan fungera som kontor och förråd. Ta steget och skapa en trivsam och funktionell miljö för dig och din verksamhet i denna imponerande fastighet i Rosenvång.

Rönnebergsgatan 4, Landskrona, Landskrona kommun

Rönnebergsgatan 4

Övrigt
Landskrona, Landskrona kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
5 000 000 kr
236 m²
331 m² tomt

På attraktivt läge finns möjligheten att förvärva denna välskötta 30-tals fastigheten med fyra lägenheter.

 • Plus

Visar alla 9