Mäklare Fredrik Berglund

Fredrik Berglund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gustavsgatan 36, Limhamn, Malmö kommun
Gustavsgatan 36, Limhamn, Malmö kommun, bild 2
Gustavsgatan 36, Limhamn, Malmö kommun, bild 3

Gustavsgatan 36

Radhus
Limhamn, Malmö kommun
Croisette Hyllie
4 995 000 kr
87 + 23 m²
4 rum
252 m² tomt

Charmerande parhus som representerar en bit av Limhamns historia, uppfört av snickaren J. Hansson och N. Norman för den arbetande befolkningen som egnahem. Fasaden tilltalar med vackra detaljer såsom tandsnittsfris längs med takfoten och fint profilerade fönsterbänkar. Planlösningen fördelar sig på rymligt vardagsrum i fil med matrum i direkt anslutning till kök med egen utgång till baksidan, samt en toalett invid hallen. På det övre våningsplanet finns två möjliga sovrum med god förvaring och ett badrum med dusch. Interiören bjuder på furutiljor, fönsterbänkar i sten och dekorativa, glasinfattade innerdörrar. Här finns utmärka möjligheter att renovera efter eget tycke och smak då huset är i behov av totalrenovering. Byggnaden är varken K- eller Q-märkt, men hänsyn måste tas till bevarande av husets karaktär och får ej rivas. Kvarteret Vattnet är ett av få kvarvarande kvarter i stadsdelen med blandad bebyggelse. Varmt välkomna till unik Limhamnhistoria!

  • Premium
Gustavsgatan 38, Limhamn, Malmö kommun
Gustavsgatan 38, Limhamn, Malmö kommun, bild 2
Gustavsgatan 38, Limhamn, Malmö kommun, bild 3

Gustavsgatan 38

Radhus
Limhamn, Malmö kommun
Croisette Hyllie
5 750 000 kr
96 + 48 m²
197 m² tomt

Charmerande parhus som representerar en bit av Limhamns historia, uppfört av snickaren J. Hansson och N. Norman för den arbetande befolkningen som egnahem. Fasaden tilltalar med vackra detaljer såsom tandsnittsfris längs med takfoten och fint profilerade fönsterbänkar. Planlösningen fördelar sig på rymligt vardagsrum i fil med matrum i direkt anslutning till kök med egen utgång till trädgården, samt ett badrum. På det övre våningsplanet finns två sovrum med god förvaring och ett allrum. Interiören bjuder på furutiljor, fönsterbänkar i sten och dekorativa innerdörrar. Här finns utmärka möjligheter att renovera efter eget tycke och smak då huset är i behov av totalrenovering. Byggnaden är varken K- eller Q-märkt, men hänsyn måste tas till bevarande av husets karaktär och får ej rivas. Kvarteret Vattnet är ett av få kvarvarande kvarter i stadsdelen med blandad bebyggelse. Varmt välkomna till unik Limhamnhistoria!

  • Premium
Atles Gata 11, Hyllie, Malmö kommun
  • Tis 6 aug kl 17:00
Atles Gata 11, Hyllie, Malmö kommun, bild 2
Atles Gata 11, Hyllie, Malmö kommun, bild 3

Atles Gata 11

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Croisette Hyllie
1 950 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/5
3 173 kr/mån
35 455 kr/m²

På första våningen väntar här ett synnerligt smakfullt hem med öppen planlösning kök och vardagsrum. Vidare finner vi ett inbjudande sovrum med bra förvaringsmöjligheter och därtill ett stilrent helkaklat badrum med dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Ifrån sovrummet når man den trevliga uteplatsen i västerläge. Läget nära Hyllie station är även perfekt för pendlaren oavsett om du ska ta dig norröver eller över sundet till Köpenhamn och vidare ner till kontinenten. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Sadelmakarebyn 7B, Annestad, Malmö kommun

Sadelmakarebyn 7B

Lägenhet
Annestad, Malmö kommun
Croisette Hyllie
1 995 000 kr
70 m²
3 rum
vån 4/5
7 092 kr/mån
28 500 kr/m²

Stilren lägenhet på gaveln med totalrenoverat kök av märket Kvik från 2018 med integrerad maskinpark. Härligt ljusinsläpp via fönsterpartier i tre olika väderstreck. Genomgående parkett från Kährs, 2018. Denna suveräna bostad har två ljusa och fräscha sovrum med behagligt ljus och plats för såväl säng som skrivbord. Helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter. Med ett väl tilltaget allrum som leder ut till härliga balkongen i söderläge, möts vi av ett genomgående ljusflöde i hela bostaden. Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Rönnebergsgatan 4, Landskrona, Landskrona kommun

Rönnebergsgatan 4

Övrigt
Landskrona, Landskrona kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
5 000 000 kr
236 m²
331 m² tomt

På attraktivt läge finns möjligheten att förvärva denna välskötta 30-tals fastigheten med fyra lägenheter.

  • Plus

Visar alla 5