Mäklare Fredrik Berglund

Fredrik Berglund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bergandsvägen 1, Bunkeflostrand, Malmö kommun
Bergandsvägen 1, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 2
Bergandsvägen 1, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 3

Bergandsvägen 1

Radhus
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Croisette Hyllie
4 500 000 kr
109 m²
3 rum
459 m² tomt

På bekvämt promenadavstånd till fantastisk natur med ängar och havsutsikt presenterar vi denna mycket välplanerade enplansvilla. Bostaden erbjuder generösa sällskapsytor med access till njutbart uterum och välskött utemiljö på fint hörnläge, två bra sovrum idag som med enkla medel kan bli 3 sovrum. Vidare finner vi ett härligt stort kök i smakfullt utförande med matplats. Ifrån köket når vi det välutrustade tvättrummet som även tjänar som praktisk groventré. Utomhus lockar trädäck i solvänligt läge och lättskötta gräsytor som ramas in av trevlig häck/staket. Här bor du med hög komfort i ett vackert hem nära havet, bussar, närservice och utmärkt barnomsorg. Varmt välkomna!

  • Premium
Tegnérgatan 78, Gamla Limhamn, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
Tegnérgatan 78, Gamla Limhamn, Malmö kommun, bild 2
Tegnérgatan 78, Gamla Limhamn, Malmö kommun, bild 3

Tegnérgatan 78

Radhus
Gamla Limhamn, Malmö kommun
Croisette Hyllie
7 995 000 kr
102 + 48 m²
4 rum
229 m² tomt

Charmerande pittoreskt och fullt av karaktär! Här erbjuds ett förnämligt hem där varje millimeter renoverats med eftertanke och elegans. Såväl exteriört som interiört tilltalar detta alldeles underbara gathus med sin fina stil och detaljrikedom. Badrum och välförsett tvättrum liksom vacker matsal med glasade dörrpartier ut mot kullerstensbelagd innergårdsmiljö. Vidare lockar ett härligt generöst sällskapsrum med bröstpanel och genomgående ljusinsläpp, ackompanjerat av en tidlöst elegant köksinteriör signerad Marbodal som begåvats med Silestonebänkskiva och dekorativ gasugn och häll i gammaldags stil. På entrévåningen finns ytterligare ett stilfullt badrum, och en trappa upp är de båda karaktärsfulla sovrummen belägna. Här strömmar ljuset in genom fönster i dubbla väderstreck och synliga takbjälkar förgyller atmosfären än mer. Vackra tapeter och färgval smyckar hemmet tillsammans med dekorativa lamprosetter och fina golvmaterial. Här är det bara att flytta rakt in och börja trivas, på förträffligt läge i Gamla Limhamns charmiga kvarter med direkt närhet till mysig bykärna, Sibbarps salta havsdopp, hamnen och goda kommunikationer.

  • Premium
Sadelmakarebyn 7B, Annestad, Malmö kommun

Sadelmakarebyn 7B

Lägenhet
Annestad, Malmö kommun
Croisette Hyllie
2 095 000 kr
70 m²
3 rum
vån 4/5
7 092 kr/mån
29 929 kr/m²

Stilren lägenhet på gaveln med totalrenoverat kök av märket Kvik från 2018 med integrerad maskinpark. Härligt ljusinsläpp via fönsterpartier i tre olika väderstreck. Genomgående parkett från Kährs, 2018. Denna suveräna bostad har två ljusa och fräscha sovrum med behagligt ljus och plats för såväl säng som skrivbord. Helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter. Med ett väl tilltaget allrum som leder ut till härliga balkongen i söderläge, möts vi av ett genomgående ljusflöde i hela bostaden. Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Segemöllegatan 127, Segevång, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Segemöllegatan 127

Radhus
Segevång, Malmö kommun
Croisette Hyllie
3 095 000 kr
113 m²
5 rum
226 m² tomt

På en lugn gata i populära Segevång öppnar vi nu möjligheten att förvärva detta trevliga och välplanerade parhus i två plan. Interiört erbjuds härliga ytor som bjuder in till trevliga stunder samtidigt finns här utrymme för alla att hitta sin egen vrå med sina fyra sovrum, varav ett har utgång till njutbar balkong. Badrumsmiljöer finns på båda plan och här finns ett separat tvättrum. Som en förlängning av vardagsrummet har vi på baksidan ett inglasat uterum där garanterat oförglömliga middagar och sammankomster kommer att skapa minnen för livet. Gillar ni sol är det bara att flytta ut till trädäcket som ger plats för utemöbler och grill och när kylan kryper på så lockar det rykande varma utespaat för en avkopplande stund under stjärnklar himmel. Uteplatser i olika väderstreck finns att tillgå för att maximera solchanserna och morgonkaffet intas med fördel på den stenbelagda uteplatsen vid entrésidan. Bo i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till Bijerpark, Segepark, flertalet lekplatser samt förskola och skola. Dessutom har man här ett pendlingsläge både in till Malmö och Lund. Välkommen på visning!

  • Plus
Geijersgatan 55, Rosenvång, Malmö kommun

Geijersgatan 55

Villa
Rosenvång, Malmö kommun
Croisette Hyllie
17 000 000 kr
385 + 160 m²
19 rum
983 m² tomt

Denna fastighet om 385 kvadratmeter boarea och 160 kvadratmeter biarea med upp till 19 rum och kök, erbjuder en unik möjlighet att kombinera verksamhet och boende med flexibla utrymmen som kan anpassas efter dina behov. Idag är den taxerad som vårdbyggnad, typkod 823. Källarplanet om 160 kvadratmeter med egen ingång är komplett med klinkergolv, stort öppet allrum med värmande öppen spis, flertalet behandlingsrum med omklädningsrum och dusch samt bastu. Entréplanet förser oss idag med två lokaler, som välkomnar verksamhet av olika slag. Den första lokalen som vetter mot Geijersgatan har tidigare varit en naprapatklinik. Här finns plats för en stor kundmottagning med kontor, fem till sex ljusa behandlingsrum, samtliga med god tillgång till både vatten och ventilation samt toaletter. Från denna lokal når man källartrappan och källarens utrymmen. Den andra lokalen är signerad en rymlig hall/kundmottagning med upp till fyra behandlingsrum med tillgång till vatten och ventilation samt omklädningsutrymmen. Samtliga med ljusa ytskikt och generösa fönsterpartier. Här finns även personalutrymme med pentry och toalett. På andra våningen presenterar sig två stora rum i fil med vacker fiskbensmönstrad parkett på golv, vita väggar, generöst med fönsterpartier, access till balkong och centralt placerad öppen spis. Dessa rum har tidigare använts som gym för patienter med tillgång till två omklädningsrum med dusch i direkt anslutning. Det finns även två behandlingsrum av vida kvadrat med tillgång till vask och ventilation. Det nyare köket finns även att tillgå på detta plan och bjuder in med släta vita luckor arbetsytor i mörkt laminat med vitt kakel ovan. Den maskinella utrustningen består här av inbyggd mikrovågsugn och ugn, diskmaskin, spishäll samt fläkt. Dessutom finns här utgång till två balkonger med utsikt över intilliggande villakvarter. Ovanvåningen når vi idag via en ingång på baksidan av huset. Det kan med enkla medel öppnas upp ett dörrhål från trappan invändigt om så skulle önskas. Avslutningsvis leder en vacker trätrappa med blyinfattat fönster oss vidare upp till vindsplanet med vackra trätiljor på golv och vita väggar. Här uppe finns aggregatet till den stora ventilationsanläggningen samt två rum på vardera sida som kan fungera som kontor och förråd. Ta steget och skapa en trivsam och funktionell miljö för dig och din verksamhet i denna imponerande fastighet i Rosenvång.

Rönnebergsgatan 4, Landskrona, Landskrona kommun

Rönnebergsgatan 4

Övrigt
Landskrona, Landskrona kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
5 000 000 kr
236 m²
331 m² tomt

På attraktivt läge finns möjligheten att förvärva denna välskötta 30-tals fastigheten med fyra lägenheter.

  • Plus

Visar alla 6