Mäklare Jonas Birgerdahl

Jonas Birgerdahl

Om mig

Årets partner/senior mäklare Croisette/Våiningen&Villan 2023, 2022 och 2021. Att få hjälpa er göra en bra och trygg bostadsaffär är för mig så givande att jag inte kan tänka mig att jobba med någonting annat. Jag kommer finnas tillgänglig genom hela processen, göra det enkelt för er och anpassa mig efter era behov. Ni får en kunnig och driven mäklare, full av energi och jag bygger hela min karriär på att ni ska vara så nöjda att ni rekommenderar mig vidare till familj och vänner.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Käglinge bygata 32, Käglinge, Malmö kommun
  • Imorgon kl 14:30
Käglinge bygata 32, Käglinge, Malmö kommun, bild 2
Käglinge bygata 32, Käglinge, Malmö kommun, bild 3

Käglinge bygata 32

Villa
Käglinge, Malmö kommun
Croisette Hyllie
4 995 000 kr
142 + 48,5 m²
5 rum
680 m² tomt

Stig in i ett paradis av komfort och elegans i denna enplansvilla som ligger inbäddad i familjevänliga kvarter i Käglinge. Med en interiör som strålar av ljus och rymd, erbjuder denna villa det ultimata hemmet för avslappnat umgänge och underbara stunder tillsammans. Stoltserande med ett socialt kök i elegant vitt, komplett med en generös halvö och vackert ljusbringande burspråk, bjuder detta utrymme in till kulinariska äventyr och samtidigt utrymme för gemenskap vid det större matbordet. Det vidsträckta vardagsrummet är en oas av harmoni med en öppen spis och imponerande fönsterpartier som leder dig ut till det njutbara uterummet i inglasat utförande, med trädgårdsglädjen i sin förlängning. Med upp till fyra generösa sovrum, inklusive ett mastersovrum med direkt utgång till uterummet och gott om förvaringsutrymme i garderober, är detta hem perfekt anpassat för familjen. Två helkaklade badrum, varav det ena är utrustat med ett avkopplande badkar och det andra direktåtkomlig till en bastu, erbjuder en extra touch av lyx och bekvämlighet. Utöver detta erbjuder villan ett praktiskt grovkök fullt utrustat för alla dina behov. Trädgården är en underbar oas av välmående, med en inbjudande pool och flera uteplatser som är perfekta för avkoppling och underhållning. Omringad av en frodig grönskande häck, njuter du av fullständig integritet och lugn. Slå till nu och upplev det ultimata i bekvämt och lyxigt familjeliv i denna välskötta enplansvilla i barnvänliga Käglinge.

  • Premium
Formgatan 3, Limhamn, Malmö kommun
  • Imorgon kl 16:30
Formgatan 3, Limhamn, Malmö kommun, bild 2
Formgatan 3, Limhamn, Malmö kommun, bild 3

Formgatan 3

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Croisette Hyllie
3 095 000 kr
97 m²
4 rum
vån 1/4
6 733 kr/mån
31 907 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och rymliga nyproducerade fyrarumslägenhet på Limhamn. Genomgående vackert parkettgolv och grå väggar skapar en harmonisk atmosfär som välkomnar er hem. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum fylls med naturligt ljus genom stora fönsterpartier som leder ut till en generös uteplats i soligt läge. Det eleganta Vedum-köket imponerar med sin moderna design, grå skåpluckor och mörk bänkskiva i komposit. Integrerade vitvaror gör matlagningen enkel och rolig. Lägenheten erbjuder tre sovrum, där det stora sovrummet har gott om förvaring i de inbyggda garderoberna längs hela väggen. 2st helkaklade badrum för en bekväm vardag, varav det ena utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Denna lägenhet är också generöst utrustad med förvaringsutrymme, vilket gör det enkelt att hålla ordning och organisera din vardag. Ett perfekt hem för dig och din familj! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Kometgatan 42, Kristineberg, Malmö kommun
  • Imorgon kl 15:20
Kometgatan 42, Kristineberg, Malmö kommun, bild 2
Kometgatan 42, Kristineberg, Malmö kommun, bild 3

Kometgatan 42

Villa
Kristineberg, Malmö kommun
Croisette Hyllie
4 995 000 kr
151 m²
6 rum
386 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska hus, en sann pärla belägen i ett lugnt och eftertraktat område. Den här fastigheten erbjuder en perfekt kombination av moderna bekvämligheter och sociala ytor. Här finns bland annat ett rymligt kök, ett ljust och luftigt vardagsrum, 4st väl tilltagna sovrum 2st helkaklade badrum och goda förvaringsmöjligheter. Den soliga trädgården ger gott om utrymme för både avkoppling och aktiviteter. Som en extra bonus är taket utrustat med en solcellsanläggning, vilket ger möjlighet till hållbar energiförbrukning och sänker dina energikostnader. Det här är verkligen ett hem där du kan njuta av både komfort och miljömedvetenhet. Underbart barnvänligt område med stora grönytor, lekplatser och skolor i närheten. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Lergodsvägen 83, Oxie, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 13:10

Lergodsvägen 83

Lägenhet
Oxie, Malmö kommun
Croisette Hyllie
1 750 000 kr
93 m²
4 rum
vån 2/2
5 451 kr/mån
18 817 kr/m²

Välkomna in till denna inflyttningsklara fyra i i barnvänliga Oxie! Med egen ingång från markplan möts vi en våning upp av en omgjord planlösning där ursprungliga tre rum har blivit till fyra. Ljus och modern interiör och luftig atmosfär samt en balkong i söderläge med fri vy över föreningens fina innergård. Varmt välkomna att boka in visning!

  • Plus
  • Balkong
Värbyängen 66, Bara, Svedala kommun
  • Imorgon kl 12:15
Värbyängen 66, Bara, Svedala kommun, bild 2
Värbyängen 66, Bara, Svedala kommun, bild 3

Värbyängen 66

Radhus
Bara, Svedala kommun
Croisette Hyllie
2 895 000 kr
106 + 54 m²
135 m² tomt

Välkomna till detta mycket välskötta och charmiga radhus på barnvänliga Värbyängen. Huset har genomgått omfattande och regelbundna renoveringar, inklusive ett moderniserat kök, helkaklade badrum varav det ena renoverades 2021, nya fönster( 2019) och ett härligt trädäck i den soliga trädgården. Här bor man bekvämt och kan njuta av lättskötta uteplatser både på fram- och baksidan, medan barnen leker på de många lekplatser som finns i området. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Rapsåkersvägen 61, Oxie Kyrkby, Malmö kommun
Rapsåkersvägen 61, Oxie Kyrkby, Malmö kommun, bild 2
Rapsåkersvägen 61, Oxie Kyrkby, Malmö kommun, bild 3

Rapsåkersvägen 61

Radhus
Oxie Kyrkby, Malmö kommun
Croisette Hyllie
2 295 000 kr
107 m²
4 rum
177 m² tomt

* Kontakta mäklaren för möjlighet till privatvisning* Välkommen till radhusidyllen! Nu har ni chansen att förvärva ett av de mycket omtyckta radhusen med solig trädgård, i den äldre och mycket barnvänliga delen av Oxie. Planlösningen är lika tilltalande som praktisk med kök, matplats, gästtoalett, tvättstuga och sällskapsrum på det ljusa entréplanet. På ovanvåningen ligger de tre sovrummen, ett stort helkaklat badrum och utgång till husets mysiga balkong. Garageplats alldeles i närheten av huset tillhör. Här bor ni bekvämt nära såväl skola som buss och tåg, allehanda närservice och ljuvliga naturområden. Varmt välkomna!

  • Premium
Stensåkervägen 376, Oxie Kyrkby, Malmö kommun
  • Imorgon kl 13:50

Stensåkervägen 376

Radhus
Oxie Kyrkby, Malmö kommun
Croisette Hyllie
2 495 000 kr
116 m²
4 rum
5 328 kr/mån
21 509 kr/m²

Vi har nöjet att presentera ett välplanerat radhus med härligt grönskande trädgård/uteplats i bästa läge med eftermiddags/kvällssol! Bostaden ger gott om plats för familjen, med stora sällskapsytor, tre bra sovrum, renoverat rymligt kök, luftigt vardagsrum, balkong, samt renoverad gästtoalett och stort badrum med separat avdelning för tvättmaskin och torktumlare. Föreningens goda ekonomi och låga belåningsgrad gör månadsavgiften låg och de nyyinstallerade solceller på taket ger låga driftskostnader för el/värme. Med grönområden, lekplatser, närhet till skolor och dagis och goda kommunikationsmöjligheter i form av både tåg och buss är området perfekt för barnfamiljen! Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Konsultgatan 16, Södertorp, Malmö kommun
  • Imorgon kl 11:20

Konsultgatan 16

Lägenhet
Södertorp, Malmö kommun
Croisette Hyllie
1 795 000 kr
83,5 m²
3 rum
vån 2/3
6 007 kr/mån
21 497 kr/m²

Kontakta mäklaren för möjlighet till privatvisning om utsatt visningstid ej passar. På populära Södertorp presenterar vi med nöje denna tilltalande trea, där ljusinsläppet är genomgående och utsikten fri över Ärtholmens rogivande koloniområdet bredvid. Rummen är luftiga och av goda mått. Helkaklat badrum, gäst wc, modernt kök med matplats för hela familjen och med en stor inglasad balkong med utsikt över den trevliga innergården. Ett bekvämt boende i den omtyckta föreningen HSB Brf Södertorp, en förening som anordnar massor av aktiviteter, träffar och resor för sina medlemmar. Här omges man av lummigt grönskande utemiljöer och fina lekplatser finns här också. Stora Coop-Forum finns på endast ett par minuters gångavstånd och för den som vill ha ytterligare shoppingutbud så ligger Mobilia nära till hands. Pildammsparkens sköna promenadstråk är också på nära gångavstånd. Ett par minuters cykelavstånd till Hyllie för den som pendlar med tåget och även nära ut till Ringvägen för den som pendlar med bil. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Plåtgatan 6C, Anderslöv, Trelleborgs kommun
Plåtgatan 6C, Anderslöv, Trelleborgs kommun, bild 2
Plåtgatan 6C, Anderslöv, Trelleborgs kommun, bild 3

Plåtgatan 6C

Radhus
Anderslöv, Trelleborgs kommun
Croisette Hyllie
2 495 000 kr
133 m²
6 rum
7 761 kr/mån
18 759 kr/m²

Kontakta mäklaren för möjlighet till privatvisning! Omgivet av vackra hedlandskap i omtyckta Anderslöv står detta välplanerade bostadsrättsradhus på en stor och solig hörntomt! Ateljéhusen i Anderslöv ger dig en stilren nyproduktionsstandard och ljusa, nordiska inredningsnyanser skapar hållbara hem som håller över tid. I det familjevänliga området har du givetvis egen bilplats och bra kommunikationer till såväl Malmö som Trelleborg. Entréplanet bjuder sociala ytor med välutrustat kök i anslutning till luftigt vardagsrum. Från vardagsrummet nås också uteplatsen och den lättskötta trädgården. På andra våningen finns ett allrum och tre sovrum. Såväl första som andra våningen har helkaklade badrum med spotlights och behaglig golvvärme (vattenburen på plan 1, elektrisk komfortvärme på plan 2). Det ena utrustat med badkar, det andra med dusch. Högst upp tornar det eleganta ataljeplanet upp sig. Det höga läget och de fyra takfönstren ger ett härligt ljusinsläpp och en stor flexibilitet i användningsområden. Ett lyxig sovrum, ett socialt utrymme eller varför inte en egen ateljé. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 9