Croisette Limhamn

Croisette Limhamn

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Einar Hansens esplanad 34, Västra Hamnen, Malmö kommun
 • Idag kl 16:00
Einar Hansens esplanad 34, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Einar Hansens esplanad 34, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Einar Hansens esplanad 34

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Croisette Limhamn
1 895 000 kr
33 m²
1 rum
vån 7/7
3 096 kr/mån
57 424 kr/m²

I attraktiva Västra Hamnen finner vi denna underbara bostad belägen högst upp i huset med hiss från markplan. Lägenheten bjuder på smarta, trivsamma och flexibla kvadrat. Noga utvalda materialval och påkostade tillval. Vardagsrum med utgång till en härlig balkong som ligger i västerläge. Stilrent kök med luckor i grått och vacker Carrara inspirerad kakel ovan bänkskiva. Sovalkov och modernt badrum med tvättmaskin och torktumlare. I föreningen finns garageplatser (kösystem tillämpas) och övernattningslägenhet. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Appelins Väg 8, Höllviken, Vellinge kommun
 • Idag kl 14:30
Appelins Väg 8, Höllviken, Vellinge kommun, bild 2
Appelins Väg 8, Höllviken, Vellinge kommun, bild 3

Appelins Väg 8

Lägenhet
Höllviken, Vellinge kommun
Croisette Limhamn
3 995 000 kr
93 m²
4 rum
vån 3/4
6 821 kr/mån
42 957 kr/m²

På ett attraktiv läge i Höllviken, längst ut mot havet, ligger denna synnerligen trivsamma lägenhet. Lägenheten flödar av ljus tack vare sina många och stora fönsterpartier som vetter mot flera väderstreck och bjuder på en enastående vy över havet! Rymligt vardagsrum med ekparkett och trivsamt matrum med härlig fransk balkong. Bra arbetskök med gott om förvaring och två fina sovrum, båda med klädkammare. Helkaklat badrum med tvättpelare och en gästtoalett, även den helkaklad. Förråd i lägenheten. Hiss i markplan. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Hiss
Ämnesvägen 5, Hjärup, Staffanstorps kommun
 • Idag kl 12:30
Ämnesvägen 5, Hjärup, Staffanstorps kommun, bild 2
Ämnesvägen 5, Hjärup, Staffanstorps kommun, bild 3

Ämnesvägen 5

Lägenhet
Hjärup, Staffanstorps kommun
Croisette Limhamn
3 795 000 kr
98 m²
4 rum
vån 4/4
6 522 kr/mån
38 724 kr/m²

Brf Parkallén ligger mellan Lund och Malmö, i den populära och trivsamma byn Hjärup. Här har man byggt 56 st lägenheter i två 4-våningshus med hiss från markplan, i direkt anslutning till grönskande park. Välplanerade lägenheter där Chroma Arkitekter varit med och tagit fram inredningslinjen, där materialvalen går i sobra färger. Köket går i ljusa toner liksom det helkaklade badrummet. Det finns tvättmöjligheter i lägenheten därutöver en stor gemensam tvättstuga som extra boendebonus. Denna fantastiska 4:a är belägen högst upp i fastigheten med hiss från markplan. Ytorna fullkomligt flödar med ljus tack vare sitt höga och fria samt insynsskyddade läge. En lägenhet med stor villakänsla. Här har vi en stor takterrass och en generös inglasad balkong, båda i sydväst. Rymligt vardagsrum och stilrent fullutrustat kök med härlig matplats. Tre fina sovrum, badrum med tvättmöjligheter, gästtoalett, klädkammare och förråd. På föreningens inramade gård finns gemensamhetsytor för umgänge. Bilen parkerar du utanför huset där det finns parkeringar både med och utan elstolpe (separat kö). Om du pendlar finns utmärkta kommunikationer och till bad är det 15 min cykelväg. Nyöppnade Coop finns i området. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Heimdalls Väg 2, Hjärup, Staffanstorps kommun

Heimdalls Väg 2

Lägenhet
Hjärup, Staffanstorps kommun
Croisette Limhamn
2 395 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/4
4 725 kr/mån
33 732 kr/m²

Brf Parkallén ligger mellan Lund och Malmö, i den populära och trivsamma byn Hjärup. Här har man byggt 56 st lägenheter i två 4-våningshus med hiss från markplan, i direkt anslutning till grönskande park. Välplanerade lägenheter där Chroma Arkitekter varit med och tagit fram inredningslinjen, där materialvalen går i sobra färger. Köket går i ljusa toner liksom det helkaklade badrummet. Det finns tvättmöjligheter i lägenheten därutöver en stor gemensam tvättstuga som extra boendebonus. Denna underbara 3:a är belägen i markplan med en härlig uteplats i söderläge. På föreningens inramade gård finns gemensamhetsytor för umgänge. Bilen parkerar du utanför huset där det finns parkeringar både med och utan elstolpe (separat kö). Om du pendlar finns utmärkta kommunikationer och till bad är det 15 min cykelväg. Nyöppnade Coop finns i området. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Helsingborgsgatan 16, Folkets Park, Malmö kommun
 • Idag kl 11:00

Helsingborgsgatan 16

Lägenhet
Folkets Park, Malmö kommun
Croisette Limhamn
3 295 000 kr
79 m²
3 rum
vån 5/5
4 766 kr/mån
41 709 kr/m²

Nära Folkets Park finner vi denna välplanerade trea belägen på en ljus hörna högst upp i huset med hiss från markplan. Våningen bjuder på ett luftigt vardagsrum med stora fönster i två väderstreck och inrymmer plats för en större soffa samt matgrupp. Från den stora balkongen har vi en härlig utsikt över omgivningarna och här kan vi njuta av den sköna förmiddagssolen. Stilrent kök med bra förvaring och arbetsyta, två bra sovrum varav det ena har en inredd walk-in-closet. Badrummet är väl tilltaget och har egna tvättmöjligheter. Utanför porten väntar ett brett utbud av caféer och restauranger. Här bor man på ett utmärkt läge med närhet till såväl City som Möllevångstorget och Triangeln med shopping, nöje och goda kommunikationer. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Ploggatan 39, Åkerbruket, Svedala kommun

Ploggatan 39

Tomt
Åkerbruket, Svedala kommun
Croisette Limhamn
1 995 000 kr
675 m² tomt

Fantastisk möjlighet att uppföra ett nytt hus från C4 Hus på en av Åkerbrukets sista obebyggda tomter, byggrätten är 35%. Ett passande förslag är snygga villa Henkelstorp som ligger med i presentationen, en välplanerad 1-plansvilla om 137.6 kvm. Det finns möjlighet att välja bland många olika husmodeller eller rita själv. För frågor gällande husmodeller och tillval kontakta Linus Stoltz på C4 Hus, [email protected] 0705-92 42 46 Förslaget Villa Henkelstorp kostar 3,35 miljoner, markarbete tillkommer om ca 250 000:-

Visar alla 6