Croisette Limhamn

Croisette Limhamn

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Einar Hansens esplanad 34, Västra Hamnen, Malmö kommun
Einar Hansens esplanad 34, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Einar Hansens esplanad 34, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Einar Hansens esplanad 34

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Croisette Limhamn
1 895 000 kr
33 m²
1 rum
vån 7/7
3 096 kr/mån
57 424 kr/m²

I attraktiva Västra Hamnen finner vi denna underbara bostad belägen högst upp i huset med hiss från markplan. Lägenheten bjuder på smarta, trivsamma och flexibla kvadrat. Noga utvalda materialval och påkostade tillval. Vardagsrum med utgång till en härlig balkong som ligger i västerläge. Stilrent kök med luckor i grått och vacker Carrara inspirerad kakel ovan bänkskiva. Sovalkov och modernt badrum med tvättmaskin och torktumlare. I föreningen finns garageplatser (kösystem tillämpas) och övernattningslägenhet. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Heimdalls Väg 2, Hjärup, Staffanstorps kommun

Heimdalls Väg 2

Lägenhet
Hjärup, Staffanstorps kommun
Croisette Limhamn
2 495 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/4
5 124 kr/mån
32 403 kr/m²

Brf Parkallén ligger mellan Lund och Malmö, i den populära och trivsamma byn Hjärup. Här har man byggt 56 st lägenheter i två 4-våningshus med hiss från markplan, i direkt anslutning till grönskande park. Välplanerade lägenheter där Chroma Arkitekter varit med och tagit fram inredningslinjen, där materialvalen går i sobra färger. Köket går i ljusa toner liksom det helkaklade badrummet. Det finns tvättmöjligheter i lägenheten därutöver en stor gemensam tvättstuga som extra boendebonus. Denna underbara 3:a är belägen i markplan och har en trivsam uteplats i söderläge. På föreningens inramade gård finns gemensamhetsytor för umgänge. Bilen parkerar du utanför huset där det finns parkeringar både med och utan elstolpe (separat kö). Om du pendlar finns utmärkta kommunikationer och till bad är det 15 min cykelväg. Nyöppnade Coop finns i området. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Appelins Väg 8, Höllviken, Vellinge kommun
  • Sön 21 apr kl 15:15
Appelins Väg 8, Höllviken, Vellinge kommun, bild 2
Appelins Väg 8, Höllviken, Vellinge kommun, bild 3

Appelins Väg 8

Lägenhet
Höllviken, Vellinge kommun
Croisette Limhamn
3 995 000 kr
93 m²
4 rum
vån 3/4
6 821 kr/mån
42 957 kr/m²

På ett attraktiv läge i Höllviken, längst ut mot havet, ligger denna synnerligen trivsamma lägenhet. Lägenheten flödar av ljus tack vare sina många och stora fönsterpartier som vetter mot flera väderstreck och bjuder på en enastående vy över havet! Rymligt vardagsrum med ekparkett och trivsamt matrum med härlig fransk balkong. Bra arbetskök med gott om förvaring och två fina sovrum, båda med klädkammare. Helkaklat badrum med tvättpelare och en gästtoalett, även den helkaklad. Förråd i lägenheten. Hiss i markplan. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Hiss
Konsultgatan 25, Södertorp, Malmö kommun

Konsultgatan 25

Lägenhet
Södertorp, Malmö kommun
Croisette Limhamn
1 595 000 kr
83,5 m²
3 rum
vån 5/8
6 018 kr/mån
19 102 kr/m²

Vi förmedlar en välplanerad trerummare på populära Södertorp, belägen på femte våningen i en social förening. Lägenheten har en underbar balkong som är inglasad och bjuder på eftermiddagssol. Rymligt vardagsrum med parkett och kök med trevlig matplats för det större matbordet. Två bra sovrum båda med förvaring, helkaklat badrum och gästtoalett. Närområdet förser oss med välskötta grönområden och närservice. Lägenheten säljs med friskrivningsklausul. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Ploggatan 39, Åkerbruket, Svedala kommun

Ploggatan 39

Tomt
Åkerbruket, Svedala kommun
Croisette Limhamn
1 995 000 kr
675 m² tomt

Fantastisk möjlighet att uppföra ett nytt hus från C4 Hus på en av Åkerbrukets sista obebyggda tomter, byggrätten är 35%. Ett passande förslag är snygga villa Henkelstorp som ligger med i presentationen, en välplanerad 1-plansvilla om 137.6 kvm. Det finns möjlighet att välja bland många olika husmodeller eller rita själv. För frågor gällande husmodeller och tillval kontakta Linus Stoltz på C4 Hus, [email protected] 0705-92 42 46 Förslaget Villa Henkelstorp kostar 3,35 miljoner, markarbete tillkommer om ca 250 000:-

Visar alla 5