Croisette Lomma

Croisette Lomma

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Slättängsgatan 29B, Lomma, Lomma kommun

Slättängsgatan 29B

Lägenhet
Lomma, Lomma kommun
Croisette Lomma
1 995 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/4
4 215 kr/mån
33 250 kr/m²

På första parkett finner vi denna välplanerade tvåa där strålande ljusinsläpp och en yteffektiv planlösning välkomnar oss. Bostaden fördelar sig på ett bra sovrum, vardagsrum av vida kvadrat med utgång till härlig inglasad balkong, helkaklat badrum med dusch och ett charmerade kök med matplats. Utomhus lockar föreningens gemensamma, välskötta gårdsmiljö med stora grönytor. Här bor man på perfekt läge i Lomma med närhet till den mysiga hamnen och centrums stora serviceutbud. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Smultrongatan 31, Lomma, Lomma kommun

Smultrongatan 31

Villa
Lomma, Lomma kommun
Croisette Lomma
9 695 000 kr
212 + 192 m²
700 m² tomt

I familjevänliga villakvarter i Lomma presenterar vi stolt denna attraktiva villa där ledorden är strålande ljus och stilsäkra färg- och materialval. Här lockar attribut såsom genomgående vackra golv, fantastiska fönsterpartier och en ljuvlig utemiljö med poolområde som ackompanjeras av lyxigt spabad och utekök. Vidare stoltserar den synnerligen tilltalande och flexibla planlösningen med upp till fem möjliga sovrum, två badrumsmiljöer och två gäst-wc: n. Lägg där till ett vackert kök av vida kvadrat och fullt utrustad maskinpark, suveräna sällskapsytor och ett magiskt uterum med öppen spis samt stora fönsterpartier ut till den välskötta trädgården. Dessutom erbjuds vi en ovanvåning med ytterligare sociala ytor och en inredd källare som förser oss med gillestuga, gym gästrum, kontor och hemmabio samt tvättstuga. Här är det lätt att känna sig lite bortskämd med ett boende utöver det vanliga och med ett läge som erbjuder närhet till centrala Lomma och Malmö med allt som finns att erbjuda i form av barnomsorg, shopping- och serviceutbud. Varmt välkomna på visning av den optimala familjevillan!

  • Plus
Kråkbärsgatan 20, Lomma, Lomma kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 24 sep kl 13:00

Kråkbärsgatan 20

Villa
Lomma, Lomma kommun
Croisette Lomma
6 995 000 kr
203 + 1 m²
7 rum
730 m² tomt

I populära Lomma finns denna oerhört trivsamma och väldisponerade 1,5-plansvilla som bjuder på underbart ljusinsläpp från öppningsbara skjutpartier längs väggen som vetter mot den härliga trädgården. Den optimala planlösningen med stora sociala ytor, fem ljusa sovrum och bra förvaring gör detta till en formidabel familjebostad. Vidare finns dubbla badrumsmiljöer och stor tvättstuga med egen ingång. Mysig insynsskyddad trädgård med lockande pool och stort trädäck med utekök och pergola, allt i underbart västerläge. Solceller, vändbar braskamin och garage ger huset ytterligare fina mervärden. Optimalt läge med närhet till skolor, affärer, bra busskommunikationer och Alnarp. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Slättängsgatan 25C, Lomma, Lomma kommun

Slättängsgatan 25C

Lägenhet
Lomma, Lomma kommun
Croisette Lomma
2 395 000 kr
85,5 m²
3 rum
vån 2/3
6 059 kr/mån
28 012 kr/m²

Det är med stor glädje som vi nu presenterar denna synnerligen väldisponerade och hemtrevliga bostad om 85,5 kvadratmeter. Här erbjuds vi smakfulla färg- och materialval i samspel med ett strålande genomgående ljusinsläpp. Generösa och härligt ljusa sociala ytor i form av kök med anslutande matplats ackompanjeras av allrumsytor av vida kvadrat med flertalet ljusbringande fönsterpartier och möbleringsalternativ att erbjuda. Lägg där till två sovrum, båda av bra storlek samt med direktaccess till den väl tilltagna och inglasade balkongen. Dessutom erbjuds vi ett helkaklat badrum med dusch och ett praktisk gäst-wc i lika elegant utförande. Här bor man på perfekt läge i Lomma med närhet till den mysiga hamnen och centrums stora serviceutbud. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Bülows väg 5B, Bjärred, Lomma kommun
Bülows väg 5B, Bjärred, Lomma kommun, bild 2
Bülows väg 5B, Bjärred, Lomma kommun, bild 3

Bülows väg 5B

Villa
Bjärred, Lomma kommun
Croisette Lomma
11 200 000 kr
176 m²
5 rum
752 m² tomt

På en av Bjärreds äldre gator finner du detta välskötta och rymliga stenhus på ca 176 kvm i boarea. På entréplan finns det stora fina sällskapsytor och på ovanvåningen ligger den mer privata delen med tre sovrum, badrum och/eller sällskapsrum. Trädgården som anlades år 2014 är arkitektritad och omger hela huset med flera olika stenlagda rum och gångar där man kan umgås privat. I söder finns en mer öppen och social yta i form av en stenlagd uteplats. Den ligger intill vardagsrummet och gräsmattan. Välkommen på visning!

  • Premium

Visar alla 5