Våningen & Villan Lund

Våningen & Villan Lund

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Platanvägen 51, Flyinge, Eslövs kommun
 • Sön 4 jun kl 13:00
Platanvägen 51, Flyinge, Eslövs kommun, bild 2
Platanvägen 51, Flyinge, Eslövs kommun, bild 3

Platanvägen 51

Villa
Flyinge, Eslövs kommun
Våningen & Villan Lund

3 995 000 kr

140 m²

6 rum

784 m² tomt

Alldeles intill en stor härlig gröning presenterar vi med glädje denna fina och synnerligen väldisponerade enplansvilla från 2003 med garage och solceller installerat. Ett praktiskt boende för barnfamiljen eller dig som vill bo bekvämt på ett plan. Huset ligger på en trevlig tomt i trivsamma kvarter på barnvänlig gata och erbjuder 3-4 sovrum, generösa sällskapsytor med braskamin, bra klädvårdavdelning, allrum, badrum samt gäst WC. Stilrent stort kök från Invita med härlig matplats. Insynsskyddad trädgård med trädäck, massor av grönska, praktiskt trädgårdsförråd och ett fint växthus, perfekt för familjehäng eller vid sociala tillställningar. Här bor man i trivsamma Flyinge som erbjuder en avkopplande livsstil i vacker naturmiljö. Flyinge är ett utmärkt val för familjer som söker efter en trygg och säker miljö för sina barn. Här finns bra skolor och förskolor endast 300 m från huset och en 3- språkig Montessori förskola finns vid Flyinge kungsgård. För barn finns här en mängd olika aktiviteter och fritidsaktiviteter så som fotboll, bandy, badminton, scouter och fiskemöjligheter i Kävlingeån. Byn erbjuder även bland annat service så som mataffär, buss, café och lokalt bryggeri med fredagspub. I övrigt anordnas skördefest, valborgsmässofirande, barnloppis och det finns en aktiv byagemenskapsförening. Varmt välkomna att anmäla ert intresse för visning!

 • Premium
Dalbyvägen 5, Veberöd, Lunds kommun

Dalbyvägen 5

Villa
Veberöd, Lunds kommun
Våningen & Villan Lund

2 995 000 kr

120 m²

7 rum

595 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska fristående gatuhus i Veberöd, med en mysig trädgård som ger dig en avkopplande och insynsskyddad atmosfär. Detta eleganta hus i ett och ett halvt plan, erbjuder flertal sociala ytor som bjuder in till umgänge med vänner och familj. Köket är väl tilltaget samt praktiskt med mycket arbetsytor och förvaring. Addera generösa vardagsrumsytor och matplatser där ljuset strömmar in från flera väderstreck, tre bra sovrum och ett rymligt extra allrum på ovanvåningen som ytterligare bonus. Utemiljön är alldeles underbar och lockar med härliga attribut såsom massor av lummig grönska, stora gräsytor för barnens lek, äppleträd och päronträd i härligt västerläge. Garage finns förstås också med gott om förvaring, inrett med tvättstuga och plats för en parkerad bild. Utanför vilar en stor stenbelagd biluppställningsplats, med plats för två-tre bilar. Huset är strategiskt beläget mitt i centrum, vilket ger dig en fantastisk möjlighet att njuta av lugnet och friden i ditt eget hem samtidigt som du har direkt närhet till affärer, kommunikation och skolor. Du tar dig enkelt till arbetet med hjälp av kollektivtrafiken eller bilen, tack vare den goda kommunikationen som finns. Om du söker ett vackert, stilfullt och välplanerat hem i Veberöd, tveka inte att boka en visning och upptäck allt som detta underbara gatuhus har att erbjuda. Varmt välkomna!

Stockgatan 6, Sjöbo, Sjöbo kommun

Stockgatan 6

Villa
Sjöbo, Sjöbo kommun
Våningen & Villan Lund

4 495 000 kr

119 m²

4 rum

1 360 m² tomt

I denna fina Villa Lekeryd från Smålandsvillan välkomnas du av en stor entré med gott om plats för både kläder, barnvagn och varma vantar. Den stora hallen skapas av att trappan är centralt placerad i vardagsrummet. Lägg därtill två bra sovrum och stort helkaklat badrum. Den dag du väljer att inreda vinden har du en villa bestående av hela 195 kvm. Lägg därtill ett garage - Vad mer kan önskas? Varmt välkommen på visning!

Stångby 674, Stångby, Lunds kommun

Stångby 674

Villa
Stångby, Lunds kommun
Våningen & Villan Lund

1 800 000 kr

73 m²

4 rum

1 400 m² tomt

På lantligt läge säljer vi detta charmiga hus med stor potential i Stångby kyrkby. Stor lummig trädgårdstomt med fruktträd där man kan skapa sin egen drömträdgård. På fastigheten som säljs med friskrivningsklausul finns huset på 73 kvadratmeter med uterum samt garage och förråd. Genomgående renoveringsbehov föreligger. Här bor man lantligt med närhet till tågstation i Stångby och endast 15 minuter med bil in till Lunds stadskärna. Varmt välkomna att boka er på visning!

Lyckebovägen 334-0, Maglarp, Trelleborgs kommun
Lyckebovägen 334-0, Maglarp, Trelleborgs kommun, bild 2
Lyckebovägen 334-0, Maglarp, Trelleborgs kommun, bild 3

Lyckebovägen 334-0

Tomt
Maglarp, Trelleborgs kommun
Våningen & Villan Lund

1 795 000 kr

1 151 m² tomt

Letar du efter en plats att bygga ditt drömhem på men har svårt att hitta rätt? Då är detta ett guldläge för dig. En fantastik tomt på ett fridfullt läge bland vidsträckta åkrar och närhet till hav, finns nu möjlighet att bygga ditt drömhus och skapa ditt hem för livet. Här får du 1151 kvm till ditt förfogande och förhandsbesked finns redan på plats. Här har du nära till flertalet badstränder, storstäder som Malmö och Köpenhamn samt butiker och mataffärer i den närliggande staden Trelleborg alternativt Näset i motsatt riktning. Här har du närhet till stadens sus och dus samtidigt som du bor avsides och kan njuta av naturens toner och rogivande inverkan.

 • Premium
Lyckebovägen 330-0, Maglarp, Trelleborgs kommun
Lyckebovägen 330-0, Maglarp, Trelleborgs kommun, bild 2
Lyckebovägen 330-0, Maglarp, Trelleborgs kommun, bild 3

Lyckebovägen 330-0

Tomt
Maglarp, Trelleborgs kommun
Våningen & Villan Lund

1 595 000 kr

974 m² tomt

Letar du efter en plats att bygga ditt drömhem på men har svårt att hitta rätt? Då är detta ett guldläge för dig. En fantastik tomt på ett fridfullt läge bland vidsträckta åkrar och närhet till hav, finns nu möjlighet att bygga ditt drömhus och skapa ditt hem för livet. Här får du 974 kvm till ditt förfogande och förhandsbesked finns redan på plats. Här har du nära till flertalet badstränder, storstäder som Malmö och Köpenhamn samt butiker och mataffärer i den närliggande staden Trelleborg alternativt Näset i motsatt riktning. Här kommer du alltså ha nära till stadens sus och dus samtidigt som du bor avsides och kan njuta av naturens toner och rogivande inverkan.

 • Premium
Revingegatan 6a, Centrum, Lunds kommun

Revingegatan 6a

Lägenhet
Centrum, Lunds kommun
Våningen & Villan Lund

2 695 000 kr

50 m²

2 rum

3 048 kr/mån

53 900 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna fantastiskt fina tvårummare på 50 kvm på stark central adress i JMs populära hus. En otroligt välritad planlösning, där varje kvadratmeter är nyttjad till fullo! En lägenhet i absoluta toppskick från 2020 med en vacker och rymlig uteplats. Lägenheten ligger placerad i ett oslagbart vackert område precis vid Hardebergaspåret och knappa meter från Stadsparken. Här bor man på lugn gata samtidigt som man har all tänkbar service i stadskärnan på kort avstånd. Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Prins Augusts gata 16, Centrum, Lunds kommun
Prins Augusts gata 16, Centrum, Lunds kommun, bild 2
Prins Augusts gata 16, Centrum, Lunds kommun, bild 3

Prins Augusts gata 16

Lägenhet
Centrum, Lunds kommun
Våningen & Villan Lund

5 295 000 kr

95,7 m²

4 rum

5 855 kr/mån

55 329 kr/m²

Med byggår 2022, ett underbart ljusflöde och hög standard förmedlar vi nu denna härliga lägenhet på eftersökt läge med två härliga balkonger i både väst och öst! Väldisponerade kvadrat på fjärde våningen med all önskvärd service och goda kommunikationer inom bekvämt gångavstånd.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Stockgatan 8, Sjöbo, Sjöbo kommun

Stockgatan 8

Villa
Sjöbo, Sjöbo kommun
Våningen & Villan Lund

4 495 000 kr

119 m²

4 rum

1 312 m² tomt

I stadsnära miljö endast några minuters promenad från den nya köpstaden i Sjöbo finner Ni detta nybyggda hus som har allt ! Vinkelhus i modern stil med stora fönsterpartier, öppen planlösning och stora sällskapsytor, fiber, isolerat garage - Vad mer kan önskas ? Jo kanske en övervåning att inreda efter eget tycke och smak? Ja det finns såklart också - huset kan om Du inreder vinden bli hela 195 kvm.... Varmt välkommen på visning!

Zefyrvägen 6, Ludvigsborg, Hörby kommun

Zefyrvägen 6

Villa
Ludvigsborg, Hörby kommun
Våningen & Villan Lund

3 995 000 kr

95 m²

3 rum

834 m² tomt

Nyproducerad läcker Villa Kalmar från Smålandsvillan med inredningsbar övervåning i fina villaidyllen i Ludvigsborg! Vedum kök med all maskinell utrustning, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum samt helkaklat badrum. Övre plan inrett med klimatskal - redo att förädla enligt eget önskemål. Grovplanerad trädgårdstomt och garage. VA är betalt. Härlig nybyggaranda i fin lantlig miljö i mindre by med egen affär och skola mm. En möjlighet att växa - kan bli ca 160 kvm stort ! Vad mer kan önskas ? Välkommen på visning.

Zefyrvägen 4, Ludvigsborg, Hörby kommun

Zefyrvägen 4

Villa
Ludvigsborg, Hörby kommun
Våningen & Villan Lund

3 995 000 kr

95 m²

3 rum

855 m² tomt

Nyproducerad läcker Villa Kalmar från Smålandsvillan med inredningsbar övervåning i fina villaidyllen i Ludvigsborg! Vedum kök med all maskinell utrustning, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum samt helkaklat badrum. Övre plan inrett med klimatskal - redo att förädla enligt eget önskemål. Grovplanerad trädgårdstomt och garage. VA är betalt. Härlig nybyggaranda i fin lantlig miljö i mindre by med egen affär och skola mm. En möjlighet att växa - kan bli ca 150 kvm stort ! Vad mer kan önskas ? Välkommen på visning.

Zefyrvägen 2, Ludvigsborg, Hörby kommun

Zefyrvägen 2

Villa
Ludvigsborg, Hörby kommun
Våningen & Villan Lund

3 995 000 kr

95 m²

3 rum

852 m² tomt

Nyproducerad läcker Villa Kalmar från Smålandsvillan med inredningsbar övervåning i fina villaidyllen i Ludvigsborg! Vedum kök med all maskinell utrustning, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum samt helkaklat badrum. Övre plan inrett med klimatskal - redo att förädla enligt eget önskemål. Grovplanerad trädgårdstomt och garage. VA är betalt. Härlig nybyggaranda i fin lantlig miljö i mindre by med egen affär och skola mm. En möjlighet att växa - kan bli ca 160 kvm stort ! Vad mer kan önskas ? Välkommen på visning.

Campanulagatan 15 - kolonistuga nr 431 i Almåsa Fritidsby, Almåsa, Malmö kommun
 • Budgivning pågår

Campanulagatan 15 - kolonistuga nr 431 i Almåsa Fritidsby

Fritidshus
Almåsa, Malmö kommun
Våningen & Villan Lund

550 000 kr

40 m²

2 rum

350 m² tomt

Välkommen till denna fina kolonistuga som har bra läge i området och en fin uppvuxen trädgård - perfekt för Dig som vill odla eller kanske bara sitta i grönskan och läsa en bok. Här kan du bo ute i naturen under sommarhalvåret. Almåsa är en av Sveriges största koloniföreningar och bildades redan 1968. Välkommen på visning !

Vipeholms allé 51, null, Lunds kommun

Vipeholms allé 51

Lägenhet
Lunds kommun
Våningen & Villan Lund

3 850 000 kr

72 m²

3 rum

4 217 kr/mån

53 472 kr/m²

I sköna och populära Vipeholmsparken ska vi nu sälja denna sprillans nya trerummare på 72 kvadrat. Direkt från foajén och entrén tar du hissen högst upp till fjärde våningen. Här tar våningen emot på eftertraktat hörnläge med mycket genomtänkta ytor, dubbla toaletter, bra förvaring och ljuvlig utsikt. Strålande ljust vardagsrum och kök i ett öppet samband som bjuder in till rymlig balkong om hela 11 kvm med fantastisk utsikt, som klarar dagar visar upp Öresundsbron. Här strålar solen in med sitt fina söderläge, samtidigt som du har den fina grönskan utanför och ingen insyn alls. Njut av bekvämligheten av att flytta in i en helt ny, aldrig bebodd lägenhet på perfekt cykelavstånd till centrum via Hardebergaspåret.

 • Balkong
 • Hiss
Hässleberga 461, Lyngby, Lunds kommun
Hässleberga 461, Lyngby, Lunds kommun, bild 2
Hässleberga 461, Lyngby, Lunds kommun, bild 3

Hässleberga 461

Gård/Skog
Lyngby, Lunds kommun
Våningen & Villan Lund

7 800 000 kr

313 m²

6 rum

4,5 ha tomt

Välkommen till en unik möjlighet att få äga en fantastisk u-formad gård med allt du kan önska dig! Belägen på Hässleberga 461, omgiven av böljande landskap och en vacker trädgård, är denna gård den perfekta platsen för avkoppling och rekreation. Med en boyta på hela 313 kvadratmeter och modern renovering är denna gård ett drömhem för alla som uppskattar både stil och komfort. De öppna planlösningarna, stora fönsterpartierna och kakelugnen gör att huset känns ljust och inbjudande. Dessutom finns det två badrum, 4 sovrum och ett stort allrum som ger plats för både arbete och avkoppling. Men det är inte bara bostaden som imponerar på denna gård. Två stycken vackra stallängor byggda i gråsten ger utrymme för egen verksamhet, häst och djurhållning, garage mm. De maffiga gråstenarna är en imponerande syn och ger gårdens exteriör en genuin karaktär. Pendling till Malmö och Lund är enkelt tack vare det strategiska läget, vilket gör det till en idealisk plats för den som vill ha ett lugnt och rofyllt liv på landet, men ändå nära till stadens bekvämligheter. Sammanfattningsvis är denna u-formade avstyckade gård en dröm för de som söker en unik och vacker egendom med hög standard och fantastiska funktioner. Missa inte chansen att äga denna pärla på landet! Kontakta oss idag för att boka en visning.

 • Premium
Vipeholms allé 51, Vipeholmsparken, Lunds kommun

Vipeholms allé 51

Lägenhet
Vipeholmsparken, Lunds kommun
Våningen & Villan Lund

3 195 000 kr

69 m²

3 rum

4 108 kr/mån

46 304 kr/m²

På idylliskt och naturskönt läge presenterar vi med nöje detta mycket stilfulla boende från 2023 fördelat på tre rum och kök om 69 stilsäkra kvadrat. Här finner vi ett välplanerat hem placerat i eftertraktat hörnläge, med en interiör som tilltalar och imponerar med genomgående elegant parkett tillsammans med sobra färgval och ett kvalitativt kök i vacker åskblå nyans, fullt utrustat med de senaste av vitvaror. Lägg där till ett strålande ljust vardagsrum av vida kvadrat i anslutning till kök, med direktaccess till en ljuvlig balkong samt ett badrum i stilrent utförande med tvättfaciliteter i form av tvättmaskin och torktumlare. Hemmet erbjuder dessutom på upp till två sovrum med plats för flertalet möbleringsalternativ. Ytterligare bonus erbjuds i form av barnomsorg, skola och allehanda närservice i närområdet

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Scheelevägen 3A, Tuna, Lunds kommun

Scheelevägen 3A

Lägenhet
Tuna, Lunds kommun
Våningen & Villan Lund

2 700 000 kr

68 m²

3 rum

4 293 kr/mån

39 706 kr/m²

På andra våningen presenterar vi denna stilrena och luftiga bostad belägen på strålande ljus hörna i attraktiva kvarter invid Universitetet, Ideon, LTH, Ekonomicentrum och Lunds centrum. Här lockar genomgående eleganta materialval såsom parkettgolv och vita, släta väggar tillsammans med stora fönster för ett optimalt ljusinsläpp. Öppen planlösning mellan smakfull köksinteriör i tidlöst vitt och väl tilltagna vardagsrumskvadrat, som dessutom bjuder på utgång till gårdsvänd västerbalkong som ytterligare bonus. Vidare finner vi ett helkaklat badrum med såväl dusch som egna tvätt- och torkmöjligheter, liksom två bra sovrum med utmärkt förvaring i inbyggda garderober. Här bor du modernt och bekvämt med hiss från markplan och möjlighet till parkering i underjordiskt garage. Varmt välkomna!

 • Balkong
 • Hiss
Livhusarens gränd 7, Oscarshem, Lunds kommun
 • Imorgon kl 15:00
Livhusarens gränd 7, Oscarshem, Lunds kommun, bild 2
Livhusarens gränd 7, Oscarshem, Lunds kommun, bild 3

Livhusarens gränd 7

Radhus
Oscarshem, Lunds kommun
Våningen & Villan Lund

6 595 000 kr

118 m²

6 rum

263 m² tomt

Minienergihus med låga driftkostnader! Nu har vi äran att presentera en unik möjlighet att bli ägare till ett av de bästa gavelradhusen i området med inglasat uterum. Ytterst välplanerad planlösning på totalt 118 kvm i två plan + 16 kvm vinterbonat uterum med insynsskyddad trädgård i bästa västerläge. Huset är i välskött skick med fina tillval och med en planlösning som går att anpassa efter behov med 3-4 sovrum. På Oscarshem bor man granne med gröna omgivningar samtidigt som man har närhet till kommunikationer och all tänkbar service i stadskärnan. Varmt välkomna att anmäla ert i

 • Premium
Tullesbovägen 25, Bjärsjölagård, Sjöbo kommun
 • Budgivning pågår

Tullesbovägen 25

Villa
Bjärsjölagård, Sjöbo kommun
Våningen & Villan Lund

2 195 000 kr

136 m²

5 rum

1 000 m² tomt

Bo i en modernt renoverad villa i Bjärsjölagård! Huset omges av härliga åkrar som erbjuder milsvidd utsikt. Stora glaspartier gör utsikten till en inredningsdetalj i det mysiga huset. I uterummet njuter du så snart de första solstrålarna visar sig. Den stora men lättskötta trädgården inbjuder till aktivitet och lek. Huset har för dagen möjlighet till 4 sovrum. Men det finns både källare och en del av ovanvåningen som kan inredas till mer boutrymme. Nytt ljust och lantligt kök gjort 2021. 2020 renoverades bottenvåningens badrum. 10 minuter med bil till Vollsjö och matbutik, 13 minuter till närservice och mysiga butiksgator i Sjöbo. Buss går från Bjärsjölagård till Sjöbo (18 min) och Hörby (20 min). Missa inte denna idyll mitt i det böljande Skånska landskapet! Välkomna på visning!

Husarvägen 15, Stångby, Lunds kommun

Husarvägen 15

Villa
Stångby, Lunds kommun
Våningen & Villan Lund

8 750 000 kr

201 m²

7 rum

1 287 m² tomt

Välkommen till drömhuset som har allt du söker och mer! Denna vackra pärla från 1850-talet kommer att få ditt hjärta att slå extra hårt. Med en 20 minuters cykeltur in till centrum, är detta hem som ger dig både lugn och stadens puls. Denna röda fasad med vita knutar kommer garanterat att imponera på dina gäster och stoltheten över att kalla detta ditt hem kommer vara stor. Förskola och skola ligger runt knuten och närhet till både tåg och stadsbuss gör det enkelt att pendla till Lund eller Malmö. Detta hus har en av de största trädgårdarna i området med många stora uteplatser för att njuta av sommarsolen och möjlighet till härliga grillkvällar med vänner och familj. Den lyxigt stora poolen är det perfekta stället att svalka sig under varma dagar och den stora gräsmattan är perfekt för lek och spel med familjen. Det nya köket med svart granitskiva är ett riktigt drömkök och den välplanerade matsalen är perfekt för stora middagar med familj och vänner. Många fönster ger fantastisk utsikt och massor av naturligt ljus som strömmar in i huset. Så vad väntar du på? Ge dig själv chansen att leva ditt drömliv i detta fantastiska hem. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck själv vad som gör detta hem så speciellt.

Tegnérgatan 30, Gamla Limhamn, Malmö kommun

Tegnérgatan 30

Radhus
Gamla Limhamn, Malmö kommun
Våningen & Villan Lund

7 500 000 kr

113 m²

4 rum

315 m² tomt

I anrika kvarter på ett av Gamla Limhamns allra bästa lägen, presenterar vi stolt detta förtjusande gathus med anor från slutet av 1800-talet. Här lockar ett karaktärsfullt hem med massor av atmosfär och tidsenliga detaljer, beläget på ovanligt generös tomt i solvänligt läge. Husets interiör fördelar sig på tre fina sovrum - varav två med öppet till nock - och två badrum, ackompanjerat av trivsamt kök och väl tilltagna vardagsrumskvadrat med värmande öppen spis. Dessutom finns ett annex på tomten perfekt för hemarbete eller gäster. Extra bonus med stora renoveringar utförda 2012 såsom nytt tak, ny puts och nya fönster. Ett utmärkt tillfälle att få sätta sin egen prägel på interiören, allt på guldkantat läge nära torget och havet liksom hamnen och Limhamns mysiga bykärna - varmt välkomna!

Irisvägen 6, Burlövs Egna Hem, Burlövs kommun

Irisvägen 6

Villa
Burlövs Egna Hem, Burlövs kommun
Våningen & Villan Lund

5 850 000 kr

192 m²

7 rum

1 477 m² tomt

Längst in på återvändsgata hittar Ni denna smakfullt renoverade villa med hög standard på inredning och utrustning. 192 kvm fördelat på stora sällskapsytor, härligt öppet kök, vackra kaklade badrum och fem sovrum. Lägg därtill en härlig utemiljö med stort trädäck och gräsmatta för fotboll och lek mm. Varmt välkommen på visning !

Blentarpsvägen 5A, Blentarp, Sjöbo kommun

Blentarpsvägen 5A

Villa
Blentarp, Sjöbo kommun
Våningen & Villan Lund

3 800 000 kr

260 m²

9 rum

1 618 m² tomt

Vi känner oss stolta att presentera denna helt unika fastighet av sitt slag. Förre detta gamla skolan i Blentarp. Invändigt erbjuds nio rum och kök, där vi kan låta oss hänföras av varje kvadratmeter. Karaktärsskapande och vackra attribut förser oss bl.a. med välbevarade spegeldörrar, breda golvlister och värmande kamin. Sociala ytor i form av generöst tilltaget kök och sällskapsrum i öppen planlösning, ackompanjeras av matsal i fil, fyra bra sovrum, ett helkaklat badrum samt två toaletter. Välkomna på visning.

Musikantvägen 6A, Östra Torn, Lunds kommun

Musikantvägen 6A

Lägenhet
Östra Torn, Lunds kommun
Våningen & Villan Lund

2 595 000 kr

101 m²

4 rum

6 331 kr/mån

25 693 kr/m²

Nu presenterar vi en fyrarummare med härlig balkong som kan med enkelhet nyttjas som en trea med en etta för uthyrning. Ett trevligt välplanerat boende som går att anpassa efter behov. Här bor man i en välskött förening i lummiga och mycket trivsamma Östra Torn med närservice, skolor/förskolor och bussförbindelser runt knuten. Välkomna på visning

 • Balkong
Åbyvägen 365, Anderslöv, Trelleborgs kommun

Åbyvägen 365

Gård/Skog
Anderslöv, Trelleborgs kommun
Våningen & Villan Lund

8 875 000 kr

245 m²

8 rum

1,1 ha tomt

Med närhet till havet och på pendlingsavstånd till såväl Malmö/Ystad som Lund och Köpenhamn är denna trevliga gård belägen. Här finns en vacker mangårdsbyggnad om ca 240kvm boyta, 2 lägenheter om respektive 95 och 75kvm. Lägg därtill stall med 7 bra boxar, garage/verkstad (isolerad), loge och vagnslider. Upplyst ridbana, hagar och trevlig parktomt. Mycket välskött fastighet med bra ekonomi om man tex önskar hyra ut lägenheter.

Glostorpsvägen 5, Oxie, Tygelsjö, Malmö kommun
Glostorpsvägen 5, Oxie, Tygelsjö, Malmö kommun, bild 2
Glostorpsvägen 5, Oxie, Tygelsjö, Malmö kommun, bild 3

Glostorpsvägen 5

Gård/Skog
Oxie, Tygelsjö, Malmö kommun
Våningen & Villan Lund

9 900 000 kr

168 m²

7 rum

Vi känner oss stolta över att få presentera denna helt unika och vackra gård av sitt slag som bjuder på milsvid utsikt över böljande fält, ca 4,2 hektar mark tillhör fastigheten fördelat på hagar och vall. Ca 1,1 hektar mark är idag hagar. Dessutom endast tio minuter ifrån Malmö, vilket gör gården och läget i sig något utöver det vanliga. Här ramas en representativ mangårdsbyggnad med anor från sekelskiftet vackert in av flertalet ekonomibyggnader, garage, stall med boxar, sadelkammare och hagar till hästarna. Fastigheten ligger i ett hästtätt område där har kommun och grannar gått ihop och bildat speciella ridvägar över markerna vilket gör detta boende perfekt som hästgård eller för den egna företagaren som behöver eget förvaringsutrymme. Här finns en möjlighet att driva gården som företag. För den hästintresserade finns långa ridvägar drygt 4 km som ansluter till Käglinge rekreationsområde där det även finns mycket ridvägar, klätterbackar mm. Förutom dessa kan man med allemansrätten rida på flera markvägar och grusvägar i närområdet. Invändigt erbjuds vi upp till sju rum och kök, där vi kan låta oss hänföras av varje kvadratmeter. Karaktärsskapande och vackra attribut förser oss bland annat med välbevarade spegeldörrar, stuckaturer, värmande kamin och ljuvlig punchveranda med handblåsta glas som extra glädjande detalj. Sociala ytor i form av generöst tilltaget kök och sällskapsrum i öppen planlösning, ackompanjeras av matsal i fil, fem bra sovrum, ett helkaklat badrum och ett praktiskt gäst-wc. Detta är ett tillfälle ni inte vill går miste om! Välkomna på visning.

 • Premium
Katthögsvägen 66-37, Virke, Kävlinge kommun

Katthögsvägen 66-37

Villa
Virke, Kävlinge kommun
Våningen & Villan Lund

3 695 000 kr

97 m²

5 rum

2 135 m² tomt

I den mysiga kyrkbyn Virke i Kävlinge kommun finner vi detta fantastiska hem. Den grönskande trädgården skapar en alldeles egen oas i det annars öppna landskapet. Här blommar flertal sorters rosor, Clematis, iris och Pioner. Många olika fruktträd såsom äpple, persikor och plommonträd men även olika bärbuskar och vindruvsrankor som ger rikligt med skörd - och då har vi inte ens nämnt allt denna trädgård har att tillgå. Detta hus har blivit omhändertagit med varsam hand av nuvarande ägare som bevarat husets själ samtidigt som man effektiviserat och tagit tillvara på varje kvadrat på bästa sätt. Med möjlighet till fyra sovrum samt fantastiskt lantligt kök och vardagsrum. En ypperlig chans att känna friheten och att ha Kävlinge, Eslöv och Lund ett stenkast bort. Detta vill ni definitivt inte missa. Välkomna på visning!

Dovhjortsvägen 23, Blentarp, Sjöbo kommun

Dovhjortsvägen 23

Villa
Blentarp, Sjöbo kommun
Våningen & Villan Lund

4 250 000 kr

95 m²

3 rum

983 m² tomt

Nyproducerad läcker Villa Kalmar från Smålandsvillan med inredningsbar övervåning i fina villaidyllen i Blentarp.! Vedum kök med all maskinell utrustning, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum samt helkaklat badrum. Grovplanerad trädgård och garage. VA är betalt. Härlig nybyggaranda i fin lantlig miljö i mindre by med egen affär och skola samt förskola. En möjlighet att växa - kan bli ca 150 kvm stort ! Övre plan har idag ett sk klimatskal - lätt att inreda till vad Du vill. Isolerat och klart. Välkommen på visning!

Bara byväg 5-5, Bara, Svedala kommun

Bara byväg 5-5

Gård/Skog
Bara, Svedala kommun
Våningen & Villan Lund

11 000 000 kr

310 m²

9 rum

7 207 m² tomt

På den vidsträckta parktomten finner du denna imponerande gård, som erbjuder en bekväm och exklusiv livsstil. Mangårdsbyggnaden är vacker och representativ, med en boyta på cirka 310 kvadratmeter. Här finner du eleganta attribut som högt i tak, generösa sällskapsytor, en charmig punchveranda och en mysig eldstad. En perfekt kombination av modern komfort och tidlös charm. Gården har totalt nio rum, tre badrum och ett ljust lantligt kök. Det finns fyra sovrum för att rymma hela familjen, samt ett bibliotek och ett pysselrum för att tillgodose olika intressen. Ett stort allrum och en rymlig matsal skapar generösa utrymmen för umgänge och middagar med vänner och familj. Utöver den fantastiska bostaden kan du njuta av ett underbart poolområde, komplett med trädäck, en härlig uteplats och ett poolhus med en vedeldad bastu. Detta erbjuder den perfekta platsen att koppla av och njuta av soliga dagar och varma kvällar. På tomten finns också flera ekonomibyggnader som bidrar till gårdens funktionalitet och charm. Här finns stall för hästar, ett garage, en loge, en vinkällare och en pittoresk pigstuga/gästhus med ett eget sovrum, kök och wc/dusch. Möjligheterna är oändliga för att utnyttja dessa byggnader efter behov. Gårdens läge är enastående med närhet till Torup, bokskogen, PGA-banan och både Malmö och Lund. Du kan njuta av naturen och det omgivande landskapet samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadslivet och dess bekvämligheter. Denna gård erbjuder en unik möjlighet att bo i en magnifik och välskött egendom, omgiven av naturskön miljö och samtidigt ha närhet till stadens bekvämligheter.

Dovhjortsvägen 25, Blentarp, Sjöbo kommun

Dovhjortsvägen 25

Villa
Blentarp, Sjöbo kommun
Våningen & Villan Lund

4 250 000 kr

88 m²

2 rum

987 m² tomt

Nyproducerad Villa Komstad från Smålandsvillan med inredningsbar övervåning i fina villaidyllen i Blentarp! Vedum kök med all maskinell utrustning, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, sovrum samt helkaklat badrum. Grovplanerad trädgårdstomt och garage. VA är betalt. Härlig nybyggaranda i fin lantlig miljö i mindre by med egen affär och skola mm. En möjlighet att växa - kan bli ca 150 kvm stort ! Övre plan har idag ett sk klimatskal - lätt att inreda till vad Du vill. Isolerat och klart. Vad mer kan önskas ? Välkommen på visning.

Odinvägen 1, Smedjebacken, Lunds kommun
Odinvägen 1, Smedjebacken, Lunds kommun, bild 2
Odinvägen 1, Smedjebacken, Lunds kommun, bild 3

Odinvägen 1

Villa
Smedjebacken, Lunds kommun
Våningen & Villan Lund

8 995 000 kr

141 m²

9 rum

806 m² tomt

I södra delen av Lund erbjuder vi nu en renoverad pärla från 1927! Här får den stora familjen plats och det finns utrymme för egen verksamhet eller uthyrning av två lägenheter. Här har du nära till allt! Bussen stannar i närheten och vill du pendla med bil så är E22 bara några minuter iväg. Området kring St Lars är känt för sina många bra skolor, tex Engelska Skolan i Lund. Den härliga trädgården bjuder på plats för stora grillfester eller barnkalas! Lekstuga ingår och tomten är helt inhängnad. Uteplatser i öster, söder och balkong i väster. Vinterbonat uterum i söder gör att du kan njuta den tidiga vårsolen! Huset bjuder på hela 3 våningar med 4 sovrum och stora sociala utrymmen. Kök, matsal och vardagsrum är i öppen planlösning. Ovanvåningen är den privata delen med WC/dusch och 3 bra sovrum. Nedersta planet är en blandning av källare och en halv trappa ned. Här finns gillestuga i modern tappning med kamin, stort badrum med bastu, sovrum och en rejäl tvättstuga. I förlängningen av gillestugan finns uterummet och uteplats i söderläge. Använd de två lägenheterna själv så finns ytterligare 2 sovrum. Nuvarande ägare har hyrt ut dem. Missa inte tillfället att förvärva denna villa! Välkomna på visning!

 • Premium
Östen Undéns Gata 170, Värpinge, Lunds kommun

Östen Undéns Gata 170

Lägenhet
Värpinge, Lunds kommun
Våningen & Villan Lund

2 300 000 kr

83 m²

3 rum

5 684 kr/mån

27 711 kr/m²

Underbart väldisponerad lägenhet på 83,5 kvm med stor balkong i soligt läge finns nu till försäljning i populära Värpinge. Välplanerad planlösning med 3 rok som kännetecknas av rymd och fint ljusinsläpp från tre väderstreck. Fina ytskikt och renoverat kök. Här bor man i ett familjärt område, i en välskött förening med garageplats. Närhet till det mesta med bra kommunikationer samt lekplatser och naturområde precis intill. Strategiskt läge där man snabbt är ute på motorvägen till Malmö och fin cykelväg på 8 km till Lomma strand om somrarna. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Handslagarevägen 21, Veberöd, Lunds kommun
 • Sön 11 jun kl 11:00

Handslagarevägen 21

Villa
Veberöd, Lunds kommun
Våningen & Villan Lund

3 995 000 kr

184 m²

6 rum

637 m² tomt

Välkommen till denna fina familjevilla på mycket trevligt läge i vackra Veberöd ! Längst in på återvändsgata och gångavstånd till skola, buss samt all service är detta ett toppenläge. Modernt kök med praktisk köksö, fyra sovrum, två badrum varav ett nyrenoverat och två stora sällskapsrum. Fin insynsskyddad och uppvuxen trädgård med växthus, kultiveringsplats och gulligt lusthus. Separat stort garage. Välkommen på visning!

 • Plus
Axelgatan 6, Skillinge, Simrishamns kommun

Axelgatan 6

Villa
Skillinge, Simrishamns kommun
Våningen & Villan Lund

4 450 000 kr

88 m²

2 rum

1 194 m² tomt

I lantliga Skilinge nära havet och naturen har du nu möjlighet att flytta in i ett nybyggt 1,5-planshus där allt är klart från start. Välkommen till denna villa om 88 välplanerade kvadratmeter med 2 rum och kök i Skillinge. Det här huset har en härlig genomsikt från entrén vid gaveln mot trädgården på baksidan. Direkt vid hallen tar du dig både in till klädkammaren med plats för skrivbord och det stora sovrummet som bjuder på gott om förvaring och egen walk in closet. Tar du ytterligare ett kliv in så finner du husets badrum. Från hallen tar du dig sedan vidare in till det stora vardagsrummet som är förberett med en trappa upp till det övre våningsplanet. I vardagsrummet finns det plats för såväl soffgrupp som matplats. Plan tomt som är grovplanerad. Varmt välkommen på visning!

Grågåsvägen 15, Stångby, Lunds kommun

Grågåsvägen 15

Lägenhet
Stångby, Lunds kommun
Våningen & Villan Lund

1 995 000 kr

50 m²

2 rum

3 389 kr/mån

39 900 kr/m²

Här ges nu möjligheten att få flytta in i en helt ny bostad om 2 rok med extremt välplanerade 50 kvadratmeter. Här ställer du bilen precis utanför och har egen ingång direkt från markplan. Väl innanför avnjuter du ljusa ytor i vackra materialval med funktionalitet in i minsta detalj, samtidigt som takhöjden är väl tilltagen och skapar extra rymd. Planlösningen är kvadratsmart och har trevliga sällskapsytor och gott om förvaringsmöjligheter. Ljuvligt dessutom att vakna upp i ett sovrum med fri utsikt över intilliggande Lundaslätt. Från köket nås den mysiga trädäcksbeklädda uteplatsen samt trädgården i soligaste söderläge. Här bor man lugnt och bekvämt i familjevänliga kvarter med närhet till tågstationen. Välkommen till ett hem att flytta rakt in i!

 • Plus
 • Uteplats
Dressyrvägen 6, Flyinge, Eslövs kommun

Dressyrvägen 6

Lägenhet
Flyinge, Eslövs kommun
Våningen & Villan Lund

2 850 000 kr

124,4 m²

5 rum

7 052 kr/mån

22 910 kr/m²

Med ett utav områdets bästa lägen säljer vi nu detta nybyggda radhus i bostadsrättsform. I dessa otroligt natursköna omgivningar, med Flyinge ängar och Kävlingeån som granne bor man barnvänligt och extremt rofyllt med landskapet som daglig tavla utanför. Huset är i 1,5 plan med idag 3 sovrum (med möjlighet till 4) och dubbla badrumsmiljöer. Huset var färdigbyggt och togs över utav byggherren i somras. Utmärkt disponerade kvadratmeter om totalt ca 125 kvm med riktigt fina materialval i grundutförande. Rymliga trädgårdar och dubbla parkeringsmöjligheter på egen uppfart intill huset. Ett riktigt gemytligt område där barnen kan växa upp bland ängar, hästhagar och idrottsplats. Njut bekvämligheten och fördelen med att bo i alldeles nytt och modernt hus! Dessutom perfekt pendlingsavstånd till både Lund och Malmö. Varmt välkomna!

 • Uteplats
Gudmuntorp 403, null, Höörs kommun

Gudmuntorp 403

Villa
Höörs kommun
Våningen & Villan Lund

1 700 000 kr

120 m²

4 rum

903 m² tomt

Trevlig fastighet klädd med röd panel, spröjsade fönster och punchveranda. 120 kvm boyta i ett och ett halvt plan med bla trevligt lantkök, 2 sovrum, vardagsrum och badrum på nedervåningen samt 2 sovrum på ovanvåningen. Förråd på tomten samt källare under huset. Vackert beläget med underbar natur inpå knuten och gångavstånd till bussen (Skåneexpressen). 903 kvm stor tomt med skogen inpå knuten.

Skäpperöd, null, Hörby kommun

Skäpperöd

Tomt
Hörby kommun
Våningen & Villan Lund

225 000 kr

1 619 m² tomt

Naturnära och insynsskyddat ligger denna vackra tomt på 1619 kvm. Här kan man ströva och njuta av vacker natur. Perfekt tomt för den som vill bo nära naturen. Ca 30 minuter till Kivik och havet. Hörby, Sjöbo når man på ca 30 minuter.

 • Plus
Åldermansgatan 5D, Väster, Lunds kommun

Åldermansgatan 5D

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
Våningen & Villan Lund

2 695 000 kr

59 m²

3 rum

4 572 kr/mån

45 678 kr/m²

På lummiga Väster presenteras denna härliga trerummare som bjuder på ett härligt ljusinsläpp. Grym balkong i sydvästligt läge med öppen utsikt över föreningens trivsamma gårdsmiljö och villaområde. Två bra sovrum, praktiskt kök och helkaklat badrum.

 • Balkong
Stationsvägen 19, Harlösa, Eslövs kommun

Stationsvägen 19

Villa
Harlösa, Eslövs kommun
Våningen & Villan Lund

2 995 000 kr

122 m²

4 rum

860 m² tomt

Trevlig Enplansvilla med ljus öppen planlösning belägen på stor hörntomt på trevliga Stationsvägen i Harlösa. 122 kvm fördelat på kök i öppen planlösning mot vardagsrum, 3 sovrum, badrum, gäst-wc och grovkök. Carport med förråd och överbyggd uteplats.

Visar alla 40