Croisette Lund

Croisette Lund

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kumlatoftavägen 323-13, Blentarp, Sjöbo kommun

Kumlatoftavägen 323-13

Gård/Skog
Blentarp, Sjöbo kommun
Croisette Lund
8 495 000 kr
172 m²
9 rum
2 ha tomt

Välkommen till denna vackra fyrlängade korsvirkesgård som även är en proffsig hästgård i vacker skånsk miljö med böljande landskap och anor sen tidigt 1800-tal! Här kombineras ett lantligt fint läge med hästar och närhet till naturen. Ett charmigt boningshus om ca 170 kvm nedervåning och därtill inredd ovanvåning med äldre stil bevarad beläget i kringbyggd gård med kullersten. Hela gården är väl centrerad och har ett vackert stall med 5 murade boxar i modernt skick - här sticker gärna hästarna ut huvudet in mot kullerstensgården - en underbar utsikt när du står och lagar mat i köket! Rymlig sadelkammare. Trevligt luftigt ridhus 20 x 40 m, med underlag av klenflis. Hagar i anslutning till stall. Dessutom finns på anläggningen en stor ridbana 30x40 med vacker utsikt över nejden! Utöver det murade stallet finns även två stallängor med vardera fyra boxar och avslutningsvis en skrittmaskin. En del av den fyrlängade gården innehåller lada med genomgående höga öppningsbara portar, delvis betong och delvis hårdgjord samt förråd och pannrum. Separat garage. Välkommen på visning!

Stora södergatan 39, Centrum, Lunds kommun
  • Sön 21 apr kl 12:45

Stora södergatan 39

Lägenhet
Centrum, Lunds kommun
Croisette Lund
5 300 000 kr
115 m²
4 rum
vån 2/3
6 548 kr/mån
46 087 kr/m²

I mycket välskötta föreningen Brf Bindgarnet säljer vi nu denna ljuvligt charmiga fyrarummare om 115 kvm. Den är belägen på andra våningen i fastigheten som från 1800-talet och fram till 1940-talet tillhörde Bindgarnsfabriken. Resten av föreningens fastigheter är byggda i slutet av 1970-talet och bildar en kringbyggd oas i trivsamma stadsdelen Nöden. Via ett trapphus utan hiss stiger vi in i ett välkomnande hem som kombinerar tidlös charm med en harmonisk atmosfär. Lägenheten renoverades genomgripande i slutet av 90-talet och den tipsepoken är fortsatt levande i lägenheten samtidigt som äldre tidsattribut såsom hög takhöjd, djupa och välvda fönsternischer samt vackra spegeldörrar tar plats. Tre sovrum som är vända in mot innergården där också det största har utgång till rymlig balkong. Här kan vi njuta av att blicka ut mot grönskande innergårdsoas och lugnet som finns trots det centrala läget. Varmt välkomna på visning till denna härliga bostad som ger en perfekt balans mellan rustik charm, funktion, komfort och bekvämlighet med att uppleva Lund på bästa sätt!

  • Plus
  • Balkong
Magistratsvägen 14E, Studio 115, Lunds kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00
Magistratsvägen 14E, Studio 115, Lunds kommun, bild 2
Magistratsvägen 14E, Studio 115, Lunds kommun, bild 3

Magistratsvägen 14E

Lägenhet
Studio 115, Lunds kommun
Croisette Lund
1 995 000 kr
44 m²
2 rum
vån 4/6
3 931 kr/mån
45 341 kr/m²

Inflyttningsklar tvåa med balkong i söderläge finns nu till försäljning. Här bor man på bekvämt på fjärde våningen med hiss från markplan. Totalt 44 väldisponerade kvadratmeter som erbjuder en öppen planlösning med ett stilrent kök, rymligt badrum med kombinerad tvättmaskin/ torktumlare, stor balkong mot innergården, ett trevligt sovrum med garderober och ett förråd för bra förvaringsmöjligheter. Innanför kvarterets imponerande mahognyfärgade tegelfasad väntar en plats för umgänge och avkoppling. Här kan du möta upp vänner och grannar för en kaffe i solen, träna i utegymmet eller koppla av en stund i skuggan. Den gröna gården har en varierande växtlighet inte bara för att det är vackert, utan även för att locka till sig pollinerande insekter och fåglar. På så sätt bidrar den till att skapa en biologisk mångfald. Kvarteret har gott om cykelplatser under tak och inomhus samt både cykel- och bilpool. I STUDIO115 är det enkelt att välja ett hållbart alternativ när du tar dig till och från studier, jobb och träning. Området ligger på smidigt avstånd till stadens utvecklingscentrum, studierna på LTH och jobbet på Ideon Science Park, MAX IV och Medicon Village som är världsledande inom Life Science. Du bor dessutom bara 11 minuter med bussen in till centrala Lund och 30 minuter till Malmö Centrum. En kort promenad från porten finns större matbutiker, restauranger, gym, löparslingor samt Delphinenbadet med många träningsmöjligheter både utomhus och inomhus. Cykelpool, bilpool, solceller, mätbar energi och sopnedkast i olika fraktioner ger dig möjlighet att minska dina egna klimatavtryck. Varmt välkomnade på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Magistratsvägen 14D, Studio 115, Lunds kommun
  • Sön 21 apr kl 12:15
Magistratsvägen 14D, Studio 115, Lunds kommun, bild 2
Magistratsvägen 14D, Studio 115, Lunds kommun, bild 3

Magistratsvägen 14D

Lägenhet
Studio 115, Lunds kommun
Croisette Lund
2 995 000 kr
71 m²
3 rum
vån 4/6
5 920 kr/mån
42 183 kr/m²

Nu presenterar vi en fantastiskt fin trea på fjärde våningen med hiss från markplan och balkong i söderläge. Totalt 71 kvm som erbjuder en välplanerad planlösning med öppen planlösning, härligt ljusinsläpp, två bra sovrum, bra förvaringsmöjligheter samt ett generöst badrum med tvättmaskin och torktumlare. Innanför kvarterets imponerande mahognyfärgade tegelfasad väntar en plats för umgänge och avkoppling. Här kan du möta upp vänner och grannar för en kaffe i solen, träna i utegymmet eller koppla av en stund i skuggan. Den gröna gården har en varierande växtlighet inte bara för att det är vackert, utan även för att locka till sig pollinerande insekter och fåglar. På så sätt bidrar den till att skapa en biologisk mångfald. Kvarteret har gott om cykelplatser under tak och inomhus samt både cykel- och bilpool. I STUDIO115 är det enkelt att välja ett hållbart alternativ när du tar dig till och från studier, jobb och träning. Området ligger på smidigt avstånd till stadens utvecklingscentrum, studierna på LTH och jobbet på Ideon Science Park, MAX IV och Medicon Village som är världsledande inom Life Science. Du bor dessutom bara 11 minuter med bussen in till centrala Lund och 30 minuter till Malmö Centrum. En kort promenad från porten finns större matbutiker, restauranger, gym, löparslingor samt Delphinenbadet med många träningsmöjligheter både utomhus och inomhus. Cykelpool, bilpool, solceller, mätbar energi och sopnedkast i olika fraktioner ger dig möjlighet att minska dina egna klimatavtryck. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vildgåsvägen 7, Veberöd, Lunds kommun

Vildgåsvägen 7

Lägenhet
Veberöd, Lunds kommun
Croisette Lund
995 000 kr
37 m²
1 rum
vån 1/1
2 429 kr/mån
26 892 kr/m²

Marklägenhet på centralt o lugnt läge i populära Veberöd med uteplats i väster och mysig trädgård - perfekt för en härlig middag i kvällssolen. Totalt 37 väldisponerade kvm fördelat på kök, vardagsrum, sovalkov samt helkaklat badrum. Ett fantastiskt fint och mysigt litet boende med uppfart för bilen. I Veberöd hittar Du all kommunal service med tex skolor, bibliotek mm. Här finns även bra utbud av matställen, affärer, gym, motionsslinga med utegym. Goda kommunikationer med buss både till Lund såväl som Malmö. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Odinvägen 1, Smedjebacken, Lunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 21 apr kl 11:30
Odinvägen 1, Smedjebacken, Lunds kommun, bild 2
Odinvägen 1, Smedjebacken, Lunds kommun, bild 3

Odinvägen 1

Villa
Smedjebacken, Lunds kommun
Croisette Lund
8 995 000 kr
141 + 172 m²
9 rum
806 m² tomt

I södra delen av Lund erbjuder vi nu en renoverad pärla från 1927! Här får den stora familjen plats och det finns utrymme för egen verksamhet eller uthyrning av två lägenheter. Här har du nära till allt! Bussen stannar i närheten och vill du pendla med bil så är E22 bara några minuter iväg. Området kring St Lars är känt för sina många bra skolor, tex Engelska Skolan i Lund. Den härliga trädgården bjuder på plats för stora grillfester eller barnkalas! Lekstuga ingår och tomten är helt inhängnad. Uteplatser i öster, söder och balkong i väster. Vinterbonat uterum i söder gör att du kan njuta den tidiga vårsolen! Huset bjuder på hela 3 våningar med 4 sovrum och stora sociala utrymmen. Kök, matsal och vardagsrum är i öppen planlösning. Ovanvåningen är den privata delen med WC/dusch och 3 bra sovrum. Nedersta planet är en blandning av källare och en halv trappa ned. Här finns gillestuga i modern tappning med kamin, stort badrum med bastu, sovrum och en rejäl tvättstuga. I förlängningen av gillestugan finns uterummet och uteplats i söderläge. Använd de två lägenheterna själv så finns ytterligare 2 sovrum. Nuvarande ägare har hyrt ut dem. Missa inte tillfället att förvärva denna villa! Välkomna på visning!

  • Premium
Vipeholms allé 55, Vipeholm, Lunds kommun
  • Sön 21 apr kl 14:30
Vipeholms allé 55, Vipeholm, Lunds kommun, bild 2
Vipeholms allé 55, Vipeholm, Lunds kommun, bild 3

Vipeholms allé 55

Lägenhet
Vipeholm, Lunds kommun
Croisette Lund
3 795 000 kr
91 m²
4 rum
vån 3/4
6 895 kr/mån
41 703 kr/m²

VISAS EFTER ÖVERENSKOMMELSE! Kontakta mäklaren för bokning. Det är med stor glädje som vi presenterar denna nästintill nyproducerade våning om 91 väldisponerade kvadratmeter i det eftertraktade området Vipeholm i Lund! Denna elegant inredda bostad har genomgående stilsäkra materialval och sobra färgval som skapar en harmonisk atmosfär. Köket är smakfullt inrett i ljusgrått med stilsäker bänkskiva och fullt utrustat med de senaste av vitvaror. Dessutom med strålande fönsterparti som ackompanjeras av helglasad dörr ut mot den generösa balkongen. Här kan du avnjuta både ditt morgonkaffe och middagar med utsikt över Vipeholmsparkens vackra höstprakt. Vardagsrummet imponerar med vida kvadrat som idag smyckas med en skiljevägg i industriellt glas, som naturligt delar av och skapar olika möbleringsalternativ. Vill man få ut ett mer privat tredje sovrum kan industriväggen lätt bytas ut mot en vanlig innervägg. För närvarande finns det två bekväma och helt privata sovrum, båda med ypperlig förvaring i skjutdörrsgarderober samt två helkaklade badrum, varav det ena med tvättfaciliteter. Denna våning erbjuder den perfekta balansen mellan praktiskt boende och modern elegans i lummiga omgivningar och med cykelavstånd till centrum via Hardebergaspåret. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Västratornsvägen 5, Vallkärra, Lunds kommun

Västratornsvägen 5

Villa
Vallkärra, Lunds kommun
Croisette Lund
6 595 000 kr
170 m²
7 rum
823 m² tomt

Här presenteras en imponerande 1,5-plansvilla med anor fån 1910, belägen i den eftertraktade Vallkärra byn. Denna gedigna bostad om 170 kvadratmeter är väldisponerad och här möts vi av en atmosfär som är präglad från byggåret vilket ger en känsla av historisk charm och elegans. Detta hem pryds bland annat av fina spegeldörrar med mässingsbeslag och djupa fönsterkarmar som harmoniserar med moderna inslag. Lägg därtill två eldstäder, perfekt för mysiga hemmakvällar. I köket finner vi en trevlig matplats och sällskapsytorna är trivsamma där matrum och vardagsrum elegant öppnar upp sig mot varandra och de fina furuplankorna ger oss en tidlös stil. Med möjlighet till fem sovrum, varav fyra av dem är placerade på övre plan, blir detta boende perfekt för den större familjen. Huset är majestätiskt placerad högt på tomten och här finns ett praktiskt garage samt skyddad och avskild uteplats som kompletterar bostaden perfekt. Omgivningarna runt villan är grönskande och idylliska, med hagar, skog och fina promenadstråk som inbjuder till avkopplande promenader i naturen. Förskola och skola finns i närområdet och för den som är beroende av kollektivtrafik ligger busshållplatsen bara några minuters promenad bort. Välkomna på visning!

Brf Talldungen, null, Sjöbo kommun
  • 2 lediga bostäder

Brf Talldungen

Lägenhet
Sjöbo kommun
Croisette Lund
fr. 2 495 000 kr
98-126 m²
4-5 rum
5 495 kr/mån

Ta chansen och var bland de första som tecknar sig för att få ta del av kampanj om 6 månaders avgiftsfritt. Här bland skira björkar och ståtliga tallar uppför Skånska Fastigheter sitt största projekt hittills - ett nytt kvarter i Hemmestorp Fure, mellan Veberöd och Blentarp. Det blir totalt 72 bostäder när hela området är färdigställt, med hem för 200+ människor. Varje hushåll uppförs med en komplett solcellsanläggning inklusive växelriktare för ett klimatsmart och ekonomiskt boende. De första boende flyttade in i mars 2023 och området planeras vara färdigställt under 2025. I området uppförs friliggande villor om 1 plan samt bostadsrätter i två respektive 1,5 plan. Det finns ett stort urval av fina tillval för projektet och ännu kan du göra inredningsval för just ditt hus, samtidigt som du dessutom kan tillträda inom kort. Till varje hus hör ett rymligt förråd samt carport. Anmäl ditt intresse redan idag så berättar vi mer! Läs gärna mer på https://www.skanskafastigheter.se/pagende

  • Nybyggnadsprojekt
Rådjursvägen 2, Ålstorp, Kävlinge kommun
Rådjursvägen 2, Ålstorp, Kävlinge kommun, bild 2
Rådjursvägen 2, Ålstorp, Kävlinge kommun, bild 3

Rådjursvägen 2

Villa
Ålstorp, Kävlinge kommun
Croisette Lund
7 895 000 kr
160 + 125 m²
9 rum
3 255 m² tomt

Totalrenoverad och utbyggd 40-talsvilla som idag har en modern utformning med vit putsad fasad. Totalt 160 kvm boyta + ytterligare biytor om ca 125 kvm. Här ryms med lätthet den större familjen då huset huserar totalt 9 rum - varav upp till 6 sovrum. Till fastigheten hör också en separat verksamhetsbyggnad om ca 120 kvm. Detta drivs som ett bageri med tillhörande butiksförsäljning. Lokalerna hyrs idag ut. Till verksamhetsbyggnaderna finns ett vidbyggt stort garage med plats för flera bilar samt carport. Dessa brukas av fastighetsägaren. Fastighetens areal är på hela 3.255 kvm och den privata delen är inhägnad och insynsskyddad. Här bor och lever man bekvämt med många sköna uteplatser och njutbar utemiljö. Du kan svalka dig i utomhuspoolen eller värma dig i jacuzzin och sedan koppla av i loungen under tak. Invändigt erbjuder huset en modern interiör med allehanda bekvämligheter. Ett hem att njuta av!

  • Premium
Tvedöravägen 12B, Torna Hällestad, Lunds kommun

Tvedöravägen 12B

Villa
Torna Hällestad, Lunds kommun
Croisette Lund
8 495 000 kr
157 m²
6 rum

Unikt tillfälle att förvärva en ny villa i Torna Hällestad! Här erbjuds ett nybyggt och färdigställt Trivselhus Stella 157. Denna moderna villa är inte bara ett hem, det är en inbjudan till ett livsstilsskifte. Med enastående utsikt mot Revingehed omfamnar detta hem fyra rymliga sovrum, två stilfulla badrum och en varm, inbjudande öppen planlösning. En kamin förstärker atmosfären av hemtrevnad medan det genomtänkta köket erbjuder smarta och funktionella lösningar som gör vardagen smidigare. Runt det nybyggda huset kan den framtida köparen planera hur trädgården ska utformas. Det finns tex plats för större dubbelgarage och förråd. Här kan du låta din fantasi flöda och skapa din egen lantliga idyll! Till villan kommer det att finnas ca 1000kvm tomt. Det här är inte bara ett hem. Det är en möjlighet att omfamna det bästa av både modernt boende och lantliv, att skapa dina egna minnen och låta din vision om ett perfekt hem bli verklighet. Ta chansen att skapa din egen historia på denna fantastiska plats – välkommen till din nya oas i Torna Hällestad!

Slöjdgatan 10, Väster, Lunds kommun

Slöjdgatan 10

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
Croisette Lund
2 375 000 kr
31 m²
1 rum
vån 2/3
2 509 kr/mån
76 613 kr/m²

Totalrenoverad etta med stort kök på centralt läge i Lund. Bostaden erbjuder totalt 31 väldisponerade kvadratmeter med stort kök och rymligt badrum. Här bor man på andra våningen i en charmig fastighet som nyligen renoverats med bra belåningsgrad. Endast en stenkast till tågstationen och med närhet till all tänkbar service. Varmt välkomna att boka er för premiärvisning!

Smedjebacken - Gunnarp 4435, Hörby, Hörby kommun
  • Ons 1 maj kl 14:00
Smedjebacken - Gunnarp 4435, Hörby, Hörby kommun, bild 2
Smedjebacken - Gunnarp 4435, Hörby, Hörby kommun, bild 3

Smedjebacken - Gunnarp 4435

Gård/Skog
Hörby, Hörby kommun
Croisette Lund
12 500 000 kr
280 + 90 m²
8 rum
15,6 ha tomt

Här, inbäddad i en förtrollande lövskog, finner du en hästgård som inte bara uppfyller, utan överträffar, alla dina förväntningar. Den praktiska ridbanan och det välutrustade ridhuset med ebb/flod bevattning gör att du kan njuta av ridningen oavsett väderlek, samtidigt som de gedigna stallarna skapar en trygg och trivsam miljö för hästar och människor. Lägg där till oändliga varierade ridvägar i vacker natur - magiskt! Gården sträcker sig över hela 15,6 hektar, vilket ger dig och din familj gott om utrymme att utforska och njuta av naturens skiftande skönhet. Den stora verkstaden/lastbilsgaraget är en praktisk tillägg för dig som värdesätter underhåll och förvaring av dina fordon och utrustning. Det nyare bostadshuset är en harmonisk kombination av modern bekvämlighet och lantlig charm, och dessutom finns det extra boende på gården för gäster eller personal. Denna hästgård är inte bara en plats att bo på – det är ett hem där din passion för hästar och naturen får utrymme att blomstra. Läget är lika fantastiskt som själva gården. Belägen i närheten av E22, har du smidig tillgång till Malmö/Lund-området och Öresundsbron. Detta gör det enkelt att pendla till staden och kontinenten. Ta chansen att uppleva denna unika möjlighet till ett livsstilsbyte. Kontakta oss för mer information och för att boka en personlig visning. Hästlivet på denna gård är inte bara en dröm – det är en verklighet som väntar på att upptäckas.

  • Premium
Margaretavägen 5B, Möllevången, Lunds kommun

Margaretavägen 5B

Lägenhet
Möllevången, Lunds kommun
Croisette Lund
2 895 000 kr
86 m²
3 rum
vån 1/4
6 588 kr/mån
33 663 kr/m²

Tilltalande trerummare på gröna, lugna Möllevången! Här bor man bekvämt i markplan med njutbar uteplats, ett genomgående ljusinsläpp och en riktigt trevlig planlösning. Stilrent helkaklat badrum med egna tvätt- och torkmöjligheter, separat gästtoalett och ett fantastiskt vardagsrum av generösa mått med stort ljusbringande fönsterparti med burspråkskänsla. Lägg därtill två utmärkta sovrum och en rymlig köksmiljö med plats för matbord och access till uteplatsens glädjande kvadrat. Här ute lockar en mysig miljö med insynsskyddande häck och lagom plats för grill och annat. I området erbjuds dessutom härlig gröning, lekplats samt fina promenad- och cykelstråk. Varmt välkomna!

  • Uteplats
  • Hiss
Majorsvägen 2, Löddeköpinge, Kävlinge kommun

Majorsvägen 2

Villa
Löddeköpinge, Kävlinge kommun
Croisette Lund
8 000 000 kr
232 + 60 m²
7 rum
1 658 m² tomt

Vid Lödde ås mjuka krusningar presenterar vi nu stolt en vacker byggnad uppförd 1980, ett hem skapat av byggmästaren till sin familj. Familjens drömvilla vittnar om en tidlös elegans och robusthet. Det gedigna taket av vackert glaserat tegel speglar solens strålar och ger en känsla av beständighet och trygghet. Från dess höjder sträcker sig utsikten över det böljande skånska landskapet, en målning av gröna fält och gyllene åkrar som sträcker sig till horisonten. Villan är öppen och ljus vilket bjuder in till gemenskap samt välbefinnande. Inomhus möts man av en känsla av rymd, med generösa sällskapsytor på varje plan där familjen samlas för att dela glädje och skapa minnen. Huset bjuder på komfort och lyx, med en inomhuspool som erbjuder avkoppling och motion året runt. Tre vackra sovrum välkomnar drömmar och vila, med två badrum som erbjuder både bekvämlighet och elegans. Det mysiga uterummet erbjuder avkoppling och förundran, där varje solnedgång och varje skiftning av ljuset över landskapet förgyller vardagen. Dubbelgaraget står redo att välkomna familjens fordon. Ned mot ån via gräsmattan nås bryggan vid Lödde å, en plats för lekfullhet och fridfullhet. Här, i denna villa byggd med kärlek och omsorg, finner familjen en plats att kalla hemma - varmt välkomna på visning!

Agardhsgatan 5, Kulturkvadranten, Lunds kommun
Agardhsgatan 5, Kulturkvadranten, Lunds kommun, bild 2
Agardhsgatan 5, Kulturkvadranten, Lunds kommun, bild 3

Agardhsgatan 5

Lägenhet
Kulturkvadranten, Lunds kommun
Croisette Lund
5 875 000 kr
100 m²
3 rum
vån 1/5
5 697 kr/mån
58 750 kr/m²

I hjärtat av Lund, bara ett stenkast från Botaniska trädgården, ligger denna charmiga och rymliga lägenheten i anrika Kulturkvadranten. Med sina generösa 100 kvm på första våningen bjuder denna bostad in till en unik upplevelse av klassisk elegans och modern bekvämlighet. Här välkomnas du av imponerande takrosetter som pryder det höga taket, medan de breda fönsterkarmarna släpper in generösa mängder ljus som fyller varje hörn av rummet. Här möts du av en atmosfär av historia och karaktär, där bevarade snickerier vittnar om en tid av gedigen hantverksskicklighet. Det nyrenoverade köket smälter sömlöst samman med den tidlösa charmen i lägenheten och erbjuder både moderna faciliteter och bevarad klassisk stil. Från köket leder dörrarna ut till en inglasad balkong som vetter mot trädgården, där du kan njuta av lugnet och grönskan året runt. "Trädgårdsrummet" på ca 60 kvm är en oas av lugn och skönhet, komplett med fruktträd och färgsprakande blommor som skapar ett privat paradis för avkoppling och rekreation. För den trädgårdsintresserade finns här utrymme för att förädla eller bara njuta av den välskötta grönskan. Denna pärla är belägen i en mycket välskött förening där gemenskap och trivsel står i fokus. Med närheten till stadens puls och grönskande parkers ro är detta en plats där du kan skapa ditt drömliv i harmoni med både stadsliv och grönska.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Brushanevägen 9, Nybrostrand, Ystads kommun

Brushanevägen 9

Villa
Nybrostrand, Ystads kommun
Croisette Lund
6 695 000 kr
170 + 25 m²
8 rum
704 m² tomt

Populära Nybrostrand på vackra sydkusten bjuder här ett perfekt boende för Dig som söker närhet till havet, närhet till golfbana och närhet till Ystad. Vill Du bo permanent eller vill Du ha ett hem away-from-home kan detta vara något för Dig. Renoverat vitputsat hus med modernt kök, walk in closets, insynsskyddad uteplats, fyra sovrum och badrum. Lägg därtill ett garage som idag är förråd - perfekt förvaring för golfbagen..... Vad mer kan önska? Boka upp Dig på visning så kommer Du inte bli besviken !

Barsebäcksvägen 17A, Löddeköpinge, Kävlinge kommun

Barsebäcksvägen 17A

Villa
Löddeköpinge, Kävlinge kommun
Croisette Lund
4 750 000 kr
98 + 52 m²
4 rum
996 m² tomt

Välkommen till denna charmiga 1,5-plansvilla centralt i Löddeköpinge! Med 98 kvm boyta, källare och 998 kvm trädgård är detta hemmet för den mindre familjen. Renoverad fasad, nya fönster. Entréplan med stort vardagsrum, nytt kök från 2019/2020, uterum och extra rum för flexibel användning. Övre plan med två sovrum och badrum. Trädgård med altan och växthus skapar en rogivande oas. En unik möjlighet att äga ett hem med historia och modern komfort, nära centrala Löddeköpinge. Välkommen hem!

Slöjdgatan 10, Väster, Lunds kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Slöjdgatan 10, Väster, Lunds kommun, bild 2
Slöjdgatan 10, Väster, Lunds kommun, bild 3

Slöjdgatan 10

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
Croisette Lund
1 975 000 kr
27 m²
1 rum
vån 1/3
2 185 kr/mån
73 148 kr/m²

Totalrenoverad etta på centralt läge i Lund. Bostaden erbjuder totalt 27 väldisponerade kvadratmeter med stort kök och generöst badrum. Här bor man en halvtrappa upp i en charmig fastighet som nyligen renoverats med bra belåningsgrad. Endast en stenkast till tågstationen och med närhet till all tänkbar service. Varmt välkomna att boka er för visning!

  • Premium
Vipeholms allé 51, Vipeholmsparken, Lunds kommun
  • Sön 21 apr kl 15:30
Vipeholms allé 51, Vipeholmsparken, Lunds kommun, bild 2
Vipeholms allé 51, Vipeholmsparken, Lunds kommun, bild 3

Vipeholms allé 51

Lägenhet
Vipeholmsparken, Lunds kommun
Croisette Lund
2 375 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/4
4 642 kr/mån
47 500 kr/m²

VISAS EFTER ÖVERENSKOMMELSE. Vänligen kontakta mäklaren för att boka tid! Vid trivsamma Vipeholmsparken presenterar vi denna härliga tvårummare med grönska utanför dörren och lummiga omgivningar. Bostaden har en tidlös och hållbar inredning med genomgående ekparkett och ljusa färgval som alltid känns aktuellt och ger hemmet en lugn och avkopplande atmosfär. Köket och vardagsrummet möter varandra i en öppen planlösning och blir bostadens självklara hjärta, här ser vi fram emot att ha trevliga tillställningar med våra vänner - och med dörren på glänt till balkongen i västerläge förlängs rummet ytterligare. Lägg därtill ett rogivande sovrum samt badrum i stilrent utförande som är utrustat med kombimaskin, en vardagslyx man gärna vänjer sig vid. Som sig bör finns här goda förvaringsmöjligheter med skjutdörrsgarderober både i hallen och i sovrummet, och är man i behov av ytterligare förvaring kan vi lugna er med att man även disponerar ett externt förråd. Centrum ligger på bekvämt cykelavstånd via det härliga Hardebergaspåret och busshållplats ligger bara en kort promenad bort. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tvedöravägen 12 - f.d MEJERIET, Torna Hällestad, Lunds kommun
Tvedöravägen 12 - f.d MEJERIET, Torna Hällestad, Lunds kommun, bild 2
Tvedöravägen 12 - f.d MEJERIET, Torna Hällestad, Lunds kommun, bild 3

Tvedöravägen 12 - f.d MEJERIET

Villa
Torna Hällestad, Lunds kommun
Croisette Lund
4 050 000 kr

Upptäck ditt drömboende på den mest förtrollande platsen i Torna Hällestad! Här står Torna Hällestads gamla Mejeri, en byggnad fylld av berättelser från sin tid som mejeri, snickeri och bostad. Med potentialen att renovera detta charmiga mejeri till en modern pärla eller möjligheten att riva och skapa nya tomter, erbjuder detta utrymme en spännande möjlighet att forma din drömfastighet. Men det blir ännu bättre – förutom den generösa tomten på ca 2000 kvm inkluderas även möjligheten till ett arrende på 0,5 hektar mark (löper ett år i taget med Lunds kommun). Här kan du låta din fantasi flöda och skapa din egen lantliga idyll. Tänk dig höns som kacklar i solen, getter som nyfiket nosar runt eller till och med ett par vackra hästar som betar fridfullt. Ta chansen att skapa din egen historia på denna fantastiska plats – välkommen till din nya oas i Torna Hällestad!

  • Premium
Fågelhundsvägen 15, Nöbbelöv, Lunds kommun

Fågelhundsvägen 15

Lägenhet
Nöbbelöv, Lunds kommun
Croisette Lund
1 695 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/2
5 116 kr/mån
26 484 kr/m²

Välkommen till ditt Fågelhundsvägen 15, där bekvämlighet och trivsel går hand i hand. En lägenhet i markplan där du från köket har access till uteplats med gott om utrymme för både växter och trädgårdsmöbler - här kan du kan njuta av frisk luft medan grillen gör sitt jobb. Bostaden, som står som en tvåa på pappret, bjuder på generösa kvadrat och ger möjlighet till att skärma av vardagsrummet om behov av ytterligare sovrum finnes. Förvaringsmöjligheter finns i klädkammare men du disponerar även ett externt förråd som ligger praktiskt precis utanför lägenheten i trapphuset. Andra fördelar som lockar är egen tvättmaskin och att fri parkering i området ingår i avgiften. Till detta väntar utmärkta förbindelser med busshållplats i nära anslutning och till Gunnebo tågstation är det endast 500 där du enkelt tar dig både till Lunds central och vidare till Malmö. Varmt välkommen!

  • Uteplats
Vipeholms Allé 54, Vipeholm, Lunds kommun

Vipeholms Allé 54

Lägenhet
Vipeholm, Lunds kommun
Croisette Lund
3 250 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/5
4 761 kr/mån
41 139 kr/m²

VISAS EFTER ÖVERENSKOMMELSE! Boka till med mäklaren. Absolut nyskick på denna fina trea om 79 kvm med grym planlösning belägen på tredje våningen. Med hissen tar du dig bekvämt upp till tredje våningen och njuter sedan av en ytterst väl genomtänkt planlösning, moderna materialval och ljusa ytskikt. Köket uttrycker en ren och minimalistisk design och flyter naturligt ihop med vardagsrummet varifrån du har access till den njutbara balkongen som är om hela 13 kvm. Här kan du njuta av en ljuvlig utsikt med sol stora delar av dagen och kvällen, vilket gör det till en perfekt plats för sköna vardagspauser i solen. Addera därtill två sovrum, utmärkt förvaring i flertalet inbyggda garderober och förmånen att ha både gäst-wc och ett modernt badrum med tvättmaskin och torktumlare, som kommer göra att din vardag blir både enklare och mer bekväm. Ta chansen att bo i en modern bostad i lummiga omgivningar och med cykelavstånd till centrum via Hardebergspåret.

  • Balkong
  • Hiss
Gökärtsvägen 5, Hemmestorps Fure, Sjöbo kommun

Gökärtsvägen 5

Villa
Hemmestorps Fure, Sjöbo kommun
Croisette Lund
4 345 000 kr
132 m²
5 rum
850 m² tomt

Upptäck en helt ny nivå av livskvalitet i ett nybyggt enplanshus omgivet av den natursköna skogen. Här vaknar du varje morgon till fågelkvitter och det lugnande suset från träden. Du kommer att ha skogen som din bakgård och naturen som din granne, allt i ett plan för din bekvämlighet. Inga trappor, vilket gör det idealiskt för alla åldrar. Huset är uppfört i en stilren och modern design som flörtar med det gedigna, detta ger hemmet en känsla av elegans där man samtidigt bevarar kopplingen till naturen med stora fönster som ger panoramautsikt över skogen. Här finns möjlighet att göra egna tillval enligt lista i kök och badrum -sätt din egen prägel på detta trevliga enplanshus. Ett hållbart boende där miljövänliga teknologier är integrerat med material för att minska din miljöpåverkan och dina energikostnader. I köpet ingår solcellsanläggning med möjlighet att producera 11 050 kWh per år! Varmt välkommen på visning!

  • Nyproduktion
Fru Alstad byaväg 468-0, Fru Alstad, Trelleborgs kommun

Fru Alstad byaväg 468-0

Villa
Fru Alstad, Trelleborgs kommun
Croisette Lund
5 500 000 kr
122 + 78 m²
4 rum
906 m² tomt

I vacker miljö på den skånska landsbygden med närhet till Trelleborg, Ystad och Malmö presenterar vi stolt nu detta nybyggda putsade hus från Smålandsvillan! Stort hus att växa i med modern stil och stora fönsterpartier. Öppen planlösning och stora sällskapsytor. Isolerat garage. Vad mer kan önskas ? Jo kanske en övervåning att inreda efter eget tycke och smak? Ja det finns såklart också - huset kan om Du inreder vinden bli över 200 kvm.... Boka in dig på visning så berättar jag gärna mer. Välkommen!

  • Energieffektiv

Visar 1 - 25 av 39