Mäklare Amar Karaman

Amar Karaman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Rödkullastigen 5B, Almhög, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 28 apr kl 11:45

Rödkullastigen 5B

Lägenhet
Almhög, Malmö kommun
Croisette Malmö City
995 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 3/8
3 860 kr/mån
18 257 kr/m²

Ytterst tilltalande tvårummare med optimal planlösning! Här bor du på 54,5 välplanerade kvadratmeter och lägenheten bjuder på ett stilrent kök och renoverat badrum i sobra färgval. Från vardagsrummet nås balkongen i österläge. På Almhög bor du med utmärkta kommunikationsmöjligheter och närhet till shopping på Mobilia. Dessutom perfekt cykelavstånd in till Malmö city. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Järnvägsgatan 5A, Arlöv, Burlövs kommun

Järnvägsgatan 5A

Lägenhet
Arlöv, Burlövs kommun
Croisette Malmö City
995 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3/3
4 220 kr/mån
13 446 kr/m²

I centrala Arlöv finner vid denna genomgående trerummare i ett lugnt och familjevänligt kvarter. Belägen på ett perfekt pendlarläge med goda direkta förbindelser med såväl tåg och bil som cykel in till centrala Malmö och Lund. Lägenheten ligger i ett trevligt bostadskvarter med en blandning av villor, radhus och bostadsrätter. Bostaden erbjuder ett rymligt vardagsrum, två stora sovrum, ett ljust kök och ett helkaklat badrum. Hör av er till ansvarig mäklare för mer information!

Tors gränd 13, Hyllie, Malmö kommun

Tors gränd 13

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Croisette Malmö City
2 095 000 kr
47 m²
2 rum
vån 3/6
3 442 kr/mån
44 574 kr/m²

In genom dörren på tredje våningen möts vi av denna härliga tvårummare med otroligt välplanerade kvadratmeter och stilrena interiörsval! Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum erbjuder fantastiska sällskapsytor i direkt anslutning till den stora balkongen i underbart väst läge! Lägg därtill det stora sovrummet med goda förvaringsmöjligheter. På ett underbart läge i omåttligt populära Hyllie, Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Rödkullastigen 9B, Almhög, Malmö kommun

Rödkullastigen 9B

Lägenhet
Almhög, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 295 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/8
5 777 kr/mån
16 188 kr/m²

Nu finns möjligheten till att förvärva denna välplanerade trerummare på populära Almhög! Här välkomnas du till en ljus och yteffektiv bostad. Letar du efter lägenhet på ett familjevänligt område har du nu hittat rätt! Bostaden är i genomgående med två rymliga sovrum, ett badrum, ljust vardagsrum, kök med utgång till den inglasade balkongen och bra förvaringsmöjligheter i hallen med inbyggda garderober! I Malmös södra delar med en perfekt blandning av villor, radhus och bostadsrätter i både hög- och låghus. Parker, lekplatser, grönområden och cykelbanor utgör en stor del av området och samtliga föreningar har stora välskötta gårdar. Här bor du med cykelavstånd till Mobila köpcenter, Emporia köpcenter, Hyllie- och triangelstationen och mycket mer. Service, matbutiker och kommunikation finns på nära avstånd. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Tors gränd 13, Hyllie, Malmö kommun

Tors gränd 13

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 650 000 kr
38 m²
2 rum
vån 2/6
3 105 kr/mån
43 421 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva denna praktiska tvårummare med genomgående planlösning och balkong i västerläge! Stilsäkra materialval i hela bostaden som präglas av ljus parkett och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här bor du på centralt läge i området med Hyllie tågstation, CityGross, Emporia, utmärkta bussförbindelser och fina grönområden ett stenkast bort. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Vougts väg 9, Rosengård, Malmö kommun

Vougts väg 9

Lägenhet
Rosengård, Malmö kommun
Croisette Malmö City
695 000 kr
61 m²
2.5 rum
vån 1/9
5 244 kr/mån
11 393 kr/m²

Nu kan jag med nöje presentera denna 61 kvm rymliga lägenhet med perfekt planlösning. Lägenheten erbjuder härliga ytor och en stor inglasad balkong med utsikt över ett härligt grönområde. Utmärkta kommunikationsmöjligheter. Hör gärna av er för visning!

  • Balkong
  • Hiss
Lönngatan 50F, Lönngården, Malmö kommun

Lönngatan 50F

Lägenhet
Lönngården, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 045 000 kr
43 m²
2 rum
vån 4/4
3 011 kr/mån
24 302 kr/m²

På grönskande och centralt belägna Lönngården, har vi glädjen att erbjuda denna ljusa och välrenoverade tvårumslägenhet högst upp i huset! Lägenheten är genomgående och luftig med generös takhöjd och stora fönster som ger ett härligt ljusflöde. Vardagsrummet har fönster i väster, medan sovrummet har fönster i öster. I lägenheten finns ett stilrent kök i vitt med mörka bänkskivor och mosaikplattor som stänkskydd. Det har även en bred spishäll med en modern spisfläkt i mörkt glas ovanför. Köket har inbyggd ugn, inbyggd mikrovågsugn med mörka glasfronter och inbyggd kyl/frys. Vardagsrummet har vackert ljust golv, och halva köket har samma golv, medan sovrummet har nyare parkettgolv. Badrummet är helkaklat och fräscht med dusch. Lägenheten är lugnt belägen i byggnaden med fönster som vetter mot innergården, vilket ger en fridfull atmosfär. Föreningen är stabil och har friköpt mark samt låga månadsavgifter. Lönngården har ett bekvämt läge med närhet till bussar och tåg, och det är även möjligt att cykla till Södervärn, Möllevångstorget och Nobeltorget. Du är varmt välkommen att besöka oss på visning!

Bobergsängen 6B, Dammfri, Malmö kommun

Bobergsängen 6B

Lägenhet
Dammfri, Malmö kommun
Croisette Malmö City
995 000 kr
26,1 m²
1 rum
vån 3/3
3 238 kr/mån
38 123 kr/m²

Välkommen till denna mycket trivsamma och öppna enrummare med en optimal planlösning. Den perfekta första lägenheten eller studentboende. Man har en rymlig balkong belägen i bästa söderläge. Här bor man med Pildammsparken som närmsta granne. Härligt ljusinsläpp med stora fönsterpartier. Här är det bara att flytta direkt in. Dessutom bor du billigt med låg månadsavgift. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Kvartettgatan 52, Högaholm, Malmö kommun

Kvartettgatan 52

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Croisette Malmö City
1 595 000 kr
97 m²
4 rum
vån 3/3
7 133 kr/mån
16 443 kr/m²

Renoverad fyra rum och kök med genomgående planlösning och generösa kvadrat. Här bor du bekvämt på våning tre med en stor inglasad balkong på bästa väster läge. Du bor granne med grönområden samt på ett pendlingsvänligt avstånd till både Hyllie och Emporia. Du tar dig även smidigt ut på ringvägen! Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Gamla Borrebackevägen 14B, Tygelsjö, Malmö kommun

Gamla Borrebackevägen 14B

Radhus
Tygelsjö, Malmö kommun
Croisette Malmö City
3 845 000 kr
114 m²
5 rum
vån 1/1
7 732 kr/mån
33 728 kr/m²

I detta fantastiskt inbjudande radhus med njutbar uteplats och täppa lockar en modern bostad med genomgående stilsäkra färg- och materialval samt ljusbringande fönsterpartier i flertal. Addera där till generösa allrumsytor i dubbel upplaga, varav den på entréplan förser oss med en öppen planlösning mot den eleganta köksinteriören i vitt med kvalitativ maskinpark, tre bra sovrum, två stilfulla badmiljöer och separat tvättrum med tvättmaskin samt torktumlare. Tillika finns här goda förvaringsmöjligheter i klädkammare och fina bonusar såsom stort trädäck i söderläge och egen p-plats. I föreningen finns det ett utegym, ett växthus och även möjlighet till odling. Med andra ord ett mycket elegant och tilltalande hem på utmärkt läge i barnvänliga och natursköna Tygelsjö. Tillgänglig med omgående inflyttning. Varmt välkomna.

  • Uteplats
  • Energieffektiv

Visar alla 10