Croisette Malmö Öster

Croisette Malmö Öster

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Börringe kyrkoväg 23-0, Börringe, Svedala kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Börringe kyrkoväg 23-0, Börringe, Svedala kommun, bild 2
Börringe kyrkoväg 23-0, Börringe, Svedala kommun, bild 3

Börringe kyrkoväg 23-0

Villa
Börringe, Svedala kommun
Croisette Malmö Öster
9 950 000 kr
227 + 40 m²
7 rum
1 929 m² tomt

På rofylld grönskande tomt finns denna underbara skånelänga från 1870-talet som erbjuder modernt renoverad och stilren interiör i kombination med välbevarade attribut såsom trägolv, takbjälkar, djupa fönsternischer och putsade väggar. Interiören erbjuder generösa sällskapsytor med två rum i fil, öppen spis och vackra trägolv och nyrenoverat kök med stilsäker grå inredning och exklusiva vitvaror. Vidare finns ett sovrum, helkaklat badrum och gäst-wc. En trappa upp finns allrum, helkaklat badrum och tre utmärkta sovrum. Utemiljön är förtjusande och erbjuder en lyxig oas av avkoppling! Det nybyggda poolområdet med trädäck av exklusiv Sibirisk lärk och infälld belysning kommer att förtrolla dig från första ögonblick. Poolen med elegant mosaik mönstrad liner och gaveltrappa ger dig en känsla av tidlös elegans och det rymliga trädäcket erbjuder gott om plats för flera solstolar. Njut av varje minut i denna paradisiska miljö och luta dig tillbaka och njut av solens värmande stålar eller stjärnorna på natten. För din bekvämlighet finns det också inkluderat ett vinterisolerat förråd i direkt anslutning. Här kan du förvara era poolleksaker och tillbehör utan bekymmer om årstiden. Upplev din drömsemester utanför ditt hem! Lägg där till ett sagolikt orangeri med vackert mönstrad klinker på golv och utsikt över de öppna vidderna. Här finns även en stor uppställningsplats för 4-5 bilar. Ypperligt läge i Börringe kyrkby med underbar natur i sällskap med alla de bekvämligheter man behöver. Fastigheten är utmärkt belägen vid E65 mellan Svedala och Skurup med lantlig känsla men ändå inte långt till större städer såsom Malmö, Köpenhamn och Ystad. Varmt välkomna på visning av detta paradis som har allt!

  • Premium
Lönnebergagatan 13A, Gyllins Trädgård, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 15:00

Lönnebergagatan 13A

Lägenhet
Gyllins Trädgård, Malmö kommun
Croisette Malmö Öster
3 095 000 kr
93 m²
4 rum
vån 1/1
5 934 kr/mån
33 280 kr/m²

I populära Gyllins Trädgård kan vi nu presentera detta härliga bostadsrättradhus som passar perfekt för den moderna familjen eller för dig som söker extra utrymme. Byggd år 2014, har denna lägenhet en ljus och elegant design med öppet samband mellan kök och vardagsrum som skapar en naturlig rörelse mellan rummen - här är det enkelt att umgås och trivas. Vi bjuds på ett fint ljusinsläpp tack vara det stora fönstret och den helglasade terrassdörren ger oss access till trädäckad altan där vi kan avnjuta sköna sommarkvällar. Vardagsrummet stoltserar med en praktfull takhöjd och via spiraltrappan når vi loftet som möjliggör flexibla användningsmöjligheter. Lägg därtill två rogivande sovrumsmiljöer och helkaklat badrum i klassiskt grått och vitt med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Här bor man med ett perfekt läge, omgivet av rekreationsområde och ändå nära till stadskärnan med goda kommunikationsmöjligheter via cykel, kollektivtrafik eller bil. Området är barnvänligt med förskola och lekplatser bara en kort promenad bort. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Västra Skrävlingevägen 100, Gula Höja, Malmö kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Västra Skrävlingevägen 100, Gula Höja, Malmö kommun, bild 2
Västra Skrävlingevägen 100, Gula Höja, Malmö kommun, bild 3

Västra Skrävlingevägen 100

Lägenhet
Gula Höja, Malmö kommun
Croisette Malmö Öster
1 495 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/3
3 290 kr/mån
25 339 kr/m²

Välkomna till denna smakfullt och stilrent renoverade tvåa på populära Gula Höja! Äntligen finns det tillfälle att förvärva en av de så eftertraktade marklägenheterna med både inglasad balkong och utgång till arrenderad uteplats i sydostläge. Interiören bjuder på en väl genomtänkt planlösning med stora öppningar mellan de sociala ytorna som kök och vardagsrum samt ett rymligt sovrum. Stilrent renoverat badrum med exklusiva materialval som imponerar, sobert grått kök från Ikea med bänkskiva i stenkomposit, stort vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen och sen vidare till den mysiga uteplatsen med trädäck och staket. Högkvalitativa golv i härdat trä från Swiss floors i hela lägenheten. Läget är optimalt med närhet till det mesta såsom affärer, vårdcentral och busstationer samt flera härliga grönområden i närheten. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Heimdalls Väg 2, Hjärup, Staffanstorps kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Heimdalls Väg 2, Hjärup, Staffanstorps kommun, bild 2
Heimdalls Väg 2, Hjärup, Staffanstorps kommun, bild 3

Heimdalls Väg 2

Lägenhet
Hjärup, Staffanstorps kommun
Croisette Malmö Öster
2 425 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 3/4
4 824 kr/mån
33 448 kr/m²

På idylliskt och naturskönt läge har vi nöjet att presentera denna ljusa och stilrena 3:a på 72,5 yteffektiva kvadrat med en härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt generösa fönsterpartier som skänker ett underbart ljusflöde till de sociala ytorna! Från det kombinerade kök och vardagsrummet finner vi utgången till den generösa balkongen om hela 6,5 kvadratmeter i rakt söderläge där man får plats med balkongmöblemanget och grillen! Njut av solen hela dagen och se solnedgången medans du njuter av lugnet i Hjärup! Stilsäker interiör i hela lägenheten med genomgående högkvalitativ ekparkett tillsammans med ytskikt i sobert vitt och ett kvalitativt samt fullt utrustat kök i vitt med fönsterparti ovan arbetsbänk. Badrum i stilrent utförande med tvättfaciliteter i form av kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Därutöver finns en stor gemensam tvättstuga som extra boendebonus. Två rymliga sovrum med plats för flertalet möbleringsalternativ och gott om förvaringsmöjligheter. Stor och färdiginredd klädkammare där du får plats med det mesta. På föreningens inramade gård finns gemensamhetsytor för umgänge. Bilen parkerar du utanför huset där det finns parkeringar både med och utan elstolpe (separat kö). Om du pendlar finns utmärkta kommunikationer och till bad är det 15 min cykelväg. Nyöppnade Coop finns i området. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Elsa Anderssons gata 21D, Bulltofta Friluftsstad, Malmö kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Elsa Anderssons gata 21D

Lägenhet
Bulltofta Friluftsstad, Malmö kommun
Croisette Malmö Öster
1 795 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/4
4 204 kr/mån
29 917 kr/m²

Stig in i denna härliga tvårummare där modernitet och funktion går som en röd linje och ger er den allra bästa av boendekomfort. Med genomgående samma golv som samspelar med ljusa väggar får vi ett hem som är enkelt att inreda och en rofylld känsla infinner sig. I det trivsamma vardagsrummet öppnar stora fönster upp för naturligt ljus samtidigt som vi har access till den generösa inglasade balkongen. Sovrummet alldeles intill bjuder in till avkoppling, medan köket är utformat för praktisk användning med gott om utrymme för ett matbord där man kan avnjuta hemmalagade måltider. Lägg därtill ett helkaklat badrum i stilren design med ljusgrått klinkergolv och vitkaklade väggar. Här finns bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare smidigt under arbetsbänk, vilket gör hushållssysslorna till en enkel och bekväm uppgift. Utanför dörren väntar en grönskande innergård och här bor man med närhet till dagligvaruhandel, kommunikation och Bulltofta rekreationsområde som erbjuder grönskande skogar, minigolfbana, slingrande stigar och aktivitetsmöjligheter. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Nordenskiöldsgatan 5B, City, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Nordenskiöldsgatan 5B, City, Malmö kommun, bild 2
Nordenskiöldsgatan 5B, City, Malmö kommun, bild 3

Nordenskiöldsgatan 5B

Lägenhet
City, Malmö kommun
Croisette Malmö Öster
4 495 000 kr
85,5 m²
3 rum
vån 3/6
4 910 kr/mån
52 573 kr/m²

I Brf Kaj 306, belägen på att av Malmös absolut bästa citylägen har vi nöjet att erbjuda en av de exklusiva treorna med österbalkong med vy mot city och Hjälmarekajen. På tredje våningen med hiss från markplan finner vi denna pärla med trevlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, generösa ytor, stora fönsterpartier samt gott om förvaringsmöjligheter. Kök med vit skåpsinredning från Marbodal och mestadels rostfria vitvaror. Vardagsrum med separat stor avdelning för matbordet i anslutning till köksinredning samt stort vardagsrum för soffgrupp och teve. Utgång till österbalkongen med utsikt mot Universitetet, Nordenskiöldsgatan och vattnet i hamninloppet. Badrum med dusch och kombinerad tvätt- och torktumlare samt en rymlig entréhall med gott om garderober och plats för avhängning. Från lägenheten är det bara några stenkast till Centralstationen, Dockan, Galma väster och på andra sidan gatan finner du trendiga Malmö Live med sin omtalade skybar, takterasshänget The terrace och det påkostade Konserthuset.. Ett unikt läge och en underbar lägenhet perfekt för paret mitt i karriären boendes mitt i City! Välkommen på visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Grönalundsgatan 20A, Limhamn, Malmö kommun

Grönalundsgatan 20A

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Croisette Malmö Öster
3 095 000 kr
106 m²
4 rum
vån 2/4
7 291 kr/mån
29 198 kr/m²

Med plats för hela familjen öppnar vi nu dörrarna till Grönalundsgatan 20 och denna inbjudande fyrarummare. Här bjuds vi härligt ljusinsläpp från fönster i genomgående väderstreck och vackert parkettgolv som ackompanjeras av fräscha ytskikt i vitt. Utöver detta erbjuds vi upp till tre sovrum, varav mastersovrum med direktaccess till den inglasade balkongen och väl tilltagna sociala ytor i vardagsrum samt kök med separat matplats. Låt dina behov stå i fokus och din smak bli din vägledning. Här slipper man också bråka om utrymmet i badrummet eftersom det finns två av dem - båda med dusch. Föreningen har stora gemensamma ytor med lekplats, sandlåda och gott om sittgrupper för sommarens grillkvällar. Läget gör heller ingen besviken då man bor bor bara ett stenkast från Limhamn centrum med utmärkta kommunikationsmöjligheter samt närhet till caféer och ett brett serviceutbud. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Stadiongatan 51A, Lorensborg, Malmö kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Stadiongatan 51A

Lägenhet
Lorensborg, Malmö kommun
Croisette Malmö Öster
2 795 000 kr
91,5 m²
4 rum
vån 3/6
5 700 kr/mån
30 546 kr/m²

I stabila Brf Stenmården på superbt läge nära stadion, pildammarna och citykärnan har vi nöjet att erbjuda denna ytterst välplanerade gavelfyra! Genomgående välrenoverat med både nyare stilrent kök i vitt, helkaklat renoverat badrum samt renoverad gästwc. Stor inglasad balkong med utgång från vardagsrummet, precis som man vill ha det, samt två franska balkonger därtill med utgång från sovrummen. Tredje våningen med hiss från markplan. Brf Stenmården har en av Malmös största inhägnade innergårdar perfekt för barnfamiljen som tryggt kan låta barnen springa runt på gården där det finns massvis med lek- och grillmöjligheter! Gångpromenad till både Pildammsparken samt till Stora Coop endast något stenkast bort. Eleda stadion intill perfekt för fotbollsfantasten! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Sallerupsvägen 216A, Bulltofta Friluftsstad, Malmö kommun

Sallerupsvägen 216A

Lägenhet
Bulltofta Friluftsstad, Malmö kommun
Croisette Malmö Öster
1 495 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/5
4 707 kr/mån
27 685 kr/m²

Varmt välkomna till denna pärla om två rum och kök på våning två i härliga Bulltofta Friluftsstad! Här lever du lyxigt med inglasad balkong i söderläge, egna tvättmöjligheter, hiss från markplan och allt i en härligt modern, öppen planlösning. Med Bulltofta rekreationsområde som närmsta granne med grönskande skogar, golfbana, slingrande stigar och aktivitetsmöjligheter har du inget mer att önska. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Västra Skrävlingevägen 61D, Videdal, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 28 apr kl 14:00

Västra Skrävlingevägen 61D

Radhus
Videdal, Malmö kommun
Croisette Malmö Öster
4 995 000 kr
145 m²
5 rum
263 m² tomt

Längst ner på lugn återvändsgränd i trivsamma Videdal finns denna moderna 2-plansvilla belägen. Huset byggdes 2009 och bjuder på stilren och modern inredning, vackra parkettgolv och härliga ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Planlösningen erbjuder kök och vardagsrum i öppen planslösning på nedre plan och en trappa upp finns tre bra sovrum och ett allrum. Vidare finns två helkaklade badrum ett på vart plan samt en rymlig tvättstuga. Exteriören bjuder på två uteplatser, den på framsidan är stenlagd och på baksidan finns ett stort trädäck som delvis är taktäckt. För bilen finns garage och stor uppfart med plats för två bilar. Mycket bra läge med skolor och affärer ett par minuter bort och optimalt för pendlaren med närhet till Inre Ringvägen. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Energieffektiv
Nobelvägen 88, Värnhem, Malmö kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Nobelvägen 88

Lägenhet
Värnhem, Malmö kommun
Croisette Malmö Öster
1 295 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/4
2 728 kr/mån
32 375 kr/m²

Vi presenterar stolt en fint renoverad etta med perfekt planlösning på Värnhem! Här får du en lättmöblerad lägenhet som är helt inflyttningsklar. Det finns inget att sakna med renoverat kök och badrum tillsammans med välbevarad brädgolv och fina detaljer så som takrosetter och fönsterbrädor i sten. Till detta får du närhet till god kollektivtrafik till b.la Lund, närhet till matbutiker, gym, restauranger och caféer. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 11