Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

Mäklare

Österportsgatan 1B, Drottningtorget, Malmö kommun
 • Ons 1 feb kl 18:00
Österportsgatan 1B, Drottningtorget, Malmö kommun, bild 2
Österportsgatan 1B, Drottningtorget, Malmö kommun, bild 3

Österportsgatan 1B

Lägenhet
Drottningtorget, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

5 495 000 kr

126 m²

6 rum

9 131 kr/mån

43 611 kr/m²

Intill populära Drottningtorget har vi nu nöjet att presentera den här fantastiska etagelägenhet med en trevlig planlösning fördelad på två våningar som erbjuder stilfullt kök, matsal med plats för ett stort matbord, trivsamt vardagsrum med utgång till balkong i västerläge, fyra sovrumsmöjligheter och två helkaklade badrum varav ett med egna tvättmöjligheter. Förutom detta förgylls bostaden av ett härligt ljusflöde, vackert skeppsgolv och uteplats i västerläge. Området kring Drottningtorget bjuder på härliga restauranger och caféer och dessutom bor man med närhet till centralstationen samt bra kommunikation in till stadskärnan. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Einar Hansens Esplanad 14, Västra Hamnen, Malmö kommun

Einar Hansens Esplanad 14

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

2 450 000 kr

54 m²

2 rum

3 377 kr/mån

45 370 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera två rum och kök om 54 kvm mitt i Västra Hamnen, på 5:e våningen med hiss. En genomgående våning med stilrena och väl genomtänkta materialval. Med gångavstånd till hav och strand erbjuder vi en underbar våning med stora fönsterpartier och ett härligt ljusinsläpp, balkong samt möblerbar uteplats på loftgång. Utöver det, erbjuder föreningen en mycket trevlig gemensam takterrass som kan nyttjas för trevliga middagar i gott sällskap. Helt enkelt ett mycket svårslaget läge i Västra Hamnen!

 • Hiss
Östra Varvsgatan 16A, Västra Hamnen, Malmö kommun
 • Budgivning pågår
 • Ons 1 feb kl 17:00
Östra Varvsgatan 16A, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Östra Varvsgatan 16A, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Östra Varvsgatan 16A

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

2 195 000 kr

47 m²

2 rum

3 208 kr/mån

46 702 kr/m²

Med närhet till både city och hav finner vi denna moderna och ljusa tvårummare. Våningen erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter samt ett stort sovrum med tilltalande fönster och strålande ljusinsläpp. En alltigenom stilren bostad med smakfulla materialval och med en uteplats i bästa västerläge på loftgången utanför entrén. Här bor du i en stabil förening som erbjuder både övernattningslägenhet och en härlig innergård. Läget är svårslaget och i området finns flertalet matbutiker, restauranger, caféer, skolor, gym och apotek. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Hiss
Scaniaplatsen 21, Västra Hamnen, Malmö kommun

Scaniaplatsen 21

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

6 995 000 kr

97 m²

4 rum

7 497 kr/mån

72 113 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna fantastiska etagevåning på exceptionellt läge i Västra Hamnen! Bostaden präglas av exklusiva materialval, generösa umgängesytor samt ett fantastiskt ljusinsläpp. Kronan på verket blir den gedigna takterrassen om ca. 25 kvm som vetter åt ett solsäkert söderläge. Med utsikt över takåsarna såväl som havet kommer detta utan tvekan att bli en favorit!

 • Balkong
 • Hiss
Alviksvägen 32, Höllviken, Vellinge kommun
 • Ons 1 feb kl 17:00
Alviksvägen 32, Höllviken, Vellinge kommun, bild 2
Alviksvägen 32, Höllviken, Vellinge kommun, bild 3

Alviksvägen 32

Villa
Höllviken, Vellinge kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

6 395 000 kr

181 m²

5 rum

494 m² tomt

På Alviksvägen finner vi denna väl tilltagna villan på 181 kvm plus garage och uterum. Entréplan bjuder på ett stort sällskapsrum, kök av god storlek, två sovrum, badrum i helkaklat utförande, gäst-wc samt tvättstuga och uterum. En trappa upp finner vi ett sovrum, ett rymligt allrum samt ett badrum. I huset finns stora möjligheter att göra fler sovrum för den som önskar det. Här bor man på bra läge nära stora grönområden, matbutiker, flertalet skolor och centrum. Trädgård i söderläge. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
Södervångsgatan 60B, Vellinge, Vellinge kommun
 • Imorgon kl 17:00

Södervångsgatan 60B

Lägenhet
Vellinge, Vellinge kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

3 450 000 kr

85 m²

3 rum

5 196 kr/mån

40 588 kr/m²

I mysiga, lummiga omgivningar på Södervång i attraktiva Vellinge presenterar vi denna stilfulla trerummare belägen högst upp på andra våningen i vackert vitputsat hus uppfört 2021. Här lockar ett strålande ljust hem med luftig, öppen planlösning mellan generösa vardagsrumsytor och smakfull köksinteriör från KVIK i sobert mörkgrått. Köket är påkostat med integrerade vitvaror och gedigen kompositskiva. Badrummet är förstås helkaklat och dessutom finns ett separat tvättrum med kombitvättmaskin. Addera därtill två rejäla sovrum och en fantastisk balkong av vida mått som vetter perfekt mot föreningens härliga poolområde. I föreningen erbjuds förutom gemensam pool även en underbar gårdsmiljö med varierad grönska. Egen parkeringsplats förenklar vardagen ytterligare. Varmt välkomna!

 • Plus
 • Balkong
Fridhemstorget 20B, Ribersborg, Malmö kommun
 • Imorgon kl 18:00

Fridhemstorget 20B

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

2 495 000 kr

64 m²

3 rum

4 433 kr/mån

38 984 kr/m²

På denna optimala adressen finns nu chansen att förvärva denna trevliga trerummare om 64 väldisponerade kvadratmeter med fantastisk interiör. Här erbjuds ett generöst vardagsrum med öppen och social planlösning i samband med kök, två bra sovrum samt badrum och stor klädkammare. Lägg därtill en fantastisk takhöjd på 2,7 meter! Bostaden är totalrenoverad år 2022 i smakfull stil med kvalitativa materialval. Förutom detta har föreningen en gemensam och mysig innergård omgiven bland grönska. Njut av denna våning på eftertraktat läge i Ribersborg med närhet till havet och stadens parker, samt flertalet caféer och restauranger. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Hiss
Vikhems Bygata 70, Vikhem, Staffanstorps kommun

Vikhems Bygata 70

Radhus
Vikhem, Staffanstorps kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

5 195 000 kr

128 m²

5 rum

174 m² tomt

På trevliga och barnvänliga Vikhemsområdet presenterar vi detta nybyggda, välplanerade radhus från 2022 i två plan till försäljning. Precis utanför dörren finner vi bra serviceutbud med livsmedelsbutik, pizzeria och frisör. Totalt 128 kvm som bland annat erbjuder bra sällskapsytor, stora fönsterpartier och tre stycken sovrum med möjlighet till ett fjärde om så önskas. Staffanstorps nya område där alla invånare ges hög livskvalitet. Möjlighet att strosa i motionsspåret, fika på torget eller leka i parken. Flertalet skolor, förskolor, grönområden och ett stort antal lekplatser bidrar till att Staffanstorp har blivit en så attraktiv plats för barnfamiljer att slå sig till ro på.

 • Plus
Hästängsvägen 6, Höllviken, Vellinge kommun

Hästängsvägen 6

Lägenhet
Höllviken, Vellinge kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

3 175 000 kr

52 m²

2 rum

3 681 kr/mån

61 058 kr/m²

Fantastisk chans till en underbar generös tvårummare med genomgående stilrena och tidlösa materialval. Lägenheten erbjuder utmärkta sällskapsytor, balkong i skönt sydvästläge, kök och vardagsrum i öppen planlösning, vältilltaget sovrum med goda förvaringsmöjligheter och helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter. Belägen på perfekt läge med bara kort promenadavstånd till havet. Här bor man i ett modernt och hemtrevligt boende med närhet till Höllvikens stora utbud av restauranger, caféer och affärer samt bra kommunikationer. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Idaborgsgatan 57F, Ellstorp, Malmö kommun

Idaborgsgatan 57F

Lägenhet
Ellstorp, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

1 345 000 kr

43,5 m²

2 rum

3 361 kr/mån

30 920 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna optimalt planerade tvårummare i populära Ellstorp! På våning fyra välkomnas vi till en trevlig våning med välhållet kök, helkaklat badrum och fint ljusflöde från breda fönsterpartier samt parkettgolv. Lägg där till en svalkande balkong i västerläge, utsikt över grönska med eftermiddags- och kvällssol. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Neptunigatan 71, Varvsstaden, Malmö kommun
Neptunigatan 71, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 2
Neptunigatan 71, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 3

Neptunigatan 71

Lägenhet
Varvsstaden, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

4 995 000 kr

85 m²

4 rum

5 608 kr/mån

58 765 kr/m²

Nu har vi äran att presentera denna optimalt belägna fyrarummare på andra våningen i populära Varvsstaden! Bli den första att bo i en välplanerad och trivsam lägenhet med påkostade tillval och ljusinsläpp från hela tre väderstreck. Här bor ni både centralt och med närhet till havet. Missa inte chansen att förvärva denna pärla! Varmt välkomna att kontakta mig vid intresse.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Neptunigatan 71, Varvsstaden, Malmö kommun

Neptunigatan 71

Lägenhet
Varvsstaden, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

1 795 000 kr

30 m²

2 rum

3 027 kr/mån

59 833 kr/m²

Varmt välkomna till denna nyproducerade pärla på tredje våningen! Här finns nu en stilren, modern mini-tvåa med tillval som gör det där lilla extra! Från balkongen är det härlig utsikt mot kanalen och slottet nedanför. I Varvsstaden bor du i ett växande område både med närheten till stan och nära havet. Området med kombinationen av både nya och gamla byggnader är på gång att bli ett av Malmös absolut trevligaste områden. Lägenhetens 30 välplanerade kvadratmeter med öppen planlösning mellan kök och vardagsrummet samt med avskild del för sängen gör lägenheten smart och genomtänkt. Tillträde är möjligt i Maj. Välkommen att återkomma till ansvarig mäklare Felicia Johansson vid intresse - 0705111306.

 • Balkong
 • Hiss
Västra Varvsgatan 34A, Västra Hamnen, Malmö kommun

Västra Varvsgatan 34A

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

2 795 000 kr

59 m²

2 rum

3 680 kr/mån

47 373 kr/m²

I läckra Brf West ges nu en fantastisk möjlighet att förvärva denna stilfulla och härliga tvåa med makalös takhöjd om ca 3,9 meter. Här erbjuds ett kvalitativt kök från Vedum, vardagsrum med fina sociala ytor, snyggt helkaklat badrum och ett harmoniskt sovrum med möjlighet att bygga ett härligt loft tack vare den otroliga takhöjden. Lägg därtill ett underbart ljusflöde från stora fönsterpartier och en mysig uteplats i skönt västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Läget är också helt perfekt med gröna Ankarparken precis utanför porten, Ica Maxi och Masttorget runt hörnet och havet inom kort gångavstånd. På bottenplan i föreningen finns även en trevlig gastrobar som lätt blir ett favoritställe. En fantastisk lägenhet med WOW-faktor! Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Krutmeijersgatan 2B, Hästhagen, Malmö kommun
 • Borttagen före visning

Krutmeijersgatan 2B

Lägenhet
Hästhagen, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

2 095 000 kr

49 m²

2 rum

3 671 kr/mån

42 755 kr/m²

Varmt välkomna till Krutmeijersgatan 2B och denna rymliga och fräscha tvårummaren. På fjärde våningen, i grönskande näromgivningar, bjuder denna tvårummaren in med renoverat kök och badrum, stort vardagsrum samt gott om förvaring. Ytskikt och kök är renoverat 2021 medan badrummet är gjort av föreningen i samband med stambyte 2011. Området erbjuder närhet till både busskommunikation, Citytunnelns tåg för pendlaren och mataffärer - för att inte glömma mysiga caféer och restauranger precis intill, varmt välkomna!

Sofielundsvägen 23E, Möllevången, Malmö kommun
 • Budgivning pågår

Sofielundsvägen 23E

Lägenhet
Möllevången, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

3 795 000 kr

113,5 m²

5 rum

6 376 kr/mån

33 436 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna stilrent renoverade 60-tals våning på Sofielundsvägen 23E. Här erbjuds ett trivsamt boende med tidstypiska attribut så som gedigen takhöjd, stora fönsterpartier och originalparkett som kombineras med modern interiör i form av renoverat kök och helkaklat badrum. Lägenheten har fyra rymliga sovrumsmöjligheter och ett generöst vardagsrum med plats för både en stor soffgrupp och matplats. Utöver detta bjuder våningen på en fantastisk inglasad balkong i bästa söderläge. Njut av denna våning med närhet till stadens parker, caféer och restauranger. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Västra Varvsgatan 35, Västra Hamnen, Malmö kommun
 • Budgivning pågår

Västra Varvsgatan 35

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

2 995 000 kr

59 m²

2 rum

4 329 kr/mån

50 763 kr/m²

Nu kan vi stolt presentera denna underbara Västra Hamnen-tvåa som har precis allt och lite till. Här erbjuds en ljus och välplanerad lägenhet med fina färgval, strålande ljusinsläpp, stora fönsterpartier och enastående havsutsikt. Addera därtill ett stilfullt kök, helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter, generöst vardagsrum, trivsamt sovrum med utmärkt förvaring och en härlig västerbalkong med många sköna soltimmar. Läget är fantastiskt med allt du behöver inom bekvämt räckhåll. På kort gångavstånd finner vi matbutiker, restauranger, caféer, apotek och gym och i området kan du också njuta av en skön kvällspromenad längs Sundspromenaden eller vakna piggt med ett morgondopp i havet. Varmt välkommen hem!

 • Balkong
 • Hiss
Einar Hansens Esplanad 14, Västra Hamnen, Malmö kommun
 • Budgivning pågår

Einar Hansens Esplanad 14

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

2 395 000 kr

54 m²

2 rum

3 377 kr/mån

44 352 kr/m²

Mitt i fantastiska Västra Hamnen, belägen Einar Hansens Esplanad 14 finner vi denna genomgående tvårummare om 54 kvm. En bostad som är stilren och bjuder på tidlösa materialval. De stora fönsterpartierna ger oss ett underbart ljusinsläpp och med uteplats mot väst samt balkong mot öster, kan vi även njuta av solens strålar på bostadens utemiljöer. Utöver det, erbjuder föreningen en mycket trevlig gemensam takterrass som kan nyttjas för trevliga middagar i gott sällskap. De mysiga snirklande gatorna, kantade av små mysiga caféer, originella butiker och trendiga restauranger, leder dig tryggt runt i stadsdelen som utgjort en del av Malmös moderna historia, helt enkelt ett mycket svårslaget läge i Västra Hamnen.

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Allétorget 10, Hyllie, Malmö kommun
 • Budgivning pågår
 • Tis 31 jan kl 17:00

Allétorget 10

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

3 195 000 kr

76,5 m²

3 rum

4 550 kr/mån

41 765 kr/m²

Vi presenterar med glädje denna underbara trea uppförd 2019 i attraktiva Hyllie! På 4:e våningen lockar ett hem med optimalt disponerade kvadrat och ett spektakulärt, genomgående ljusinsläpp ifrån stora fönsterpartier och generös takhöjd om 2,7 meter. Synnerligen generösa allrumskvadrat ackompanjeras av välutrustad köksmiljö och ett stilrent helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter. Addera därtill två rymliga sovrum med access till väl tilltagen balkong, där man mer än gärna njuter av kvällssolen på lugnt läge mot gårdssidan. Varmt välkomna!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Mariedalsvägen 44, Slottsstaden, Malmö kommun

Mariedalsvägen 44

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

4 995 000 kr

108 m²

4 rum

6 445 kr/mån

46 250 kr/m²

Nu presenterar vi stolt en helt unik våning om hela 108 kvadratmeter med otroligt charmiga attribut så som fiskbensparkett, burspråk, takrosetter och stuckaturer. Lägg där till ett fantastisk ljusinsläpp, angenäm takhöjd samt en väldisponerad planlösning med vardagsrum och matsal i fil, dubbla sovrumsmiljöer samt kök och badrum i modernt utförande. Njut av denna magnifika våning på utmärkt läge invid hav, park och stad samt en njutbar gemensam innergårdsmiljö av stilla karaktär. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Hiss
Östra Varvsgatan 16A, Västra Hamnen, Malmö kommun

Östra Varvsgatan 16A

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

3 295 000 kr

67 m²

3 rum

4 572 kr/mån

49 179 kr/m²

Varmt välkomna till denna genomgående lägenhet belägen på tredje våningen i Västra hamnen. Här finner du ett boende med smakfullt kök, luftigt vardagsrum med härliga sociala ytor att umgås på, två hemtrevliga sovrum och ett helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter. Därtill erbjuds det ett härligt ljusinsläpp, balkong, samt möblerbar loftgång. Här bor du i en stabil och välskött förening som erbjuder både övernattningslägenhet och en härlig innergård med vackra växter och planteringar. Havet nås inom kort gångavstånd och i området finns också flertalet matbutiker, restauranger, caféer, skolor, förskolor, gym och apotek. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Neptunigatan 75, Varvsstaden, Malmö kommun

Neptunigatan 75

Lägenhet
Varvsstaden, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

1 850 000 kr

34 m²

1 rum

2 785 kr/mån

54 412 kr/m²

Nu finns det möjlighet att förvärva denna nyproducerade 1:a i Brf varvsporten. Här erbjuds en väldisponerad lägenhet med stilfullt kök i öppen planlösning med allrummet som kan möbleras utefter önskemål, badrum med tvättmöjligheter och dessutom bra förvaringsmöjligheter. Balkongen är dessutom soligt väster-läge! Här bor man centralt i ett växande område med närhet till hav och härliga grönområden samtidigt som det även finns ett brett serviceutbud precis utanför dörren med matbutiker, caféer och restauranger. Bli den första att flytta in i denna välplanerade våning. Varmt välkomna att höra av er vid intresse!

 • Balkong
 • Hiss
Einar Hansens Esplanad 16, Västra Hamnen, Malmö kommun

Einar Hansens Esplanad 16

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

2 495 000 kr

54 m²

2 rum

3 377 kr/mån

46 204 kr/m²

I attraktiva Västra Hamnenkvarter presenterar vi denna eleganta bostad där ledorden är strålande ljus och en härlig rymd. Interiören tilltalar med stilsäkra material- och färgval såsom tidlöst Vedumkök i vitt i öppen planlösning med generösa vardagsrumskvadrat som kröns av access till östervänd balkong. Vidare erbjuds ett rymligt sovrum för dubbelsängen, stillsamt vänt mot föreningens gård och med optimal förvaring i inbyggd skjutdörrsgarderob. Helkaklat badrum därtill med bra förvaring och praktisk kombitvättmaskin för högsta komfort kompletterar detta vackra hem, liksom mysig uteplats i väster vid loftgångens entré. Trivsamma Skeppsträdgården 2 lockar dessutom med attribut som takterrass, övernattningsrum och festlokal samt garage i källarplan. Varmt välkomna!

 • Balkong
 • Hiss
Västra Rönneholmsvägen 55C, Fågelbacken, Malmö kommun
 • Sön 5 feb kl 12:00
Västra Rönneholmsvägen 55C, Fågelbacken, Malmö kommun, bild 2
Västra Rönneholmsvägen 55C, Fågelbacken, Malmö kommun, bild 3

Västra Rönneholmsvägen 55C

Lägenhet
Fågelbacken, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

2 195 000 kr

48 m²

2 rum

2 493 kr/mån

45 729 kr/m²

Rymlig tvåa på andra våningen med härlig balkong i sydvästläge! Fastigheten ritades av den erkände Hugo Åberg och bjuder på många vackra attribut såsom lampstukaturer och härlig takhöjd. Våningen är belägen i ett lugnt men centralt område där allt finns inom räckhåll. Närhet till mysiga caféer, butiker och parker samt universitetet och stranden. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Regementsgatan 25C, Slottsstaden, Malmö kommun

Regementsgatan 25C

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

3 495 000 kr

82 m²

3.5 rum

4 498 kr/mån

42 622 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna fina trerummare med välplanerade kvadratmeter i en unik planlösning. Här bjuds det på ett stilrent kök med bra förvaringsmöjligheter, trivsamt vardagsrum med plats för soffgrupp och en halva perfekt för placering av matplats. Dubbla sovrumsmöjligheter med utgång till våningens balkong i västerläge från båda rummen, helkaklat badrum samt en gäst wc. Här bor man på eftertraktat läge i Slottsstaden med närhet till havet, stadens parker samt flertalet caféer och restauranger. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Kalkstensvägen 3, Limhamn, Malmö kommun

Kalkstensvägen 3

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

4 495 000 kr

82 m²

3 rum

2 471 kr/mån

54 817 kr/m²

Nu har vi möjligheten att presentera denna underbara trerummare med fönster i tre väderstreck i härliga Victoria Park. Här erbjuds en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum, dubbla sovrumsmöjligheter, ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter samt en inglasad balkong i bästa västerläge. Här bor man exklusivt med tillgång till spa, utomhuspool, gym, tennisbana, gym, biograf, vinkällare och restaurang i en obelånad förening. Ett hem utöver det vanliga. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Fernissagatan 9, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Fernissagatan 9, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Fernissagatan 9, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Fernissagatan 9

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

2 595 000 kr

62 m²

2 rum

4 486 kr/mån

41 855 kr/m²

Välkommen till härliga Limhamns sjöstad och denna optimalt planerade tvåa på Fernissagatan 9. Lägenheten är en helt nyproducerad tvårummare med rymlig hall med förvaring i form av skjutgarderober, stort sovrum, socialt kök i öppen planlösning med vardagsrummet som med enkelhet kan möbleras med både matplats och soffgrupp. Från vardagsrummet nås också lägenhetens balkong, som blir en avskiljd och lugn plats med härlig utsikt mot gården. Badrummet är helkaklat med egna tvätt och tork möjligheter. I Limhamns sjöstad bor man på havsnära läge med mysiga promenadstråk och med gångavstånd till Limhamns centrum med shoppingmöjligheter, matbutiker, restauranger och caféer.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Bäckhusvägen 23, Hököpinge, Vellinge kommun

Bäckhusvägen 23

Lägenhet
Hököpinge, Vellinge kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

2 850 000 kr

120 m²

4 rum

7 473 kr/mån

23 750 kr/m²

Ypperligt tillfälle att förvärva denna trivsamma lägenhet som bjuder på ett härligt ljusinsläpp, genomgående vacker Kährsparkett och en väldisponerad planlösning. På entréplan finns en mindre hall och trappa upp till andra våningen, där ett rymligt sovrum och generöst vardagsrum med balkongaccess ackompanjeras av stilrent kök och helkaklat badrum med badkar och både tvättmaskin och torktumlare. På våning tre finns två fina sovrum och ett helkaklat badrum med dusch samt bostadens förråd. Här bor man på perfekt läge med närhet till naturen samt bra kommunikationer in till Malmö och Vellinge. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
Mejerigatan 28, Vellinge, Vellinge kommun

Mejerigatan 28

Villa
Vellinge, Vellinge kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

4 495 000 kr

118 m²

4 rum

576 m² tomt

På fint läge i attraktiva Vellinge presenterar vi denna härliga familjevilla som lockar med ett väldisponerat och otroligt ljust hem och underbar trädgård med välklippt gräsmatta som ramas in av lummig grönska och ett trivsamt uterum samt två njutbara trädäck med plats för olika möblemang. Här erbjuds bland annat ett smakfullt kök i anslutning till ett väl tilltaget allrum, tre sovrumsmiljöer, dubbla toalettmiljöer och ett stort tvättrum. Läget är utmärkt med närhet till skön natur och ett bra serviceutbud i form av bra skolor, badhus, butiker m.m. Det finns även utmärka bussförbindelser mot Malmö, Trelleborg, Höllviken samt Skanör-Falsterbo. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Carl Hillsgatan 1, Ribersborg, Malmö kommun
 • Budgivning pågår

Carl Hillsgatan 1

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

2 195 000 kr

45 m²

2 rum

3 451 kr/mån

48 778 kr/m²

Varmt välkomna till Carl Hillsgatan 1 och ett av Malmös bästa lägen – Ribersborg. Här bor du med närhet till kommunikation, restauranger, caféer, affärer och parker bara ett stenkast från havet och stranden. På dessa välplanerade 45 kvadrat kombineras gamla tidlösa detaljer med modern finess. Brädgolv, takrosetter, breda fönsterkarmar, stora fönster och en imponerande takhöjd bryts av snyggt med ett modernt kök i öppen planlösning samt renoverat badrum. En lägenhet att flytta direkt in i, varmt välkomna på visning!

Kilgatan 7, Västra Hamnen, Malmö kommun
 • Tor 2 feb kl 17:30
Kilgatan 7, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Kilgatan 7, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Kilgatan 7

Radhus
Västra Hamnen, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

7 995 000 kr

149 m²

7 rum

9 178 kr/mån

53 658 kr/m²

Inflyttningsklart! Fenomenalt Brf-radhus i lugna, mysiga Västra Hamnen-kvarter. Välplanerade kvadrat med kapacitet även för större familjer. Med balkong, takterrass och uteplats i söderläge bidrar till livskvalitet på hög nivå med havet som granne. Här erbjuds bland annat fem sovrum, trevliga sällskapsytor, fönster i tre väderstreck, kvalitetskök och wc på samtliga tre plan. Föreningen disponerar även bilpoolsplats där medlemskap för bilpool är kostnadsfritt i tio år. Läget vid den stillsamma Lilla Varvsgatan ger en lugn miljö i centralt toppläge. Havet, hamnen, stadsdel som tilltalar och ett eget hus faktiskt näst intill mitt i Malmö med badrocksavstånd till salta dopp och med både caféer och restauranger få promenadminuter bort. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Vimpelgatan 35, Västra Hamnen, Malmö kommun
Vimpelgatan 35, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Vimpelgatan 35, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Vimpelgatan 35

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

3 395 000 kr

67,8 m²

2 rum

3 771 kr/mån

50 074 kr/m²

Välkommen till denna underbara tvårummare om 67 kvadrat som erbjuder ett ljust och modernt boende i Västra Hamnen. Stora fönsterpartier som sträcker sig näst intill från golv till tak som ger ett härligt ljusinsläpp och här avnjuter du Turning Torso i blickfånget. Denna våning erbjuder en härlig gårdsvänd balkong, en underbar plats om vår och sommar som kan avnjutas med vänner. Ett fulländat boende på smarta kvadrat, populär och välskött förening, belägen på skyddat läge och endast ett stenkast från badbryggor, folkliv och ljuvliga solnedgångar!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lilla Varvsgatan 23A, Västra Hamnen, Malmö kommun

Lilla Varvsgatan 23A

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

3 495 000 kr

75 m²

3 rum

4 532 kr/mån

46 600 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna genomgående trea i Västra Hamnen med fönster i två väderstreck. Här erbjuds en tilltalande och modern interiör, allrum och kök i öppen planlösning, två väldisponerade sovrum samt helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter och balkongliv i bästa sydväst. Ett helt igenom attraktivt boende med genomgående interiör i smakfulla färgval samt härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier!

 • Balkong
 • Hiss
Gråbrödersgatan 7, Gamla Väster, Malmö kommun
Gråbrödersgatan 7, Gamla Väster, Malmö kommun, bild 2
Gråbrödersgatan 7, Gamla Väster, Malmö kommun, bild 3

Gråbrödersgatan 7

Lägenhet
Gamla Väster, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

5 695 000 kr

83 m²

3 rum

4 903 kr/mån

68 614 kr/m²

Ta chansen att förvärva denna exklusiva våning på attraktiv adress i Gamla Väster. Från Hotell Astoria till bostadsrätter i modern och stilren anda erbjuds vi nu denna trerummare med ett väl påkostat kök, vardagsrum med generöst ljusinsläpp, dubbla sovrumsmöjligheter samt ett unikt utformat badrum. Utöver detta bjuds det på goda förvaringsmöjligheter och en ljuvlig balkong mot innegården. Här bor man med närhet till restauranger, shopping och Centralstationen bara runt hörnet. Perfekt för den som vill känna på stadens puls och lugn. Varmt välkomna att höra av er vid intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Solhöjdsgatan 9, Varvsstaden, Malmö kommun

Solhöjdsgatan 9

Lägenhet
Varvsstaden, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

1 395 000 kr

28 m²

1 rum

2 517 kr/mån

49 821 kr/m²

Varmt välkomna till denna nyproducerade 1:a i Brf Varvskajen 2. Här erbjuds en välplanerad lägenhet högt upp i huset. Lägenheten har smakfullt kök i vitt i öppen planlösning med allrummet som kan möbleras efter egna önskemål, badrum med egna tvättmöjligheter och dessutom bra förvaringsmöjligheter. Nästa ägare får här en smart lägenhet med alla funktioner och med föreningens gemensamma takterrass bara två våningar upp. Här bor man centralt i ett växande område med närhet till hav och härliga grönområden samtidigt som det även finns ett brett serviceutbud precis utanför dörren med matbutiker, caféer och restauranger. Varmt välkomna på visning!

 • Hiss
Stora Varvsgatan 39, Västra Hamnen, Malmö kommun
 • Budgivning pågår

Stora Varvsgatan 39

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

3 995 000 kr

76 m²

4 rum

5 677 kr/mån

52 566 kr/m²

På havsnära adress finns nu möjlighet att förvärva detta underbara boende på våning tre. Här lockar ett njutningsfullt boende utöver det vanliga med genomgående eleganta materialval, ackompanjerat av ett ljuvligt ljusflöde från stora fönsterpartier. Väldisponerat och genomtänkt in i minsta detalj och med magiskt balkongliv vänt mot solnedgångarnas väster. Öppet mot generös middagsplats, öppen planlösning mellan de sociala sällskapsytorna, två badmiljöer och självklart egna tvättmöjligheter!

 • Balkong
 • Hiss
Isbergs gata 12, Dockan, Malmö kommun
 • Sön 5 feb kl 12:00

Isbergs gata 12

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

4 495 000 kr

94 m²

3 rum

4 072 kr/mån

47 819 kr/m²

På attraktiva Dockan finns nu denna väldisponerade och genomgående lägenhet med två fantastiska balkonger äntligen till salu. Här erbjuds delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där vardagsrummet bjuder på vida kvadrat och utgång till boendets större balkong och köket är smakfullt inrett med plats för stor matplats och har utgång till hemmets andra balkong. Vidare finns två utmärkta sovrum och helkaklat badrum med badkar och tvättmöjligheter. Addera därtill en praktisk gästtoalett. Här bor man på ypperligt läge nära havets bris, city och kommunikation. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Einar Hansens Esplanad 16, Västra Hamnen, Malmö kommun
 • Tis 31 jan kl 17:00

Einar Hansens Esplanad 16

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

3 295 000 kr

65 m²

3 rum

3 861 kr/mån

50 692 kr/m²

I Västra Hamnen har vi nöjet att presentera denna genomgående och väldisponerade trea med underbart ljusinsläpp och en trevlig planlösning. Lägenheten erbjuder stilfullt kök med utgång till balkong i söderläge, väl tilltaget vardagsrum, två väldisponerade sovrum med bra förvaringsmöjligheter samt helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Föreningen erbjuder en gemensam takterrass med utemöbler och fantastisk utsikt. Här bor man i trivsamma kvarter med Turning Torso, Scaniabadet och Varvsparken inom bekvämt promenadavstånd och dessutom med närhet till affärer, träning och övrig kommunikation. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Trulsibrunnvägen 6D, Höllviken, Vellinge kommun

Trulsibrunnvägen 6D

Radhus
Höllviken, Vellinge kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

7 495 000 kr

122 m²

4 rum

512 m² tomt

På fint läge i attraktiva Höllviken finns nu chansen att förvärva detta härliga parhus med smakfull och enhetlig interiör. Planlösning är öppen och social, ytorna som vi bjuds på är slående och tillsammans med de stora fönsterpartierna skapas en härlig luftig atmosfär. Här erbjuds ett väl tilltaget vardagsrum i öppen planlösning med köket, tre sovrum i bra storlek och dubbla badrumsmiljöer. Förutom detta erbjuds en trivsam trädgård med gräsmatta, stensättningar samt grönskande, omgärdande häck. På fastigheten finns även ett förråd och uppfart med plats för fyra bilar. Här bor man endast några minuters promenad till Kämpinges vackra strand, kort cykeltur till skola och önskas shopping så är det inte långt till Toppen Gallerian. Varmt välkomna på visning!

Saarisvägen 14A, Midhem, Malmö kommun

Saarisvägen 14A

Lägenhet
Midhem, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

1 350 000 kr

86,3 m²

3.5 rum

6 184 kr/mån

15 643 kr/m²

Nu ges en unik möjlighet att förvärva denna ljusa, rymliga och trivsamma 3,5:a med otrolig potential. Här erbjuds en fantastisk lägenhet med stora sociala ytor, underbart ljusinsläpp, två fina sovrum (med möjlighet att skapa ett tredje), generös takhöjd, separat kök med goda arbetsytor, fransk balkong, utmärkt förvaring i klädkammare, halvkaklat badrum med badkar och ett eget tvättrum. Läget är också perfekt, med närhet till allt! På kort promenadavstånd nås Värnhemstorget och köpcentret Entré som erbjuder ett generöst utbud av matbutiker, restauranger, caféer och shopping. I området finns också goda kommunikationsmöjligheter i form av både närliggande busstationer och Östervärns tågstation och med kort cykeltur nås City! Varmt välkommen på visning!

 • Hiss
Vikhemsvägen 7A, Vikhem, Staffanstorps kommun
Vikhemsvägen 7A, Vikhem, Staffanstorps kommun, bild 2
Vikhemsvägen 7A, Vikhem, Staffanstorps kommun, bild 3

Vikhemsvägen 7A

Lägenhet
Vikhem, Staffanstorps kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

1 950 000 kr

53 m²

2 rum

3 232 kr/mån

36 792 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna fina nyproducerade tvåa på underbara Vikhem som erbjuder allt man behöver! Här lockar en välplanerad lägenhet med genomgående planlösning, fantastiskt ljusinsläpp, stilfullt kök från Marbodal, helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter och ett stort fint sovrum med utmärkt förvaring. Lägg därtill ett ljust och luftigt vardagsrum och en härlig söderbalkong med många sköna soltimmar. Här bor du i ett lugnt och trivsamt område intill härliga grönområden och med gång och cykelavstånd till centrum. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Stora Nygatan 25, City, Malmö kommun

Stora Nygatan 25

Lägenhet
City, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

8 995 000 kr

136 m²

3 rum

7 608 kr/mån

66 140 kr/m²

På suveränt läge med citys stora utbud av nöjen och serviceutbud alldeles utanför porten, presenterar vi med glädje denna synnerligen väldisponerade och nyproducerade våning om hela 136 kvadratmeter. Här väntar ett hem utöver det vanliga, där ledorden är strålande ljus och underbar volym av sällsynta mått. Interiören är genomgående mycket tilltalande med högkvalitativa materialval i samspel med en charmig planlösning med luftig planlösning. Våningen stoltserar idag med två rejäla sovrum, liksom imponerande sällskapsytor med förnämliga fönsterpartier och njutbar terrass med utsikt över Malmös takåsar, genomgående enstavig ekparkett på golv, varierande takhöjd samt sobra färgval. Vidare finner vi två stilfulla och välutrustade badrum i exklusivt utförande, där det större även erbjuder integrerad klädvårdsavdelning. Slutligen förser våningen oss med ett smakfullt inrett kök, där varje detalj är noga genomtänkt med stor, social köksö samt plats för större middagsbord. Ett exklusivt hem utöver det vanliga, för dig som älskar att bo med extra guldkant på tillvaron!

 • Balkong
 • Hiss
Länsmansvägen 38B, Höllviken, Vellinge kommun

Länsmansvägen 38B

Villa
Höllviken, Vellinge kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

9 495 000 kr

172 m²

6 rum

1 628 m² tomt

På underbart skyddat läge inbäddad i lummig grönska presenterar vi denna klassiska villa med generösa ytor och en ljuvlig utemiljö som kantas av höga tallar och vacker växtlighet. Här finner vi en luftig och ljus interiör med väl tilltagna sällskapsytor med öppen spis i anslutning till smakfull köksmiljö med plats för matbord och access till stenbelagd terrass. Vidare erbjuds ett extra allrum på det övre våningsplanet med öppet till nock och synliga takbjälkar, ett helkaklat badrum och fyra bra sovrum, varav två med utgång till njutbart uterum. Lägg därtill ytterligare två toaletter, duschrum och värmande bastu liksom garage för högsta komfort. Här bor man i vackra omgivningar på insynsskyddad sticktomt mitt bland uppvuxen grönska. Varmt välkomna!

Hallenborgs Gata 18A, Dockan, Malmö kommun

Hallenborgs Gata 18A

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

4 995 000 kr

94 m²

4 rum

6 132 kr/mån

53 138 kr/m²

Välkomna till Hallenborgs Gata 18A, och denna moderna och stilrena fyra på attraktivt läge. På 6:e våningen finner vi denna kompletta fyrarummare som är i toppskick med närhet till både hav och city. Lägenheten har 3 välplanerade sovrum, två badrum där ena har dusch och det andra badkar. Det ljusa vardagsrummet är i delvis öppen planlösning med både köket och den något avskilda matplatsen. Från vardagsrummet finns utgången till den härliga och rymliga balkongen med utsikt över småbåtshamnen. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Lovartsgatan 13, Dockan, Malmö kommun

Lovartsgatan 13

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

1 695 000 kr

34 m²

1 rum

2 363 kr/mån

49 853 kr/m²

På attraktiv adress finns det nu möjlighet att bli den första att förvärva denna bostad på Lovartsgatan med inflytt våren 2023. Med sin öppna planlösning erbjuds ett öppet och luftigt allrum tillsammans med det smakfulla köket. Väggen med industriglas skärmar av rummet och ger en mer privat del för sovplats. Rummets stora fönster och dörr bjuder på ett generöst ljusinsläpp som dessutom tar oss ut till våningens härliga balkong där många härliga stunder kan avnjutas. Utöver detta finns en rymlig hall med bra förvaring i garderober med skjutdörrar och ett helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter. Här bor man både med närhet till havet som till city. Varmt välkomna att höra av er vid intresse!

 • Balkong
 • Hiss
Rosentorpsvägen 27, Oxie, Malmö kommun
 • Budgivning pågår

Rosentorpsvägen 27

Villa
Oxie, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

6 995 000 kr

190 m²

7 rum

737 m² tomt

Det är med glädje som vi nu presenterar denna härliga villa i två plan om hela 190 kvm. Huset är byggt 2019 och har en modern och stilren interiör. Nedervåningen bjuder bland annat på öppen planlösning mellan kök och allrum, två sovrum i bra storlek, helkaklat badrum samt gästtoalett och tvättstuga. En trappa upp samsas tre väldigt bra sovrumsmiljöer kring ett fint allrum och här erbjuds även utmärkta förvaringsmöjligheter. Dessutom erbjuds en lockande utemiljö med stenbeläggning och gräsmatta som sträcker sig runt huset. Här bor man med närhet till grönområden, lekplatser, skolor samt goda kommunikationsmöjligheter med både tåg och buss är området perfekt för barnfamiljen! Varmt välkomna på visning!

Strandåsvägen 2, Sibbarp, Malmö kommun
 • Budgivning pågår

Strandåsvägen 2

Villa
Sibbarp, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

9 495 000 kr

208 m²

7 rum

494 m² tomt

Med solläge, fantastisk och fri utsikt över kalkbrottet ligger denna eleganta och smakfullt renoverade familjevilla på attraktiva Strandåsvägen i Sibbarp. Genomgående hög standard, mycket välplanerad planlösning, lyxiga detaljer samt tidlösa materialval. På entréplan erbjuds generösa sällskapsytor där man möts av ett stort vardagsrum med kamin, badrum, fullutrustat kök med vältänkta detaljer, bra förvaring och stora arbetsytor med rymlig matplats och dessutom två utgångar på vardera sida där man tar sig ut till väl tilltagna altaner i solsäkert läge. På övre plan finns fyra sovrum varav 2 med fransk balkong samt stilrent badrum med både dusch och badkar. På källarplan finns allrum, sovrum, tvättrum och bra förvaringsutrymmen. Utöver detta finns spat som erbjuder ett stort bubbelbad, takdusch och bastu. Utemiljön bjuder på en vacker anlagd trädgård med stenlagd uppfart med laddningsstation, staket och planteringar. Ett svårslaget läge nära till havet, skolor, shopping och bra kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Formgatan 27, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
 • Budgivning pågår
 • Sön 5 feb kl 13:00
Formgatan 27, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Formgatan 27, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Formgatan 27

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

2 995 000 kr

82 m²

3 rum

4 340 kr/mån

36 524 kr/m²

Nu finns det möjlighet att förvärva denna härliga 3:a i trivsamma Limhamns Sjöstad. En stilren och enhetlig interiör är genomgående i bostaden och den välplanerade planlösningen erbjuder ett ljust och modernt kök som är semiöppet med det rymliga vardagsrummet, två sovrum i bra storlek samt ett fräscht helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Det generösa ljusinsläpp tillsammans med den tilltagna takhöjden om cirka 3,3 meter ger en öppen och luftig atmosfär. Utöver detta erbjuder lägenheten en mysig balkong i söderläge där man kan tillbringa många härliga soltimmar. Här bor man i ett trevligt och lugnt område med närhet till havet, grönområden och Limhamns centrum. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lotsgatan 149, Ön, Malmö kommun

Lotsgatan 149

Lägenhet
Ön, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

2 895 000 kr

57 m²

2 rum

2 752 kr/mån

50 789 kr/m²

Nu finns det möjlighet att förvärva denna trivsamma 2:a på underbara Ön. Här erbjuds genomgående ljusinsläpp, ett smakfullt kök, välplanerat vardagsrum, ett rymligt sovrum, helkaklat badrum med tvättmöjligheter samt dubbla uteplatser i två olika väderstreck där många härliga stunder kan tillbringas. Här bor man i ett lugnt område bara några steg ifrån havet och småbåtshamnen. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Hästängsvägen 4, Höllviken, Vellinge kommun

Hästängsvägen 4

Lägenhet
Höllviken, Vellinge kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

4 195 000 kr

76 m²

3 rum

4 881 kr/mån

55 197 kr/m²

Nu erbjuds enastående tillfälle att förvärva denna välplanerade trerummare belägen på en hörna med stor balkong på attraktivt läge med hög kvalitet på både inredning och utförande. Lägenheten finner man på andra våningen med hiss från markplan i föreningens trevåningshus. Hela bostaden andas rymd och ljus med sin öppna planlösning och sitt ypperliga hörnläge där fönster i två väderstreck bjuder på härligt ljusinsläpp. Interiören erbjuder ett smakfullt inrett kök i öppen planlösning med vardagsrummet därifrån man når den rymliga balkongen. Lägg därtill två utmärkta sovrum, helkaklat badrum med dusch och tvättmöjligheter samt bra förvaringsmöjligheter. Läget är oslagbart med närhet till vackert promenadstråk invid havet som bjuder på magiska solnedgångar och sköna bad och bara ett par minuter bort finns Toppengallerian, där alla bekvämligheter man efterfrågar finns såsom apotek, bio, systembolaget, mataffär och klädesaffärer. Vidare finns utmärkta bussförbindelser till både Hyllie och Malmö C. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Lägatan 11A, Dockan, Malmö kommun

Lägatan 11A

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

2 395 000 kr

52 m²

2 rum

3 643 kr/mån

46 058 kr/m²

Nu har vi möjlighet att presentera denna trivsamma bostad belägen i attraktiva Dockan. Här erbjuds en välplanerad planlösning med kök och vardagsrum i öppen planlösning, helkaklat badrum med tvättmöjligheter, sovrum med bra förvaringsmöjligheter och dessutom en generös balkong med härlig eftermiddags- och kvällssol. Här bor man i ett modernt och hemtrevligt boende med närhet till stadens utbud, bra kommunikationer och inte minst salta havsbad. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar 1 - 50 av 67