Croisette Malmö Västra Hamnen

Croisette Malmö Västra Hamnen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sockertoppen 4, Staffanstorp, Staffanstorps kommun
  • Sön 4 aug kl 14:00

Sockertoppen 4

Lägenhet
Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
2 295 000 kr
90 m²
4 rum
vån 2/2
6 032 kr/mån
25 500 kr/m²

Välkommen till ditt nya drömhem i hjärtat av Staffanstorp! Denna ljusa och rymliga fyrarummare erbjuder tre stora sovrum och ett öppet, inbjudande vardagsrum som ligger i anslutning till både matplats och kök. Det trivsamma köket, med ljusa träskåp har fullt utrustad maskinpark och ett stort fönster som släpper in rikligt med ljus. Bostadens badrum och wc är nyrenoverade så sent som i januari 2024, vilket ger en fräsch och modern känsla. Lägenhetens balkong är en härlig oas med plats för matbord eller loungehörna, med sol i stort sett hela dagen. Lägenheten ligger i ett lugnt och trivsamt område med närhet till skolor, förskolor, mataffärer och vackra naturområden. Dessutom är det enkelt att pendla till både Malmö och Lund. Missa inte chansen att bli ägare till denna underbara lägenhet. Kontakta mig idag för mer information och boka en visning. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
Dockgatan 25A, Dockan, Malmö kommun
  • Ons 31 jul kl 17:15
Dockgatan 25A, Dockan, Malmö kommun, bild 2
Dockgatan 25A, Dockan, Malmö kommun, bild 3

Dockgatan 25A

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
2 995 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/5
3 395 kr/mån
57 596 kr/m²

I trivsamma och populära Dockan presenteras nu denna stilsäkra tvårummare. Här erbjuds öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stort sovrum med optimal förvaring i klädkammare och härligt ljusflöde från flera fönster på rad. Lägg därtill ett helkaklat badrum med egna tvättfaciliteter och en generös balkong med utsikt mot Marinan. Läget är suveränt med havet som granne, samtidigt som du bor nära city med brett utbud av shopping, trevliga restauranger och goda kommunikationer.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bomgatan 14, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 13:45
Bomgatan 14, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Bomgatan 14, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Bomgatan 14

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
3 695 000 kr
76 m²
3 rum
vån 5/6
5 269 kr/mån
48 618 kr/m²

I attraktiva Västra Hamnen presenterar vi nu denna trivsamma trerummare med en stilren och enhetlig interiör som bjuder på ett kök placerat i en öppen planlösning med vardagsrummet vilket skapar en öppen och luftig atmosfär, dubbla sovrumsmiljöer, två helkaklade badrum varav ett med tvättmöjligheter samt generösa förvaringsmöjligheter i garderober med skjutdörrar. Här bor man i trivsamma kvarter med Turning Torso, Scaniabadet och Varvsparken inom bekvämt promenadavstånd och dessutom med närhet till affärer, träning och övrig kommunikation. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Ångfärjekajen 22, Varvsstaden, Malmö kommun
  • Mån 29 jul kl 18:00
Ångfärjekajen 22, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 2
Ångfärjekajen 22, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 3

Ångfärjekajen 22

Lägenhet
Varvsstaden, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
3 295 000 kr
61 m²
3 rum
vån 2/14
4 522 kr/mån
54 016 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och moderna trea i nyetablerade Varvstaden. Här bor du citynära med alla bekvämligheter inom räckhåll. Köket från Vedum i varmgrått har ljus bänkskiva och matchande stänkskydd, rostfria handtag samt utrustning som kyl, frys, inbyggd ugn, mikro och induktionshäll. Den öppna planlösningen erbjuder ett rymligt vardagsrum med stora fönster och en charmig spansk balkong. Två välplanerade sovrum ger bra förvaringsmöjligheter. Det helkaklade badrummet är tidlöst med vitt kakel och klinker. Här finns en vit kommod, tvättmaskin, torktumlare och handdukstork. Varvstaden är ett område i stark utveckling, känt för sin maritima charm och närhet till stadens puls. Här finns allt du behöver inom kort gångavstånd – från mysiga caféer och restauranger till shopping och service. Området erbjuder utmärkta kommunikationer med både buss och tåg. Perfekt för dig som söker ett stilrent och bekvämt boende med hög standard och ett oslagbart läge. Boka din visning idag och upplev Varvstadens charm och bekvämlighet!

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Bomgatan 14, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Imorgon kl 13:30
Bomgatan 14, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Bomgatan 14, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Bomgatan 14

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
2 995 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1/6
4 752 kr/mån
44 701 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna genomgående trea i Västra Hamnen med fönster i tre väderstreck. Här erbjuds en tilltalande och modern interiör, allrum och kök i öppen planlösning, två väldisponerade sovrum samt helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter. Ett helt igenom attraktivt boende med genomgående interiör i smakfulla färgval samt härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier!

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Repslagaregatan 11, Gamla Väster, Malmö kommun
Repslagaregatan 11, Gamla Väster, Malmö kommun, bild 2
Repslagaregatan 11, Gamla Väster, Malmö kommun, bild 3

Repslagaregatan 11

Lägenhet
Gamla Väster, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
5 500 000 kr
90 m²
3 rum
vån 2/3
5 146 kr/mån
61 111 kr/m²

Unik möjlighet att köpa i Brf Västerport 12 med låg belåning. Välkommen till Repslagaregatan 11 och denna ljuvliga trerummare på andra våningen. Med närhet till charmiga restauranger, Lilla torgs livliga atmosfär och vackra Slottsparken är läget idealiskt. Bostaden erbjuder ett rymligt kök, två sovrum, ett fräscht badrum och ett stort vardagsrum. Den gedigna takhöjden, vackra brädgolvet och det härliga ljuset skapar en varm atmosfär. En unik möjlighet att bo centralt med en touch av pittoresk elegans i varje detalj. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Krankajen 28, Dockan, Malmö kommun
Krankajen 28, Dockan, Malmö kommun, bild 2
Krankajen 28, Dockan, Malmö kommun, bild 3

Krankajen 28

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
3 995 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/6
4 709 kr/mån
60 530 kr/m²

En stillfull tvårummare med imponerande 3,3 meters takhöjd och stora fönsterpartier som fyller rummen med naturligt ljus och luft. Boendet inkluderar en rymlig terrass på 25 kvadratmeter och en balkong på 7 kvadratmeter, perfekt för utomhusliv och avkoppling. Den sociala våningen erbjuder en stilren och enhetlig interiör med ett kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Sovrummet är rymligt och badrummet är helkaklat med tvättmöjligheter. Dessutom finns utmärkta förvaringsmöjligheter för att hålla ordning och reda. En fantastisk våning med havsluft som genomsyrar varje rum. Perfekt för sköna promenader längs vattnet, god mat på närliggande restauranger och smidig tillgång till City och centralstationen. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Räng Sandsvägen 26F, Rängs sand, Vellinge kommun
  • Imorgon kl 15:00
Räng Sandsvägen 26F, Rängs sand, Vellinge kommun, bild 2
Räng Sandsvägen 26F, Rängs sand, Vellinge kommun, bild 3

Räng Sandsvägen 26F

Lägenhet
Rängs sand, Vellinge kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
4 195 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/2
5 338 kr/mån
49 940 kr/m²

I underbart natursköna omgivningar finns nu möjlighet till denna synnerligen stilrena och tilltalande marklägenhet. Här lockar ett hem med tidlös interiör och genomtänkt planlösning, där stora fönsterpartier släpper in rikligt med ljus och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skänker rymd och volym. Addera därtill två bra sovrum och ett helkaklat badrum med såväl dusch som egna tvätt- och torkmöjligheter. Smakfull köksinteriör med påkostad Corianbänkskiva och rostfri maskinpark skänker än mer guldkant, liksom suverän uteplats i solvänligt västerläge. Här ute njuter man mer än gärna av solen när vädret tillåter, på generöst trädäck och i mysig pergola som vetter fint mot gemensamma grönytor. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Uteplats
Limhamnsvägen 10B, Ribersborg, Malmö kommun
  • Imorgon kl 11:00

Limhamnsvägen 10B

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
4 295 000 kr
77 m²
3 rum
vån 5/10
5 546 kr/mån
55 779 kr/m²

På Limhamnsvägen 10B finns nu möjlighet att förvärva denna unika och underbara bostad. Den här drömmiga våningen lämnar inget att önska med läckert kök i öppen planlösning med vardagsrum, topprenoverat badrum samt gästtoalett, dubbla sovrumsmiljöer och en trivsam balkong där morgon- och förmiddagssolen kan avnjutas, detta ackompanjerat med Västra Hamnen och Turning Torso i utsiktssiluetten. Föreningen erbjuder dessutom en gemensam takterrass på våning 10 men oslagbar utsikt över Öresund. Här bor man på perfekt läge med fem minuters promenad till havet och stranden samt med närhet till flertalet caféer och restauranger. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Ingelstadsgatan 4, Slottsstaden, Malmö kommun
  • Mån 29 jul kl 17:00
Ingelstadsgatan 4, Slottsstaden, Malmö kommun, bild 2
Ingelstadsgatan 4, Slottsstaden, Malmö kommun, bild 3

Ingelstadsgatan 4

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
2 895 000 kr
60,9 m²
3 rum
vån 2/4
4 502 kr/mån
47 537 kr/m²

I härliga Slottsstaden finns nu chansen att förvärva denna välplanerade och genomgående trerummare på andra våningen med smakfull och interiör. Här erbjuds en trevlig bostad med en bra planlösning med rikligt ljusinsläpp. Stort vardagsrum med en riktigt trevlig balkong söderläge, två sovrum med bra förvaringsmöjligheter, helkaklat badrum och ett fint kök. Njut av denna bostaden på eftertraktat läge i Slottsstaden med närhet till havet, stadens parker samt flertalet caféer och restauranger. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Gränsvägen 37C, Höllviken, Vellinge kommun
Gränsvägen 37C, Höllviken, Vellinge kommun, bild 2
Gränsvägen 37C, Höllviken, Vellinge kommun, bild 3

Gränsvägen 37C

Villa
Höllviken, Vellinge kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
9 495 000 kr
158 + 29 m²
6 rum
643 m² tomt

Nu finns det tillfälle att förvärva detta trivsamma 1,5-planshus på Gränsvägen 37C i Höllviken. Boendet erbjuder ett rymligt vardagsrum för avkoppling och umgänge, en välutrustad köksmiljö, fyra generösa sovrum samt två helkaklade badrum. Utomhus väntar en behaglig trädgårdsmiljö med grönskande gräsmatta, välväxta träd, en inbjudande pool med ett stort trädäck runtom samt en ljuvlig pergola som skapar en oas för avkopplande stunder. Med ett integrerat garage och en rymlig stenbelagd uppfart blir detta boende komplett. Här bor man med närhet till skolor och förskolor, och om shopping önskas finns Toppen Gallerian inom bekvämt avstånd. Med bara en kort cykeltur når du den vackra stranden vid Kämpinge. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Kockumsgatan 8, Davidshall, Malmö kommun
  • Imorgon kl 12:00
Kockumsgatan 8, Davidshall, Malmö kommun, bild 2
Kockumsgatan 8, Davidshall, Malmö kommun, bild 3

Kockumsgatan 8

Lägenhet
Davidshall, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
4 295 000 kr
84 m²
3 rum
vån 3/5
5 764 kr/mån
51 131 kr/m²

Välkommen till denna vackra och inbjudande trerummare, belägen i ett charmigt 30-talshus där tidlösa detaljer smälter samman med modern komfort. Här möts du av en ljus och luftig atmosfär som genomsyrar varje rum, vilket gör det till det perfekta valet för ditt kommande hem. Den generösa planlösningen smälter samman kök och vardagsrum i en harmonisk öppenhet, och erbjuder dubbla sovrumsmiljöer, ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter samt smart och praktisk förvaring. Denna bostad ger dig möjligheten att bo i lugn och harmoni, endast ett stenkast från det eftertraktade Davidshallstorg. Njut av ett blomstrande restaurang- och caféliv runt hörnet och omfamnas av grönskande promenadstråk i Slotts- och Kungsparken. Triangelns tågstation, med optimala kommunikationslinjer, finns endast en kort promenad bort. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Hiss
Stora Nygatan 27C, City, Malmö kommun
Stora Nygatan 27C, City, Malmö kommun, bild 2
Stora Nygatan 27C, City, Malmö kommun, bild 3

Stora Nygatan 27C

Lägenhet
City, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
4 495 000 kr
69 m²
2 rum
vån 6/6
3 511 kr/mån
65 145 kr/m²

Vi är stolta att presentera en av Malmös mest exklusiva tvåor. Centralt belägen nära stadens nöjen och kommunikationer erbjuder denna topprenoverade bostad en fridfull atmosfär mitt i stadens puls. Med smakfulla materialval i kök och badrum, fantastiskt ljusinsläpp från takfönster och skjutbara glaspartier längs hela den oslagbara takterrassen får du en unik boendeupplevelse. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sadelmakarebyn 2B, Bunkeflostrand, Malmö kommun

Sadelmakarebyn 2B

Lägenhet
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
1 895 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/5
6 004 kr/mån
27 071 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna fina och ljusa trerummare i lugna och mysiga Bunkeflostrand. Belägen på andra våningen med modernt kök, stort vardagsrum, två sovrum och ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Lägg därtill en stor balkong som nås från köket och en lyxig uteplats med trädgård som nås från vardagsrummet! Här bor man med närhet till det mesta och kan smidigt ta sig vidare med kollektivtrafik. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Gamla Dockan 13, Varvsstaden, Malmö kommun
Gamla Dockan 13, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 2
Gamla Dockan 13, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 3

Gamla Dockan 13

Lägenhet
Varvsstaden, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
3 295 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/6
3 976 kr/mån
57 807 kr/m²

På en eftertraktad adress mitt i Malmö erbjuds nu möjligheten att bli den första ägaren till denna stilfulla bostad där möjlighet finns att göra om planlösningen till 3ROK. Här kombineras högkvalitativa materialval, en sammanhängande interiör och en smart planlösning för att skapa en trivsam och insynsskyddad atmosfär. Denna hörnlägenhet imponerar med en fantastisk utsikt, öppen planlösning och ett generöst sällskapsrum. Det påkostade drömköket från Vedum, i elegant vitt, utgör bostadens hjärta. Dessutom finns ett bekvämt sovrum, med möjlighet att skapa ytterligare ett rum, utmärkta förvaringsutrymmen samt ett badrum med egen tvättavdelning. Balkongen inbjuder till både soliga timmar och avkopplande stunder med utsikt över den vackra omgivningen. Du bor i ett exklusivt och expanderande bostadsområde med närhet till Malmö City, charmiga badplatser, grönskande parker samt matbutiker, restauranger och caféer. För pendlaren är det gångavstånd till Malmö C, som erbjuder utmärkta tåg- och bussförbindelser. Dessutom har föreningen en gemensam takterrass i samma hus, perfekt för att njuta av utsikten och umgås med familj, vänner och grannar. Föreningen godkänner även juridisk person som ägare i viss mån, vilket ger flexibilitet för företagsköp.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lantmannagatan 11B, Nobeltorget, Malmö kommun
  • Tor 1 aug kl 18:00
Lantmannagatan 11B, Nobeltorget, Malmö kommun, bild 2
Lantmannagatan 11B, Nobeltorget, Malmö kommun, bild 3

Lantmannagatan 11B

Lägenhet
Nobeltorget, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
1 250 000 kr
45 m²
1 rum
vån 4/5
3 316 kr/mån
27 778 kr/m²

Nu ges ett fantastiskt tillfälle att förvärva denna stilfulla etta på populärt läge vid Nobeltorget och ett stenkast från Folkets Park. Här erbjuds en välplanerad lägenhet med genomgående och rymlig planlösning, renoverat kök och badrum och ett luftigt allrum. Addera därtill access till balkong i skönt österläge och underbart ljusinsläpp från lägenhetens fina fönsterpartier. Läget är också perfekt, med närhet till allt! På Nobeltorget finns utmärkta kommunikationsmöjligheter och på kort promenadavstånd nås Folkets Park och Möllevångstorget som erbjuder ett generöst utbud av restauranger, caféer och matbutiker. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Davidshallstorg 3, Davidshall, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Tor 1 aug kl 17:00
Davidshallstorg 3, Davidshall, Malmö kommun, bild 2
Davidshallstorg 3, Davidshall, Malmö kommun, bild 3

Davidshallstorg 3

Lägenhet
Davidshall, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
5 495 000 kr
85 m²
3.5 rum
vån 2/5
4 065 kr/mån
64 647 kr/m²

På attraktivt läge finner vi denna drömvåning med fantastisk läckert renoverade kvadratmeter i det nobla kvarteret Davidshall. Bostaden har en trevlig planlösning med rymliga rum och generös takhöjd som tillsammans med bostadens stora fönsterpartier skapar en luftig och härlig atmosfär. Här erbjuds ett modernt och välplanerat kök, spatiöst vardagsrum med anslutande matrum, dubbla sovrumsmiljöer, helkaklat badrum och dessutom direktaccess till balkong med utsikt över föreningens välskötta innergård. Den stilfulla interiören samspelar fint med tidstypiska originaldetaljer såsom vackra takstuckaturer, djupa fönsterpartier och ljuvlig fiskbensparkett. Här bor man på ett av Malmös mest attraktiva lägen med endast fem minuters promenad till både Gustav Adolfs torg och Triangelns station. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Vikhemsvägen 7A, Vikhem, Staffanstorps kommun
  • Imorgon kl 15:00
Vikhemsvägen 7A, Vikhem, Staffanstorps kommun, bild 2
Vikhemsvägen 7A, Vikhem, Staffanstorps kommun, bild 3

Vikhemsvägen 7A

Lägenhet
Vikhem, Staffanstorps kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
1 895 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/4
3 555 kr/mån
35 755 kr/m²

Nu ges ett strålande tillfälle att förvärva denna fina och moderna 2:a på underbara Vikhem, som har allt och lite till! Här erbjuds en välplanerad lägenhet med genomgående planlösning, fantastiskt ljusinsläpp, stilfullt kök från Marbodal, helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter och ett stort fint sovrum med utmärkt förvaring. Lägg därtill ett ljust och luftigt vardagsrum och direktaccess till härlig söderbalkong med många sköna soltimmar. Det unika med denna lägenheten är att det är en 2:a, men kan också användas som en 2,5:a, då lägenhetens klädkammare även kan användas som ett mindre barnrum eller arbetsrum. Läget på Vikhem är perfekt! På bottenvåningen i huset finns närbutik, frisörsalong och pizzeria. Området är lugnt och trivsamt och på kort avstånd nås både härliga grönområden och centrum. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lönngatan 60C, Lönngården, Malmö kommun
  • Imorgon kl 13:00
Lönngatan 60C, Lönngården, Malmö kommun, bild 2
Lönngatan 60C, Lönngården, Malmö kommun, bild 3

Lönngatan 60C

Lägenhet
Lönngården, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
950 000 kr
46,5 m²
2 rum
vån 1,5/4
3 179 kr/mån
20 430 kr/m²

Nu ges ett strålande tillfälle att förvärva denna stilsäkra och kvadratsmarta tvåa med smakfull interiör, nya fina ytskikt och charmiga bevarade detaljer från byggåret så som brädgolv, originalparkett och kalkstensgolv. Här erbjuds en trivsam och hemtrevlig lägenhet med genomgående planlösning, renoverat badrum, kök med moderna vitvaror, generösa fönsterpartier, utmärkt förvaring och härliga sociala sällskapsytor. Här bor du i stabil och välskött förening med trevlig innergård och gemensamma balkonger i trappuppgångarna. Utanför porten ligger grönskande Gullängen och på kort avstånd nås även Mobilia, Södervärn, Möllan och Folkets Park. I området finns utmärkta kommunikationer i form av både närliggande busstationer och Persborgs tågstation. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Branteviksgatan 4A, Östra Sorgenfri, Malmö kommun

Branteviksgatan 4A

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
1 895 000 kr
77,5 m²
4 rum
vån 4/4
5 048 kr/mån
24 452 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade bostad högst upp i huset, med en rymlig inglasad balkong i soligt läge. Vi öppnar dörren till en välkomnande hall som Ieder till de båda sovrummen i bostaden. I vardagsrum och kök finns det gott om plats för matbord, medans det tredje sovrummet har utrymme för både en dubbelsäng samt förvaring. Köket är modernt och stilrent i vitt. Badrummet är helkaklat och erbjuder komfort och funktionalitet. Utanför dörren väntar en grön och rymlig innergård. Närområdet erbjuder utmärkt service med närliggande matbutik och smidiga kommunikationer med både buss och tåg. Välkomna på visning – missa inte denna fantastiska möjlighet!

  • Balkong
Krankajen 14, Dockan, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Mån 29 jul kl 18:00
Krankajen 14, Dockan, Malmö kommun, bild 2
Krankajen 14, Dockan, Malmö kommun, bild 3

Krankajen 14

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
6 795 000 kr
95,6 m²
3 rum
vån 2/6
5 779 kr/mån
71 077 kr/m²

Nu kan vi stolt presentera denna trerummare om ca 96 kvm med frontläge på härliga Dockan. Andra våningen med fantastisk vattenkontakt genom stora fönsterpartier och en balkong om ca 11 kvm i väster mot Marinan. Vidare erbjuds fina vardagsrumskvadrat i delvis öppen planlösning med smakfull köksmiljö, två rejäla sovrum, varav ett med klädkammare. Addera därtill en praktisk gästtoalett och ett stilfullt helkaklat badrum. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Erikslustvägen 32A, Erikslust, Malmö kommun

Erikslustvägen 32A

Lägenhet
Erikslust, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
2 095 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/3
4 043 kr/mån
35 508 kr/m²

Välkommen till en smakfullt planerad tvårummare med låg avgift i de omtyckta stjärnhusen! Här erbjuds ett modernt kök och badrum samt ett rymligt vardagsrum. Lägenheten har dessutom direktaccess till en solig balkong i söderläge, vilket ger ett extra bekvämt boende. Här bor du nära stranden, bussförbindelser, mataffärer, gym och ett charmigt utbud av restauranger och caféer i Slottsstaden. Varmt välkomna!

  • Balkong
Industrigatan 17A, Norra Sorgenfri, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Ons 31 jul kl 16:00
Industrigatan 17A, Norra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Industrigatan 17A, Norra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Industrigatan 17A

Lägenhet
Norra Sorgenfri, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
1 695 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/4
2 970 kr/mån
32 596 kr/m²

I stabila och välskötta Brf Industrial Corner ges nu en fantastisk möjlighet att förvärva denna stilfulla gaveltvåa med härlig industriell design och inslag av rå betong. Lägenheten är belägen på högt fint läge i huset och har fönster i tre väderstreck, vilket ger ett underbart ljusflöde i hela bostaden. På tredje våningen välkomnas vi in i en luftig och välplanerad lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, genomgående planlösning, rymligt allrum med fransk balkong, modernt kök och badrum, trivsamt sovrum och suverän förvaring. Tack vare lägenhetens fina hörnläge finns också möjlighet att skapa sin alldeles egna mysiga balkong/uteplats i slutet på loftgången, precis utanför lägenhetens entré mot föreningens innergård. Här bor du i en växande stadsdel med utmärkta cykelvägar och kommunikationer utanför porten. På kort avstånd nås grönskande Ellstorpsparken samt Rörsjöstaden & S:t Knut som erbjuder ett brett utbud av trevliga restauranger och caféer. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Grönalundsgatan 8C, Limhamn, Malmö kommun
  • Imorgon kl 15:00

Grönalundsgatan 8C

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
2 595 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/5
5 158 kr/mån
34 600 kr/m²

På lugnt läge i trivsamma Limhamn har vi nu nöjet att presentera denna välplanerade trerummare som erbjuder ett fantastiskt ljusinsläpp och direktaccess till inglasad balkong i söderläge. Planlösningen är utmärkt planerad med stilfullt kök i öppen planlösning med vardagsrum, dubbla sovrumsmiljöer och helkaklat badrum. Perfekt belägen intill skola och förskola samt promenadavstånd till Limhamns centrum med hela dess utbud av affärer och restauranger samt med närhet till hav och strand. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Lilla Varvsgatan 13K, Västra Hamnen, Malmö kommun

Lilla Varvsgatan 13K

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
4 795 000 kr
83 m²
3 rum
vån 5/7
5 020 kr/mån
57 771 kr/m²

Nu har vi äntligen nöjet att presentera en efterlängtad våning om 83 kvm med smakfulla och kvalitativa materialval rakt igenom. På femte våningen med hiss i fastigheten, bra standard, öppna ljusa ytor med stora fönsterpartier känns våningen mycket trivsam och utöver det erbjuder detta hem ett badrum och gäst-wc, lyxigt och bekvämt. Västra Hamnen är en rofylld oas, endast ett stenkast från stadspulsen. Utanför dörren finns allt man behöver inom bekvämt avstånd och att promenera omkring här inger en alldeles speciell känsla.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar 1 - 25 av 67