Mäklare Emma Ivinger

Emma Ivinger

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Repslagarvägen 5, Vingåker, Vingåkers kommun

Repslagarvägen 5

Villa
Vingåker, Vingåkers kommun
Croisette Norrköping
1 295 000 kr
118 m²
7 rum
494 m² tomt

Stig in i möjligheternas hem på Repslagarvägen 5, beläget i gemytliga Vingåker. Nu finns chans att ge denna bostad ett nytt liv och skapa ert eget personliga hem, med en ny fasad från 2022 erbjuds ni en fräsch startpunkt att bygga vidare på. Medan utsidan redan fått sin uppmärksamhet den förtjänar, finns det fortfarande utrymme att anpassa interiören efter era personliga önskemål. Vi möts utav en genomtänkt bottenvåning där kök och vardagsrum flyter samman, vilket skapar en känsla av samhörighet och gemenskap för hela familjen. Ytterligare umgängesytor finns i den möblerbara hallen på ovanvåningen, här kan ni anpassa ytorna efter era behov, vare sig det är tv-rum eller en mysig läshörna. Vill man dra sig undan till sin egen privata lilla vrå finns här hela sex sovrum fördelade över både planen. Duschrum finns på båda plan för bekvämlighetens skull, och en extra toalett på nedre plan för att tillgodose familjen behov på ett praktisk sätt. Läget är perfekt för dig som uppskattar lugn och ro samtidigt som du har närhet till det mesta, Vingåkers centrum med dess utbud av shopping, restauranger och service finns inom bekvämt avstånd. Välkommen på visning!

Nämndemansvägen 17, Vingåker, Vingåkers kommun

Nämndemansvägen 17

Villa
Vingåker, Vingåkers kommun
Croisette Norrköping
2 795 000 kr
168 + 30 m²
8 rum
848 m² tomt

I trivsamma och barnvänliga villakvarter presenterar vi denna villa signerad generösa ytor och hemtrevnad. Här finner vi ett välplanerat hem som ger plats för den större familjen för både nuet och framtiden, oavsett om det är för växande barn, gästrum eller arbetsrum. I vardagsrummet möts vi av en varm atmosfär, där braskaminen sprider en mysig glöd och skapar en inbjudande plats för avkoppling och samvaro. Som en förlängning av rummet har vi på baksidan ett inglasat uterum där garanterat oförglömliga middagar och sammankomster kommer att skapa minnen för livet. I det separata köket bjuds vi på gott om förvaringsmöjligheter samt en praktisk köksö som också ger plats för flera barstolar - här blir både matlagning och gemensamma måltider till glädje. Lägg därtill möjlighet till hela sex sovrum, möblerbar hall på övervåningen, badrum samt tvättstuga med wc. Utemiljön som kantas av plan gräsmatta inramad med häck bjuder på gott om plats för barnens lek och sköna solstunder. Allt i lugna kvarter i gemytliga Vingåker. Välkommen på visning! Säljaren informerar om att friggebod och spabad inte ingår.

Dansbanegatan 10, Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun
  • Budgivning pågår
  • Mån 29 apr kl 17:00

Dansbanegatan 10

Villa
Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun
Croisette Norrköping
950 000 kr
127 m²
5 rum
304 m² tomt

PRISSÄNKT och takläckaget är åtgärdat! I barnvänliga kvarter på lugn återvändsgata, ett stenkast från förskola och skola, väntar Dansbanegatan 10 på sina nya ägare. Insidan bjuder på en trivsam planlösning med generösa sällskapsytor där vardagsrum och kök flätas samman utan skarpa gränser och blir bostadens självklara hjärta. Här är det stora fönsterpartier och med dörren på glänt till uterummet förlängs rummet ytterligare där den praktiska inglasningen med skjutbara partier ger en fin övergång mellan inne och ute. Sovrum finns på båda plan och här slipper man bråka om utrymmet i badrummet eftersom det finns två av dem - den ena med dusch och den andra med badkar. Utemiljön lockar med gräsytor i olika nivåer och ramas in av staket. Här har du stora möjligheter att odla, umgås och bara njuta av livets goda med sin rogivande utsikt över öppna fält. Här bor du med närhet till så väl naturen som matbutik och Valdemarsviks småbåtshamn. Valdemarsvik erbjuder det mesta i form av förskola, skola restauranger och föreningsliv som ger er möjlighet till en praktisk tillvaro med närhet till vad som behövs i vardagen. Välkommen på visning!

  • Plus

Visar alla 3