Croisette Nyköping

Croisette Nyköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bollgränd 8, Brandholmen, Nyköpings kommun
Bollgränd 8, Brandholmen, Nyköpings kommun, bild 2
Bollgränd 8, Brandholmen, Nyköpings kommun, bild 3

Bollgränd 8

Radhus
Brandholmen, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
3 995 000 kr
104 + 6 m²
5 rum
130 m² tomt

Välkommen till detta charmiga radhus beläget i ett idylliskt sjönära läge. Här får du möjlighet att bo i ett lugnt och naturskönt område med närhet till vatten, bad och grönområden. När du kliver in genom dörren möts du av en ljus och öppen planlösning. De ljusa ytskikten ger en fräsch och modern känsla som genomsyrar hela bostaden. Den öppna planlösningen skapar en luftig och trivsam atmosfär där sociala samvaron kan flöda fritt. Köket är stilrent och välutrustat med moderna vitvaror och generöst med förvaringsutrymmen. Från köket har du även en fin uppsyn över den i söder belägna uteplatsen och det omkringliggande området. Den integrerade matplatsen blir en naturlig samlingsplats för familj och vänner. Vardagsrummet är ljust och rymligt med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Här finns gott om plats för soffgrupp och underhållningssystem. Det finns även utgång till en härlig altan där du kan njuta av soliga dagar och trevliga grillkvällar med vänner och familj. Även på framsidan finns möjligheter till en bra uteplats. På övre våningen finns fyra väl tilltagna sovrum, alla med ljusa ytskikt och plats för förvaring. Här finns även ett stilrent badrum med moderna bekvämligheter. I det sjönära läget finns det möjlighet till bad och båtliv, perfekt för den som älskar att vara nära vattnet. Här finns också fina promenad- och löprundor längs vattnet där du kan njuta av naturen och frisk luft. I framtiden kan det komma att finnas ett kallbadhus i området. Radhuset erbjuder en perfekt kombination av närhet till både stadens puls och lugnet i naturen. Med ljusa ytskikt och sjönära läge blir detta en drömbostad för den som söker en fridfull och modern boendemiljö.

  • Premium
Karnevalsvägen 5, Spelhagen, Nyköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Karnevalsvägen 5, Spelhagen, Nyköpings kommun, bild 2
Karnevalsvägen 5, Spelhagen, Nyköpings kommun, bild 3

Karnevalsvägen 5

Lägenhet
Spelhagen, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
2 750 000 kr
96,5 m²
4 rum
vån 1/3
6 391 kr/mån
28 497 kr/m²

Välkommen till Karnevalsvägen i Nyköping! Denna stora och välplanerade bostadsrätt har ett läge som slår det mesta. Med fyra ljusa och rymliga rum på 96,5 kvadratmeter finns det också gott om plats för hela familjen att trivas. Belägen i det populära området Spelhagen är bostaden inte bara centralt, utan även barnvänligt belägen med närhet till skolor och grönområden. Kommunikationerna är utmärkta, vilket innebär en smidig vardag för både små och stora. Det enkla insteget bara några trappor upp gör även bostaden lämplig för äldre. Denna förening har en stabil ekonomi och erbjuder en trygg boendemiljö. Det finns till och med två balkonger att njuta av – perfekt för avkoppling och trevliga sommarkvällar. Den större balkongen har dessutom en egen gräsplätt där barnen kan leka fritt under uppsikt eller där du kan släppa ut katt eller hund. Tveka inte att ta chansen att bli ägare till denna trevliga bostad. Här har du dessutom möjlighet att sätta din egen prägel och därför möjlighet att skapa dig ditt drömboende. Kontakta oss redan idag för att boka visning – du kommer inte att ångra dig!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Erikslundsvägen 23, Rosenkälla, Nyköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 12:45
Erikslundsvägen 23, Rosenkälla, Nyköpings kommun, bild 2
Erikslundsvägen 23, Rosenkälla, Nyköpings kommun, bild 3

Erikslundsvägen 23

Lägenhet
Rosenkälla, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
595 000 kr
46 m²
1 rum
vån -1/3
3 006 kr/mån
12 935 kr/m²

Välkommen till denna jättefina etta med sovalkov. Lägenheten har genomgående renoveringschans. Bostaden har ett stort rum med trevligt fönsterparti i söderläge samt sovalkov längre in i rummet. Det är dessutom en fin balkong med inglasning i rakt solläge. Köket är äldre med snickerier som till största del är original - luckorna är bytta någon gång längs resan - och badrummet renoverade i föreningens stambyte. Här kan alltså själv få bestämma ytskikt och färg på väggarna och kanske bygga ditt eget drömkök du alltid önskat. Riksbyggen-föreningen Nyköpingshus nr 14 är välskött med en engagerad styrelse och långsiktig förvaltning. Låg skuldsättning i föreningen.

  • Premium
  • Balkong
Blåsarevägen 38, Krikonbacken, Nyköpings kommun
  • Ons 15 maj kl 17:00
Blåsarevägen 38, Krikonbacken, Nyköpings kommun, bild 2
Blåsarevägen 38, Krikonbacken, Nyköpings kommun, bild 3

Blåsarevägen 38

Radhus
Krikonbacken, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
2 500 000 kr
154 m²
7 rum
7 995 kr/mån
16 234 kr/m²

NYTT LÄGRE PRIS - 7 rok med villakänsla! Älskar du naturen och tycker om att känna gräset under fötterna när du tar med kaffet med ut i trädgården? Detta område är som ett modernt Bullerbyn där de röda parhusen ligger mitt i naturen och lockar till trädgårdshäng, grillmiddagar och barnen som springer till kompisarna i husen bredvid - utan att göra avkall på ett modernt och exklusivt boende. I parhuset möts du av ljus och rymd, fantastiska materialval och fönsterplaceringar som bjuder in naturen som tavlor i ditt hem. Köket har en integrerad köksvägg för sobert uttryck där kyl och frys finns dolda och med bra förvaring. Vardagsrummet öppnar upp sig i anslutning till köksön med stora fönsterpartier ända ner till golvet, här finns utgången till altanen och trädgården. De stora ytorna lockar till umgänge och matlagning i det stilfulla, tuffa köket. I just det här köket har influencern @Zofias_kok ,skapat och kreerat många fantastiska rätter och bakverk, gå in och bli inspirerad! Det blir ju en häftig "middags-snackis" för den lycklige köparen! Husets trädgård vetter mot nordväst med bara skogen i sikte. Då tomten är långsmal fångar du morgonsolen intill huset och kvällssolen längre ner i trädgården. Perfekt läge! Bostadens andra våning erbjuder idag 3 generösa sovrum och en walk-in closet i anslutning till ett rymligt allrum. Två badrum, ett på vardera vången, med vackra klinkergolv och ljust kakel, ett med dusch och ett med inbyggt badkar. Dessutom en härlig vindsvåning som kan användas som sovrum eller varför inte atalje/filmrum eller musikrum. Från Krikonbacken kan du cykla ner till stan för att ta en fika, promenera till ICA Knuten eller lätt ta dig ut till Söras naturområde. Bönsta Allé är ett nybyggt område nära Krikonbacken med närhet till ängar, skog och Nyköpingsån. Skola och förskola finns lättillgängligt och många lekparker och en stor fotbollsplan ett stenkast bort. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Sågaregatan 4B, Centralt Väster, Nyköpings kommun
  • Ons 8 maj kl 17:30
Sågaregatan 4B, Centralt Väster, Nyköpings kommun, bild 2
Sågaregatan 4B, Centralt Väster, Nyköpings kommun, bild 3

Sågaregatan 4B

Lägenhet
Centralt Väster, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
1 095 000 kr
55,9 m²
2 rum
vån 2/3
3 151 kr/mån
19 589 kr/m²

På mycket bra, populär adress, 3 kvarter från storgatan, men ändå i lugnt läge, finns denna bra planerade 2:a. Lägenheten ligger på andra våningen och är i ett visst renoveringsbehov av ytskikt - med fantastiska möjligheter. Det optimala läget nära tåget och nya resecentrum, Culturum, Nyköpingsån, restauranger, affärer och promenadstråk gör den till en suverän bostad. Det generösa vardagsrummet leder ut till balkongen i solläge, i köket finns gott om förvaring, skafferi och plats för matbord, hallen har 4 garderober och i sovrummet finns ytterligare 1. Badrummet har dusch, handduksttork och tvättmaskin. Här bor du i en bra stabil förening. Varmt välkomna på visning! / Wenche Östensen, Croisette

  • Premium
  • Balkong
Idrottsvägen 75 - lgh 1101, Brandholmen, Nyköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Idrottsvägen 75 - lgh 1101, Brandholmen, Nyköpings kommun, bild 2
Idrottsvägen 75 - lgh 1101, Brandholmen, Nyköpings kommun, bild 3

Idrottsvägen 75 - lgh 1101

Lägenhet
Brandholmen, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
2 990 000 kr
91 m²
3 rum
vån 1/3
4 415 kr/mån
32 857 kr/m²

Varmt välkommen till ett härligt havsnära läge intill Stadsfjärden. Här finns mycket av det vi alla önskar förutom mycket trevliga och påkostade bostäder finns stora altaner med SPA-bad i markplan och generöst inglasade balkonger högre upp i huset. Ett riktigt kvalitetsboende för dig som önskar att allt är nytt och önskan om att få njuta av såväl ditt fina boende som vackra omgivningar. Planlösningen i de olika lägenheterna är trivsam och genomarbetad. Här har man satsat på ljus och fin inredning, modernt kök med gott om förvaring och fina arbetsytor, fantastiska balkonger med storlekar mellan 9-26 kvm samt fina badrum/tvätt. I byggnaden finns hiss och vindsförråd. Till fastigheten hör också parkering alternativt carport samt miljö- och cykelrum. På Brandholmen finner man fina promenadstråk, lekplats, småbåtshamn, förskolor och restauranger. I området ligger även Rosvalla Arenor med idrottsanläggningar för ett flertal olika sporter och evenemang. Brandholmen är ett populärt och uppskattat bostads och rekreationsområde för både boende och besökare. - Perfekt för dig som uppskattar livets goda - här är det bara att flytta in! För dig som är intresserad av ett köp av lägenhet i Brf Östersjöklippan så är det en trygghet att veta att här finns: - avtal med 3 års räntesäkring så att ingen höjning av månadsavgiften sker - 1 år med fri månadsavgift - möjlighet att få villkor om egen försäljning i samband med köp av en lägenhet i Brf Östersjöklippan Gå in på https://maisonforte.se/ostersjoklippan/ för att läsa mer om projektet.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Idrottsvägen 77 - lgh 1101, Brandholmen, Nyköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Idrottsvägen 77 - lgh 1101, Brandholmen, Nyköpings kommun, bild 2
Idrottsvägen 77 - lgh 1101, Brandholmen, Nyköpings kommun, bild 3

Idrottsvägen 77 - lgh 1101

Lägenhet
Brandholmen, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
3 190 000 kr
94 m²
3 rum
vån 1/3
4 508 kr/mån
33 936 kr/m²

Varmt välkommen till ett härligt havsnära läge intill Stadsfjärden. Här finns mycket av det vi alla önskar förutom mycket trevliga och påkostade bostäder finns stora altaner med SPA-bad i markplan och generöst inglasade balkonger högre upp i huset. Ett riktigt kvalitetsboende för dig som önskar att allt är nytt och önskan om att få njuta av såväl ditt fina boende som vackra omgivningar. Planlösningen i de olika lägenheterna är trivsam och genomarbetad. Här har man satsat på ljus och fin inredning, modernt kök med gott om förvaring och fina arbetsytor, fantastiska balkonger med storlekar mellan 9-26 kvm samt fina badrum/tvätt. I byggnaden finns hiss och vindsförråd. Till fastigheten hör också parkering alternativt carport samt miljö- och cykelrum. På Brandholmen finner man fina promenadstråk, lekplats, småbåtshamn, förskolor och restauranger. I området ligger även Rosvalla Arenor med idrottsanläggningar för ett flertal olika sporter och evenemang. Brandholmen är ett populärt och uppskattat bostads och rekreationsområde för både boende och besökare. - Perfekt för dig som uppskattar livets goda - här är det bara att flytta in! För dig som är intresserad av ett köp av lägenhet i Brf Östersjöklippan så är det en trygghet att veta att här finns: - avtal med 3 års räntesäkring så att ingen höjning av månadsavgiften sker - 1 år med fri månadsavgift - möjlighet att få villkor om egen försäljning i samband med köp av en lägenhet i Brf Östersjöklippan Gå in på https://maisonforte.se/ostersjoklippan/ för att läsa mer om projektet.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Flädervägen 2G, Arnö, Nyköpings kommun
Flädervägen 2G, Arnö, Nyköpings kommun, bild 2
Flädervägen 2G, Arnö, Nyköpings kommun, bild 3

Flädervägen 2G

Lägenhet
Arnö, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
1 595 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/5
6 793 kr/mån
20 987 kr/m²

Välkommen till denna mycket fräscha och välplanerade trerummare i den nästan helt nya Brf Arnö Strand 1. Denna bostad har modern och hög standard med exempelvis kök med snickerier från Marbodal med alla utrustning inklusive vinkyl och badrum från Gustavsberg samt dubbla balkonger i två väderstreck. Bostaden har öppen ljus planlösning och trägolv genomgående. Bostaden är disponerad med stort vardagsrum i öppen planlösning med köket och har genomgående planlösning så det är fönster åt två håll med två bra sovrum i norrläge, varav det ena har balkong. Separat klädkammare och stort badrum. Arkitekturen är ljus och trevlig. Föreningen har tidigare handlat upp inglasning av balkongerna vilket kan bli ytterligare ett lyft. Från 1/2 -24 höjs avgifterna med 20% för att försvara mot ökade räntekostnader. Bostaden kommer att lämnas över till nästa ägare nymålad enligt köparens önskemål så här har du möjlighet att själv få sätta din prägel på ytskikten! Tillgängliga bilder är produktionsbilder från en visningslägenhet. Mindre avvikelser kan förekomma. Läget är bra med promenadväg till inte mindre än tre bra mataffärer, nära till centrala Nyköping och fina promenad- och cykelvägar, skola, förskola och Nyköpings Hamn med att sitt utbud av restaurang och nöje. Bra kommunikationer med bussförbindelse 10 m (på riktigt!) bort.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skeppargatan 5, Centralt Oxelösund, Oxelösunds kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00
Skeppargatan 5, Centralt Oxelösund, Oxelösunds kommun, bild 2
Skeppargatan 5, Centralt Oxelösund, Oxelösunds kommun, bild 3

Skeppargatan 5

Villa
Centralt Oxelösund, Oxelösunds kommun
Croisette Nyköping
1 995 000 kr
127 + 75 m²
5 rum
1 598 m² tomt

Välkommen till denna charmiga och välplanerade tvåplans-villa belägen i centrala Oxelösund. Denna ljusa och luftiga bostad är perfekt för den som vill skapa sitt drömhem! Med visst renoveringsbehov kan du sätta din personliga prägel enligt dina önskemål och skapa något utöver det vanliga! Den stora och lummiga tomten ger möjlighet till lek, trädgårdsodling och härliga utomhusaktiviteter. På den trevliga uteplatsen kan du njuta av många soltimmar och skapa minnen med vänner och familj. Läget är optimalt med närhet till både havet, centrum och kommunikationer där du har allt du behöver inom räckhåll, från butiker och restauranger till skolor och fritidsaktiviteter. Med en kort cykeltur tar dig exempelvis till paradisiskt vackra Gamla Oxelösund med bad, båtliv och bygdegård. Varmt välkommen till denna villa med oändliga möjligheter! Ge den din personliga touch och skapa ditt drömboende. Skeppargatan i Oxelösund är platsen där dina drömmar blir verklighet. Observera att bostaden är besiktad och säljaren avser att teckna doldafel-försäkring eftergenomförd affär - Allt för köparens trygghet!

  • Premium
Sjögatan 6B, Centralt Oxelösund, Oxelösunds kommun
  • Tis 7 maj kl 17:00
Sjögatan 6B, Centralt Oxelösund, Oxelösunds kommun, bild 2
Sjögatan 6B, Centralt Oxelösund, Oxelösunds kommun, bild 3

Sjögatan 6B

Lägenhet
Centralt Oxelösund, Oxelösunds kommun
Croisette Nyköping
199 000 kr
29 m²
1 rum
vån 3/3
2 183 kr/mån
6 862 kr/m²

Perfekt första lägenhet i stabil förening! Är det dags att flytta ur boet är detta den perfekta lägenheten för dig. Här bor du högst upp i huset med fin utsikt över stor och välskött innergård. Intilliggande hus ligger en bit bort vilket minimerar insyn. Innergården är grönskande och med gott om plats för att njuta utomhus om man önskar. Hallen är rymlig med förvaring i garderober. Rymligt och helkaklat badrum med Wc, dusch, handfat med kommod samt spegelskåp. Här finns även tvättmaskin installerad. Vidare in i bostaden kommer du in i vardagsrum/sovrum som i dagsläget inrymmer såväl soffa som säng och skrivbord. Här har man maximerat boarean till vardagsrum/sovrum och i köket som är ett mindre tillagningskök/pentry men som ändå har plats för allt du behöver. Bostaden upplevs mycket ljus och luftig. Föreningen är en välskött Riksbyggenförening med låg belåning. I föreningens hus finns även garage/parkering att hyra. I huset finns även tvättstuga och en samlingslokal. Föreningen har även installerat solceller på taket samt elbilsladdstolpar. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Tängsta, null, Nyköpings kommun
  • 3 lediga bostäder

Tängsta

Radhus
Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
fr. 2 990 000 kr
80 m²
3 rum
362 m² tomt

I Stigtomta 15 km utanför Nyköping, hittar vi det naturnära området Tängsta. Här intill väg 52 utvecklar Maison Forte ett modernt radhuskvarter i äganderättsform med naturområde precis utanför dörren. Med gångavstånd till närmsta matbutik och bara 15 minuter in till Nyköping är det här ett perfekt område för den som söker efter landsbygden men ändå uppskattar närheten till det man behöver. Radhusen utförs i 1-plan om 80kvm med möjlighet till komplementbyggnad i form av attefallshus eller orangeri. Samtliga bostäder utrustas även med solceller för att minska er energikostnad. Detta tillsammans med en lång rad av möjliga tillval vad gäller färger på inredning och väggar, val av golvmaterial, handtag, förvaring med mera, gör att ni kan skräddarsy ert boende precis så som just ni vill ha det.

  • Nybyggnadsprojekt
Västra Trädgårdsgatan 46, Centralt Väster, Nyköpings kommun
  • Tis 14 maj kl 17:30
Västra Trädgårdsgatan 46, Centralt Väster, Nyköpings kommun, bild 2
Västra Trädgårdsgatan 46, Centralt Väster, Nyköpings kommun, bild 3

Västra Trädgårdsgatan 46

Lägenhet
Centralt Väster, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
2 495 000 kr
102 m²
4 rum
vån 1/3
4 400 kr/mån
24 461 kr/m²

Söker du en modern och urban lägenhet i centrala Nyköping är detta bostaden för dig. Den öppna planlösningen erbjuder gott om sällskapsytor och är sofistikerat renoverad med kaxiga detaljer. Köket bjuder på öppna ytor med praktisk förvaring i lådor som sammanlänkas med matdel och vardagsrum. Bostaden bjuder på ljusinsläpp från tre väderstreck. Bostaden har ett master bedroom med snygga och praktiska detaljer som skjutdörrar. Bostaden erbjuder ytterligare ett sovrum samt en walk in closet och garderobsutrymmen. Badrummet klassiskt med vitt kakel och mörgrå klinker med dusch. Det finns även förberett för att installera tvättmaskin. I köket finns såväl integrerad diskmaskin som kyl och frys. I köket har man valt praktisk lådförvaring som ger gott om och lättöverskådlig förvaring. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Femöre Lilla Danviksholmen 8, Femöre, Oxelösunds kommun
  • Sön 5 maj kl 15:30
Femöre Lilla Danviksholmen 8, Femöre, Oxelösunds kommun, bild 2
Femöre Lilla Danviksholmen 8, Femöre, Oxelösunds kommun, bild 3

Femöre Lilla Danviksholmen 8

Fritidshus
Femöre, Oxelösunds kommun
Croisette Nyköping
4 995 000 kr
77 + 17 m²
3 rum
1 463 m² tomt

Skärgårdsläge med bara några minuters båtväg från Gamla Oxelösunds hamn. Här finner du detta trevliga och väl omhändertagna bostadshus med ljust och trevligt kök och vardagsrum med takhöjd upp till nock med takbjälkar. På nedre plan finns även toalett och separat rum med dusch och bastu. Även ett sovrum på nedre plan. En trappa upp finner man det stora sovrummet samt mindre sällskapsyta med utgång till bostadshusets balkong med vy över skärgården. Nere vid vattnet finns en väl tilltagen brygga med plats att angöra för en större båt. Från bryggan finns även badmöjligheter där du enkelt tar dig upp och ner med stege. Bryggan har gott om plats för möbler och är en naturlig plats för trevligt umgänge. Fastigheten är belägen invid en vik som är perfekt för barn eller barnbarn att pröva sina färdigheter med liten segeljolle. Några minuters båtväg från fastigheten är man ute på trevliga utflyktsmål som Hävringe lotsstation och man kan även ta sig över Örsbacken mot Svärdsklova för en god bit mat. Närheten till ön gör det enkelt att ta sig iväg på äventyr såväl ute till havs som in mot fastland. Kvällstid bjuds det även på en skyline över Oxelösunds järnverk. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för visning! Visas även under höst/vinter. Säljaren berättar: “Under somrarna har vi tillbringat mycket tid kring öarna i Oxelösunds skärgård. Här finns mycket att upptäcka. Endast några minuter från vår paradisö ligger till exempel Hävringe lotsstation som är ett härligt och populärt utflyktsmål. Man kan också välja vägen över Örsbacken till Svärdsklova som har en mycket omtyckt restaurang. Några minuter från ön finns Gamla Oxelösund som är trevligt att besöka med sina musikkvällar, författardagar och andra evenemang. Hit kan man också ta båten för frukost, lunch eller middag. Även Högsten ligger i närheten, en ö där många väljer att döpa sina barn eller gifta sig. När vi tagit båten ut på kvällarna, har vi åkt förbi en liten fyr som ger vackert sken, vi har då också åkt förbi Ådret, som ligger mellan Furön och Danviksholmen. Vi har sedan fortsatt mellan Särkkilen och Stora Danviksholmen, där vi puttrat in mot vårt vackra blåa hus med vita knutar, som ligger inne i en liten vik. Vi har haft många fina grill- och paellakvällar på bryggan i den vackra solnedgången som skiftar mellan gult, orange och rött. Den stora bryggan har såväl bjudit på ett morgondopp till morgonkaffet, som att vi kunnat njuta av det vackra djur- och naturlivet och kunnat se både svanar och andra fåglar bygga bo intill vår brygga. Vi har kunnat dra upp fisk och mer eller mindre direkt lagt på grillen. Vi har haft underbara mornar, dagar och kvällar på vår paradisö och har kunnat njuta av vyn från segelbåtar som seglar förbi, lärt våra barnbarn segla i “vår” lilla vik och njutit av skärgården med allt vad den innebär. Från vårt köksfönster ser vi även vår lilla fågelholk där en gullig liten blåmesfamilj valt att bygga bo. När hösten och mörkret smugit sig på har vi krupit in i stugan och kunnat njuta av värmen från den sprakande elden i vår braskamin. Vi har då också kunnat se över den upplysta himlen från vårt egna “Lilla Las Vegas” eftersom av vår utsikt ingår 25 % av SSAB. Det ger ett fantastiskt skådespel, framför allt under mörkrets timmar. Detta är en magisk paradisö som gjort att vi har mått bra, bara av att vistas där och vi hoppas att vår köpare får möjligheten att njuta, och få samma härliga upplevelser av vår paradisö, som vi har haft.” Tomas och

  • Premium
Fotbollsvägen 13, Brandholmen, Nyköpings kommun
  • Tor 9 maj kl 17:00
Fotbollsvägen 13, Brandholmen, Nyköpings kommun, bild 2
Fotbollsvägen 13, Brandholmen, Nyköpings kommun, bild 3

Fotbollsvägen 13

Lägenhet
Brandholmen, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
3 195 000 kr
91,5 m²
4 rum
vån 2/3
4 113 kr/mån
34 918 kr/m²

Trivsam fyra med ljus interiör och genomgående ekparkett. I bostaden finns tre rymliga sovrum samt två badrum, varav det ena med dusch. Master bedroom med klädkammare. Bostaden har ett ljust kök med öppen planlösning till bostadens vardagsrum. Från kök/vardagsrum finns utgång till en rymlig inglasad balkong som kan användas som ett extra rum större delen av året. Balkongen ligger i syd/väst-läge och har sol större delen av dagen. På balkongen är solskydd/insynsskydd installerat på bägge kortsidor, även elektrisk markis på balkongens framsida. Bostadens badrum är helkaklat i vitt/grått och har dusch med praktiska glasdörrar. Badrummet har även tvättmaskin och torktumlare samt arbetsbänk med överskåp. Härtill finns givetvis handfat med kommod och wc. I bostaden finns även en gästtoalett. Bostadens sovrum är samtliga rymliga men master bedroom är något större. Önskar man, kan man även använda sovrummen som kontor. Bostaden är belägen i ett av de äldsta husen på Fotbollsvägen vilket gör att föreningen har god ekonomi. I föreningen finns 21 lägenheter samt 21 parkerings/carportplatser.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tomter Nävekvarn, null, Nyköpings kommun
  • 4 lediga bostäder

Tomter Nävekvarn

Tomt
Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
fr. 450 000 kr
1 216 m² tomt

Byggklara tomter i Nävekvarn - bygg drömhuset i natur- och havsnära läge i barnvänliga miljöer! Nyköpings kommun säljer nu fyra byggklara tomter i natursköna och barnvänliga Dalängen i Nävekvarn. Här kan du själv bygga ditt drömhus i vackra och fridfulla miljöer på återvändsgata. Endast en kort promenadväg bort har du Sörmlands kanske vackraste klippbad och småbåtshamn, uppe i samhället Nävekvarn finns förskola, skola 1-6, affär med ombudstjänster (apotek, systembolag DHL mfl) restaurang, småbåtshamn med mera. Tre av dessa tomter består till största del av en fd fotbollsplan där marken är planad och lätt-tillgänglig. Den fjärde tomten består av fotbollsplanens kantremsa och en sluttning. Detaljplanen medger att fristående bostadshus i två plan samt komplementbyggnad får uppföras på tomten. Utformning och storlek på ny bebyggelse behöver anpassas efter tomtstorlekarna samt hur den befintliga bebyggelsen i området ser ut. Detaljplanen medger att fristående bostadshus i två plan samt komplementbyggnad får uppföras på tomten. Utformning och storlek på ny bebyggelse behöver anpassas efter tomtstorlekarna samt hur den befintliga bebyggelsen i området ser ut. Vidare lämplighetsbedömning genomförs i bygglovsskedet Försäljningen av tomterna sker utifrån ett satt grundpris. Om flera personer är intresserade av samma tomt sker en budgivning. Den som lagt det högsta budet erbjuds att köpa tomten. Endast privatpersoner kommer att accepteras som köpare och varje person får endast köpa en tomt. Det kommer också att ställas krav på färdigställande inom 24 månader, samt överlåtelseförbud i 36 månader. En köpare kommer att behöva uppvisa ett färdigt lånelöfte om 50% av en total byggnationskostnad om ca 4 Mkr +/-. Tillträde för respektive köpare kommer att ske när gatan är användbart färdigställd. Välkommen att höra av dig redan idag för att delta i budgivning och tveka inte att höra av dig ansvarig mäklare om eventuella frågor. Budgivningen är öppen från annonsstart och kommer att pågå så länge det finns flera intressenter.

  • Nybyggnadsprojekt
Regeringsvägen 31, Oppeby, Nyköpings kommun

Regeringsvägen 31

Lägenhet
Oppeby, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
995 000 kr
64 m²
2 rum
vån 3/3
3 548 kr/mån
15 547 kr/m²

En modern och välplanerad lägenhet med en mysig balkong i sydvästläge! Belägen i det natursköna och barnvänliga området Oppeby, erbjuder denna bostad både lugn och närhet till kommunikationer. Det fräscha köket, som renoverades 2014, är utrustat med moderna och integrerade vitvaror, fina färgval och snyggt kakel. Badrummet är ljust och modernt med fräscha ytor. Det stora vardagsrummet med vacker fiskbensparkett har plats för såväl matplats, soffhörna samt tex läshörna/kontor i burspråket. Sovrummet är rymligt med en öppen garderob med plats för mycket förvaring. Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi, vilket ger trygghet för alla boende. Här finns även gott om förvaringsmöjligheter med förråd och matkällare. Balkongen är en pärla i sig, med en underbar utsikt över den grönskande innergården och de charmiga radhusen. Här kan du njuta av soliga dagar och avkoppling. Om solen gassar för mycket är det bara fälla ut markisen! I Oppeby finns det mesta - välsorterad matbutik, Pizzeria Mamma Mia, frisör och fotvård, Puttes smörgåsbar och konditori Mekka. Med närhet till både naturen och Nyköpings centrum är detta en perfekt plats att kalla hem. Här är du även nära till Skavsta flygplats och påfarter till E4:an norr- och söderut. Missa inte chansen att bli ägare till denna välplanerade och moderna bostad i Oppeby! Varmt välkommen på visning! / Wenche Östensen, Croisette

  • Balkong
Fotbollsvägen 7, brf fr 2011, Brandholmen, Nyköpings kommun
  • Tis 7 maj kl 17:00
Fotbollsvägen 7, brf fr 2011, Brandholmen, Nyköpings kommun, bild 2
Fotbollsvägen 7, brf fr 2011, Brandholmen, Nyköpings kommun, bild 3

Fotbollsvägen 7, brf fr 2011

Lägenhet
Brandholmen, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
2 595 000 kr
97 m²
4 rum
vån 1/3
5 720 kr/mån
26 753 kr/m²

Varmt välkommen att besöka denna fina marklägenhet som idag inrymmer hela 6 rum varav 4 sovrum, 1 kontor samt även ett härligt inglasat uterum om 18 kvm med trevligt västerläge. Bostaden är om 97 kvm med en bra omgjord disponering för att få till fler sovrum till antalet. Önskar man att återställa bostaden till dess ursprungliga 4 rum så går det bra. Vardagsrum och kök har en öppen planlösning med utgång till det trivsamma uterummet och bostadsrättsföreningens gemensamma trädgård. Bostaden har idag förutom dess 4-5 sovrum även två våtutrymmen varav ett kombinerat med wc/dusch/tvätt samt en separat gästtoalett. Till lägenheten hör även ett rymligt vindsförråd. Bostadsrättsföreningen heter Strandängen 2 och är en väletablerad förening med 21 bostadsrättslägenheter, byggår är 2011. Parkeringsmöjlighet i carport och i parkeringsfickor längs Handbollsvägen och Fotbollsvägen, till dessa tillämpas separat kösystem till. Ett boende med radhuskänsla på härliga Brandholmen med dess fina läge med sköna promenadvägar längs Stadsfjärden, båtplatser, kvarterskrogen VRÅ och närhet till Rosvalla och skolor. Varmt välkommen på visning av Fotbollsvägen 7 på Brandholmen! //Anna Göthéus Croisette Real Estate Partner

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Idrottsvägen 75 - lgh 1001, Brandholmen, Nyköpings kommun
Idrottsvägen 75 - lgh 1001, Brandholmen, Nyköpings kommun, bild 2
Idrottsvägen 75 - lgh 1001, Brandholmen, Nyköpings kommun, bild 3

Idrottsvägen 75 - lgh 1001

Lägenhet
Brandholmen, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
4 090 000 kr
141 m²
4 rum
5 980 kr/mån
29 007 kr/m²

Varmt välkommen till ett härligt havsnära läge intill Stadsfjärden. Här finns mycket av det vi alla önskar förutom mycket trevliga och påkostade bostäder finns stora altaner med SPA-bad i markplan och generöst inglasade balkonger högre upp i huset. Ett riktigt kvalitetsboende för dig som önskar att allt är nytt och önskan om att få njuta av såväl ditt fina boende som vackra omgivningar. Planlösningen i de olika lägenheterna är trivsam och genomarbetad. Här har man satsat på ljus och fin inredning, modernt kök med gott om förvaring och fina arbetsytor, fantastiska balkonger med storlekar mellan 9-26 kvm samt fina badrum/tvätt. I byggnaden finns hiss och vindsförråd. Till fastigheten hör också parkering alternativt carport samt miljö- och cykelrum. På Brandholmen finner man fina promenadstråk, lekplats, småbåtshamn, förskolor och restauranger. I området ligger även Rosvalla Arenor med idrottsanläggningar för ett flertal olika sporter och evenemang. Brandholmen är ett populärt och uppskattat bostads och rekreationsområde för både boende och besökare. - Perfekt för dig som uppskattar livets goda - här är det bara att flytta in! För dig som är intresserad av ett köp av lägenhet i Brf Östersjöklippan så är det en trygghet att veta att här finns: - avtal med 3 års räntesäkring så att ingen höjning av månadsavgiften sker - 1 år med fri månadsavgift - möjlighet att få villkor om egen försäljning i samband med köp av en lägenhet i Brf Östersjöklippan Gå in på https://maisonforte.se/ostersjoklippan/ för att läsa mer om projektet.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Västra trädgårdsgatan 46, Centralt Väster, Nyköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 16:30
Västra trädgårdsgatan 46, Centralt Väster, Nyköpings kommun, bild 2
Västra trädgårdsgatan 46, Centralt Väster, Nyköpings kommun, bild 3

Västra trädgårdsgatan 46

Lägenhet
Centralt Väster, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
2 750 000 kr
109 m²
4 rum
vån 2/3
4 704 kr/mån
25 229 kr/m²

Ditt nya drömhem på Västra trädgårdsgatan centralt på väster i Nyköping? Denna rymliga, smakfullt och välplanerade våning kommer att imponera på dig med sin charm och elegans. Ta den vackra trappan av kolmårdsmarmor upp och kliv in i en ljus och öppen planlösning som genomsyrar hela lägenheten. Den trevliga balkongen i sydvästläge bjuder på fantastisk utsikt över gatan, vacker äldre bebyggelse och in mot lummiga innergårdar. Här kan du njuta av soliga dagar och avkopplande kvällar, samtidigt som du har en perfekt plats för att följa med i stadens puls. Med ett öppet kök, matsal och vardagsrum finns det gott om utrymme för både familj och vänner. Dessutom finns det potential att göra om en del av ytan till ett extra sovrum om så önskas. De två rymliga sovrummen ger möjlighet till avskildhet och avkoppling. Våningen har även ett stort modernt badrum med dusch och tvättutrymme samt ett förråd där VA finns framdraget för installation av gästtoalett. Denna vackra våning är på hela 109 kvadratmeter och belägen på andra våningen i en 3-våningsfastighet. Här bor du i ett område med närhet till allt - shopping, restauranger, Culturum, Nyköpingsån och grönområden. Bra förening med stabil ekonomi ger dig trygghet och möjligheten att leva bekymmersfritt. Med närhet till kommunikationer är det enkelt att ta sig runt i området och utforska allt som Nyköping har att erbjuda. Den kullerstensbelagda Västra Trädgårdsgatan är en återvändsgränd. Missa inte chansen att ta del av denna unika möjlighet att bo centralt med en underbar utsikt över staden. Varmt välkommen på visning! / Wenche Östensen, Croisette Real Estate Partner

  • Premium
  • Balkong
Thorsgatan 18, Centralt Oxelösund, Oxelösunds kommun

Thorsgatan 18

Lägenhet
Centralt Oxelösund, Oxelösunds kommun
Croisette Nyköping
250 000 kr
26,5 m²
1 rum
vån 4/6
1 870 kr/mån
9 434 kr/m²

På Thorsgatan 18 bor du i en välplanerad mysig lägenhet med en härlig utsikt över takåsarna i Oxelösund. Här ryms allt du behöver för ditt första boende eller för din övernattningslägenhet. Ett litet smart kök med allt du behöver. Rummet är ljust med två fönster och här finns plats för säng, soffa och mindre matplats. I avgiften ingår kostnad för uppvärmning, vatten, bredband och TV. vilket ger dig en mycket låg månadskostnad. Lägenheten är fräsch med fina ytskikt men skulle du ändå vilja renovera något så finns det ca 12 000kr i renoveringsfonden. Dessutom ligger lägenheten i en stabil och trygg förening med låg belåning. Här bor du centralt med omedelbar närhet till konditori, närbutiker, pizzeria samt kommunikationer. Du kan lätt ta cykeln eller promenera till småbåtshamnen och det mysiga Stenviksbadet. Välkommen på visning!

  • Hiss
Rosenkällavägen 30A, Fågelbo, Nyköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 13:30
Rosenkällavägen 30A, Fågelbo, Nyköpings kommun, bild 2
Rosenkällavägen 30A, Fågelbo, Nyköpings kommun, bild 3

Rosenkällavägen 30A

Lägenhet
Fågelbo, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
1 590 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 3/3
3 591 kr/mån
21 060 kr/m²

Ljus och charmig gavellägenhet med en härlig balkong i soligt sydvästläge. Här bor du i en stabil, och mycket populär, skuldfri förening med vacker natur runt knuten samtidigt som du har närhet till både centrum och kommunikationer. Detta är det perfekta boendet för dig som söker både lugn och trygghet, men även närhet till stan. Lägenheten är ljus, rymlig och välplanerad med vacker ekparkett i vardagsrummet och sobra färgval som ger en stilren känsla. Då den är på gaveln kommer ljus in från 3 håll - så fint! Här finns gott om förvaringsmöjligheter och badrummet är utrustat med ett badkar - underbart värmande en kylig dag. Du har utgång till balkongen både från köket och vardagsrummet, vilket gör den lätt att nyttja för mysiga stunder med vacker utsikt. Föreningen erbjuder även fina gemensamma faciliteter som spa, bastu, gemensamhetsrum och övernattningslägenhet att hyra till en billig peng. Här finns även tvättstuga i huset bredvid för extra bekvämlighet. Den stora trädgården erbjuder lekplats, pergola med många sittplatser och vackra gröna ytor. Med denna bostad får du verkligen det bästa av två världar - en naturnära miljö samtidigt som du har närhet till stadens utbud. Lägenheten ligger högst upp vilket gör att den är tyst och bra, bonusen med balkongen i sydvästläge är pricken över i. Med sitt centrala läge har du allt du behöver inom bekvämt avstånd. Skolor, förskolor och bra kommunikationer finns i närheten, vilket gör området mycket barnvänligt. Dessutom har du naturen direkt utanför dörren och kan njuta av sköna promenader eller löprundor i det närliggande skogspartiet. Här får du både stadsliv som ligger på gång- och cykelavstånd och naturupplevelser. Missa inte chansen att bli ägare till denna underbara bostad i en trivsam och välskött förening. Varmt välkommen på visning! Har du frågor? Hör av dig! / Wenche Östensen, Croisette Real Estate Partner

  • Premium
  • Balkong
Brandholmsvägen 22, Brandholmen, Nyköpings kommun
Brandholmsvägen 22, Brandholmen, Nyköpings kommun, bild 2
Brandholmsvägen 22, Brandholmen, Nyköpings kommun, bild 3

Brandholmsvägen 22

Lägenhet
Brandholmen, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
1 995 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2
7 167 kr/mån
26 250 kr/m²

Fantastiskt inglasad balkong om hela 17 kvm med sydvästläge och utsikt över parkmark och liten glimt över fjärden. Mycket fint skick med en ljus och fin inredning med grått trevligt kök från Vedum. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till den generösa balkongen. Stort sovrum med såväl klädkammare som garderobsvägg. Rymligt badrum med helkaklade väggar och klinker med golvvärme. Denna lägenhet är i sitt ursprung planerad som tre rum och kan med enkla medel återställas till detta genom att en vägg sätts upp i vardagsrummet. Härligt läge längs med Stadsfjärden för fina promenader längs vattnet och trivsamma platser för en paus intill vattenbrynet och i parken. I området finns såväl Rosvalla Eventcenter med hela dess utbud, den mysiga kvartersrestaurangen VRÅ, förskolor/skolor samt vackra omgivningar. Varmt välkommen på visning av Brandholmsvägen 22!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Folkegatan 19, Centralt Oxelösund, Oxelösunds kommun
  • Ons 15 maj kl 18:00
Folkegatan 19, Centralt Oxelösund, Oxelösunds kommun, bild 2
Folkegatan 19, Centralt Oxelösund, Oxelösunds kommun, bild 3

Folkegatan 19

Villa
Centralt Oxelösund, Oxelösunds kommun
Croisette Nyköping
2 985 000 kr
164 + 26 m²
6 rum
1 494 m² tomt

Fantastisk sekelsskiftesvilla med nära till centrum, hav, skolor och alla andra bekvämligheter som gör livet enkelt för hela familjen. Här finner du 164, delvis nyrenoverade, väl utnyttjade kvadratmetrar. Med ursprungsdetaljer som högt i tak, 2 vackra fungerande kakelugnar, nischer och hög charmfaktor får du här det perfekta mysiga hemmet. Här blandas sekelskiftscharm och modernt för ett fungerande boende. För en öppen planlösning så har det öppnats upp mellan kök, matsal och vardagsrum, vilket skapat stora sociala ljusa och luftiga ytor för många att umgås, varför inte framför den vackra kakelugnen? I såväl matsal som vardagsrum och två av sovrummen har man tagit fram de vackra orginalträgolven, vilket gör att huset behåller sin vackra karaktär. Från farstun kommer man in i en rymlig hall med gott om plats för förvaring och avhängning, till höger det stora köket med utgång till altanen. Köket leder vidare till den generösa matsalen som i sin tur leder vidare till vardagsrummet. De öppna ytorna och ett ljusinsläpp från flera håll skapar en ljus, luftig känsla av harmoni. Upp via den breda trappen når man hallen på det övre planet, härifrån förgrenar sig de 3 sovrummen samt kontoret och badrummet. Båda badrummen, entre-och övervåning, är helrenoverade, helkaklade, under 2023 Det stora hörntomten, med bla gamla äppelträd, har ett nytt gjutjärnsstaket (2023) och ett stort garage. Här finns gott om plats att skapa mysiga uteplatser, odlingar eller varför inte ett växthus? Det finns fortfarande en del mindre renoveringar som kvarstår så här ges du möjligheten att sätta din egen prägel på denna sekelskiftesdröm! Bostaden är belägen med närhet till bra kommunikationer, härifrån promenerar du till centrum med affärer, bibliotek och annan service. Varmt välkomna på visning! / Wenche Östensen, Croisette

  • Premium
Sadelvägen 1, Oppeby, Nyköpings kommun
  • Tor 16 maj kl 17:00
Sadelvägen 1, Oppeby, Nyköpings kommun, bild 2
Sadelvägen 1, Oppeby, Nyköpings kommun, bild 3

Sadelvägen 1

Lägenhet
Oppeby, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
2 245 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 1/3
6 672 kr/mån
27 888 kr/m²

Trött på höstrusket? I Bovieran bor du bekvämt med vacker gemensam och inglasad trädgård - som kan nyttjas året om! Trädgården är föreningens hjärta med växter från världens alla hörn. Trädgården är också föreningens gemensamma vardagsrum och du kan vistas i trädgården oavsett väder ute. Här finns såväl en vacker damm med fiskar, som möbler att umgås i, bastu och gym samt palmer att sitta och läsa en bok under. I föreningen Bovieran kan man njuta i denna vackra oas oavsett årstid! Föreningen har gemensamma aktiviteter med såväl boule, pub- och grillkvällar samt gemensamt knytis för den som vill, vilket ger en god sammanhållning inom föreningen. Föreningen ordnar såväl aktiviteter i sin festlokal som i trädgården. Ibland anordnar föreningen även aktiviteter utanför Bovieran. Bostaden är belägen i markplan med ingång från den vackra trädgården genom en grönskande gång. Du möts av en hall med gott om avhängningsytor. I anslutning till hallen finns ett sovrum som även kan nyttjas som kontor om man önskar. Vidare in i bostaden möts man av ett välplanerat kök med alla bekvämligheter. Köket är ljust och har ekbänkskiva. Köket har en öppen planlösning och ansluter till det ljusa vardagsrummet. Från vardagsrum/kök finns även utgång till en generös inglasad balkong som ansluter till en mindre stenbelagd yta och grönskande gräsmatta. Den inglasade balkongen ligger i söderläge och ger användandet en lång säsong. I bostaden finns även ett generöst sovrum med garderober som ger gott om klädförvaring. Det stora badrummet i vitt kakel och grå klinker med dusch, tvättmaskin och torktumlare samt bänkyta ovanför och överskåp för förvaring. I bostaden finns även en klädkammare/förråd. Bostaden och bostadsrättsföreningen erbjuder något utöver det extra för alla åldrar! Här finns alla möjligheter för att skapa din egen oas med en trädgård att nyttja året runt. Denna vackra plats måste upplevas på plats! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Blåsarevägen 17, Krikonbacken, Nyköpings kommun
  • Ons 15 maj kl 17:15
Blåsarevägen 17, Krikonbacken, Nyköpings kommun, bild 2
Blåsarevägen 17, Krikonbacken, Nyköpings kommun, bild 3

Blåsarevägen 17

Radhus
Krikonbacken, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
2 595 000 kr
154 m²
7 rum
vån 1/3
6 995 kr/mån
16 851 kr/m²

Trevligt och lugnt läge i populära Krikonbacken. Här bor du bekvämt i bostadsrätt med villakänsla. Generösa och ljusa ytor och baksida med gräsmatta och stor altan som ligger högt. Stora fönsterpartier ger ett vackert ljusinsläpp. Kök och vardagsrum binds samman i en öppen planlösning med stora sällskapsytor. Här finns även utgång till den generösa uteplatsen under tak. Resterande del av tomten ramas in med ytterligare altan i vinkel i en annan nivå som ger uteplatsen ett ombonat intryck. Här kan man också njuta ytterligare en stund av solen. Någon minut bort finns skogen som erbjuder trevliga skogspromenader. På tomten finns även en liten lekstuga. Bostadens entréplan har hall med praktiskt klinkergolv och förvaringssystem. Badrum med dusch, wc, handfat med kommod samt tvättmaskin och torktumlare. På entréplanet finns också ett förråd. Mittenplanet har fyra rymliga sovrum och ett allrum som kan användas som såväl kontor/tv-rum/ sällskapsrum - allt efter ditt behov. På mellanplanet finns även ett helkaklat badrum med inbyggt badkar. På övre plan/vindsplan finns ett stort rum som kan användas som sällskapsrum såväl som master bedroom. Här finns även en klädkammare samt två kattvindar med plats för förvaring. Bostaden är ett optimalt boende för den som vill bo bekvämt och med naturen som granne. Bostaden ligger naturskönt med cykel- och gångavstånd till välsorterad mataffär, skola/förskola och city. Bostadens tomt har också uppställningsplats för minst två bilar, ett förråd samt ett enklare spabad.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv

Visar 1 - 25 av 82