Mäklare Alexander Kjellström

Alexander Kjellström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Dalvägen "18", Nävekvarn, Nyköpings kommun

Dalvägen "18"

Tomt
Nävekvarn, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
550 000 kr
1 216 m² tomt

Denna tomt består till största del av en del av fotbollsplanen samt en liten remsa skog/berg i bakkant. Främre delen samt en kort remsa på norrsidan av tomten utgörs av prickmark. Anslutningsavgiften för VA uppgår till 305 240 kr och anslutning av el och internet tillkommer. Gatubyggnadskostnad utgår ej.

 • Nyproduktion
Dalvägen "16", Nävekvarn, Nyköpings kommun

Dalvägen "16"

Tomt
Nävekvarn, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
550 000 kr
1 197 m² tomt

Denna tomt består av sluttningsmark med en kantremsa mot fotbollsplanen samt en sluttning med en infart. Några meter in på tomten utgörs av prickmark - se bildunderlaget. Denna tomt har en anslutningsavgift för VA på 303 380 kr. Anslutning av el och internet tillkommer. Gatubyggnadskostnad utgår ej.

 • Nyproduktion
Dalvägen "20", Nävekvarn, Nyköpings kommun

Dalvägen "20"

Tomt
Nävekvarn, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
450 000 kr
754 m² tomt

Denna tomt består till allra största del av en del av fotbollsplanen samt en lite remsa skog/berg i bakkant. I främre del finns en remsa på några meter som utgörs av prickmark. Anslutning av VA uppgår till 260 026 kr. Anslutning av el och internet tillkommer. Gatubyggnadskostnad utgår ej.

 • Nyproduktion
Dalvägen "22", Nävekvarn, Nyköpings kommun

Dalvägen "22"

Tomt
Nävekvarn, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
450 000 kr
752 m² tomt

Denna tomt består till största del av en del av fotbollsplanen. I bakkant finns en mindre remsa skog/berg. I fram- och ovankant (väderstreck norr samt väster) finns en remsa på några meter som utgörs av prickmark. Anslutning av VA uppgår till 259 830 kr. Anslutning av el och internet tillkommer. Gatubyggnadskostnad utgår ej.

 • Nyproduktion
Tomter Nävekvarn, null, Nyköpings kommun
 • 4 lediga bostäder

Tomter Nävekvarn

Tomt
Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
fr. 450 000 kr
1 216 m² tomt

Byggklara tomter i Nävekvarn - bygg drömhuset i natur- och havsnära läge i barnvänliga miljöer! Nyköpings kommun säljer nu fyra byggklara tomter i natursköna och barnvänliga Dalängen i Nävekvarn. Här kan du själv bygga ditt drömhus i vackra och fridfulla miljöer på återvändsgata. Endast en kort promenadväg bort har du Sörmlands kanske vackraste klippbad och småbåtshamn, uppe i samhället Nävekvarn finns förskola, skola 1-6, affär med ombudstjänster (apotek, systembolag DHL mfl) restaurang, småbåtshamn med mera. Tre av dessa tomter består till största del av en fd fotbollsplan där marken är planad och lätt-tillgänglig. Den fjärde tomten består av fotbollsplanens kantremsa och en sluttning. Detaljplanen medger att fristående bostadshus i två plan samt komplementbyggnad får uppföras på tomten. Utformning och storlek på ny bebyggelse behöver anpassas efter tomtstorlekarna samt hur den befintliga bebyggelsen i området ser ut. Försäljningen av tomterna sker utifrån ett satt grundpris. Om flera personer är intresserade av samma tomt sker en budgivning. Den som lagt det högsta budet erbjuds att köpa tomten. Endast privatpersoner kommer att accepteras som köpare och varje person får endast köpa en tomt. Det kommer också att ställas krav på färdigställande inom 24 månader, samt överlåtelseförbud i 36 månader. En köpare kommer att behöva uppvisa ett färdigt lånelöfte om 50% av en total byggnationskostnad om ca 4 Mkr +/-. Tillträde för respektive köpare kommer att ske när gatan är användbart färdigställd. Välkommen att höra av dig redan idag för att delta i budgivning och tveka inte att höra av dig ansvarig mäklare om eventuella frågor. Budgivningen är öppen från annonsstart och kommer att pågå så länge det finns flera intressenter.

 • Nybyggnadsprojekt
Flädervägen 2G, Arnö, Nyköpings kommun
 • Sön 3 mar kl 14:00
Flädervägen 2G, Arnö, Nyköpings kommun, bild 2
Flädervägen 2G, Arnö, Nyköpings kommun, bild 3

Flädervägen 2G

Lägenhet
Arnö, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
1 595 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/5
5 705 kr/mån
20 987 kr/m²

Välkommen till denna mycket fräscha och välplanerade trerummare i den nästan helt nya Brf Arnö Strand 1. Denna bostad har modern och hög standard med exempelvis kök med snickerier från Marbodal med alla utrustning inklusive vinkyl och badrum från Gustavsberg samt dubbla balkonger i två väderstreck. Bostaden har öppen ljus planlösning och trägolv genomgående. Bostaden är disponerad med stort vardagsrum i öppen planlösning med köket och har genomgående planlösning så det är fönster åt två håll med två bra sovrum i norrläge, varav det ena har balkong. Separat klädkammare och stort badrum. Arkitekturen är ljus och trevlig. Föreningen har tidigare handlat upp inglasning av balkongerna vilket kan bli ytterligare ett lyft. Från 1/2 -24 höjs avgifterna med 20% för att försvara mot ökade räntekostnader. Bostaden kommer att lämnas över till nästa ägare nymålad enligt köparens önskemål så här har du möjlighet att själv få sätta din prägel på ytskikten! Tillgängliga bilder är produktionsbilder från en visningslägenhet. Mindre avvikelser kan förekomma. Läget är bra med promenadväg till inte mindre än tre bra mataffärer, nära till centrala Nyköping och fina promenad- och cykelvägar, skola, förskola och Nyköpings Hamn med att sitt utbud av restaurang och nöje. Bra kommunikationer med bussförbindelse 10 m (på riktigt!) bort.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Stockholmsvägen 7B, Centralt Öster, Nyköpings kommun
 • Sön 3 mar kl 11:00
Stockholmsvägen 7B, Centralt Öster, Nyköpings kommun, bild 2
Stockholmsvägen 7B, Centralt Öster, Nyköpings kommun, bild 3

Stockholmsvägen 7B

Lägenhet
Centralt Öster, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
695 000 kr
40,5 m²
1 rum
vån 1/4
2 779 kr/mån
17 160 kr/m²

Välkommen till denna snygga och charmiga etta som är en perfekt förstalägenhet! Denna bostad har snygga trägolv, charmiga snickeridetaljer såsom lister och foder och är belägen på bästa läge bara en halvtrappa upp i huset. Det är en bra sovalkov så att det blir enkelt att möblera rummet. Fint kök med bra utrustning. Läget - med en fin park rakt över gatan - är det allra bästa med grönområden, parker, affär och butiker precis inpå hörnet. Stabil och välskött förening med låg belåning. Välkommen på visning av denna citypärla belägen i en förening med god ekonomi!

 • Premium
Skeppargatan 5, Centralt Oxelösund, Oxelösunds kommun
Skeppargatan 5, Centralt Oxelösund, Oxelösunds kommun, bild 2
Skeppargatan 5, Centralt Oxelösund, Oxelösunds kommun, bild 3

Skeppargatan 5

Villa
Centralt Oxelösund, Oxelösunds kommun
Croisette Nyköping
2 250 000 kr
127 + 75 m²
5 rum
1 598 m² tomt

Välkommen till denna charmiga och välplanerade tvåplans-villa belägen i centrala Oxelösund. Denna ljusa och luftiga bostad är perfekt för den som vill skapa sitt drömhem! Med visst renoveringsbehov kan du sätta din personliga prägel enligt dina önskemål och skapa något utöver det vanliga! Den stora och lummiga tomten ger möjlighet till lek, trädgårdsodling och härliga utomhusaktiviteter. På den trevliga uteplatsen kan du njuta av många soltimmar och skapa minnen med vänner och familj. Läget är optimalt med närhet till både havet, centrum och kommunikationer där du har allt du behöver inom räckhåll, från butiker och restauranger till skolor och fritidsaktiviteter. Med en kort cykeltur tar dig exempelvis till paradisiskt vackra Gamla Oxelösund med bad, båtliv och bygdegård. Varmt välkommen till denna villa med oändliga möjligheter! Ge den din personliga touch och skapa ditt drömboende. Skeppargatan i Oxelösund är platsen där dina drömmar blir verklighet. Observera att bostaden är besiktad och säljaren avser att teckna doldafel-försäkring eftergenomförd affär - Allt för köparens trygghet!

 • Premium
Bollgränd 8, Brandholmen, Nyköpings kommun
 • Sön 3 mar kl 12:30
Bollgränd 8, Brandholmen, Nyköpings kommun, bild 2
Bollgränd 8, Brandholmen, Nyköpings kommun, bild 3

Bollgränd 8

Radhus
Brandholmen, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
3 750 000 kr
104 + 6 m²
5 rum
130 m² tomt

Välkommen till detta charmiga radhus beläget i ett idylliskt sjönära läge. Här får du möjlighet att bo i ett lugnt och naturskönt område med närhet till vatten, bad och grönområden. När du kliver in genom dörren möts du av en ljus och öppen planlösning. De ljusa ytskikten ger en fräsch och modern känsla som genomsyrar hela bostaden. Den öppna planlösningen skapar en luftig och trivsam atmosfär där sociala samvaron kan flöda fritt. Köket är stilrent och välutrustat med moderna vitvaror och generöst med förvaringsutrymmen. Från köket har du även en fin uppsyn över den i söder belägna uteplatsen och det omkringliggande området. Den integrerade matplatsen blir en naturlig samlingsplats för familj och vänner. Vardagsrummet är ljust och rymligt med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Här finns gott om plats för soffgrupp och underhållningssystem. Det finns även utgång till en härlig altan där du kan njuta av soliga dagar och trevliga grillkvällar med vänner och familj. Även på framsidan finns möjligheter till en bra uteplats. På övre våningen finns fyra väl tilltagna sovrum, alla med ljusa ytskikt och plats för förvaring. Här finns även ett stilrent badrum med moderna bekvämligheter. I det sjönära läget finns det möjlighet till bad och båtliv, perfekt för den som älskar att vara nära vattnet. Här finns också fina promenad- och löprundor längs vattnet där du kan njuta av naturen och frisk luft. I framtiden kan det komma att finnas ett kallbadhus i området. Radhuset erbjuder en perfekt kombination av närhet till både stadens puls och lugnet i naturen. Med ljusa ytskikt och sjönära läge blir detta en drömbostad för den som söker en fridfull och modern boendemiljö.

 • Premium
Erikslundsvägen 23, Rosenkälla, Nyköpings kommun
 • Sön 3 mar kl 11:45
Erikslundsvägen 23, Rosenkälla, Nyköpings kommun, bild 2
Erikslundsvägen 23, Rosenkälla, Nyköpings kommun, bild 3

Erikslundsvägen 23

Lägenhet
Rosenkälla, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
595 000 kr
46 m²
1 rum
vån -1/3
3 006 kr/mån
12 935 kr/m²

Välkommen till denna jättefina etta med sovalkov. Lägenheten har genomgående renoveringschans. Bostaden har ett stort rum med trevligt fönsterparti i söderläge samt sovalkov längre in i rummet. Det är dessutom en fin balkong med inglasning i rakt solläge. Köket är äldre med snickerier som till största del är original - luckorna är bytta någon gång längs resan - och badrummet renoverade i föreningens stambyte. Här kan alltså själv få bestämma ytskikt och färg på väggarna och kanske bygga ditt eget drömkök du alltid önskat. Riksbyggen-föreningen Nyköpingshus nr 14 är välskött med en engagerad styrelse och långsiktig förvaltning. Låg skuldsättning i föreningen.

 • Premium
 • Balkong
Karnevalsvägen 5, Spelhagen, Nyköpings kommun
 • Sön 3 mar kl 13:15
Karnevalsvägen 5, Spelhagen, Nyköpings kommun, bild 2
Karnevalsvägen 5, Spelhagen, Nyköpings kommun, bild 3

Karnevalsvägen 5

Lägenhet
Spelhagen, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
2 750 000 kr
96,5 m²
4 rum
vån 1/3
6 391 kr/mån
28 497 kr/m²

Välkommen till Karnevalsvägen i Nyköping! Denna stora och välplanerade bostadsrätt har ett läge som slår det mesta. Med fyra ljusa och rymliga rum på 96,5 kvadratmeter finns det också gott om plats för hela familjen att trivas. Belägen i det populära området Spelhagen är bostaden inte bara centralt, utan även barnvänligt belägen med närhet till skolor och grönområden. Kommunikationerna är utmärkta, vilket innebär en smidig vardag för både små och stora. Det enkla insteget bara några trappor upp gör även bostaden lämplig för äldre. Denna förening har en stabil ekonomi och erbjuder en trygg boendemiljö. Det finns till och med två balkonger att njuta av – perfekt för avkoppling och trevliga sommarkvällar. Den större balkongen har dessutom en egen gräsplätt där barnen kan leka fritt under uppsikt eller där du kan släppa ut katt eller hund. Tveka inte att ta chansen att bli ägare till denna trevliga bostad. Här har du dessutom möjlighet att sätta din egen prägel och därför möjlighet att skapa dig ditt drömboende. Kontakta oss redan idag för att boka visning – du kommer inte att ångra dig!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Blomsterstigen 15, Baggetorp, Vingåkers kommun
Blomsterstigen 15, Baggetorp, Vingåkers kommun, bild 2
Blomsterstigen 15, Baggetorp, Vingåkers kommun, bild 3

Blomsterstigen 15

Tomt
Baggetorp, Vingåkers kommun
Croisette Nyköping
545 000 kr
501 m² tomt

Välkommen till denna trevliga tomt i barnvänliga Baggetorp. Här kan du förverkliga drömmen om en egen nybyggd villa. En tidigare ägare har byggt grunden med platta på mark med förberedelse för golvvärme. En köpare tar över säljarens alla handlingar såsom bygglov, ritningar med mera och kan därför välja att fortsätta bygget eller bygga något helt själv efter egna önskemål. Byggrätt 200 kvm bruttoarea. Välkommen att åka och titta på tomten. Kontakta mäklaren för fler frågor!

 • Premium
Blomstervägen 29, Nöthagen, Nyköpings kommun

Blomstervägen 29

Fritidshus
Nöthagen, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
295 000 kr
25 + 3 m²
1 rum
375 m² tomt

Drömmer du om en egen kolonistuga? Nu har du chansen att förverkliga drömmen här i Anderslunds Koloniförening. Här har du en charmig liten stuga om ca 25 kvm med indragen el med en liten farstukvist, ett vardagsrum och ett enklare kök samt fin veranda i soligt läge. I tomtgräns finns sommarvatten. Till stugan hör en kolonilott med oanade möjligheter. De nuvarande ägarna odlar lök, potatis, sallad, vindruvor men ännu större möjligheter finns för den hugade. Anderslunds koloniträdgårdar har funnits sedan 1940-talet och ligger ca 3 km nordväst om Nyköpings centrum. Föreningen anordnar gemensamhetsaktiviteter som städdagar och midsommarfirande med mera. Föreningen har också en fin föreningslokal med rejält med köksutrustning som medlemmarna får begagna sig av. Dessutom finns det en boulebana, fotbollsplan samt en mindre lekplats. Varmt välkommen att boka in dig på visning! Observera att en köpare måste vara bosatt i Nyköpings eller Oxelösunds kommuner.

 • Plus
Stationsvägen 20, Tystberga, Nyköpings kommun

Stationsvägen 20

Övrigt
Tystberga, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
9 195 000 kr
531 m²
2 620 m² tomt

Kommersiell fastighet med två byggnader; den ena med sex lägenheter och den andra med en affärslokal (en lokalt uppskattad pizzeria) och två lägenheter. Fastigheten har bra läge i centrala Tystberga och har utvecklngspotential. Hyresintäkter ca 785 tkr. Inga vakanser - området är mycket populärt! Pantbrev 4 188 000. 14,5% av hyresintäkterna kommer från momspliktig verksamhet. Area bostäder 531 samt area lokaler 250 kvm. Möjligt med rent köp eller bolagsöverlåtelse - enligt köparens önskemål.

 • Plus
Regeringsvägen 9, Oppeby, Nyköpings kommun

Regeringsvägen 9

Övrigt
Oppeby, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
1 250 000 kr
125 m²
vån 1/1
10 524 kr/mån

Välkommen till denna affärslokal - som tidigare varit en kommunal verksamhet - på bra läge på Regeringsvägen i Oppeby som nu utbjuds till försäljning av Nyköpings kommun. I denna lokal kan du driva din egen affärsverksamhet. Juridiska personer är okej. Denna lokal - bestående av 5 rum o kök - ligger i gatuplanet på Regeringsvägen 9 med egen ingång och ytskikten är i allmänt i uppfräschningsbehov.

 • Uteplats
Folkegatan 25C, Centralt Oxelösund, Oxelösunds kommun

Folkegatan 25C

Lägenhet
Centralt Oxelösund, Oxelösunds kommun
Croisette Nyköping
395 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/3
4 101 kr/mån
6 930 kr/m²

Välkommen till denna trevliga och välplanerade tvårummare i den välskötta Riksbyggen-föreningen Oxelösundshus nr 1. Denna bostad har ljust och fritt läge högst upp i huset! Fin balkong i soligt läge rakt mot väster ger mysiga dagar på sommaren med sol på eftermiddag och kvällen! Bostaden har stort trevligt vardagsrum, samt bra placerat sovrum som har svalare läge. Äldre kök med bra skåpsinredning som är renoverad i snygga färger. Bostaden har stambytt och fräscht badrum med bra utrustning. Mindre behov av uppfräschning av ytskikt ger bostaden potential. Oxelösundshus 1 är en välskött Riksbyggen-förening med god ekonomi som har ordnat för medlemmarnas trivsel med relax med bastu och gym samt samlingslokal och snart också ett hobbyrum. Läget är centralt och bra med kort promenadavstånd till Oxelösunds centrum med en bra Ica-affär och allt annat du behöver. Förening med både garage och p-platser. Dessutom är det lätt att parkera gratis i området.

 • Balkong
Stockbäcken Solhöjden 8, null, Nyköpings kommun

Stockbäcken Solhöjden 8

Tomt
Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
995 000 kr
2 352 m² tomt

Välkommen till Stockbäcken Solhöjden! Här finns nu tillfälle att skapa ett drömboende av denna tomt utanför Nyköping - en tomt i länga med bra läge. Familjevänligt område ca 5 min med bil från Nyköping centrum. Detaljplan för området saknas, vilket ger generösa byggnadsmöjligheter - ingen strikt begränsning avseende boa/bia/byggnadstyp utan bygglov avgörs generellt från lämplighet. Det finns en borrad brunn som är gemensam för alla fastigheter i området, men denna fastighet är ej ännu ansluten. Varmt välkommen på visning - boka med fördel med mäklaren.

Visar alla 17