Croisette Staffanstorp

Croisette Staffanstorp

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sotehusvägen 21-0, Anderslöv, Trelleborgs kommun
  • Tor 2 maj kl 17:30
Sotehusvägen 21-0, Anderslöv, Trelleborgs kommun, bild 2
Sotehusvägen 21-0, Anderslöv, Trelleborgs kommun, bild 3

Sotehusvägen 21-0

Gård/Skog
Anderslöv, Trelleborgs kommun
Croisette Staffanstorp
8 995 000 kr
155 + 20 m²
7 rum
4 012 m² tomt

LANTLIGT | PÅKOSTAT GARAGE FÖR 5-6 BILAR | VASSTAK | POOLOMRÅDE MED UTEKÖK | SPA | GÄSTHUS Nu har vi det ärofyllda nöjet att presentera denna unika Skånelänga på lantligt läge mellan Malmö och Ystad, bara ca 10 minuter från Skurup och med närhet till hela Sydkustens fantastiska utbud. Här lockar ett stenhus anno 1909 med rakt igenom hög kvalitet på två fastigheter om totalt 5 326 kvm tomt med allt vad du kan tänka dig i form av fina materialval, poolområde med utekök, relax samt omatchade hobby- och förvaringsytor. Huvudbyggnaden totalrenoverades 2008 och dess signum är den vitputsade fasaden som ackompanjeras av vasstaket med dess stiltypiska homejor. Originalplacering av dörrar och fönster behölls vilket idag skänker ett otroligt fint ljusinsläpp i boningshuset. Hela bostaden andas rakt igenom finaste hantverk och erbjuder hög kvalitet i form av handgjort tegel, putsade innerväggar och tak, massiva ekgolv, synliga ekbjälkar och inbyggd belysning. Kök från Ballingslöv med bänkskiva i granit och badrum med bubbelbadkar och påkostade materialval. Här finns 3-4 sovrum och många möjligheter för flexibel inredning. I nära anslutning till boningshuset har vi även ett gästhus om 37 kvm med egen uteplats, allrum, badrum och sovloft. Garagebyggnaden erbjuder över 200 kvm yta för både relax, hobby, förvaring och kontor. Uppfört 2012 i samma påkostade och stiltypiska utformning som boningshuset med vasstak och ekdetaljer. Här stoltserar byggnaden med hela fyra motordrivna portar i snygg ekfanér och ljuvlig ljussättning kvällstid. Garaget ger fantastiska möjligheter för förvaring, bil- och motorintresse samt övrig hobby. Tre av portarna i bredd 2500 mm och den fjärde med BxH 4000x3150 med plats för husbil. På övre plan finner vi en superb yta om 26 kvm för exempelvis kontor. Optimalt placerat i garagebyggnaden mot trädgårdens innergård och i nära anslutning till poolområdet ligger relaxavdelningen som utifrån stoltserar med specialbeställda glas-/fönsterpartier i massiv ek. Här njuts en lugn miljö med japanskt bubbelbadkar, platsbyggd bastu med vasstak, dusch samt toalett. Och självklart ska ett storslaget boende även stoltsera med en storslagen och njutbar utemiljö. I trädgården finns saltvattenpool om 10x4 meter, utekök med rostfri grill från SMEG samt kokplattor, utedusch och generös uteplats på massiv komposittrall för både loungehörnan och middagsbordet. Måste upplevas på plats - Välkommen på visning!

  • Premium
Jeppsagård 8C, Staffanstorp, Staffanstorps kommun

Jeppsagård 8C

Lägenhet
Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Croisette Staffanstorp
1 890 000 kr
79,3 m²
3 rum
vån 2/2
5 109 kr/mån
23 834 kr/m²

Stolt presenteras här en välplanerad trerumslägenhet på andra våningen av två med gårdsvänd balkong. Här bor du bekvämt och lugnt med grönskande innergård med närhet till mataffärer, restauranger och butiker. Lägenheten bjuder på ett nyrenoverat kök i stilrena färger och materialval där du enkelt sitter minst fyra personer till bords. Härifrån har man utgången till den mysiga balkongen som vetter mot innergården. En ingång till vardagsrummet har öppnats upp så att man fortfarande har ett separat kök men kontakt med vardagsrummet. Vardagsrummet är rymligt och har dessutom en fransk balkong mot innergården. Det största sovrummet är väl tilltaget och det ryms gott om säng en dubbelsäng samt ytterligare förvaringsmöbler såsom garderober eller byråer. Det mindre sovrummet återfinns i anslutning till hallen. Badrumsmiljön ligger centralt i våningen och är rymligt och utrustat med badkar. Här inne finns även en separat avdelning med tvättmaskin, torktumlare och arbetsyta som delas av med smidig dragdörr. En perfekt våning för den lilla familjen! Hjärtligt välkommen på visning.

  • Balkong
Vikhems bygata 101, Vikhem, Staffanstorps kommun

Vikhems bygata 101

Lägenhet
Vikhem, Staffanstorps kommun
Croisette Staffanstorp
1 945 000 kr
59,9 m²
2 rum
vån 1/3
3 186 kr/mån
32 471 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna optimala markplanstvåa om hela 60 kvm med trevlig uteplats i sydväst. Här bor du praktiskt med nybyggtkänsla, gemensam pool i föreningen och på optimalt läge nära exempelvis Staffanstorps nya sportcenter. Extra praktiskt för området är att parkeringsplats ingår där det även finns möjlighet att nyttja laddstolpe. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Storgatan 14N, Staffanstorp, Staffanstorps kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30
Storgatan 14N, Staffanstorp, Staffanstorps kommun, bild 2
Storgatan 14N, Staffanstorp, Staffanstorps kommun, bild 3

Storgatan 14N

Lägenhet
Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Croisette Staffanstorp
1 995 000 kr
103 m²
3 rum
vån 2/2
7 974 kr/mån
19 369 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva en generös trerummare om 103 kvm i Brf Balders Hage! Bostaden har dessutom möjlighet att med enkelhet göras om till sin originalplanlösning om fyra rum och kök vid behov. Här kan man njuta av stora ytor, fräscht kök och badrum samt gäst-wc. Till detta får man en mysig balkong och en fantastisk gård som man kan avnjuta härliga sommardagar på. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Högränd 16, Vikhem, Staffanstorps kommun
Högränd 16, Vikhem, Staffanstorps kommun, bild 2
Högränd 16, Vikhem, Staffanstorps kommun, bild 3

Högränd 16

Lägenhet
Vikhem, Staffanstorps kommun
Croisette Staffanstorp
2 995 000 kr
112,5 m²
5 rum
vån 1/2
8 401 kr/mån
26 622 kr/m²

Vi har möjligheten att presentera ett välplanerat radhus om 112,5 kvm utfördelat på 5 rok! Här finns inget att sakna med fyra bra sovrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en fin baksida med trädäck och gräsmatta. Till detta finns även en bekväm tvättstuga samt två badrum med respektive badkar och dusch. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Annerovägen 7, Staffanstorp, Staffanstorps kommun
  • Sön 5 maj kl 11:45
Annerovägen 7, Staffanstorp, Staffanstorps kommun, bild 2
Annerovägen 7, Staffanstorp, Staffanstorps kommun, bild 3

Annerovägen 7

Lägenhet
Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Croisette Staffanstorp
2 495 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/3
6 574 kr/mån
33 267 kr/m²

Nu har vi äntligen möjligheten att presentera en rymlig trea på markplan i Brf Roos Garden! Med en välplanerad planlösning erbjuder denna lägenhet allt du kan önska dig, så som en öppen planlösning, en generös uteplats, ett modernt kök och ett badrum med tvättmöjligheter. Lägenheten är i väldigt fint skick då huset färdigställdes år 2022. Här bor du nära både centrum och vackra grönområden. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Wibergs väg 33, Staffanstorp, Staffanstorps kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00

Wibergs väg 33

Villa
Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Croisette Staffanstorp
3 695 000 kr
114 + 60 m²
5 rum
827 m² tomt

Stolt presenterar vi detta spännande hus, som ursprungligen är en avstyckad gård, med stor tomt, rymligt dubbelgarage med gott om plats för den motorintresserade samt ett välskött hus i två plan med trevlig planlösning. Ett stenhus som är svalt på sommaren och energieffektivt på vintern. Boningshuset består av en välskött villa i 1½-plan med social planlösning på bottenplan med kök renoverat 2010, vardagsrum och matrum i öppen lösning. Det som idag används som matrum kan göras om till ytterligare ett sovrum för den som önskar detta. På detta våningsplan finns dessutom en separat tillbyggnad med tvättstuga och badrum med dusch. Här finns även ytterligare en entré så att denna del kan användas som grovingång. På övre plan finns två bra sovrum, varav det ena har utgång mot tillbyggnadens tak och skulle kunna användas som balkong eller terrass. Centralt på våningsplanet finns också en yta som är perfekt som kontor, läshörna eller plats för hobbyverksamhet. I denna del finns också en stor takkupa som släpper in mängder av dagsljus på dagen och härifrån ser man dessutom solnedgångens vackra färger. En av fastighetens många tillgångar är det stora dubbelgarage som finns på tomten. Här finns två separata garageportar samt ingång via dörr. Det finns gott om plats för den motorintresserade att både förvara och arbeta med sina klenoder. Det finns även gott om plats för arbetsyta för den händige samt förvaring, dels i lagerhyllor längs väggar och även separat utrymme i förråd som använts som kallförråd till t.ex. mat. Ovanför garaget finns ett stort vindsutrymme som man kan använda för diverse förvaring och som nås via nedfällbar lucka. På tomten finns ytterligare trevliga attribut, såsom ett vackert, åttkantigt lusthus. Denna paviljong är en perfekt plats att kunna sitta tillsammans och äta, fika eller bara ta en paus i trädgårdsarbetet. Här förlänger man sommarens härliga månader på både vår och höst. Vidare finns också ett litet växthus med plattor så man själv kan välja om man vill odla i krukor eller om man vill plocka upp plattorna och odla rakt i jorden. Så drömmer du om att odla din egen gurka, tomat eller basilika så kan drömmen bli verklighet här! På den stora trädgårdstomten, som ligger i fritt läge, finns det många uteplatser att välja mellan, både soliga och i skuggan. Här kan du alltid finna en uteplats som står i soligt läge men det finns också många svalare platser för dig som älskar den svalkande skuggan. Hjärtligt välkommen att uppleva denna pärla på plats!

  • Plus
  • Energieffektiv
Gitarrvägen 27, Staffanstorp, Staffanstorps kommun

Gitarrvägen 27

Villa
Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Croisette Staffanstorp
4 595 000 kr
112 + 100 m²
6 rum
641 m² tomt

Vi har nu möjligheten att presentera ett charmigt enplanshus beläget på en vacker och välskött tomt! Denna bostad ger plats till den stora familjen med fyra sovrum på entréplan samt nyrenoverad och inredd källare med ytterligare tre rum och gillestuga. Hemmet har genomgått en omfattande renovering och erbjuder en modern och trivsam miljö där de sociala ytorna gör detta till ett familjevänligt boende. Här finns inget att sakna. Varmt välkommen på visning!

Spannmålsgränd 6, Vikhem, Staffanstorps kommun
Spannmålsgränd 6, Vikhem, Staffanstorps kommun, bild 2
Spannmålsgränd 6, Vikhem, Staffanstorps kommun, bild 3

Spannmålsgränd 6

Radhus
Vikhem, Staffanstorps kommun
Croisette Staffanstorp
3 350 000 kr
112,5 m²
5 rum
vån 1/2
8 401 kr/mån
29 778 kr/m²

Stolt presenterar vi detta välskötta radhus med tre bra sovrum med möjlighet att inreda ett fjärde, dubbla badrumsmiljöer och öppet mellan kök och vardagsrum. Här finns även ett stort, tillbyggt uterum som är vinterbonat och kan användas hela året. Hjärtligt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Basfiolsgränd 4, Staffanstorp, Staffanstorps kommun
  • Sön 28 apr kl 16:00

Basfiolsgränd 4

Radhus
Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Croisette Staffanstorp
4 595 000 kr
142 + 20 m²
5 rum
528 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva ett välplanerat hus med generösa ytor för familjen! Här får man tre väl tilltagna sovrum som enkelt kan göras om till fem, sociala ytor, två helkaklade badrum samt mysig trädgård, inglasat uterum och trädäck. Till detta finns även fin bastu som pricket över i. Varmt välkommen på visning! Huset är förbesiktigat via Anticimex. Ta gärna kontakt med mäklaren för mer information angående besiktningen.

  • Plus
Sufflörgatan 9, Lindeborg, Malmö kommun

Sufflörgatan 9

Lägenhet
Lindeborg, Malmö kommun
Croisette Staffanstorp
2 145 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 6/8
4 575 kr/mån
27 325 kr/m²

Tillfälle att stå som köpare till denna renoverade trerummare med slående utsikt på sjätte våningen på Lindeborg. Här erbjuds nu en perfekt planerad och helt renoverad trea på sjätte våningen med stor njutbar inglasad balkong i västerläge och slående utsikt över Öresundsbron. Här flyttar du in och kan njuta av fina materialval och en smart skapad planlösning. Vi välkomnas in i hallen som erbjuder gott om förvaring och tilltalande kakel som löper genomgående i hall, kök och badrum. Badrummet är rejält och stilenligt med spotlights i tak och förberett för tvättmaskin och torktumlare. Köket följer i samma design och är både tilltalande och sinnrikt utformat med praktisk förvaring och köksö. Lägenheten erbjuder två sovrum samt vardagsrum där planlösningen gjorts om så att vardagsrummet ligger i anslutning till balkongen istället för att balkongen nås genom ett av sovrummen - sannolikt är det en av få lägenheter i området som har utgång till balkongen i vardagsrummet. Den inglasade balkongen i optimalt västerläge har samma parkettgolv som i övriga rum, vilket ger balkongen en känsla av att vara en förlängning av vardagsrummet snarare än bara en balkong. Läget är optimalt ett stenkast från Hyllie som erbjuder ett brett shopping- och nöjesutbud, flertalet serviceställen, goda trafikförbindelser och närhet till såväl Malmös citykärna som till havet och Köpenhamn. Här bor man i en stabil HSB-förening i hjärtat av grönskande parker. Varmt välkommen på visning.

  • Balkong
  • Hiss
Vikhems bygata 102, Vikhem, Staffanstorps kommun
  • Sön 28 apr kl 13:15

Vikhems bygata 102

Lägenhet
Vikhem, Staffanstorps kommun
Croisette Staffanstorp
2 495 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/4
4 759 kr/mån
35 643 kr/m²

Vikhems Bygata 102 är en förtjusande trea som ligger på markplan och erbjuder det bästa av flera världar. Med en mysig uteplats som bjuder in till soliga stunder och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum i ett helt nyproducerat hus, är denna lägenhet ett perfekt hem för den som söker harmoni och modern komfort. Atmosfären är inbjudande med ljusa och luftiga ytor tack vare hög takhöjd och generösa fönsterpartier som släpper in massor av naturligt ljus. Det är en chans att bli den allra första att flytta in i denna nyproducerade pärla. Missa inte möjligheten att göra detta smakfulla hem till ditt eget!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Annerovägen 11, Staffanstorp, Staffanstorps kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00

Annerovägen 11

Lägenhet
Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Croisette Staffanstorp
2 095 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3/3
6 487 kr/mån
28 311 kr/m²

Annerovägen 11 är en förtjusande, nyproducerad 3:a belägen högst upp i en modern byggnad som erbjuder bekväm hissåtkomst från markplan. Denna lägenhet har en elegant planlösning och erbjuder en behaglig boendemiljö med två rymliga sovrum och en balkong som bjuder på en fantastisk utsikt över vackra Roos damm och ett stort grönområde. Hjärtligt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Gässlingavägen 7C, Väster, Lunds kommun
  • Sön 28 apr kl 15:00

Gässlingavägen 7C

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
Croisette Staffanstorp
2 595 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 371 kr/mån
33 922 kr/m²

Välkommen till Gässlingavägen 7c, där drömmen om ett modernt och stilrent boende blir verklighet. Denna fantastiska trerummare högst upp i huset har genomgått en totalrenovering och erbjuder en ypperlig kombination av öppen planlösning, två rymliga sovrum och en härlig inglasad balkong. Dessutom finns här ett välplanerat kök med all modern utrustning du kan tänkas behöva renoverat i en behaglig grön nyans samt en badrumsmiljö som inger en lyxig hotellkänsla. Hjärtligt välkommen in!

  • Plus
  • Balkong
Vikhemsvägen 76, Vikhem, Staffanstorps kommun

Vikhemsvägen 76

Lägenhet
Vikhem, Staffanstorps kommun
Croisette Staffanstorp
2 295 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/3
5 837 kr/mån
33 750 kr/m²

Välkommen till Vikhemsvägen 76! Här finner du en charmig 3-rumslägenhet på markplan med en underbar uteplats som välkomnar morgonsolens strålar. Här erbjuds en fantastiskt bekväm och praktiskt utformad bostad med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt två mysiga sovrum, allt inramat av en genomtänkt hall och ett modernt badrum. Hjärtligt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Halmgränd 2, Vikhem, Staffanstorps kommun

Halmgränd 2

Radhus
Vikhem, Staffanstorps kommun
Croisette Staffanstorp
3 495 000 kr
114 m²
5 rum
vån 1/2
6 467 kr/mån
30 658 kr/m²

Stolt presenterar vi detta gavelradhus i två plan byggt 2020 i populära Brf Vattenparken! Här finns sociala ytor samlat på första plan med kök och vardagsrum i öppen planlösning samt badrum och tvättstuga. Från vardagsrummet kommer du vidare ut till den väl tilltagna tomten med stor uteplats med trädäck och härlig trädgård. På andra våningen finns tre sovrum av bra storlek samlat samt ett större allrum som också kan göras om till ytterligare ett sovrum för den som önskar. Från allrummet kommer man ut på en härlig balkong i västerläge som därmed bjuder på värmande kvällssol! Hjärtligt välkommen att flytta rakt in!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Fruktvägen 5, Rörum, Simrishamns kommun

Fruktvägen 5

Tomt
Rörum, Simrishamns kommun
Croisette Staffanstorp
1 250 000 kr
1 334 m² tomt

Nu har vi det stora nöjet att presentera en rejäl tomt i Rörum på en av de sista tomterna i området. I ett mindre område omgivet av högkvalitativa villor väntar här möjligheten för en lycklig köpare att skapa sin egen dröm. På tomten finns följande planterat: Valnötsträd, platan, blodlönn samt ca 40 äppelträd. I den direkta närheten finner vi två golfbanor, fem minuters gångväg till den omtyckta Sophiaskolan(Waldorfskola), cykelavstånd till Knäbäckshusen, Rörums Backar och Vik samt cykelväg till Kivik och Simrishamn. Välkommen att själv åka och titta på tomten och höra av dig till mäklaren vid intresse. Information om kostnader finns på länkarna nedan, vilka kommer från respektive leverantör. Utöver detta kan ytterligare kostnader tillkomma. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera vad som gäller utifrån vilka åtgärder man planerar att vidta. Anslutning VA, se https://osterlenva.se/avgifter El nyanslutning, kontakta E.ON för vidare information. Kostnad för bygglov sätts specifikt utifrån respektive ärende. Spekulanter uppmanas att själva kontakta Simrishamns kommun för att sätta sig in i hela bygglovsprocessen. Se https://www.simrishamn.se/bo-och-bygga Tomtmarkering på en av annonsens bilder stämmer inte helt överens med verkligheten och skall därför endast ses som indikativ. Detaljplan finns i annonsen.

Visar alla 17