Värhulta Gårdsmäklare

Värhulta Gårdsmäklare

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Karintorp Sjögärdet, Åsbro, Askersunds kommun
Karintorp Sjögärdet, Åsbro, Askersunds kommun, bild 2
Karintorp Sjögärdet, Åsbro, Askersunds kommun, bild 3

Karintorp Sjögärdet

Gård/Skog
Åsbro, Askersunds kommun
Värhulta Gårdsmäklare
7 500 000 kr

En vackert belägen och välskött boendegård i vackra Närke, med ett fantastiskt och ostört läge vid vägs ände, på en halvö i sjön Tibon. Trots sitt avskilda läge är det nära till skola, butiker och inte minst till E20. Därtill endast 10 minuters färdväg till knytpunkten Hallsbergs station. Knappt fyra mil till Örebro. En välbyggd bostad i ”nygammal" stil. Stort och med bekvämligheter i rika mått. Gästhus, badplats med brygga och timrad bastu. Men andra ord ett unikt stycke mark i närheten av arbetsintensiva orter och ändock med skogens och sjöns stillhet.

  • Premium
Mariedamm Lassafall 615, Mariedamm, Askersunds kommun

Mariedamm Lassafall 615

Gård/Skog
Mariedamm, Askersunds kommun
Värhulta Gårdsmäklare
4 500 000 kr
275 m²

Lassafall med 6 ha, bostad och ekonomibyggnader ligger strax utanför Mariedamm med högt belägen gårdskärna och arealen samlad i ett skifte. Härlig bostad utöver det vanliga i två hela plan, ca 280 kvm. Genomgående renoverad i modern, lantlig stil. Ekonomibyggnader med garage, verkstad, stall och förråd.

Kråkemotorp 1, Lekeberg, Lekebergs kommun

Kråkemotorp 1

Gård/Skog
Lekeberg, Lekebergs kommun
Värhulta Gårdsmäklare
6 900 000 kr

Invid Svartån i västra Närke, mellan Fjugesta och Mullhyttan, ligger Kråkemotorp. En välskött gård med gårdskärnan högt belägen med utsikt över nejden och Svartån. Kråkemotorp har ett rejält bostadshus från förra sekelskiftet, nära 250 kvm. Fint renoverat. Det har jordvärme, vedeldning, eldstäder. Äldre ekonomibyggnader för såväl häst som nöt. Magasin och jordkällare. 28 ha med åker, skog och beten samt egen damm. Välkommen att boka tid för visning!

Hemsjö gård, Mullhyttan-Svartå, Lekebergs kommun

Hemsjö gård

Gård/Skog
Mullhyttan-Svartå, Lekebergs kommun
Värhulta Gårdsmäklare
10 000 000 kr

Hemsjö gård ligger på en höjd med utsikt över Stora och Lilla Hemsjön. Gården består av två fastigheter omfattande drygt 30 hektar, varav 23 hektar skog. Förutom ett timrat bostadshus och två gäststugor bjuds varmverkstad med fikarum och förråd, traktorgarage, maskincarport och utrymme för vedprocessor. Jakt på den egna marken och med jaktkamraternas godkännande jakt upp till 1.400 ha. Fiske i båda sjöarna. Välkommen att boka tid för visning!

  • Uteplats
Herrgården i Granvik, Karlsborg, Askersund - Karlsborg, Karlsborgs kommun

Herrgården i Granvik, Karlsborg

Övrigt
Askersund - Karlsborg, Karlsborgs kommun
Värhulta Gårdsmäklare
Pris saknas

För dig som vill bo vackert, driva eventföretag, restaurang och uthyrning eller fortsatt arrendera ut anläggningen. Herrgården i Granvik med tillhörande restaurang, pub, festlokal, 10 gäststugor och parken är till salu genom försäljning i aktiebolagsform.

Hälgesta 2115, Vackra Lekeberg, Lekebergs kommun

Hälgesta 2115

Gård/Skog
Vackra Lekeberg, Lekebergs kommun
Värhulta Gårdsmäklare
6 900 000 kr
5 rum

En fastighet för den företagsamme! Lekeberg i västernärke är en vacker trakt, och Hälgesta är bland de vackraste områden däri. Cirka 5 ha av detta vackra landskap bjuds nu ut till försäljning med tillhörande renoverade och uppdaterade bostadshus, stall, verkstad, annex för kontor eller annan användning. Stor hall för produktion eller som idag, hundhall för träning. Goda inkomstmöjligheter, tack vare användbara byggnader för olika typer av produktion, förvaring, lager eller som hundhallen som hyrs ut per timma. Solceller ger goda intäkter. Tillträde under 2024.

Glippsta Västerås 241, Hardemo, Kumla kommun

Glippsta Västerås 241

Tomt
Hardemo, Kumla kommun
Värhulta Gårdsmäklare
750 000 kr

En dröm för den som söker ett härligt läge att bygga upp något eget på! En gård med ca 4,1 ha, mindre bostad och ekonomibyggnader. Avskilt, men inte ensligt läge med sammanhållen areal. Närhet till både Kumla och Hallsberg.

Mogetorp 123, Mogetorp Ervalla, Örebro kommun

Mogetorp 123

Övrigt
Mogetorp Ervalla, Örebro kommun
Värhulta Gårdsmäklare
4 500 000 kr
3 ha tomt

Med anor från tiden då hästskjutsar var färdmedel och med interiörer i värdshuset som för tankarna 100 år tillbaka i tiden finner vi Mogetorps värdshus. Värdshusvillan över 300 kvm stor, Loftet med samlingssal och garage, boenderum i Annexet. Tomt med trippel A-läge, närhet till R 50, stor parkering, skyltläge. Härtill parkliknande trädgårdstomt.

Baggfallet, Skuru, 1:42, Åmmelången, Askersunds kommun

Baggfallet, Skuru, 1:42

Tomt
Åmmelången, Askersunds kommun
Värhulta Gårdsmäklare
325 000 kr
2 519 m² tomt

Vi utbjuder till försäljning en tomt på 2.519 kvm. Vackert belägen öster om sjön, i ett skogsparti. Väg fram till tomten och del i vägsamfällighet.

Visar alla 9