Mäklare Ida Svedberg

Ida Svedberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Flisavägen 9, Bjurhovda, Västerås kommun
  • Budgivning pågår
Flisavägen 9, Bjurhovda, Västerås kommun, bild 2
Flisavägen 9, Bjurhovda, Västerås kommun, bild 3

Flisavägen 9

Lägenhet
Bjurhovda, Västerås kommun
980 000 kr
88,5 m²
4 rum
vån 3/3
5 729 kr/mån
11 073 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma och välplanerade lägenhet om hela 88 rymliga kvadratmeter på populära Flisavägen. Detta är ursprungligen en 4:a som för närvarande disponeras som en 3:a. Med lätthet går det att återställa till en 4:a för den som har behovet av ytterligare ett sovrum. Stor utbyggd och inglasad balkong i härligt söderläge. Denna lägenhet har både ett stort badrum med tvättmaskin samt en separat gäst-wc. Rymligt kök med gott om arbetsytor och förvaring samt riktigt stor matplats framför fönster. Intill båda de befintliga sovrummen finns en varsin klädkammare, otroligt praktiskt! Stabil bostadsrättsförening med friköpt tomt! Om inte allt detta vore nog så ingår även parkeringsplats i månadsavgiften! Alldeles utanför porten finns ett härligt grönområde och Bjurhovda-parken med bland annat en grund pool för barnen att plaska i på somrarna. Flera förskolor och skola finns i närheten. Här är det minst sagt lätt att trivas. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Sofieberg 4, null, Västerås kommun
Sofieberg 4, null, Västerås kommun, bild 2
Sofieberg 4, null, Västerås kommun, bild 3

Sofieberg 4

Villa
Västerås kommun
2 175 000 kr
67 + 28 m²
5 rum
3 226 m² tomt

Drömmer ni om det där gamla mysiga torpet på landet? Där ni kan bo året om i lugn och ro, samtidigt som ni har nära till civilisationen? Då kan ni här ha hittat rätt! Sofieberg 4 har verkligen en helt omåttlig charm och är betydligt större på insidan än vad som kan anas från en första yttre anblick. Huset är också utbyggt med ca 24 kvm under 2000-talet. På entréplanet finns stort bondkök, vardagsrum, två möjliga sovrum samt badrum. På övervåningen finns ett allrum och ytterligare ett sovrum. Tomten om hela 3 226 kvm ligger högt belägen så här har man en härlig vy över landskapet. På tomten finns gott om växtlighet, två förråd, en vedbod samt en jordkällare. Till centrala Skultuna är det endast ca 2 km och in till Västerås centrum är det ca 15 kvm. Fastigheten kommer att vara förbesiktad och säljs med friskrivningsklausul. Välkommen att boka in er för visning av denna pärla!

  • Premium
Stångjärnsgatan 143, Bäckby, Västerås kommun

Stångjärnsgatan 143

Radhus
Bäckby, Västerås kommun
2 200 000 kr
125 m²
4 rum
159 m² tomt

Varmt välkomna till detta mysiga och välplanerade radhus på Stångjärnsgatan. Här är mycket renoverat: Fönster är bytta i hela huset. Smakfull och praktisk stenläggning på framsidan. Nyrenoverat kök. Fina fräscha ytskikt i alla rum. Renovering av hall och trappa är påbörjad men inte helt slutförd. Detta radhus är perfekt för den som vill sätta den allra sista pricken över i:et med lite av sin egen smak. Radhuset är bra planerat med det nyrenoverade köket och riktigt stor matplats samt utgång till altan i anslutning. Innanför köket finns en tvättstuga. Utöver det finns det på entréplanet gäst-wc, förråd samt ett rum som i dagsläget används till tv-rum men kan likväl nyttjas som sovrum. På övervåningen finns ett rejält vardagsrum med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Två rymliga sovrum med garderober samt badrum finns här. På husets insynskyddade baksida finns en förrådsbyggnad. Detta förråd skulle med fördel kunna byggas om till kontor eller kanske tonårsrum. Här bor ni verkligen med närhet till det mesta, såsom skolor och förskolor, lekplatser, grönområden, matvarubutik, restauranger, apotek och bibliotek mm. Nära också till Erikslunds stora shoppingcenter. Riktigt goda bussförbindelser till Västerås city. Varmt välkomna på visning!

Lerduvegränd 10, null, Fagersta kommun
  • Budgivning pågår

Lerduvegränd 10

Villa
Fagersta kommun
1 100 000 kr
143 m²
6 rum
511 m² tomt

En chans ni inte vill missa, nu har ni möjlighet att köpa denna fina, rymliga och välplanerade villa till ett acceptpris om 1 100 000 kr. Letar ni efter den perfekta villan med gott om plats för hela familjen? På trivsamma Lerduvegränd hittar ni denna villa om hela 143 kvadratmeter. Här finner ni fem möjliga sovrum och stora sociala ytor. Badrummet på entréplanet alldeles nyrenoverat (år 2022). Nya vitvaror i både kök och tvättstuga (år 2022). Täljstenskamin i vardagsrummet som ger både värme, lägre driftskostnader och också mysfaktor. Altan mot baksidan som angränsar mot allmänning. Tänk er att njuta av härliga sommarkvällar här! Uppfart med plats för flera bilar och garage med fjärrstyrd garageport. Perfekt boende för barnfamiljen med närhet till såväl skola, förskola samt idrottsanläggningar. Närhet till skog och natur. Här är det lätt att trivas!

  • Plus

Visar alla 4