Vision Mäkleri AB

Vision Mäkleri AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tomtebogatan 9A, 4tr, Vasastan, Stockholms kommun

Tomtebogatan 9A, 4tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Vision Mäkleri AB
6 995 000 kr
70 m²
3 rum
vån 4/5
3 327 kr/mån
99 929 kr/m²

Unikt tillfälle att förvärva en sekelskiftestrea med tre kakelugnar och balkong i hjärtat av Birkastan på omåttligt populära Tomtebogatan. Belägen på fjärde våningen med högresta fönster ges en otrolig känsla och vacker takåsvy. Välbevarade originaldetaljer. Planlösningen är optimal med två rum i fil mot gatan och ett sovrum och kök mot innergården. Från köket nås den stora balkongen. Trivsam fastighet och äldre förening som äger sin mark.

  • Balkong
Lilla Bantorget 25, 4tr, Vasastan / Norrmalm, Stockholms kommun
Lilla Bantorget 25, 4tr, Vasastan / Norrmalm, Stockholms kommun, bild 2
Lilla Bantorget 25, 4tr, Vasastan / Norrmalm, Stockholms kommun, bild 3

Lilla Bantorget 25, 4tr

Lägenhet
Vasastan / Norrmalm, Stockholms kommun
Vision Mäkleri AB
10 500 000 kr
111 m²
5 rum
vån 4/7
5 558 kr/mån
94 595 kr/m²

Med högt och ljust läge i fastigheten ligger denna härliga 5:a om 111 kvm med solig stor balkong! Trevlig sociala ytor med vardagsrum och kök i öppen planlösning samt utgång till den härliga balkongen med plats för utemöbler och grönskande planteringar. Smakfullt danskt designkök, maskinellt fullutrustat samt fina materialval såsom arbetsyta i Corian & maskiner från Miele. För den stora familjen finns fyra mycket bra sovrum samt generöst tilltagen förvaring. Önskar man större sociala ytor finns även möjlighet för det genom nedtagande av vägg. Hall med bra förvaring i och gäst-WC samt stort badrum med "tvättstuga". Välskött förening som äger marken och har god ekonomi. Garage finns i huset. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bråvallagatan 10A, 2 tr ög, Vasastan, Stockholms kommun

Bråvallagatan 10A, 2 tr ög

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Vision Mäkleri AB
3 450 000 kr
34 m²
1 rum
vån 2/5
1 189 kr/mån
101 471 kr/m²

Den perfekt planerade 1:an om 34 kvm i hjärtat av Birkastan. Fint och renoverat kök där det tidigare har funnits bygglov för balkong. Vardagsrummet är luftigt och erbjuder plats för ett rejält möblemang. Smart sovloft som ger en fri känsla till rummet. Gott om förvaring. Genomgående fina trägolv i lägenheten. De många bevarade tidstypiska detaljerna som spröjsade fönster, spanjoletter, fin takhöjd i kombination med modern standard skapar en otrolig känsla. Här bor man i en välskött förening som äger marken med låga avgifter till medlemmarna. Mycket fin fastighet och en ljuvlig innergård. Här bor man i en tyst och stilla oas ett stenkast från Rörstrandsgatans rika utbud av nöjen och Sankt Eriksplans goda kommunikationer.

Råstensgatan 3b, Sundbyberg, Sundbybergs kommun
  • Sön 10 dec kl 11:45
Råstensgatan 3b, Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Råstensgatan 3b, Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Råstensgatan 3b

Lägenhet
Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Vision Mäkleri AB
6 995 000 kr
105 m²
4 rum
vån 1/4
5 458 kr/mån
66 619 kr/m²

Välkommen till denna unika bostad med 4 rok om totalt 105 kvm. Här skapas ett unikt boende i gamla lampfabriken med byggår 1891. Med egen ingång från gatan möts du av en härlig sällskapsdel bestående av stort kök som verkligen inbjuder till matlagning och socialt umgänge samt intilliggande vardagsrum. Totalt tre sovrum samt stort lyxigt badrum och separat gäst-wc skapar ytor och funktion för hela familjen. Generöst tilltagen takhöjd, stora välvda fönster och delvis putsade stenväggar tillför härlig karaktär till detta vackra hem. Genomgående mycket fint skick, påkostade materialval, oljade ekgolv samt fina färgsättningar fulländar detta magiska hem. Bredvid entrén till lägenheten finns en trappa upp till en "uteplats" (ej upplåten) som nuvarande innehavare får nyttja av föreningen med utemöbler.

  • Premium

Visar alla 4