W Mäkleri AB

W Mäkleri AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kihlmansgatan 24 B, null, Köpings kommun

Kihlmansgatan 24 B

Lägenhet
Köpings kommun
W Mäkleri AB
345 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 2/2
3 973 kr/mån
5 520 kr/m²

Välkommen till en luftig och ljus tvårummare på Kihlmansgatan 24 B. När du kliver in i hallen möts du av en härlig rymd, goda förvaringsmöjligheter och ljusinsläpp från båda håll. Vidare finns ett trivsamt vardagsrum, stort sovrum med garderob samt ett badrum. Till sist finns ett välplanerat kök med utgång till den trevliga balkongen med sol hela eftermiddagen och kvällen i ett ostört läge mot innergården. Ett hemtrevligt boende i ett familjevänligt och naturnära läge med närhet till matbutiker, restauranger, skolor och förskolor.

Barnhemsgatan 9C, Centrum, Köpings kommun

Barnhemsgatan 9C

Lägenhet
Centrum, Köpings kommun
W Mäkleri AB
795 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/3
3 661 kr/mån
14 196 kr/m²

Med ett attraktivt och centralt läge hittar du denna fina tvåa om 56 kvadratmeter - en perfekt bostad för dig som ställer höga krav på ditt boende! Här finner du en hemtrevlig lägenhet i mycket bra skick belägen i en omtyckt och skötsam förening. Välkommen in i en charmig hall som leder dig direkt in till ett totalrenoverat kök i neutrala färgkombinationer och plats för matbord och stolar. Vidare finns ett rogivande sovrum, totalrenoverat badrum från 2019 med kakel och klinker samt vardagsrum med härliga sällskapsytor och balkong i sydöst mot innergården. Från bostaden når du med enkelhet fina promenadstråk efter ån eller parker och Köpings centrum. Efter en kortare promenad eller cykeltur tar du dig lätt till tågstationen där det finns direkttåg till bland annat Örebro, Västerås eller Stockholm. Anmäl ditt intresse redan idag!

Torsgatan 21 C, null, Köpings kommun
  • Tor 2 maj kl 18:00

Torsgatan 21 C

Lägenhet
Köpings kommun
W Mäkleri AB
395 000 kr
40,5 m²
1.5 rum
vån 2/3
2 998 kr/mån
9 753 kr/m²

Smart planerad lägenhet med uppsatt vägg i vardagsrummet vilket skapar ett mindre sovrum med fönster och stor dubbelgarderob. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en luftig sällskapsyta med plats för både matbord och soffhörna. Köket är målat i en trivsam ljusgrå ton som tillsammans med det goda ljusinsläppet skapar ett härligt ljus i bostaden. Badrummet är inrett i neutrala färger med helkaklade väggar och trendig industriduschvägg. I hallen finns gott om plats för förvaring av ytterkläder samt en rymlig klädkammare med både hyllor och klädstång för upphängning av kläder. I området finns restauranger, fina grönområde med härliga promenadstråk och efter en kort promenad tar du dig till köpcenter Big Inn med bland annat mataffärer, restauranger och hårfrisör. Anmäl ditt intresse redan idag!

  • Plus
Ringvägen 49 H, null, Köpings kommun

Ringvägen 49 H

Lägenhet
Köpings kommun
W Mäkleri AB
695 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 404 kr/mån
12 991 kr/m²

Med ett attraktivt och lugnt läge hittar du denna fina tvåa om 53,5 kvadratmeter - en perfekt bostad för dig som ställer höga krav på ditt boende! Det här är en modern, hemtrevlig och välplanerad lägenhet på våning två med balkong i sydväst. Välkommen in i en luftig hall med goda förvaringsmöjligheter som leder dig direkt in ett renoverat och ljust kök i neutrala färgkombinationer och gott om plats för matbord och stolar. I bostaden finns även ett badrum, stort sovrum samt ett inbjudande vardagsrum med stora sällskapsytor och balkong med eftermiddags- och kvällssol i enskilt läge mot skogsdunge. På Ringvägen 49 H bor du alldeles intill Johannisdalsskogen med elljusspår, restaurang, fri parkering och endast ett stenkast från mataffären Coop. Anmäl ditt intresse redan idag!

Torsgatan 21 C, null, Köpings kommun

Torsgatan 21 C

Lägenhet
Köpings kommun
W Mäkleri AB
795 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/3
4 879 kr/mån
11 357 kr/m²

Välkommen till en hemtrevlig och välplanerad bostad om tre rum och kök placerad i ett attraktivt hörnläge på Torsgatan 21 C. När du kliver in i bostaden möts du av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter som ligger i direkt anslutning till ett badrum med nymålad våtrumsmatta och helkaklade väggar i neutrala färger. Från hallen når du även ett funktionellt kök med både arbetsyta och matplats samt nymålade väggar i en härlig grön ton. Vidare finner du två rofyllda sovrum samt ett inbjudande vardagsrum med stora sällskapsytor och utgång till den trevliga balkongen med sol hela dagen i ett lugnt läge mot innergården. Underbart boende i ett familjevänligt område med närhet till skola, förskola, restauranger och mataffärer. Anmäl ditt intresse redan idag!

Örnvägen 7, Elund, Köpings kommun

Örnvägen 7

Villa
Elund, Köpings kommun
W Mäkleri AB
2 395 000 kr
149 m²
5 rum
603 m² tomt

Attraktivt belägen på mysiga Örnvägen 7 hittar vi denna fina 1 1/2-plansvilla med möjlighet till fyra sovrum. Här erbjuds ett mycket trevligt boende i det populära området Elund. Till huset som är byggt 1979 hör en fin tomt som erbjuder ypperliga möjligheter till lek och trädgårdspyssel. På entréplan välkomnas ni av en öppen hall med både hiss och trapp upp till ovanvåningen. Vidare finner ni ett öppet och ljust vardagsrum i öppen planlösning med ett extra rum som idag används som sovrum, kök i mörka toner, tvättstuga och badrum från 2012. På ovanvåningen finns en hall som med enkelhet kan användas som ett mindre allrum/tv-rum, 3 sovrum samt ett badrum som är under renovering. Till huset hör en trevlig, lättskött och lummig tomt med växthus och uteplats i ett soligt söderläge med plats för grill och matbord. På Örnvägen bor ni med närhet till natur, skolor, förskolor och mataffär. Mycket trevlig gemenskap i området, där det bor många barnfamiljer.

Fogdegatan 3A, Nyckelberget, Köpings kommun

Fogdegatan 3A

Lägenhet
Nyckelberget, Köpings kommun
W Mäkleri AB
1 295 000 kr
97 m²
4 rum
vån 1/3
4 953 kr/mån
13 351 kr/m²

Med dess utmärkta läge på lugna och trivsamma Fogdegatan 3A är denna fyra om 97 kvadratmeter den perfekta bostaden för dig som ställer höga krav på ditt boende. Det här är ihopslagen lägenhet med två badrum, två stora balkongen och möjlighet till tre sovrum. I bostaden finns även ett smakfullt och funktionellt kök med fräscha ytskikt, mysigt vardagsrum och två ingångar från trapphuset vilket öppna upp möjlighet generationsboende. Lägenheten ligger i en attraktiv bostadsrättsförening med gym, god ekonomi och låg månadsavgift. Ett trivsamt boende i ett familjevänligt och naturnära läge i stilla och rofyllda kvarter med närhet till matbutiker, restauranger och skolor. Fri parkering finns endast 50 meter från bostaden.

  • Balkong
Västra Fyrby Bender 1, Västra Fyrby, Eskilstuna kommun

Västra Fyrby Bender 1

Villa
Västra Fyrby, Eskilstuna kommun
W Mäkleri AB
1 095 000 kr
106 m²
5 rum
3 996 m² tomt

Längtar du efter ett ställe på landet där fåglarna kvittrar och kossorna råmar? Där du på ett killevipp kan traska runt i skogen bland bär och svamp? Vill du uppepå det renovera också, då kanske det här kan vara huset och läget du söker. Här kan du välja att bo permanent eller ha det som en härlig tillflyktsort. Det ursprungliga huset uppfördes under tidigt 1900-tal och har en del fina detaljer bevarade så som vackra spegeldörrar och trägolv. År 1986 byggdes huset till och har idag en boarea om 106 kvm. Under de senare åren har mycket blivit eftersatt och det finns en hel del renovering att sätta händerna i. Entréplanet består av hall, rymligt kök, vardagsrum, matrum/sovrum, stort duschrum och ett sovrum. På övre plan finns ett allrum samt ett sovrum och gott om förvaring i kattvindar. Uppvärmning via vattenmantlad vedpanna med elpatron (vattenburet system) och luft/luft värmepump. Stor trädgård med ogenerat läge om hela 3 996 kvm med äppelträd, ved- och redskapsbod, friggebod om ca 10 kvm (inrasat tak) och växthus.

Magasinsgatan 9, Runna, Kungsörs kommun

Magasinsgatan 9

Lägenhet
Runna, Kungsörs kommun
W Mäkleri AB
1 195 000 kr
139 m²
5 rum
6 982 kr/mån
8 597 kr/m²

Välkommen till bostadsrättsföreningen Kungsladugården och detta välskötta parhus. Här har du möjlighet till ett riktigt trivsamt hem om 139 kvm som fördelats på fem rum i två plan. För den stora familjen går det alldeles utmärkt att återställa till sex rum och kök. Idag erbjuds här entréplan med ett ljus och fint kök från -16 och matplats. Härligt vardagsrum med matrum i fil och generös fönstersättning, här får både familj och vänner plats att samlas och utanför finns en stor inglasad altan där såväl vår-, sommar- och höstdagar kan avnjutas. På entréplan finns även en renoverad tvättstuga -16 och ett kaklat duschrum. På det övre planet möts du av ett rymligt allrum, tre sovrum och ett badrum. Njut av ljuvlig kvällssol på entrésidans altan, ta morgonkaffet i solen på baksidan och påta i en lättskött trädgårdstäppa som angränsar mot allmänning. Bilen parkeras i tillhörande carport precis vid entrén och på uppfarten får ytterligare en bil plats. Gästparkering finns inne på området. Föreningen har via fackman precis låtit utföra ett takbyte på samtliga byggnader och fasaderna är nymålade. Här bor en blandad åldersgrupp med både yngre, barnfamiljer och äldre. I Brf Kungsladugården bor du nära både förskola och skola från FK - åk 9 och flera av fritidsaktiviteterna Kungsör har att erbjuda nås på bara några minuter till fots, exempelvis sporthall, fotbollsplaner och ishall. Vill du promenera finns fina stråk längs Runna bäcken eller längs Mälarens vatten.

  • Uteplats

Visar alla 9