W Mäkleri AB

W Mäkleri AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Georg Nyströmsgatan 28, Torshälla, Eskilstuna kommun

Georg Nyströmsgatan 28

Lägenhet
Torshälla, Eskilstuna kommun
W Mäkleri AB
950 000 kr
67 m²
2 rum
vån 2/2
3 300 kr/mån
14 179 kr/m²

Välkommen till Torshälla och denna tvåa om 67 kvm på våning två. Här bor du i en mycket skötsam och omtyckt bostadsrättsförening på lugn återvändsgata. Lägenheten har en optimal planlösning med ett stort vardagsrum, arbetskök med trivsam matplats invid, rymligt sovrum med balkong som vetter mot väst samt mycket goda förvaringsmöjligheter i klädkammare och förråd/arbetsrum. Vid bostadens entré finns möjlighet att ha ett litet caféset och njuta av morgonsol under sommarhalvåret. I den låga månadsavgiften om 3 300 kr inkluderas vatten, värme, kabel-tv, bredband (250 Mb), telefoni, varmgarage och hushållsel. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Plus
Konvaljegatan 8, Ullvibackar, Köpings kommun

Konvaljegatan 8

Villa
Ullvibackar, Köpings kommun
W Mäkleri AB
4 250 000 kr
133 m²
5 rum
899 m² tomt

Välkommen till denna enplansvilla i vinkel som stod färdig år 2021. Ett välplanerat lösvirkeshus om 133 kvm som passar en familj, ett par eller singeln som vill ha härliga ytor att röra sig på. Det absolut bästa här är det kombinerade köket och vardagsrummet som har en högsta takhöjd om 3,4 m, fin fönstersättning, braskamin, access till soldäck i soligt sydöst läge och ett stilrent kök från HTH. Här kommer ni kunna njuta av både middagar och skönt soffhäng. Huset erbjuder fyra sovrum i varierade storlekar och två helkaklade badrum varav det ena med dusch och det andra med badkar. I anslutning till entrén parkeras bilen i garaget eller carporten. Huset värms upp med vattenburen golvvärme via fjärrvärme och kan kylas med AC. Här finns självklart fiber installerat och även smart plejd system. Befriad från fastighetsavgift (9 287 kr/år) i 15 år från byggåret! Varmt välkommen att uppleva huset på plats! Anmäl dig genom att klicka dig vidare till läs mer hos mäklaren.

Frejgatan 5B, Centrum, Kungsörs kommun

Frejgatan 5B

Lägenhet
Centrum, Kungsörs kommun
W Mäkleri AB
275 000 kr
38,2 m²
1 rum
vån 1/3
1 955 kr/mån
7 199 kr/m²

Välkommen till en trevlig etta om 38,2 kvm med låg månadsavgift. Vill du bo billigt, litet och enkelt? Då kan den här lägenheten vara något för dig, bara en trappa upp och du är hemma. Kliv in i hallen som har hatthyllan kvar från husets begynnelse, för att sedan ta dig vidare in i köket som även det är bevarat sedan 50-talet. Med enkla medel kan man här få gammalt och nytt att harmonisera väldigt fint. Möblera upp med matbord och samla vännerna för härligt häng. Allrummet passar perfekt för både soffa och säng och har ett stort fönster som ger gott om ljus. Badrummet har en äldre men funktionell standard och i källaren finns ett tillhörande förråd samt matkällare. Brf Kyrkvärden är en ekonomiskt stabil förening som genom åren utfört flertalet större renoveringar för att hålla sina byggnader i ett gott skick. I Kungsör bor man lugnt och tryggt och det finns ett mindre centrum med matbutiker, restauranger mm. bara en liten promenad bort. För pendlaren är det lätt att ta sig med både bil, tåg och buss. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Fogdegatan 3A, Nyckelberget, Köpings kommun

Fogdegatan 3A

Lägenhet
Nyckelberget, Köpings kommun
W Mäkleri AB
1 295 000 kr
97 m²
4 rum
vån 1/3
4 953 kr/mån
13 351 kr/m²

Med dess utmärkta läge på lugna och trivsamma Fogdegatan 3A är denna fyra om 97 kvadratmeter den perfekta bostaden för dig som ställer höga krav på ditt boende. Det här är ihopslagen lägenhet med två badrum, två stora balkongen och möjlighet till tre sovrum. I bostaden finns även ett smakfullt och funktionellt kök med fräscha ytskikt, mysigt vardagsrum och två ingångar från trapphuset vilket öppna upp möjlighet generationsboende. Lägenheten ligger i en attraktiv bostadsrättsförening med gym, god ekonomi och låg månadsavgift. Ett trivsamt boende i ett familjevänligt och naturnära läge i stilla och rofyllda kvarter med närhet till matbutiker, restauranger och skolor. Fri parkering finns endast 50 meter från bostaden.

  • Balkong
Västra Fyrby Bender 1, Västra Fyrby, Eskilstuna kommun

Västra Fyrby Bender 1

Villa
Västra Fyrby, Eskilstuna kommun
W Mäkleri AB
1 095 000 kr
106 m²
5 rum
3 996 m² tomt

Längtar du efter ett ställe på landet där fåglarna kvittrar och kossorna råmar? Där du på ett killevipp kan traska runt i skogen bland bär och svamp? Vill du uppepå det renovera också, då kanske det här kan vara huset och läget du söker. Här kan du välja att bo permanent eller ha det som en härlig tillflyktsort. Det ursprungliga huset uppfördes under tidigt 1900-tal och har en del fina detaljer bevarade så som vackra spegeldörrar och trägolv. År 1986 byggdes huset till och har idag en boarea om 106 kvm. Under de senare åren har mycket blivit eftersatt och det finns en hel del renovering att sätta händerna i. Entréplanet består av hall, rymligt kök, vardagsrum, matrum/sovrum, stort duschrum och ett sovrum. På övre plan finns ett allrum samt ett sovrum och gott om förvaring i kattvindar. Uppvärmning via vattenmantlad vedpanna med elpatron (vattenburet system) och luft/luft värmepump. Stor trädgård med ogenerat läge om hela 3 996 kvm med äppelträd, ved- och redskapsbod, friggebod om ca 10 kvm (inrasat tak) och växthus.

Magasinsgatan 9, Runna, Kungsörs kommun

Magasinsgatan 9

Lägenhet
Runna, Kungsörs kommun
W Mäkleri AB
1 195 000 kr
139 m²
5 rum
6 982 kr/mån
8 597 kr/m²

Välkommen till bostadsrättsföreningen Kungsladugården och detta välskötta parhus. Här har du möjlighet till ett riktigt trivsamt hem om 139 kvm som fördelats på fem rum i två plan. För den stora familjen går det alldeles utmärkt att återställa till sex rum och kök. Idag erbjuds här entréplan med ett ljus och fint kök från -16 och matplats. Härligt vardagsrum med matrum i fil och generös fönstersättning, här får både familj och vänner plats att samlas och utanför finns en stor inglasad altan där såväl vår-, sommar- och höstdagar kan avnjutas. På entréplan finns även en renoverad tvättstuga -16 och ett kaklat duschrum. På det övre planet möts du av ett rymligt allrum, tre sovrum och ett badrum. Njut av ljuvlig kvällssol på entrésidans altan, ta morgonkaffet i solen på baksidan och påta i en lättskött trädgårdstäppa som angränsar mot allmänning. Bilen parkeras i tillhörande carport precis vid entrén och på uppfarten får ytterligare en bil plats. Gästparkering finns inne på området. Föreningen har via fackman precis låtit utföra ett takbyte på samtliga byggnader och fasaderna är nymålade. Här bor en blandad åldersgrupp med både yngre, barnfamiljer och äldre. I Brf Kungsladugården bor du nära både förskola och skola från FK - åk 9 och flera av fritidsaktiviteterna Kungsör har att erbjuda nås på bara några minuter till fots, exempelvis sporthall, fotbollsplaner och ishall. Vill du promenera finns fina stråk längs Runna bäcken eller längs Mälarens vatten.

  • Uteplats

Visar alla 6