Warberg & Co

Warberg & Co

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vinkelvägen 4, Öckerö, Öckerö kommun

Vinkelvägen 4

Villa
Öckerö, Öckerö kommun
Warberg & Co
4 900 000 kr
170 + 40 m²
6 rum
1 034 m² tomt

Äntligen en trevlig villa för barnfamiljen, centralt på Hönö och nära till förskola och ICA Stormarknad. Villan byggdes 1962 och omfattar 6 rok, varav 170 kvm boarea och 40 kvm biarea samt garage 28 kvm. Entrévåning med hall, kapprum, vardagsrum i vinkel med ek-parkettgolv. 2 sovrum, ett med utgång till trädgården. Barkök med kylskåp, spis, fläkt och diskmaskin samt en matplats. Tvättstuga med tvättho, TM, TT. Pannrum med CTC-panna och förråd, grovingång. Förråd med oljetank, frysskåp. På övervåningen finns ett rejält TV/Allrum med utgång till balkong. 2 sovrum, varav det ena med balkong. Wc-tvättrum. Stora vindsförråd. OBS! Ingen förhandsvisning. Anmäl er till visningen, söndag den 3 December klockan 12:00 och lägg ett bud! Tillträde snarast! Hjärtligt välkomna!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Körkarlens gata 25, Göteborg, Göteborgs kommun

Körkarlens gata 25

Lägenhet
Göteborg, Göteborgs kommun
Warberg & Co
1 590 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/3
4 601 kr/mån
25 238 kr/m²

Välkomna till denna trevliga och fräscha 2:a på Körkarlens gata. Lägenheten är ljus och inbjudande med moderna bekvämligheter och utmärkt skick. I lägenheten finns ett rymligt vardagsrum, ett stort sovrum, ett komplett badrum samt ett fullt utrustat kök med matplats. Dessutom erbjuder denna bostad gott om förvaringsutrymmen. Lägenheten ligger i en välskött fastighet med närhet till både service och kommunikationer. Här bor du i en lugn och trivsam miljö, men ändå nära stadens puls. Området Backa är känt för sin goda samhällsservice med butiker, restauranger, skolor och fritidsanläggningar i närheten. Dessutom finns det utmärkta kommunikationer i form av bussar som tar dig snabbt och smidigt in till centrala delar av staden. Sammanfattningsvis är detta en idealisk bostad för dig som söker en välplanerad 2:a på ett centralt men ändå lugnt läge.

  • Plus
Sannum 498A, Nol, Ale kommun

Sannum 498A

Tomt
Nol, Ale kommun
Warberg & Co
1 495 000 kr
2 028 m² tomt

Tomten är på 2.028 kvm och nu förberedd med makadam, innan betongplattan skall gjutas. Positivt förhandsbesked för nybyggnad av ett enbostadshus och garage finns. Idylliskt område ute i naturen. Plan tomt, lätt att bebygga. Kontakta Jörgen Warberg, 0703-33 13 10, för ytterligare information och visning.

Visar alla 3