Wermhem Mäklare

Wermhem Mäklare

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hagagatan 24D, null, Kils kommun

Hagagatan 24D

Lägenhet
Kils kommun
Wermhem Mäklare
730 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/4
5 479 kr/mån
9 125 kr/m²

Välkommen till Hagagatan 24D! Här förmedlar vi nu försäljningen av denna välplanerade och mycket tilltalande 3:a, endast två trappor upp i huset. Lägenheten erbjuder ett mycket smakfullt kök med vita snickerier och gott om plats för matgrupp, ett stort vardagsrum med utgång till härlig inglasad balkong, helkaklat badrum, två sovrum i ljusa färger och en rymlig klädkammare. Här bor du med närhet till det mesta, såsom dagligvaruhandel, goda kommunikationsmöjligheter, vårdcentral, lekpark och fina naturmiljöer. Lägenheten ligger i en mycket välskött och stabil förening. Letar du efter en bostad där det bara är att flytta in, så kan du nu har hittat rätt! Snabbt tillträde möjligt. Välkommen att anmäla dig till visningen!

  • Balkong
Storgatan 28B, Centralt, Forshaga kommun

Storgatan 28B

Lägenhet
Centralt, Forshaga kommun
Wermhem Mäklare
649 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 143 kr/mån
11 487 kr/m²

Välkommen till Storgatan 28B! Här förmedlar vi försäljningen av denna ljusa och tilltalande tvårumslägenhet med bra planlösning och fina färgval. Lägenheten inrymmer kök med plats för matgrupp, vardagsrum med utgång till härlig inglasad balkong, sovrum med bra förvaring i generösa garderober, hall med garderobslösning och ett mycket fräscht badrum med egen tvättmaskin. På Storgatan bor du mitt i centrala Forshaga med närhet till det mesta, såväl matbutiker och goda kommunikationer, som fina naturområden. Välkommen att anmäla dig till visningen!

  • Balkong
Almvägen 3, null, Forshaga kommun

Almvägen 3

Villa
Forshaga kommun
Wermhem Mäklare
850 000 kr
116 + 70 m²
6 rum
886 m² tomt

Välkommen till en trevlig charmig villa som ligger bra till för barnfamiljen med lekplats på andra sidan gatan och nära till skola, dagis. Insynsskyddad hörntomt. Nya isolerglasfönster. Bra förvaringsutrymmen samt garage i källaren. Varmt välkommen att anmäla dig till visning.

  • Plus
Parkgatan 5, null, Kils kommun

Parkgatan 5

Villa
Kils kommun
Wermhem Mäklare
3 250 000 kr
210 + 120 m²
6 rum
952 m² tomt

Välkommen till denna villa som totalrenoverades 2012. Här finner du flera möjliga alternativ till hur du vill disponera den. Idag innehåller villan 2 st fina lägenheter om vardera 3 rok. Du kan har flera möjligheter i framtiden , välja att bo i en lägenhet själv, hyra ut den andra , hyra ut båda 2 eller göra om till en enfamiljsvilla. Båda lägenheterna har genomgående parkettgolv och varsin braskamin. Fina kök och lägenheten på bottenvåningen har fin inglasad altan. Lägenheten på bottenvåningen blir disponerbar för köpare medan övervåningen är uthyrd. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Plus
Lerboda Älvbacka 1, null, Kils kommun

Lerboda Älvbacka 1

Villa
Kils kommun
Wermhem Mäklare
1 695 000 kr
165 + 75 m²
7 rum
2,8 ha tomt

Varmt välkommen till Lerboda Älvbacka 1! Här förmedlar vi nu försäljningen av denna trevliga gårdsfastighet med lantligt och naturnära läge i omtyckta Högboda. Villan har generösa utrymmen och inrymmer idag; stort kök med vedspis, matrum och vardagsrum, badrum, toalettrum, fyra stora sovrum, med möjlighet till fler, lyxig walk-in closet och praktisk groventré, samt tvättstuga. Vidare finns snickarbod, carport, gästhus och en rymlig uthusbyggnad som inrymmer förrådsutrymmen och ett bra garage med gjuten platta. Till fastigheten hör även ca 1 ha skog och 1 ha åkermark. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

Förby Bengtsgården, Förby, Forshaga kommun
  • Mån 28 okt kl 16:30

Förby Bengtsgården

Villa
Förby, Forshaga kommun
Wermhem Mäklare
750 000 kr
78 + 23 m²
3 rum
3 710 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa som invändigt totalrenoverats de sista 2 åren. Bla nytt vitlackerat kök med braskamin som värmer stora delar av huset. 2 sovrum på övervåningen samt att man inrett och isolerat gäststugan där det idag finns ett extra tonårsrum/sovrum. Välkommen att boka dig för visning!

  • Plus
Nordsjötorp 5, null, Forshaga kommun
  • Imorgon kl 16:30

Nordsjötorp 5

Villa
Forshaga kommun
Wermhem Mäklare
1 950 000 kr
102 + 10 m²
4 rum
3,2 ha tomt

Välkomna till denna trevliga 1 plansvilla med lantligt läge och vackra vyer .Tillhörande drygt 3 ha mark varav ca 1 ha åker. Rymligt dubbelgarage. Trevligt rymligt kök med vedspis och braskamin finns i vardagsrummet. Inglasad altan m,m.

  • Plus
Dyvelstensvägen 20, null, Forshaga kommun
  • Ons 30 okt kl 16:30

Dyvelstensvägen 20

Villa
Forshaga kommun
Wermhem Mäklare
2 350 000 kr
190 + 30 m²
2 rum
3 338 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva denna 2-plansvilla på 190 kvm som utvändigt är totalrenoverad . Här får du utsikt över Klarälven och nära till bad i Abbortjärn. Bostadshuset har inredd bottenvåning , övervåningen är oinredd så det ar bara att låta fantasin flöda. Bra om utrymme för flera sovrum.

  • Plus
  • Energieffektiv

Visar alla 8