Mäklare Beyar Hajo

Beyar Hajo

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Orgelgatan 9, Kapellgärdet, Uppsala kommun

Orgelgatan 9

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Widerlöv

2 495 000 kr

68 m²

2 rum

3 675 kr/mån

36 691 kr/m²

//Unik planlösning//2 hygienrum//3 takterrasser//Spa// Nu ges tillfälle att förvärva en tvåa i Brf Block med 3,1 m i takhöjd och två hygienrum Fastigheten samt lägenheten sticker ut från alla andra nybyggda lägenheter i Uppsala. Här finner du noga utvalda materialval, hög standard och unik utformning. Planlösningen står sig unik med att vara ensam om den i Brf Block. Den öppna planlösningen är mycket luftig och ljus, och tack vare den höga takhöjden tillsammans med de stora fönsterpartierna finner du en mycket rymlig och ljus atmosfär med gott om plats att bjuda in vänner och familj till. Köket går i en matt svart/grå ton som återfinnes i detaljer i resterande del av lägenheten, bänkskiva samt stänkskydd i kvartskomposit sten och samtliga vitvaror från Siemens. Från vardagsrummet, genom stora skjutdörrar i glas finner du lägenhetens balkong i soligt läge. Sovrummet är även det rymligt med plats för dubbelsäng och annan önskad möbel och med bra förvaring i flertalet garderober. Badrummet är mycket smakfullt, med klinkergolv av grön marmorimitation och kaklade väggar, utrustat med bl a dusch och kombinerad tvättmaskin och torktumlare, Wc rummet håller samma höga standard som badrummet. Hallen har praktisk plats för avhängning och förvaring i garderob. Här har du en lägenhet i hög klass som inte kommer att göra dig besviken! Med totalt tre takterrasser har umgänge, avkoppling och rekreation getts särskild uppmärksamhet i Brf Block. Utekök med generösa matplatser inbjuder till gemensamma måltider med grannar och gäster under bar himmel, och takens odlingsytor förser matlagningen med egna örter och grönsaker. På en av takterrasserna står rekreation extra mycket i fokus med ett bokningsbart spa där ni har bastu och bubbelpool som ger avkopplande stunder framför en magnifik utsikt över Uppsala domkyrka, Slottet och centrum. Öppen gård mellan husen ger en bekväm och naturlig samlingsplats. Här blandas stensättning med upphöjda växtbäddar och skänker en vilsam harmoni. Här finns även en rejäl pergola som ger skugga och inbjuder till barnens klättringslekar. Välkommen att lämna ditt intresse redan idag!

  • Balkong
  • Hiss
Fyrisvallsgatan 10A, Luthagen, Uppsala kommun

Fyrisvallsgatan 10A

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Widerlöv

1 695 000 kr

29 m²

1 rum

2 494 kr/mån

58 448 kr/m²

//Trevlig balkong//Lyxiga materialval//Gemensam lounge & takterass// Välkommen att trivas i ett modernt boende i trevliga och gröna Luthagen i ett nybyggt hus med allt du kan önska! I Brf Solitär möts du av ett grand hus med många gemensamhetsytor såsom en stor lounge med takterrass, grön innergård med härliga yogadäck där du kan njuta av soltimmar samt en unik tvättstuga med sällskapspel. Det smarta garaget har inte bara plats för din bil och cykel utan rymmer även ytor för tvätt, cykelfix och en liten verkstad. Den optimalt planerade lägenheten lämnar inget till slumpen utan varje kvadratmeter är smart genomtänkt och den specialbyggda bokhyllan delar naturligt av rummets sovdel och sällkapsdel. Ett fantastiskt kök i dova färger med plats för mycket förvaring. Från köket nås lägenhetens trevliga balkong med stora fönsterpartier. Ett stort och helkaklat badrum med mörka detaljer ger vardagen det lilla extra. I luthagen bor du som granne med Uppsala city och därmed närhet till studentlivet såsom nationer och universitetet. För dig som gillar naturen så finns det trevliga promenadstråk och stora gröna fält i närheten av lägenheten. All tänkbar service som mataffärer, apotek, gym, restaurang mm. Omgående tillträde kan erbjudas! Anmäld ditt intresse redan idag till ansvarig mäklare!

  • Balkong
  • Hiss
Elgbolstavägen 10, Danmark, Uppsala kommun
  • Idag kl 13:00
Elgbolstavägen 10, Danmark, Uppsala kommun, bild 2
Elgbolstavägen 10, Danmark, Uppsala kommun, bild 3

Elgbolstavägen 10

Villa
Danmark, Uppsala kommun
Widerlöv

6 895 000 kr

178 m²

5 rum

902 m² tomt

Välkommen till ett modernt och rymligt boende i detta fantastiska hem i familjevänliga kvarter i Danmark. Enplansvillan upplevs som genomgående mycket fräsch och luftig med stora sociala ytor. Du välkomnas av en öppen hall med plats för avhägning, en stor öppen yta i öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och utgång till den soliga altanen. Den höga takhöjden tillsammans med de stora fönstren ger en känsla av lyx och ger rummet ett vackert ljusinsläpp. Vidare finns det fyra gedigna sovrum, två badrum varav ett med bastu och en stor tvättstuga med groventré. Huset har gott om ljusinsläpp tack vare stora fönster, genomgående ljusmålade väggar, ekparkettgolv och kakel och klinkers i hall och våtutrymmen. Den härliga uteplatsen i fantastiskt sydligt solläge består av en härlig gräsmatta och en stor altan, allt väl avskärmat tack vare ett insynsskydd. Här njuter man av sol från morgon till kväll och har gott om plats för diverse fruktträd och odling. Vid husets uppfart finns plats för flera bilar och här har man en elbilsladdare samt ett isolerat förrådsutrymme med plats för gott om förvaring. Här bor man i ett mycket barnvänligt område med bekvämt gångavstånd till omtyckta Danmarks skola med barn från förskoleklass till och med årskurs 5 och i anslutning till området finns även en nybyggd förskola. Läget är optimalt för den som vill bo med naturens lugn med fågelkvitter, motionsstigar, svamp- och bärmarker samtidigt som man endast har ca 4 kilometer in till köpcentrum och utmärkt pendlarläge då E4-påfart finns på smidigt avstånd. Buss in till Uppsala går varje halvtimme dagtid. Välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare!

  • Premium
Luthagsesplanaden 26B, Luthagen, Uppsala kommun

Luthagsesplanaden 26B

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Widerlöv

2 150 000 kr

38 m²

1.5 rum

2 264 kr/mån

56 579 kr/m²

Välkommen till denna fina och ljusa 30-talstvåa i Luthagen. Belägen i välrenoverad Gunnar Leche-fastighet (välrenommerad Uppsala arkitekt) med hiss. Lägenheten bjuder på ett ljust och lättmöblerat vardagsrum med vacker fiskbensparkett och kök i öppen planlösning. Från vardagsrummet med ca 2,7 m i takhöjd kommer du ut till den soliga balkongen .Unikt för lägenheten får du ett separat sovrum med stort fönster har fint parkettgolv tack vare ombyggnation i lägenhetens planlösning från en 1:a till en 2:a. Planlösningen ger er entré/hall med bra klädförvaring två garderober, badrum med klinker, kakel och dusch, vardagsrum med lättmöblerade ytor i öppen planlösning med köket, utgång till den stora balkongen med fri utsikt och fint, ett sovrum med stort fönster och fina original detaljer i blandning med moderna tillval. Lägenhetsinnehavaren disponerar ett stort vindsförråd och två källarförråd. I föreningen finns tvättstuga, torkrum, cykelförråd, samlingslokal och hobbyrum. Soprum med full källsortering. Barnvagnar får ställas i cykelförrådet. Föreningen godkänner delat ägarskap. Trevliga kvarter med nära till allt staden har att erbjuda. I närheten finns restauranger, butiker och övrig service. Promenadavstånd till centrum och tågstationen samt nära även till alla nationer. Direkt närhet till Ekonomikum och universitet vilket gör det till ett perfekt boende för både en och flera studenter. Välkommen att kontakta mäklaren vid intresse samt för anmälan till visning!

Visar alla 4