Mäklare Richard Sörman

Richard Sörman

Om mig

Mitt intresse för fastigheter och försäljning gjorde valet att bli fastighetsmäklare till en självklarhet. Att träffa nya människor och hjälpa till med deras livs största affär är något jag brinner för. Med över 30 års erfarenhet av fastighetsmarknaden och hundratals förmedlade hem driver jag försäljningsprocessen med noggrannhet och stort engagemang. Åtskilliga rekommendationer och återkommande kunder borgar för ett väl utfört arbete. Kontakta mig gärna för ett förutsättningslöst möte!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Karlavägen 28, Östermalm, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Karlavägen 28, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Karlavägen 28, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Karlavägen 28

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Widerlöv Kungsholmen
15 750 000 kr
121 m²
3 rum
vån 3/6
4 422 kr/mån
130 165 kr/m²

Välkommen till Karlavägen 28, en mycket luftig trea om 121 kvm. Bostaden andas elegans med genomgående parkett av fiskbensmönster, ljusinsläpp från spröjsade fönster och vackert profilerade lister. Generösa sociala ytor ges i det spatiösa vardagsrummet i fil med matsalen. Alldeles invid Humlegården är läget attraktiv med närhet till liv och rörelse i både stadsmiljö och grönområden. Genomgående erbjuder bostaden utmärkta förvaringsmöjligheter i flera inbyggda och platsbyggda skåp och garderober. Även så i det välplanerade köket, fullt utrustat med integrerade vitvaror och med fina arbetsytor blir matlagning både lätt och roligt! I köket finns plats för en matgrupp för minst fyra personer. Ett dörrvalv leder från den inre hallen in till den öppna matsalen med mycket gott utrymme för en matgrupp för minst åtta personer, perfekt för middagsbjudningar med nära och kära. Härifrån nås vardagsrummet genom tjusiga skjutdörrar med spegel. Slutligen finns bostaden trivsamma sovrum, ett fullt utrustat badrum med badkar och en gästtoalett i anslutning till entrén. Här bor ni i BRF Aspen 3, en mycket fin förening ekonomiskt som även äger och förvaltar fastigheten. Fastigheten byggdes 1925. Fasaden och trapphuset är mycket vackra med en anrik anda. Fastigheten är belägen invid Humlegården fylld med grönska, promenadstråk, skatepark samt utegym. Ett stenkast bort finner du Stureplan, Sturegallerian, Östermalms Saluhall och ett brett utbud av restauranger, teatrar, biografer och konstgallerier. Det perfekta läget för både lugnet men ett stenkast bort från pulsen. Som boende på denna adress har du mycket bra kollektiv kommunikation så som tunnelbanans gröna linje från Rådmansgatan ca. 12 minuters promenad bort. Innerstadsbussar finns i området så som buss 54 mot Reimersholme samt Hjorthagen, och med ca. 5 minuters promenad bort finner du busslinjerna 1 och 67 mot Stora Essingen, Blockhushudden, Frihamnen och Odenplan. Röda linjen går även från Tekniska högskolan ca. 7 minuter promenad bort. I närheten ligger även Stockholms Östra järnvägsstation. Sammanfattningsvis ges chansen att förvärva en mycket elegant och rymlig bostad i ett av Östermalms med attraktiva områden invid Humlegården! Lägenheten är möjlig att göra om från en 3:a till 4:a genom att slå upp en vägg i köket (se alternativ planlösning, liknande lägenhet finns i föreningen som jag tidigare sålt).

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Högbergsgatan 59B - Kontorslokal, Södermalm - Medborgarplatsen, Stockholms kommun
Högbergsgatan 59B - Kontorslokal, Södermalm - Medborgarplatsen, Stockholms kommun, bild 2
Högbergsgatan 59B - Kontorslokal, Södermalm - Medborgarplatsen, Stockholms kommun, bild 3

Högbergsgatan 59B - Kontorslokal

Övrigt
Södermalm - Medborgarplatsen, Stockholms kommun
Widerlöv Kungsholmen
3 900 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/6
3 254 kr/mån

- HELT NYRENOVERADE MINIKONTOR MED NYA BADRUM SAMT KÖK, SÄKERHETSDÖRRAR MM. - Juridisk person godkänns som köpare. - Kontor på bästa läge. - Hög kvalité och stilfullt materialval. Välkommen till Högbergsgatan 59B. Denna adress erbjuder sju exklusiva bostadsrättslokaler som är smakfullt inredda. Enheterna har en varierande yta mellan 29 och 115 kvm och är flexibelt utformade för att passa olika behov. Dessa utrymmen ger er möjligheten att arbeta och bedriva er verksamhet i en inspirerande miljö. Med sin optimala placering i närheten av Medborgarplatsen och Götgatsbacken är detta läge det bästa tänkbara. Bilderna är exempel på utformning och kan variera mellan dom olika kontoren. Köket är av Marbodal fabrikat med integrerad kyl och frys, diskmaskin, ugn och induktionshäll från Siemens. Toaletterna är helkaklade med vitt kakel, Carrera marmorgolv med golvvärme och kommer inredda med dusch, handfat med kommod, badrumsskåp med spegel och handdukstork. Kom och upptäck potentialen hos Högbergsgatan 59B. Kontor - 29 kvm - Månadsavgift: 1 888 kr/mån - Pris: 2 475 000 kr -SÅLD Kontor - 58 kvm - Månadsavgift: 3 774 kr/mån - Pris: 4 350 000 kr Kontor - 52 kvm - Månadsavgift: 3 384 kr/mån - Pris: 3 900 000 kr Kontor - 71 kvm - Månadsavgift: 4 621 kr/mån - Pris: 4 975 000 kr - SÅLD Kontor - 53 kvm - Månadsavgift: 3 449 kr/mån - Pris: 3 975 000 kr - SÅLD Kontor - 54 kvm - Månadsavgift: 3 514 kr/mån - Pris: 4 050 000 kr Kontor - 61 kvm - Månadsavgift: 3 970 kr/mån - Pris: 4 375 000 kr Kontor-115 kvm- Månadsavgift : 7 484 kr/mån - Pris: 8 425 000 kr

  • Premium
  • Hiss
Masugnsvägen 68, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun
Masugnsvägen 68, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun, bild 2
Masugnsvägen 68, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun, bild 3

Masugnsvägen 68

Lägenhet
Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun
Widerlöv Kungsholmen
4 890 000 kr
54 m²
2 rum
vån 8/8
4 441 kr/mån
90 556 kr/m²

ANNONSERAT PRIS ACCEPTERAS AV SÄLJAREN SOM SLUTPRIS! - Bli den första att flytta in med tillträde från ca 1 Juni 2024! - Ljus och välplanerad 2:a om 54 kvm! - Stor balkong med soligt söderläge med strålande sjöutsikt mot Bällstaån! - Nyproducerat toppskick med tilltalande materialval och påkostade tillval! - Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum! - Underbart sjönära läge intill Bällstaån! - Centralt läge nära Sundbyberg och Bromma Blocks! Läs gärna mer om projektet och se renderingsbilder och solstudien på JMs projektssida: https://www.jm.se/stockholm-lan/stockholm-kommun/bromma/strandkanten-strandpilarna/ Bostaden är under produktion - kontakta mäklaren för mer information. Nu erbjuds möjligheten att förvärva en rymlig tvåa högst upp i nyproducerade Brf Strandpilarna som nu uppförs av JM i kvarteret Strandkanten intill Bällstaån. Inflyttning för denna lägenheten sker 1:a Juni 2024, bli den första att bo i denna nya bostad! Lägenheten har en ljus och luftig planlösning. Separat källarförråd om ca 4 kvm. Brf Strandpilarna är en friköpt (ej tomträtt) förening som består av 76 lägenheter. Föreningen har en stor gård mot Bällstaån. När du bor i Brf Strandpilarna har du populära Bällstaån precis utanför huset. Ån rinner ut i Bällstaviken i Ulvsundasjön som i sin tur är en del av Mälaren. Att leva nära vatten ger ett speciellt lugn. Längs med Bällstaviken kan du spendera soliga dagar på bryggorna, lägga till med båt samt ta långa promenader. I samband med områdets förändring från industri till bostadsområde så planeras en 2,5 meter bred gångväg med bryggor längs norra strandkanten. Det betyder att du som lever här får större ytor för rekreation och större närhet till vatten. I den norra delen får strandparken en grön karaktär medan den i södra delen öppnas upp mot Bällstaviken. Här bor man på strandpromenaden i ett expansivt läge med utmärkta kommunikationer, restauranger, butiker och fina grönområden.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Sköndalsvägen 106, null, Stockholms kommun
Sköndalsvägen 106, null, Stockholms kommun, bild 2
Sköndalsvägen 106, null, Stockholms kommun, bild 3

Sköndalsvägen 106

Lägenhet
Stockholms kommun
Widerlöv Kungsholmen
1 975 000 kr
42,5 m²
2 rum
vån 1/7
2 369 kr/mån
46 471 kr/m²

Varmt välkommen till denna kvadratsmarta tvåa i vackra Sköndal. Bostadens två rum är väl tilltagna med ett generöst ljusinsläpp som ger en luftig och ombonad känsla till rummen. Sköndal ligger naturnära och med bra kommunikationer - ett område som erbjuder det mesta man kan önska sig! En välkomnande och rymlig hall öppnar upp mot bostadens övriga rum. Hallen har bra plats för ytterkläder och mörk klinker på golvet är både stilrent och praktiskt. Från hallen nås sovrum, vardagsrum och badrum. Det rogivande sovrummet rymmer en dubbelsäng och erbjuder mycket bra förvaringsmöjligheter i flera garderober samt en klädkammare. Rummet erbjuder utrymme för ytterligare möblering som exempelvis en kontorshörna och extra förvaringsmöbler. På andra sidan av hallen finner man det ljusa och trivsamma vardagsrummet, här ryms matbord för 4-6 personer, soffa, soffbord och andra bekvämligheter. Även här erbjuds utrymme för ytterligare möblering som exempelvis en till kontorshörna, perfekt för det distansarbetande eller studerande paret. Från vardagsrummet nås det karaktärsfulla, moderna köket med schackrutiga väggar, över- och underskåp med vita släta luckor, rostfria vitvaror samt mörkt klinkergolv. Den maskinella utrustningen innefattar kyl och frys, spis med induktionshäll och ugn samt vägghängd köksfläkt. Vidare finns ett fräscht helkaklat badrum i anknytning till hallen. Som boende i Brf HSB Offergärden blir du en del av en solid och välskött förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Föreningen äger marken och har en låg belåningsgrad. Föreningen tillhandahåller bland annat parkeringsplatser (separat kö tillämpas), föreningslokal, bastu och träningslokal med pingisbord. Tvättstuga och cykelförråd finns i varje hus. Föreningen har också en trevlig gård med lekplats och grillplats med tillhörande trädäck. I anknytning till varje hus finns även takterrasser med milsvid utsikt för boende att nyttja. Bostaden ligger bara minuters gångväg från Sköndals centrum där det finns mataffär, vårdcentral, café, restaurang, apotek och annan service. Vid infarten till Sköndal finns det en handelsplats med bland annat Willys, Systembolaget, Plantagen, Nordic Wellness och Max. Sköndal ligger nära stan men området är lugnt och naturnära. Husen ligger mitt emot Stiftelsen Stora Sköndal och på promenadavstånd ligger sjön Drevviken som erbjuder trevliga badplatser, promenad- och joggingvägar, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor på vintern. En kort promenad bort ligger även Hökarängsbadet som har en liten sandstrand, stor gräsyta och en badbrygga. Närheten till Ågesta Golfklubb och naturområdena i Orhem och kring Flaten är också en stor tillgång. Kommunikationerna är mycket bra med busshållplats utanför husen. Med buss 188, som är matarbussen, kommer man på 10-15 minuter till Gullmarsplan med anknytning till tunnel- och tvärbanan. Det är också nära till Norra Sköndal där bussarna passerar till Tyresö, Haninge, Huddinge och Skärholmen.

  • Premium
  • Hiss

Visar alla 4