Mäklare Jonas Tillman

Jonas Tillman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gamla Norrtäljevägen 128, Roslags-Näsby, Täby kommun
Gamla Norrtäljevägen 128, Roslags-Näsby, Täby kommun, bild 2
Gamla Norrtäljevägen 128, Roslags-Näsby, Täby kommun, bild 3

Gamla Norrtäljevägen 128

Lägenhet
Roslags-Näsby, Täby kommun
OBOS i Sverige
2 595 000 kr
36 m²
1 rum
3 779 kr/mån
72 083 kr/m²

Just nu kan du som köper en bostad i Brf Roslagsporten få avgiftsfritt i 12 månader. Erbjudandet gäller ett begränsat antal kunder. Kontakta våra mäklare för att ta del av erbjudandet! Kvadratsmart och effektiv lägenhet med rymlig balkong. Ett fullt utrustat kök i öppen planlösning mot allrummet. Rogivande sovrum/arbetsrum med plats för säng och här finns också en skjutdörrsgarderob. Stilrent badrum med handdukstork, dusch och kombimaskin.  Du väljer kostnadsfritt mellan våra tre designlinjer – Sommar, Höst eller Vinter.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Gamla Norrtäljevägen 134, Roslags-Näsby, Täby kommun
Gamla Norrtäljevägen 134, Roslags-Näsby, Täby kommun, bild 2
Gamla Norrtäljevägen 134, Roslags-Näsby, Täby kommun, bild 3

Gamla Norrtäljevägen 134

Lägenhet
Roslags-Näsby, Täby kommun
OBOS i Sverige
2 495 000 kr
45 m²
2 rum
4 233 kr/mån
55 444 kr/m²

Just nu kan du som köper en bostad i Brf Roslagsporten få avgiftsfritt i 12 månader. Erbjudandet gäller ett begränsat antal kunder. Kontakta våra mäklare för att ta del av erbjudandet. Denna bostad går att köpa med OBOS Deläga, vilket innebär att du börjar med att äga minst hälften av hemmet själv, för resten betalar du en avgift till OBOS. Du kan välja att köpa 50 -90% av bostaden, OBOS behåller den del du inte köper. För att köpa med OBOS Deläga behöver du vara medlem hos OBOS. Optimalt planerad bostad med fullt utrustat kök och balkong i soligt läge. Bra kök med tilltagna arbetsytor och god förvaring. I en öppen planlösning mot vardagsrum erbjuds en social planlösning där det rymliga vardagsrummet kan möbleras med en rymlig matplats samt soffgrupp. I anslutning till vardagsrummet når du en solig balkong på ca 7 kvm som kan möbleras efter önskemål. Sovrum med plats för dubbelsäng samt skjutdörrsgarderob. Ett rymlig badrum som har en duschhörna, handdukstork samt kombimaskin.  Du väljer mellan våra designstilar - Sommar, Höst eller Vinter.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
null, Roslags-Näsby, Täby kommun

Lägenhet
Roslags-Näsby, Täby kommun
OBOS i Sverige
5 295 000 kr
81 m²
3 rum
6 053 kr/mån
65 370 kr/m²

Just nu kan du som köper en bostad i Brf Roslagsporten få avgiftsfritt i 12 månader. Erbjudandet gäller ett begränsat antal kunder. Kontakta våra mäklare för att ta del av erbjudandet! Högst upp i huset ligger denna genomgående lägenhet med ca 10 kvm balkong i söderläge där du kan njuta av eftermiddagssolen. Den luftiga planlösningen gör att du har kontakt med vardagsrummet. Här bor du med ett fullt utrustat kök och en rymlig matplats. De två sovrummen ligger i separata lägen vilket skapar en privat känsla. Det stilrena badrummet har dusch, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns en gäst WC. Du väljer kostnadsfritt mellan våra tre designlinjer – Sommar, Höst eller Vinter.

 • Plus
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Gamla Norrtäljevägen 132, Roslags-Näsby, Täby kommun

Gamla Norrtäljevägen 132

Lägenhet
Roslags-Näsby, Täby kommun
OBOS i Sverige
5 745 000 kr
98 m²
4 rum
6 912 kr/mån
58 622 kr/m²

Genomgående bostad med ca 12 kvm uteplats i bästa solläge. Bostaden kan nyttjas efter önskemål då möjlighet till uthyrningsdel finns med separat ingång. Lägenheten innehar ett fullutrustat kök med plats för rymlig matplats. Den öppna planlösningen erbjuder öppenhet mellan kök och vardagsrum som tillför en social känsla i bostaden. Ett stort badrum med dusch samt tvättmaskin samt torktumlare.  Sovrummen ligger i varsitt hörn i bostaden vilket medför en privat känsla i lägenheten. Det ena sovrummet finns i anslutning till en separat ingång där ett duschrum finns samt att ett mindre pentry kan väljas som tillval. Du väljer kostnadsfritt mellan våra tre designstilar - Sommar, Höst eller Vinter.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Brf Roslagsporten, Roslags-Näsby, Täby kommun
 • 42 lediga bostäder

Brf Roslagsporten

Lägenhet
Roslags-Näsby, Täby kommun
OBOS i Sverige
fr. 2 495 000 kr
36-118 m²
1-5 rum
3 779 kr/mån

I Västra Roslags Näsby, bygger OBOS Brf Roslagsporten som rymmer 60 bostadsrätter. Här bor du i ett av Täbys bästa kollektivtrafiklägen, bara ett stenkast från Roslagsbanan. Just nu kan du som köper en bostad i Brf Roslagsporten få avgiftsfritt i 12 månader. Erbjudandet gäller ett begränsat antal kunder. Kontakta våra mäklare för att ta del av erbjudandet! Brf Roslagsporten erbjuder lägenheter, från den välplanerade ettan till större sexrummare. De flesta blir genomgående med fönster i två väderstreck och några med uthyrningsdel– perfekt för tonårsbarnen eller som ett separat kontor. Alla bostäder har härliga balkonger, uteplatser eller terrasser - de flesta i söderläge med utsikt mot den gemensamma gården som även har ett underliggande garage.

 • Nybyggnadsprojekt
Fabrikörvägen 15, 1 tr, Nacka Strand, Nacka kommun

Fabrikörvägen 15, 1 tr

Lägenhet
Nacka Strand, Nacka kommun
Widerlöv Kungsholmen
4 895 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/8
6 675 kr/mån
58 976 kr/m²

Möjlig 4:a // Markterrass på innergården för medlemmarna // Bli först att flytta in // Hörnlägenhet // Möjlig garageplats // Högt läge // Röda huset //Mysig innergård // Relax i föreningen Välkommen till en nyproducerad bostad! Föreningen har en trevlig innergård med en mysig markterrass. Här bor du i ett högt läge med utsikt i västerläge! Snyggt kök från HTH och stilrent badrum. På golven ligger en ljus vitpigmenterad trestavig askparkett i alla rum utom våtrum och hall. I föreningens register är denna registrerad som fyra rum och kök, men disponeras som tre rum och kök. Se rumsbeskrivning för detaljer! På våning 2 i det röda huset finns föreningens gemensamma lokal. Här finns relaxavdelning med bastu, dusch, wc och pentry. Lokalen går flexibelt att nyttja som t ex festlokal, övernattningslägenhet eller kontor. På plan 4 i det gröna huset kliver du ut på husets generösa gemensamma gård som ligger vackert mellan huskropparna och berget. Här finns flera planteringsbäddar och en grillplats. Den fina pergolan skapar rum i rummet och blir en yta för vila eller samvaro. Gården belyses från flera håll.

 • Hiss
Gamla Norrtäljevägen 132, Roslags Näsby, Täby kommun
 • Ons 24 jul kl 16:30
Gamla Norrtäljevägen 132, Roslags Näsby, Täby kommun, bild 2
Gamla Norrtäljevägen 132, Roslags Näsby, Täby kommun, bild 3

Gamla Norrtäljevägen 132

Lägenhet
Roslags Näsby, Täby kommun
Widerlöv Nyproduktion
4 295 000 kr
66 m²
3 rum
vån 6/6
5 295 kr/mån
65 076 kr/m²

*Visningarna hålls i vår visningsbod på Gamla Norrtäljevägen 100, Västra Roslags Näsby* Högst upp i huset ligger denna gavellägenhet med balkong i söderläge! Här bor du i en optimalt planerad och genomgående trerummare med ett stilrent kök och en separat matdel. Vardagsrummet bjuder på ett rikligt ljusinsläpp genom fönster åt två väderstreck. Två sovrum varav det ena har en bra klädkammare. Stilrent duschrum med handukstork och kombimaskin. Bostaden erbjuder en hög standard och du väljer kostnadsfritt mellan tre designlinjer – Sommar, Höst eller Vinter. I Västra Roslags Näsby, planerar OBOS att bygga Brf Roslagsporten som rymmer 60 bostadsrätter. Här bor du i ett av Täbys bästa kollektivtrafiklägen, bara ett stenkast från Roslagsbanan. Just nu kan du som köper en bostad i Brf Roslagsporten få avgiftsfritt i 12 månader. Erbjudandet gäller ett begränsat antal kunder. OBOS täcker även en del av föreningens räntekostnad i upp till 4 år från inflytt. Kontakta våra mäklare för mer information! <a href="https://obos.se/hitta-bostad/sok-bostad/stockholm/taby/brf-roslagsporten?gclid=EAIaIQobChMIkpud98qm_QIVjALmCh0i-wbTEAAYASAAEgIgFfD_BwE/" target="_blank" class="btn">Läs mer om projektet </a>

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Gamla Norrtäljevägen 134, Roslags Näsby, Täby kommun
 • Ons 24 jul kl 16:30
Gamla Norrtäljevägen 134, Roslags Näsby, Täby kommun, bild 2
Gamla Norrtäljevägen 134, Roslags Näsby, Täby kommun, bild 3

Gamla Norrtäljevägen 134

Lägenhet
Roslags Näsby, Täby kommun
Widerlöv Nyproduktion
4 595 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/7
6 053 kr/mån
56 728 kr/m²

*Visningarna hålls i vår visningsbod på Gamla Norrtäljevägen 100, Västra Roslags Näsby* Genomgående lägenhet med ca 11 kvm balkong i söderläge med plats för utemöbler. Kök med en rymlig matplats i anslutning till köket. Den luftiga planlösningen gör att du har kontakt med vardagsrummet. De två sovrummen ligger i separata lägen vilket skapar en privat känsla. Ett stilrent badrum med dusch, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns en gäst WC. Bostaden erbjuder en hög standard och du väljer kostnadsfritt mellan tre designlinjer – Sommar, Höst eller Vinter. I Västra Roslags Näsby, planerar OBOS att bygga Brf Roslagsporten som rymmer 60 bostadsrätter. Här bor du i ett av Täbys bästa kollektivtrafiklägen, bara ett stenkast från Roslagsbanan. Just nu kan du som köper en bostad i Brf Roslagsporten få avgiftsfritt i 12 månader. Erbjudandet gäller ett begränsat antal kunder. OBOS täcker även en del av föreningens räntekostnad i upp till 4 år från inflytt. Kontakta våra mäklare för mer information! <a href="https://obos.se/hitta-bostad/sok-bostad/stockholm/taby/brf-roslagsporten?gclid=EAIaIQobChMIkpud98qm_QIVjALmCh0i-wbTEAAYASAAEgIgFfD_BwE/" target="_blank" class="btn">Läs mer om projektet </a>

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Gamla Norrtäljevägen 134, Roslags Näsby, Täby kommun
 • Ons 24 jul kl 16:30
Gamla Norrtäljevägen 134, Roslags Näsby, Täby kommun, bild 2
Gamla Norrtäljevägen 134, Roslags Näsby, Täby kommun, bild 3

Gamla Norrtäljevägen 134

Lägenhet
Roslags Näsby, Täby kommun
Widerlöv Nyproduktion
5 795 000 kr
97 m²
4 rum
vån 1/7
6 862 kr/mån
59 742 kr/m²

*Visningarna hålls i vår visningsbod på Gamla Norrtäljevägen 100, Västra Roslags Näsby* Genomgående bostad med rymlig balkong i söderläge med plats för utemöbler. Ett fullt utrustat kök med rymlig matplats. Den sociala planlösningen gör att du har kök och vardagsrum i anslutning med varandra. De tre separata sovrummen ligger i varsitt hörn vilket skapar en privat känsla för respektive rum. Två stilrena badrum med handdukstork och dusch i respektive badrum. Det större badrummet är utrustat med tvättmaskin samt torktumlare. Bostaden erbjuder en hög standard och du väljer kostnadsfritt mellan tre designlinjer – Sommar, Höst eller Vinter. I Västra Roslags Näsby, planerar OBOS att bygga Brf Roslagsporten som rymmer 60 bostadsrätter. Här bor du i ett av Täbys bästa kollektivtrafiklägen, bara ett stenkast från Roslagsbanan. Just nu kan du som köper en bostad i Brf Roslagsporten få avgiftsfritt i 12 månader. Erbjudandet gäller ett begränsat antal kunder. OBOS täcker även en del av föreningens räntekostnad i upp till 4 år från inflytt. Kontakta våra mäklare för mer information! <a href="https://obos.se/hitta-bostad/sok-bostad/stockholm/taby/brf-roslagsporten?gclid=EAIaIQobChMIkpud98qm_QIVjALmCh0i-wbTEAAYASAAEgIgFfD_BwE/" target="_blank" class="btn">Läs mer om projektet </a>

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 9