Mäklare Natalie Strand

Natalie Strand

Om mig

Jag har varit en engagerad och målinriktad fastighetsmäklare sedan 2010. Efter många år med fullt fokus på en högkvalitativ mäklartjänst och nöjda kunder består dem flesta av mina affärer av rekommendationer och återkommande kunder.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lars Forssells Gata 26, Kungsholmen - Hornsbergs Strand, Stockholms kommun

Lars Forssells Gata 26

Lägenhet
Kungsholmen - Hornsbergs Strand, Stockholms kommun
Widerlöv Kungsholmen
4 250 000 kr
49 m²
2 rum
vån 2
2 673 kr/mån
86 735 kr/m²

Välkommen till ditt drömhem! Denna stilrena och ljusa 2:a om 49 kvm, belägen i eftertraktade Hornsbergs strand, erbjuder en perfekt kombination av modern komfort och en fantastisk utsikt över innergården och vattnet. Byggd 2011, har denna lägenhet en genomtänkt öppen planlösning som skapar en känsla av rymd och ljus. När du kliver in möts du av en välplanerad hall med gott om klädförvaring och när du passerat hallen når du ett smakfullt kök med moderna vitvaror och generösa förvaringsutrymmen. Köket flyter sömlöst ihop med vardagsrummet, en idealisk plats för både lugna hemmakvällar och festliga tillställningar med vänner. Från vardagsrummet tar du dig ut till den rymliga balkongen, där du kan njuta av morgonkaffet eller en kvällsdrink och grillkvällar med en hänförande utsikt över glittrande vatten och den välskötta innergården. Det rymliga badrummet är elegant designat och utrustat med en praktisk kombimaskin, vilket gör tvätt- och torkprocessen både smidig och effektiv. Sovrummet, som vetter mot den lugna innergården, erbjuder en fridfull oas med plats för en dubbelsäng. Här finns också gott om garderober, vilket ger utmärkta förvaringsmöjligheter och håller ditt hem välorganiserat. Lägenheten är inredd med högkvalitativa material och stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus, vilket skapar en inbjudande atmosfär. Föreningens innergård är en grönskande tillflyktsort med trevliga sällskapsytor, perfekt för avkoppling eller sociala stunder. Hornsbergs strand erbjuder också ett rikt utbud av caféer, restauranger och natursköna promenadstråk längs vattnet. Förråd: Till bostaden hör ett förråd om ca 2 kvm. Här bor du med direkt närhet till utmärkta kommunikationer som snabbt tar dig till Stockholms hjärta. Denna pärla i Hornsbergs strand har allt du kan önska för ett modernt och bekvämt boende. Välkommen hem – en visning är ett måste!

  • Balkong
  • Hiss
Alströmergatan 32U, Kungsholmen, Stockholms kommun

Alströmergatan 32U

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Widerlöv Kungsholmen
3 350 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 0,5/4
2 005 kr/mån
95 714 kr/m²

Välkommen till Brf Färjan och till Alströmergatan 32! Bostaden är fördelad på 35 kvadrat och ligger på första våningen med samtliga fönster mot innergården. Hallen är rymlig och här finns både hatthylla och en stor garderob med skjutdörrar för bästa klädförvaring. Målade väggar och parkett på golv. Badrummet är stambytt på 90-talet och här är väggarna helkaklade och på golvet ligger klinker. Här finns handfat med kommod inunder med plats för era badrumsartiklar, handdukstork, wc samt duschkabin. Sovrummet nås från hallen och här ryms en bredare säng. Målade väggar och parkett på golv. Här finns även en väl tilltagen klädkammare bakom den vita speglade dörren som är monterad på en skena. Köket är praktiskt och har gott om förvaring i både skåp och lådor. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys, spis, ugn samt fläkt. Utrymme finns för att installera diskmaskin. Parkett på golv och målade väggar. Här valde säljaren att öppna upp och platsbygga ett bord som enkelt kan fällas upp. Vardagsrummet har plats för både soffan och favoritfåtöljen samt eventuell mediamöbel. Väggarna är målade och på golvet ligger parkett. Stort fönster ut mot föreningens grönskande innergård med fontänen i blickfånget. Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett vindsförråd i en av den angränsande uppgångarna.

Visar alla 2