Mäklare Patrik Lundberg

Patrik Lundberg

Om mig

Din mäklare med hjärta, 30 års erfarenhet och en outtröttlig drivkraft för ditt hem.. Jag har arbetat som fastighetsmäklare i Stockholms innerstad i 30 år och har hjälpt många nöjda kunder att köpa och sälja sitt boende. Mina främsta egenskaper är att jag har ett stort personligt engagemang. En driven mäklare som är rak, tydlig och snabb med en unik känsla för vad situationen kräver. Med andra ord en mäklare med förmåga att skapa trygghet hos både köpare och säljare genom hela processen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Torgnygatan 5, Rickomberga, Uppsala kommun
  • Fre 25 okt kl 17:00
Torgnygatan 5, Rickomberga, Uppsala kommun, bild 2
Torgnygatan 5, Rickomberga, Uppsala kommun, bild 3

Torgnygatan 5

Villa
Rickomberga, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
11 500 000 kr
162 + 14 m²
6 rum
729 m² tomt

Välkommen till Villa Charlottendal, beläget på ett optimalt och lugnt läge i det populära och barnvänliga Rickomberga. Villan ligger lite längre upp på gatan i direkt anslutning till parken, vilket ger minimal störning och ljud från huvudgatan. Detta charmiga tvåplanshus från tidigt 1900-tal bjuder på en fantastisk sekelskiftesatmosfär och har genomgått omfattande renoveringar med stor omsorg om byggnadens historiska karaktär. Huset har genomgått stora renoveringar under de senaste åren, såsom renovering av alla innertak och väggar på övre plan, installation av ett vattenburet fjärrvärmesystem i hela huset, ny el, renovering och provtryckning av samtliga rökkanaler, samt återsättning av det ursprungliga lerteglet vid byte av yttertak. Dessutom har hela huset målats om, och hallen på övre plan samt master bedroom har öppnats upp till nock och isolerats för att skapa en imponerande rymd. Originalgolven har tagits fram och slipats i hela huset, och den vackra pärlsponten har återställts på både tak och väggar, vilket förstärker husets unika charm. Villan erbjuder 162 m² boyta och 14 m² biyta, inklusive en praktisk matkällare som nås via lucka i golvet. På entréplanet möts du av en rymlig hall med stora fönsterpartier, ett funktionellt kök med generös matplats, bevarade serveringsskåp och en vedspis som har flyttats hit för att skapa en ännu mer autentisk atmosfär. Vidare finns två stora rum, båda med fungerande kakelugnar – perfekt för mysiga vinterkvällar. Här finns även ett sovrum och ett badrum med tvättmaskin. På övre våningen finner du tre rymliga sovrum, varav två med kakelugnar. Förvaringsmöjligheterna är goda tack vare flera platsbyggda garderober. Utanför omges huset av en lummig trädgård med äppelträd, rabarber och grönsaksodlingar. Här finns gott om plats för utomhusmiddagar och familjeliv i solen, med uteplatser och en lekvänlig tomt som gränsar till en allmänning – perfekt för barnens utomhuslekar. På fastigheten finns även ett uthus om cirka 75 m² med beviljat bygglov för ateljé eller företag, vilket ger spännande möjligheter för den som vill arbeta eller bedriva verksamhet hemifrån. Rickomberga erbjuder det bästa av två världar: närhet till naturen och den avkoppling den ger, samtidigt som du enkelt når centrala Uppsala via cykel eller kollektivtrafik. Skolor, förskolor och närservice finns i närområdet, vilket gör detta till en bekväm och trivsam plats att bo på. Villa Charlottendal har renoverats med kärlek och stor respekt för sin historia, och här finns fortfarande utrymme för dig att sätta din egen prägel. Detta är inte bara ett hus, utan ett hem fyllt med charm, byggnadsvård och oändliga möjligheter. Missa inte chansen att förvärva detta unika boende i ett av Uppsalas mest eftertraktade områden!

  • Premium
Skillinggränd 1, 4tr, Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Skillinggränd 1, 4tr

Lägenhet
Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholms kommun
Widerlöv Kungsholmen
12 950 000 kr
104 m²
4 rum
vån 4/5
4 167 kr/mån
124 519 kr/m²

Välkommen till Skillinggränd 1 – en charmig 20-talslägenhet i ett av Kungsholmens mest eftertraktade områden. Här kombineras tidstypiska detaljer med moderna inslag och ett fantastiskt läge, med närhet till både stadens puls och lugnet vid vattnet. Lägenheten har ett perfekt läge nära kommunikationer, restauranger, butiker och skolor – vilket ger en bekväm vardag. Lägenheten har generös takhöjd och vackra ekparkettgolv genom större delen av bostaden, vilket skapar en ljus och rymlig atmosfär. Vardagsrummet, med öppen spis, erbjuder en trivsam och hemtrevlig känsla som inbjuder till både socialt umgänge och avkoppling. Med två balkonger erbjuder bostaden härliga uteplatser. Hörnbalkongen i österläge fångar morgonsolen och har en vacker utsikt både mot Riddarfjärden och Skillinggränd. Den andra balkongen, som vetter mot innergården, ger en avskild och lugn plats med kvällssol. Matrummet, som även kan användas som ett extra sovrum, har vackra vitrindörrar mot vardagsrummet och direkt tillgång till hörnbalkongen. Köket är modernt inrett med vita skåpluckor och en bänkskiva i granit, vilket gör det funktionellt och stilrent. Det stora sovrummet, med platsbyggda garderober och österläge, erbjuder rikligt med förvaringsutrymme och en fridfull miljö för vila. Det mindre sovrummet vetter mot innergården och har utgång till balkongen – en perfekt plats för avkoppling i kvällssolen. Rummet lämpar sig utmärkt som barnrum, gästrum eller hemmakontor. Detta är ett hem med ett fantastiskt läge och en välplanerad disposition, nära grönområden, restauranger och goda kommunikationer – ett boende som förenar komfort och stil i hjärtat av Kungsholmen.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Karlavägen 83, Östermalm - Karlaplan, Stockholms kommun
Karlavägen 83, Östermalm - Karlaplan, Stockholms kommun, bild 2
Karlavägen 83, Östermalm - Karlaplan, Stockholms kommun, bild 3

Karlavägen 83

Lägenhet
Östermalm - Karlaplan, Stockholms kommun
Widerlöv Kungsholmen
18 900 000 kr
119 + 24 m²
3.5 rum
vån 6/6
6 434 kr/mån
158 824 kr/m²

Välkommen till de anrika kvarteren invid Karlaplan och till denna fastighet från 1913 i klassisk Nationalromantisk stil. Här, högst upp i huset i hörnet av Karlavägen och Grevgatan finns denna vindsvåning med en golvyta om totalt 143 kvadratmeter. Bostaden har genomgått en renovering och är i mycket gott skick. Här finns två bra sovrum, en stor matsal med öppen spis, arbetsrum, stort badrum med tvättmaskin och bastu och i anslutning till hallen finns en gäst wc. Sällskapsrummet ligger i det karaktärsfyllda tornrummet och har en delvis öppen planlösning med köket. Det är högt till tak med flera synliga takbjälkar och samtliga takfönster släpper in det naturligt dagsljus. Väggarna är genomgående vita och golven är vitpigmenterade. Det finns gott om förvaring i både garderober och i den gedigna klädkammaren som nås från det stora sovrummet. Tidigare hade lägenheten bygglov för en balkong/terrass i väster, detta lov har nu gått ut, det pågår ingen ny bygglovsprocess under nuvarande ägare. Bostaden ligger ett kvarter ifrån Karlaplans härliga park som erbjuder avslappning i skuggan av grönskande träd med en porlande fontän i mitten. Ett grönkantat gångstråk tar dig ända till Humlegården vars vida gräsmatta ger en utmärkt plats för en picknick. Området är fullt av vackra sekelskifteshus med utsmyckade fasader, mysiga caféer och restauranger i bästa klass. Färskt bröd och härliga bakelser går att köpa varje dag på flera bagerier. På Östermalm återfinns gastronomi på alla nivåer, från charmiga lunchställen till middagar med Michelin-status. På bekvämt gångavstånd, ca 15 minuter, ligger Stureplan som erbjuder ett fartfyllt nattliv. Östermalms Saluhall ligger även det inom gångavstånd, där ett hav av läckerheter säljs i en anrik atmosfär. En kort promenad bort ligger Strandvägen. Här kan man njuta av en trevlig promenad längs med vattnet, stanna till på en av alla restauranger eller caféer eller ta färjan till Djurgården och vidare ut i skärgården. Området är verkligen en perfekt blandning av lugn och harmoni samt liv och rörelse, allt i en otroligt vacker miljö. Ett svårslaget läge! Bostadsrättsföreningen är välskött och förvärvade fastigheten 1980, här finns totalt 21 bostadsrätter och föreningen äger marken. Föreningens ekonomi får anses vara mycket god och belåningen ligger på låga 3 934 kr per kvm.

  • Premium
  • Hiss
Norr Mälarstrand 88, 1tr, Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholms kommun
Norr Mälarstrand 88, 1tr, Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholms kommun, bild 2
Norr Mälarstrand 88, 1tr, Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholms kommun, bild 3

Norr Mälarstrand 88, 1tr

Lägenhet
Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholms kommun
Widerlöv Kungsholmen
12 500 000 kr
117 m²
4 rum
vån 1/5
5 967 kr/mån
106 838 kr/m²

Välkommen till en rymlig fyrarummare om 117 kvm på vackra Norr mälarstrand! Denna eleganta bostad har charmanta tidstypiska detaljer som spröjsade fönster med djupa nischer, fiskbensparkett och speglade dörrar. Blandat med moderna attribut och stilren inredning skapas ett riktigt trivsamt hem i ett utsökt läge på Kungsholmen. Bostaden är disponerad på fyra rum och två badrum. Belägen vid vackra grönskande gångstråk och Rålambshovsparken är läget svårslaget! Hela lägenheten har ett naturligt ljusinsläpp från dess vackra spröjsade fönster. Hallen välkomnar med ljusa väggar, ett stilrent svart klinkergolv och plats för avhängning. Köket är öppet och spaciöst med plats för matgrupp, samt vardagsrumsmöbler om så behagas. Köket är fullt maskinellt utrustat och rymmer dessutom en mysig eldstad. Här finns exklusiva materialval som speglade köksluckor, en bänkskiva i tjock granit samt en fristående bänk med en integrerad vinkyl. Från köket nås det rymliga huvudsovrummet som erbjuder goda förvaringsmöjligheter i fina platsbyggda vitrinskåp samt garderober. Sovrummet är mycket elegant med de tjusiga vitrinskåpen och väggar målade i en trivsam kall kulör. Barnrummet är smakfullt inrett med ljusa ytskikt och är väl genomtänkt. En inbyggd bänk med skåp ger extra förvaringsutrymme och fungerar dessutom som ett stiligt men praktiskt skötbord. Resterande två rum är idag inredda som ett allrum och ett kontor. Båda rummen har en läcker fiskbensparkett och fint ljusinsläpp. Här finns möjlighet att inreda som ytterligare två sovrum. Vidare finns två badrum som är helkaklade med vita kakelplattor och svart klinker. Det ena badrummet är utöver WC och handfat utrustat med vattenfallsdusch samt tvättmaskin och torktumlare. Denna rymliga bostad fungerar ypperligt för en hel familj eller för den som vill ha extra plats för ett hemmakontor eller hobbyrum. Lägenheten är både trivsam, elegant och välplanerad. Den erbjuder på allt som behövs för att flytta in direkt! BRF Vapensmeden är en stabil och välskött äkta förening som är nästintill obelånad. Föreningens belåning per kvm bostadsrättsyta är 402 kr (årsredovisning 2022). Föreningen består av ett gatuhus och ett gårdshus med totalt 41 bostadsrätter och 2 lokaler med hyresrätt. De två lokalerna om 77 kvm samt 70 kvm används i dagsläget som kontor och lager. Fastigheten byggdes 1926 och föreningen äger marken. Tvättstuga och cykelrum finns för föreningens medlemmar. Norr Mälarstrand är en internationellt känd, naturskön promenadväg längs Kungsholmens strandlinje med utsikt över Riddarfjärden och Södermalm. Längs vägen finns broar, bryggor, sittplatser och en lekplats. Med några minuters promenad utmed stråket når du Mälarpaviljongen, en flytande restaurang och kafé. Stråket leder österut till Stockholms stadshus och västerut till Smedsuddsbadet i Marieberg. Perfekt för avkoppling och vackra vyer. På Norr mälarstrand 88 bor du alldeles invid natursköna Rålambshovsparken med aktiviteter som windsurfing för den adrenalinstinne och en boulebar för den som uppskattar något lugnare. I området finns flera härliga parker, restauranger och caféer. För barnfamiljer finns flera skolor inom gångavstånd. Goda kommunikationsmöjligheter finns med bland annat Fridhemsplan alldeles intill. Därifrån tar du dig enkelt vart som helst med både buss och tunnelbana. T-centralen nås på bara 3 minuter med tunnelbana från Fridhemsplan.

  • Premium
  • Hiss

Visar alla 4