Mäklare Stephanie Sandstedt

Stephanie Sandstedt

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Luxgatan 6, Lilla Essingen, Stockholms kommun
  • Sön 27 okt kl 12:00
Luxgatan 6, Lilla Essingen, Stockholms kommun, bild 2
Luxgatan 6, Lilla Essingen, Stockholms kommun, bild 3

Luxgatan 6

Lägenhet
Lilla Essingen, Stockholms kommun
Widerlöv Kungsholmen
3 650 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/6
2 454 kr/mån
73 000 kr/m²

Välkommen in till denna ljusa och charmiga tvåa på Lilla Essingen! Nu har du möjligheten att förvärva en välplanerad bostad om 50 kvm, perfekt belägen i ett eftertraktat område med närhet till både stad och grönområden. Lägenheten erbjuder ett stort socialt utrymme med matrum och vardagsrum i halvöppen planlösning. Det luftiga rummet badar i naturligt ljus tack vare stora fönsterpartier. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matgrupp. Köket är stilrent med vita släta luckor, delvis integrerade vitvaror och stänkskydd i vitt kakel. Gott om förvaringsmöjligheter och arbetsytor gör matlagningen enkel och trivsam. Sovrummet är mysigt med plats för en stor säng och badrummet är fullt utrustat. Lägenhetens ljusa trägolv och vitmålade väggar skapar en fräsch och inbjudande atmosfär genom hela bostaden. Goda förvaringsmöjligheter ges i flera inbyggda garderober. Bostaden ligger i en välskött förening med låg belåningsgrad. Gemensamma faciliteter som tvättstuga, cykelförråd, snickarbod och en mysig takterrass där du kan njuta av den fantastiska utsikten ger det där lilla extra! Här bor du på populära Lilla Essingen – en idyllisk stadsdel som erbjuder en perfekt balans mellan stadens puls och lugnet från naturen. Här bor du på en mycket eftertraktad adress, precis invid vackra Luxparken, där du kan njuta av gröna omgivningar och Mälarens glittrande vatten. Med utmärkta kommunikationer tar du dig enkelt och snabbt in till city via frekventa busslinjer, vilket gör pendlingen smidig. I närområdet finns ett rikt utbud av trevliga restauranger, charmiga caféer och butiker som erbjuder allt du behöver för en bekväm vardag. Välkommen att besöka denna pärla med ett fantastiskt läge på Lilla Essingen!

  • Premium
  • Hiss
Kungsbro strand 21, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Sön 27 okt kl 13:30
Kungsbro strand 21, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Kungsbro strand 21, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Kungsbro strand 21

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Widerlöv Kungsholmen
3 450 000 kr
37,5 m²
2 rum
vån 3
4 085 kr/mån
92 000 kr/m²

Välkomna till denna charmiga välplanerade 2:a om 37,5 kvm, med balkong där du kan njuta av kvällssolen! Lägenheten ligger i ett attraktivt område som erbjuder både närhet till stadens puls och vackra grönområden vid vattnet. Lägenheten har en smart och genomtänkt planlösning där varje kvadratmeter är optimalt utnyttjad. Köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet och matplatsen, vilket skapar en generös social yta – perfekt för att umgås med gäster samtidigt som du lagar mat. Vardagsrummet är rymligt och har gott om plats för en bekväm soffgrupp och matbord. Förvaringsmöjligheterna i lägenheten är goda, vilket gör att hemmet alltid känns prydligt och välorganiserat. Från det ljusa sovrummet, som har stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus, når du balkongen. Här kan du njuta av kvällssolen. Lägenheten har också ett stilrent helkaklat duschrum som ger en modern och fräsch känsla. Utöver bostadens fördelar erbjuder föreningen en magisk takterrass med fantastisk utsikt, där du kan tillbringa trevliga stunder med vänner och familj. Nära Kungsholms strand och Norr Mälarstrands vackra strandpromenader. Här finns fina jogging- och cykelspår samt flera utomhusgym. Kungsholmstorg med Ica, Konsum och all service på nära gångavstånd. Området kring Kungsholmstorg innehar mängder av populära restauranger. Några guldkorn som inte bör missas är Mäster Anders och Trattorian. Härliga grönområden finner du inom gångavstånd vid vackra Landstingsparken, Stadshusparken och Rålambshovsparken med Smedsuddsbadet. Ypperliga kommunikationer med T-bana Rådhuset och ett flertal busslinjer som trafikerar närområdet. Bara ca 5 minuters promenad till Centralstationen och Arlanda Express.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hornsbergs strand 15B, Kungsholmen - Hornsbergs Strand, Stockholms kommun
  • Idag

Hornsbergs strand 15B

Lägenhet
Kungsholmen - Hornsbergs Strand, Stockholms kommun
Widerlöv Kungsholmen
3 195 000 kr
47 m²
1.5 rum
2 585 kr/mån
67 979 kr/m²

Välkomna till denna moderna 1,5:a i toppskick med vackert läge i Hornsberg. Bostaden är lättmöblerad och har otroligt gott om förvaring. När du kommer in i lägenheten har du plats för dina ytterkläder och skor både till höger och vänster, till höger något längre in finns flera garderober. Väggarna är ljusa och på golvet ligger parkett som löper in i resten av bostaden. Badrummet är helkaklat och med klinker på golv (golvvärme), här finns wc, handfat med kommod inunder samt spegelskåp ovan. Dusch med vikväggar i glas och för att ni alltid ska ha varma handdukar efter duschen finns såklart även en handdukstork. För en enklare vardag finns här även en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet ligger i en öppen planlösning med köket och har plats för både den större soffan och favoritfåtöljen. Här finns även gott om plats för ett större matbord med plats för 6-8 personer. Köket är stilrent och har full maskinell utrustning beståendes av kyl och frys, micro, diskmaskin, induktionshäll, ugn samt fläkt. Sovrummet är precis lagom stort för att rymma en bredare säng, sängbord samt ett skrivbord. Här bor du i lugna och mycket trevliga kvarter med direkt närhet till vackra Mälaren. Hornsbergs Strand är ett område som erbjuder allt du önskar i din närhet och fastigheten är placerad precis intill Karlbergskanalen, Klara sjö och Ulvsundasjön med en perfekt kombination av bad och båtliv med badbryggor, parkområde och promenadstråk direkt utanför porten. I kvarteren finns det bra butiker, populära restauranger, caféer, bageri, träningscenter, service och shopping. Stora grönområden breder ut sig i närheten av bostaden med en kort promenad till flertalet parker. Över Ekelundsbron på andra sidan Karlbergskanalen ligger Karlbergs slott. Några minuters promenad bort finns bryggor, badklippor och båtklubbar.

  • Plus
  • Hiss
Wennerbergsgatan 6B, Kungsholmen - Marieberg, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Wennerbergsgatan 6B

Lägenhet
Kungsholmen - Marieberg, Stockholms kommun
Widerlöv Kungsholmen
2 450 000 kr
28 m²
1 rum
vån 1
1 784 kr/mån
87 500 kr/m²

Välkommen in i denna välplanerade 1:a om 28 kvm med sovalkov. Hallen är rymlig och erbjuder bra förvaringsmöjligheter för ytterkläder och skor, samt tre rymliga garderober. Vardagsrummet har en praktisk sovalkov med plats för en dubbelsäng, här finns det även plats för en mindre soffa, tv-bänk, byrå och ett matbord för fyra personer. Köket är utrustat med flera förvaringsskåp och arbetsytor, och har även en sittplats där du kan avnjuta ditt morgonkaffe. Badrummet är fräscht med klinkergolv och kaklade väggar. Fastigheten har ett fantastiskt läge på Kungsholmen med närhet till allt såsom shopping, vatten, grönska och med innerstadens puls på promenadavstånd. Grönskande Rålambshovsparken, Norr Mälarstrands vackra strandpromenad och Kungsholmens båtliv på kort gångavstånd. Runt hörnet finns all upptänklig service så som apotek, bank, postombud, systembolag samt en av Kungsholmens mest välsorterade matbutiker. Ypperliga kommunikationer, alldeles intill går innerstadsbussarna 1 och 61 och det är endast 350 m till T-bana (Thorildsplan). Till Fridhemsplan promenerar man på 15 min. Närliggande badplatser såsom Smedsuddsbadet, Fredhällsbadet eller Fredhälls underbara badklippor. Ett perfekt val för den som vill ha det bästa av stadsliv och lugnande utsikter.

  • Plus
  • Hiss
Fredrikstrandsvägen 51A, Ekerö, Ekerö kommun

Fredrikstrandsvägen 51A

Radhus
Ekerö, Ekerö kommun
Widerlöv Kungsholmen
5 550 000 kr
135 m²
5 rum
5 800 kr/mån
41 111 kr/m²

-ÄNTLIGEN TILL SALU! BOSTADSRÄTTSRADHUS MED SJÖUTSIKT I BARNVÄNLIGT OMRÅDE- Välkommen till detta stilrena och välplanerade bostadsrättsradhus, ett perfekt hem för familjen som söker komfort, modern design och sjöutsikt. Detta tvåplansradhus erbjuder totalt 5 rum i ett lugnt och barnvänligt område nära naturen. En av husets verkliga pärlor är den fantastiska sjöutsikten som du kan njuta av från flera delar av hemmet. Från två av sovrummen på övre plan, köket och uteplatsen på framsidan möts du dagligen av den rogivande vyn över vattnet – en utsikt som verkligen förhöjer livskvaliteten. När du kliver in genom den rymliga och välkomnande entréhallen möts du av ett hem där varje detalj är noggrant genomtänkt. På entréplan hittar du en hall med generösa förvaringsmöjligheter, ett helkaklat badrum utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Kök med sjöutsikt och ljusa materialval, eleganta bänkskivor i kompositsten och stilrena köksluckor som ger ett tidlöst modernt uttryck. Vardagsrummet på entréplanet är ljust och inbjudande, med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med dagsljus. Härifrån har du direkt access till den trädäckade uteplatsen på baksidan i sydvästläge, perfekt för avkopplande stunder i solen. På övervåningen möts du av ett ljust allrum och tre välplanerade sovrum. Två av sovrummen erbjuder en underbar sjöutsikt, vilket skapar en harmonisk start på dagen. Här uppe finns även ett helkaklat duschrum och en praktisk klädkammare. Huset erbjuder även bekvämlighet i form av en egen uppfart med plats för två bilar samt två tillhörande förråd, ett på framsidan och ett på baksidan. Detta är ett hem som kombinerar modern elegans med enastående naturupplevelser, där sjöutsikten är en central del av din vardag. Här bor du i en fridfull miljö med närhet till både vatten och natur, samtidigt som du har goda förbindelser till affärer och kommunikationer. Ett boende som måste upplevas på plats!

  • Uteplats
  • Energieffektiv

Visar alla 5