Mäklare Isabella Lindell

Isabella Lindell

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Martingalgatan 8, Täby park, Täby kommun

Martingalgatan 8

Lägenhet
Täby park, Täby kommun
Widerlöv Nyproduktion
2 695 000 kr
43 m²
2 rum
vån 4/4
2 533 kr/mån
62 674 kr/m²

Optimalt planerad tvårummare med ett mycket fint och ljust läge högst upp i huset. Bostaden erbjuder en öppen planlösning och balkong om ca 4 kvm belägen mot gården i österläge. Härligt och rogivande sovrum med mycket bra förvaring med flertalet garderober. Perfekt bostad för det yngre paret. Inflyttningsklar med flexibelt tillträde. Viktor Hanson erbjuder en räntegaranti som skyddar föreningen från att räntehöjningar över 3,3 % behöver tas ut som högre årsavgift i 3 år. Den gemensamma gården är det självklara hjärtat i kvarteret och en grön oas att vistas på under vår- och sommartid. Runt gården ligger fem olika huskroppar som har vackra fasader av det gedigna naturmaterialet skiffer. Bo centralt i Täby Park med 2 minuter till Roslagsbanan. Täby Park erbjuder ett stort utbud av service och restauranger samt närhet till grönområden, bra kommunikationer och gångavstånd till Täby centrum. Målet för Täby Park är en grön oas i stadsmiljö. <a href="https://www.viktorhanson.se/till-salu/inflyttningsklara-lagenheter-stratos-taby-park/?utm_source=referral&utm_medium=hemnet&utm_campaign=stratos_hemnet_ad" target="_blank" class="btn">Läs mer om projektet </a>

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Kavallerivägen 2B, Sundbyberg – Rissne, Sundbybergs kommun

Kavallerivägen 2B

Lägenhet
Sundbyberg – Rissne, Sundbybergs kommun
Widerlöv Nyproduktion
3 695 000 kr
86 m²
4 rum
vån 5/9
4 938 kr/mån
42 965 kr/m²

Högt i tak / Balkong i västerläge / Nära kommunikationer / Garage i huset På våning 5 välkomnas du in i denna trivsamma bostad där ljus flödar in från stora fönster! På 86 kvm fördelas denna bostad med ett öppet och ljust vardagsrum med utgång till den trivsamma balkongen - Tänd grillen och njut av den härliga em/kvällssolen här! 3 st sovrum samt 2 badrum varav ena med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Bostaden är i fint skick och perfekt för hela familjen! För extra bekvämlighet finns även förråd och garage i anslutning till bostaden. Här bor du i ett expansivt område med närhet till både skolor, förskolor, restauranger, grönska & kommunikationer. Välkommen till Kavallerivägen 2B!

  • Balkong
  • Hiss
Boulevarden 46, Täby park, Täby kommun

Boulevarden 46

Lägenhet
Täby park, Täby kommun
Widerlöv Nyproduktion
3 000 000 kr
56 m²
2 rum
3 299 kr/mån
53 571 kr/m²

Unik tvårummare med fantastisk takhöjd om ca 3,8 m. Bostaden erbjuder en öppen och luftig planlösning samt uteplats om ca 12 kvm. Uteplatsen är belägen med ett lugnt läge mot gården i nordväst. Inflyttningsklart med flexibelt tillträde! Mitt i centrala Täby Park finner ni Stratos - välplanerade och fina bostäder i hög standard utifrån dagens behov. Den gemensamma gården är det självklara hjärtat i kvarteret och en grön oas att vistas på under vår- och sommartid. Runt gården ligger fem olika huskroppar som har vackra fasader av det gedigna naturmaterialet skiffer. Bo centralt i Täby Park med 2 minuter till Roslagsbanan. Täby Park erbjuder ett stort utbud av service och restauranger samt närhet till grönområden, bra kommunikationer och gångavstånd till Täby centrum. Målet för Täby Park är en grön oas i stadsmiljö. Välkommen hem!

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Skaldevägen 64, Bromma - Olovslund, Stockholms kommun

Skaldevägen 64

Lägenhet
Bromma - Olovslund, Stockholms kommun
Fjelkners by Widerlöv
2 695 000 kr
48 m²
1 rum
vån 2/3
3 234 kr/mån
56 146 kr/m²

Välbevarad 30-tals charm / välskött förening / fiskbensparkett / möjlig mini-tvåa! I hjärtat av villastaden - Charmig 1:a i fint skick med balkong! Ett stenkast från det levande Nockeby Torget och nybakat frukostbröd från KEA bageriet finner du denna trivsamma bostad om 48 kvm. Tillgång till härlig villaträdgård med flera uteplatser och grill. Idylliskt belägen med promenadavstånd till Nockeby Torg och Höglandstorget. En minut till 12:ans hållplats vid Olovslund. Välkommen till Skaldevägen 64!

  • Balkong
Idunslingan 7, Skälby, Järfälla kommun
  • Sön 12 maj kl 11:00
Idunslingan 7, Skälby, Järfälla kommun, bild 2
Idunslingan 7, Skälby, Järfälla kommun, bild 3

Idunslingan 7

Radhus
Skälby, Järfälla kommun
Widerlöv Nyproduktion
4 850 000 kr
131 m²
6 rum
5 648 kr/mån
37 023 kr/m²

Inflyttningsklart och garanterad avgift till 2026. Ljuvligt, ljust vardagsrum med öppen planlösning, plats för matbord och stilrent kök från Marbodal. 4 sovrum, 2 badrum samt en tvättstuga. Parkering med möjlighet till laddplats ett stenkast från huset. Smarta förrådsmöjligheter i bostaden och ett utomhusförråd vid entrén. Närhet till bad, skolor, dagis och butiker. Ett lättskött drömboende där själen trivs. Obs Bilder är från visningshuset. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Majorsvägen 15, Barkabystaden, Järfälla kommun
  • Imorgon kl 11:00
Majorsvägen 15, Barkabystaden, Järfälla kommun, bild 2
Majorsvägen 15, Barkabystaden, Järfälla kommun, bild 3

Majorsvägen 15

Lägenhet
Barkabystaden, Järfälla kommun
Widerlöv Nyproduktion
1 775 000 kr
37 m²
1 rum
vån 1/6
3 586 kr/mån
47 973 kr/m²

Unikt boende med 500 kvm lounge och gym - Nu med halv årsavgift i ett år. I Barkarby Pluss erbjuder vi nu halv årsavgift i ett år vid köp före 30 maj 2024. Kontakta våra mäklare för mer information eller läs mer under dokument. Kvadratsmart etta med öppen planlösning. Mycket generös rumshöjd om 4,2 m. Stilrent och fullt utrustat kök med diskmaskin. Snyggt och helkaklat badrum med dusch och kombimaskin. Utmärkt förvaring i form av garderober med skjutdörrar. Generöst ljusinsläpp från söder! Till Barkarby Pluss utsökta lägenheter adderas en cirka 500 kvadratmeter stor serviceyta med lounge, festlokal, gym, kök, konferensrum och hotellrum. Här tas du omhand av loungens egen värd som inte bara ser till att du trivs, utan även kan stå till tjänst med olika ärenden och göromål. Med en Plussbostad® får du en del av servicen från hotellet in i hemmet. Du har tillgång till loungen med bemannad reception, trevlig lobby, gästrum, gym med bra utrustning, mötesrum, festlokal och välutrustat kök. Värden finns dagligen på plats i receptionen och håller ordning på området, organiserar alla erbjudanden, ordnar och bistår med praktisk hjälp – oavsett om det gäller boende, hälsa eller friskvård. Läs gärna mer om projektet på: https://www.selvaagbostad.se/stockholm/barkarbypluss/ OBS! Bilderna är illustrationer för projektet och inte alltid lägenhetsspecifika - ändringar, tillval och avvikelser kan förekomma. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Hiss
Fänriksvägen 12C, Barkabystaden, Järfälla kommun
  • Imorgon kl 11:00
Fänriksvägen 12C, Barkabystaden, Järfälla kommun, bild 2
Fänriksvägen 12C, Barkabystaden, Järfälla kommun, bild 3

Fänriksvägen 12C

Lägenhet
Barkabystaden, Järfälla kommun
Widerlöv Nyproduktion
3 525 000 kr
81 m²
4 rum
vån 1/4
7 952 kr/mån
43 519 kr/m²

Erbjudande – Halv årsavgift i ett år. I Barkarby Pluss erbjuder vi nu halv årsavgift i ett år vid köp före 30 maj 2024. Kontakta våra mäklare för mer information. Välplanerad fyrarummare med ett ljust hörnläge och balkong i markplan som vetter mot sydväst. Flexibel planlösning där ett av sovrummen kan tas bort och göra vardagsrummet större. Här erbjuds ett generöst sällskapsrum och ett smakfullt kök i öppen planlösning som inbjuder till middagar och sociala tillställningar. Mycket generös rumshöjd om 4 m. Bostaden har ett generöst master bedroom med stor skjutdörrsgarderob samt två mindre sovrum med två garderober, badrum med dusch och kombimaskin samt en praktisk gäst-wc Till Barkarby Pluss utsökta lägenheter adderas en cirka 500 kvadratmeter stor serviceyta med lounge, festlokal, gym, kök, konferensrum och hotellrum. Här tas du omhand av loungens egen värd som inte bara ser till att du trivs, utan även kan stå till tjänst med olika ärenden och göromål. Med en Plussbostad® får du en del av servicen från hotellet in i hemmet. Du har tillgång till loungen med bemannad reception, trevlig lobby, gästrum, gym med bra utrustning, mötesrum, festlokal och välutrustat kök. Värden finns dagligen på plats i receptionen och håller ordning på området, organiserar alla erbjudanden, ordnar och bistår med praktisk hjälp – oavsett om det gäller boende, hälsa eller friskvård. Läs gärna mer om projektet på: www.selvaagbostad.se/stockholm/barkarbypluss/ OBS! Bilderna är illustrationer för projektet och inte alltid lägenhetsspecifika - ändringar, tillval och avvikelser kan förekomma. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Norra Parkpromenaden 37, Täby Park, Täby kommun

Norra Parkpromenaden 37

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Widerlöv Nyproduktion
4 325 000 kr
81 m²
4 rum
vån 1/5
4 589 kr/mån
53 395 kr/m²

Fantastiskt välplanerad och genomgående mini 4:a. Härlig balkong som vetter med ett fint läge mot Norra Parkpromenaden i nordväst med eftermiddag och kvällssol sommartid. Bostaden erbjuder en generös och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och dubbla toaletter. Lägenheten har genomgående hög standard, vita väggar och matt lackat ekparkettgolv. Inflyttningsklar med flexibelt tillträde. Viktor Hanson erbjuder en räntegaranti som skyddar föreningen från att räntehöjningar över 3,3% behöver tas ut som högre årsavgift i 3 år. Mitt i centrala Täby Park bygger Viktor Hanson välplanerade och fina bostäder i hög standard utifrån dagens behov. Den gemensamma gården blir det självklara hjärtat i kvarteret och en grön oas att vistas på under vår- och sommartid. Runt gården ligger fem olika huskroppar som har vackra fasader av det gedigna naturmaterialet skiffer. Bo centralt i Täby Park med 2 minuter till Roslagsbanan. Täby Park erbjuder ett stort utbud av service och restauranger samt närhet till grönområden, bra kommunikationer och gångavstånd till Täby centrum. Målet för Täby Park är en grön oas i stadsmiljö. Välkommen hem! <a href="https://www.viktorhanson.se/till-salu/inflyttningsklara-lagenheter-stratos-taby-park/?utm_source=referral&utm_medium=hemnet&utm_campaign=stratos_hemnet_ad" target="_blank" class="btn">Läs mer om projektet </a>

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Melongatan 10, Hässelby Strand, Stockholms kommun
Melongatan 10, Hässelby Strand, Stockholms kommun, bild 2
Melongatan 10, Hässelby Strand, Stockholms kommun, bild 3

Melongatan 10

Lägenhet
Hässelby Strand, Stockholms kommun
Widerlöv Nyproduktion
2 845 000 kr
80 m²
4 rum
vån 5/5
5 057 kr/mån
35 563 kr/m²

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, rymlig balkong, helkaklat badrum med golvvärme samt tre bra sovrum. En bostad att trivas i! - Högst upp i huset - Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare - Närhet till badplatser, kommunikationer, mataffär och grönområden - Bostadsrättstillägget i hemförsäkringen ingår i avgiften - Stabil förening Perfekt läge med både natur och med all tänkbar service i närheten. Mälaren som erbjuder allt i form av bad, båtliv, fiske och promenadstråk. Här kan man välja på flera olika badstränder som Maltesholmsbadet, Lövstabadet och Hässelby allmänna bad. Mellan Maltesholmsbadet och Kaananbadet sträcker sig även en fin strandpromenad. Grimstaskogen ligger runt hörnet med fina motionsspår och utegym. På bekvämt promenad avstånd till bostaden har du allt tänkbar serviceutbud som gym, caféer, matbutiker, restauranger och tunnelbanas gröna linje som tar dig direkt till city. Kontakta ansvarig mäklare för att boka in visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kuskens väg 21, Bro - Mälarstad, Upplands-Bro kommun
Kuskens väg 21, Bro - Mälarstad, Upplands-Bro kommun, bild 2
Kuskens väg 21, Bro - Mälarstad, Upplands-Bro kommun, bild 3

Kuskens väg 21

Radhus
Bro - Mälarstad, Upplands-Bro kommun
Widerlöv Nyproduktion
4 100 000 kr
120 m²
5 rum
4 930 kr/mån
34 167 kr/m²

*Ring för visning* Välkommen till detta trivsamma radhus i gavelläge! I framväxande Bro Mälarstad nära Bro Hof Slott golfbana finner du detta fantastiska radhus om 120 kvm! Ljuvligt, ljust vardagsrum med generös matplats och stilrent kök från Marbodal. Fantastiskt ljusinsläpp via stora fönster som vetter ut mot Bro Hofs golfbana. 4 sovrum samt 2 badrum. Altanen blir utan tvekan förlängning av ditt vardagsrum och en perfekt plats för avkoppling! Parkeringsplats på uppfarten till huset. Området erbjuder många fina badplatser vid Mälaren och vintern bjuder på fin åkning på långfärdsskridskor. Förutom lyxen med närhet till flera golfbanor och häststall finns oändliga möjligheter till svampplockning, skogscykling, paddling och segling. Om du gillar vandring finns den nyanlagda Kulturstigen nere vid vattnet och den vackra Upplands-Bro-leden. I området finns Jensen Education som erbjuder skola för F-9. I Bro finns dessutom flertalet kommunala skolor och förskolor. Flertalet badplatser och möjlighet till båtplats finns inom en kort biltur från huset. Goda kommunikationer med gångavstånd till buss för vidare färd mot pendeltågsstationen. Med pendeltåget tar det drygt 30 minuter in till City. Obs! Bilderna är renderingar från projektet samt från visningshuset och kan således avvika från verkligheten och detta hus. - Inflyttningsklart! Välkommen till Kuskens Väg 21.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Hallebergsvägen 18, Bromma - Traneberg, Stockholms kommun

Hallebergsvägen 18

Lägenhet
Bromma - Traneberg, Stockholms kommun
Fjelkners by Widerlöv
7 695 000 kr
108 m²
5 rum
vån 3/3
7 858 kr/mån
71 250 kr/m²

Varmt välkomna till denna fantastiska etagelägenhet i en välskött och trivsam förening i Traneberg. Med sina 108 kvm och genomgående nya ytskikt är detta ett boende för dig som söker både utrymme och bekvämligheter. Bostaden erbjuder två balkonger där du kan njuta av den härliga eftermiddagssolen. Utöver det har du två öppna spisar som ger extra hemtrevnad och tänds gärna kalla vinterkvällar. Brf Himmelsfärden är en omtyckt och välskött förening. Föreningen har låg skuldsättning, är välunderhållen och har inga stora förestående renoveringar. Här finns cykel/barnvagnsförråd och en gemensam tvättstuga. Till lägenheten hör två rymliga vindsförråd samt två matförråd i källaren. Modernt kvalitetsboende med suveränt läge med direkt närhet till all tänkbar närservice, Alviks torg med dess goda kommunikationer med T-bana, Tvärbana, 12:ans spårvagn och buss. Gångavstånd även till bad i Mälaren och naturpromenader. Välkommen till Hallebergsvägen 18.

  • Balkong
Idunslingan 3, Skälby, Järfälla kommun

Idunslingan 3

Lägenhet
Skälby, Järfälla kommun
Widerlöv Nyproduktion
3 995 000 kr
94 m²
4 rum
5 003 kr/mån
42 500 kr/m²

Över 3 meter takhöjd / 49 kvm uteplats i gavelläge / garanterad avgift till 2026 / Ljuvligt, ljust vardagsrum med öppen planlösning, över 3 meter i takhöjd och stilrent kök från Marbodal. 4 rum och kök, 2 badrum varav en med tvätt och torktumlare. Smarta förråd/förvaringsmöjligheter i bostaden. Dessutom erbjuder denna fantastiska bostad en fantastisk uteplats om hela 49 kvm. Parkering med möjlighet till laddplats ett stenkast från huset. Närhet till bad, skolor, dagis och butiker. Ett lättskött drömboende där själen trivs. Inflyttningsklart och garanterad avgift till 2026. Välkommen till Idunslingan 3

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Borgarfjordsgatan 21B, Kista, Stockholms kommun

Borgarfjordsgatan 21B

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
Widerlöv Nyproduktion
3 150 000 kr
80 m²
3 rum
vån 11/16
5 043 kr/mån
39 375 kr/m²

Ljus öppen planlösning/fantastisk takterrass för föreningens medlemmar med grillplats/goda kommunikationer några meter från bostaden. Välkommen till denna ljusa och rymliga bostad på våning 11 med fönster i 3 väderstreck! Rymligt och trivsamt vardagsrum med flertal fönster ger ett fantastiskt ljusinsläpp! Här finns plats för både soffa och matbord för familj och vänner! Köket är modernt och utrustat med alla bekvämligheter. Inglasad loggia som i dagsläget används som hemmakontor. 2 st sovrum. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Här bor du i en trivsam förening med en gemensam takterass där man med fördel spenderar soliga dagar. Här finns gott om plats för trevliga grillkvällar med vänner och familj! Läget här i Kista kunde inte vara bättre. Med mataffärer, stort utbud av restauranger och flertal kommunikationer bara några meter från lägenheten har du ett riktigt smidigt boende. Kollektivtrafiken erbjuder både tunnelbana som tar dig till Stockholm Central på 17 min, samt bussar som åker mot Barkarby, Sollentuna, Spånga och Arlanda. Runt hörnet har du Kista Centrum, här finns absolut allt du kan tänkas behöva som bio, gym, apotek, sportbar, go-cart och såklart det stora utbudet av shopping. Välkommen till Borgarfjordsgatan 21B!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Majorsvägen 13, Barkabystaden, Järfälla kommun

Majorsvägen 13

Lägenhet
Barkabystaden, Järfälla kommun
Widerlöv Nyproduktion
2 425 000 kr
40 m²
2 rum
vån 1/3
3 894 kr/mån
60 625 kr/m²

Erbjudande – Halv årsavgift i ett år. I Barkarby Pluss erbjuder vi nu halv årsavgift i ett år vid köp före 30 maj 2024. Kontakta våra mäklare för mer information eller läs mer under dokument. Yteffektiv tvårummare med 15 kvm markterrass mot gård. Stilrent och fullt utrustat kök med diskmaskin. Köket ligger i öppen planlösning, vilket inbjuder till middagar och sociala tillställningar. Sovrum med plats för dubbelsäng och skjutdörrsgarderob. Snyggt och helkaklat badrum med dusch och kombimaskin. Svanenmärkta och energivänliga bostäder som kvalificerar till grönt bolån. Till Barkarby Pluss utsökta lägenheter adderas en cirka 500 kvadratmeter stor serviceyta med lounge, festlokal, gym, kök, konferensrum och hotellrum. Här tas du omhand av loungens egen värd som inte bara ser till att du trivs, utan även kan stå till tjänst med olika ärenden och göromål. Med en Plussbostad® får du en del av servicen från hotellet in i hemmet. Du har tillgång till loungen med bemannad reception, trevlig lobby, gästrum, gym med bra utrustning, mötesrum, festlokal och välutrustat kök. Värden finns dagligen på plats i receptionen och håller ordning på området, organiserar alla erbjudanden, ordnar och bistår med praktisk hjälp – oavsett om det gäller boende, hälsa eller friskvård. Läs gärna mer om projektet på: https://www.selvaagbostad.se/stockholm/barkarbypluss/ OBS! Bilderna är illustrationer för projektet och inte alltid lägenhetsspecifika - ändringar, tillval och avvikelser kan förekomma. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 14