Mäklare Terese Tångring

Terese Tångring

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Slalomvägen 8, Väsjön, Sollentuna kommun
 • Ons 29 maj kl 18:10
Slalomvägen 8, Väsjön, Sollentuna kommun, bild 2
Slalomvägen 8, Väsjön, Sollentuna kommun, bild 3

Slalomvägen 8

Lägenhet
Väsjön, Sollentuna kommun
Widerlöv Nyproduktion
4 295 000 kr
104 m²
4 rum
vån 3/3
6 176 kr/mån
41 298 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och generösa fyrarummare belägen högst upp i huset med vindsvånings karaktär. Bostaden erbjuder dubbla balkonger, dubbla toaletter samt mycket bra förvaring i flera garderober samt rymliga skjutdörrsgarderober. Bostaden har både förråd i bostaden om 2 kvm samt i källaren om 3 kvm. Bo mitt i naturen mellan två naturreservat men ändå nära till stan. Från Väsjön tar du dig till Sollentuna centrum på 18 minuter och från Sollentuna centrum tar du dig till Stockholm city på 15 minuter. Med en cykeltur på 10 minuter är du i Häggvik som också erbjuder pendeltåg. I Edsberg centrum hittar du butiker och service. Väsjön är ett perfekt område för dig som är aktiv på hemmaplan och trivs i naturen. På med spring- eller promenadskorna och kom direkt ut i den härliga miljön. Eller varför inte ta en tur i skidbacken på vintern eller med cykeln på vår- och sommarhalvåret. Väsjön bjuder även på möjligheten till en skridskotur precis utanför dörren. Föreningen har även en egen skid- och cykelverkstad. <a href="https://vasjon.nu/mer-om-vasjon/" target="_blank" class="btn">Läs mer om planerna och visionen för området här </a> IKANO erbjuder bostadsrättföreningen en räntegaranti som skyddar föreningen från räntehöjningar över 3,2 % under lånens bindningstid. Läs mer om detta under dokument - Räntegaranti. Kontakta mäklaren för mer information om bostaden och föreningens ekonomi. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Brf Beundra, Årstaberg, Stockholms kommun
 • 14 lediga bostäder

Brf Beundra

Lägenhet
Årstaberg, Stockholms kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
fr. 4 195 000 kr
51-100 m²
2-4 rum
3 783 kr/mån

Nya lägenheter med toppläge i Årstaberg! Dessutom har bostadsrättsföreningen räntegaranti på sitt lån. Läs mer under varje objekt. Inflyttningsklara bostäder om 2-4 rok i vårt nästa kvarter i Årsta med ett fantastiskt läge som har vidsträckt utsikt över vackra Stockholm. Här reser sig hela 24 våningar med kvadratsmarta lägenheter mitt mellan natur och city.

 • Nybyggnadsprojekt
Årstaskogs väg 10, Årstaberg, Stockholms kommun

Årstaskogs väg 10

Lägenhet
Årstaberg, Stockholms kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
6 495 000 kr
72 m²
3 rum
vån 18/24
4 908 kr/mån
90 208 kr/m²

Sänkt pris med 500 000 kronor från ekonomisk plan på denna trivsamma trea med fantastisk utsikt. Se nytt pris längre ner. Den här välplanerade gaveltrean på artonde våningen har en rymlig balkong med utsikt över södra Stockholm. Dessutom kan du flytta in när det passar dig! När du kliver in möts du av en hall med gott om förvaring. Därefter tar du dig vidare till den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Här kan du bland annat njuta av fönster i två väderstreck. Modernt kök från IKEA med vita köksluckor och en elegant bänkskiva i stenkomposit som även går upp som stänkskydd. Här får du allt som behövs för en praktisk vardag, såsom dubbel kombinerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, mikro, varmluftsugn och induktionshäll. I det större sovrummet finns plats för dubbelsäng och förvaring i garderober. Du får även plats för ett skrivbord om du behöver jobba hemifrån. Även det andra sovrummet rymmer en dubbelsäng och en stor skjutdörrsgarderob. Badrummet är fullt utrustat med bland annat kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Här finns slitstark klinker i grått samt spotlights i tak. Till lägenheten hör ett externt förråd. Föreningen har även räntegaranti på sitt lån. Kontakta ansvarig mäklare för att få veta mer.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Årstaskogs väg 10, Årstaberg, Stockholms kommun

Årstaskogs väg 10

Lägenhet
Årstaberg, Stockholms kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
4 195 000 kr
51 m²
2 rum
vån 14/24
3 783 kr/mån
82 255 kr/m²

Prissänkt tvåa med balkong – flytta in när du vill. Nu har vi sänkt priset med 500 000 kronor från ekonomisk plan på den här lägenheten. Här får du en välplanerad och inflyttningsklar gaveltvåa på fjortonde våningen med stor balkong. Njut av fönster i två väderstreck och vacker utsikt över södra Stockholm. Lägenheten har en ljus och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Sovrummet är stort och du får plats med dubbelsäng och en praktisk skjutdörrsgarderob. Härifrån får du pendeln och tvärbanan precis utanför dörren och tar dig till Stockholm City på bara 10 minuter. Vill du ta cykeln är du på Söder på nolltid. I Årstaberg bor du nära populära Liljeholmskajen, där kan du njuta av restaurangutbudet eller bara sola vid kajkanten. Och i gröna Årstaskogen väntar de naturnära motionsslingorna. Den här tvåan vill du inte missa. Kontakta mäklaren och kom på visning!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Packrumsgatan 6, Årstaberg, Stockholms kommun

Packrumsgatan 6

Lägenhet
Årstaberg, Stockholms kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
5 895 000 kr
89 m²
4 rum
vån 2/4
5 594 kr/mån
66 236 kr/m²

Välplanerad fyra med öppen planlösning – just nu prissänkt. Nu har vi sänkt priset med 355 000 kronor från kostnadskalkyl på denna välplanerade fyra. Här ligger vardagsrummet i öppen och luftig planlösning mot köket, som ger dig rymliga sällskapsytor för familj och vänner – du får plats med såväl soffgrupp som matbord. Du får tre lättmöblerade sovrum med fint ljusinsläpp, från det större sovrummet når du balkongen mot husets innergård. Dessutom är badrummet med klinkergolv utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. I Årstaberg får du ett toppläge för livspusslet. Det finns förskolor och skolor, matbutiker nära och du bor precis vid pendeln för smidiga resvägar. Och det tar bara några minuter att cykla över till Söder. Här bor även nära populära Liljeholmskajen, där kan du njuta av restaurangutbudet eller bara sola vid kajkanten. Och i gröna Årstaskogen väntar de naturnära motionsslingorna. Dessutom har bostadsrättsföreningen räntegaranti på sitt lån. Kontakta ansvarig mäklare för att få veta mer.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Packrumsgatan 2, Årstaberg, Stockholms kommun

Packrumsgatan 2

Lägenhet
Årstaberg, Stockholms kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
3 550 000 kr
50 m²
2 rum
vån 6/6
3 540 kr/mån
71 000 kr/m²

Vi har sänkt priset med 345 000 kronor på denna rymliga och trivsamma tvåa. Här får du en social och trivsam tvåa högst upp i huset med utsikt mot innergården. Vardagsrum och kök i öppen planlösning skapar gott om plats för såväl soffgruppen som matplatsen. Tre fönsterpartier ger rummet och bra och trevligt ljus. Det stilrena IKEA köket har beigea släta köksluckor och vitt kakel i halvförband och grå bänkskiva i laminat. Här finns allt du behöver för en praktisk vardag så som kombinerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, mikro, varmluftsung och induktionshäll. Från vardagsrumsdelen tar du dig till det rogivande sovrummet med plats för dubbelsäng och förvaring i de två garderoberna. I det ljusa, helkaklade badrummet ryms dusch, WC, kombinerad torktumlare och tvättmaskin samt handfat och kommod. Duschen har vikbara glasväggar och på golvet ligger slitstark klinker i grått. Lägenheten har i övrigt genomgående vitlaserat parkettgolv samt vitmålade väggar. Till lägenheten hör ett externt förråd. Nu bygger vi nya lägenheter runt en grönskande gård, där förskolan finns i samma hus och skolan precis över gatan. I kvarteret kommer caféer och restauranger växa fram, och butikerna i botten på huset ger rörelse och ett folkliv att möta när du kommer hem. Årstaberg ligger väldigt centralt och lättillgängligt, där du på några minuter tar dig till centrala Stockholm med pendeln, med bara ett stopp till Södra Station. Du kan också hoppa på tvärbanan som tar dig hela vägen till Sickla eller Solna – beroende på var du vill åka. Dessutom har bostadsrättsföreningen räntegaranti på sitt lån. Kontakta ansvarig mäklare för att få veta mer. Varmt välkommen på visning!

 • Nyproduktion
 • Hiss
 • Energieffektiv
Slalomvägen 6, Väsjön, Sollentuna kommun
 • Ons 29 maj kl 18:10
Slalomvägen 6, Väsjön, Sollentuna kommun, bild 2
Slalomvägen 6, Väsjön, Sollentuna kommun, bild 3

Slalomvägen 6

Lägenhet
Väsjön, Sollentuna kommun
Widerlöv Nyproduktion
3 995 000 kr
91 m²
4 rum
vån 3/3
5 522 kr/mån
43 901 kr/m²

Högst upp i huset finner ni denna fantastiska fyrarummare med vindsvåningskaraktär där två av sovrummen har stilfulla takfönster som bidrar med härligt ljus. Bostaden erbjuder en mycket generös och öppen planlösning i kök och vardagsrum om hela 38 kvadratmeter, generöst och helkaklat badrum, gäst-wc samt bra förvaring med två klädkammare och flertalet garderober. Bo mitt i naturen mellan två naturreservat men ändå nära till stan. Från Väsjön tar du dig till Sollentuna centrum på 18 minuter och från Sollentuna centrum tar du dig till Stockholm city på 15 minuter. Med en cykeltur på 10 minuter är du i Häggvik som också erbjuder pendeltåg. I Edsberg centrum hittar du butiker och service. Väsjön är ett perfekt område för dig som är aktiv på hemmaplan och trivs i naturen. På med spring- eller promenadskorna och kom direkt ut i den härliga miljön. Eller varför inte ta en tur i skidbacken på vintern eller med cykeln på vår- och sommarhalvåret. Väsjön bjuder även på möjligheten till en skridskotur precis utanför dörren. Föreningen har även en egen skid- och cykelverkstad. <a href="https://vasjon.nu/mer-om-vasjon/" target="_blank" class="btn">Läs mer om planerna och visionen för området här </a>

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Stratos 2, null, Täby kommun
 • 2 lediga bostäder

Stratos 2

Lägenhet
Täby kommun
Widerlöv Nyproduktion
fr. 2 695 000 kr
43-62 m²
2-3 rum
2 533 kr/mån

Endast ett fåtal två- och trerummare kvar till salu. Med ett centralt och fint läge mitt i Täby Park finner ni Viktor Hansons fina nyproduktions projekt Stratos 2. Bostäderna i Stratos 2 är välplanerade och omsorgsfullt genomarbetade utifrån dagens behov. Bostäderna är inflyttningsklara med flexibelt tillträde. Kvarteret omges av den livfulla Boulevarden på ena sidan och det lugna parkstråket Gröna Slingan på andra sidan. Läget erbjuder alltså många olika kvalitéer. Boulevarden bjuder på butiker och caféer i bottenvåningarna, medan det på stadsdels torget i sydöst planeras uteserveringar. Den gemensamma gården blir det självklara hjärtat i kvarteret och en grön oas att vistas på under vår- och sommartid. Runt gården ligger fem olika huskroppar som alla har sin egen identitet och karaktär. Bostadshusen har vackra fasader av det gedigna naturmaterialet skiffer, i skiftande kulörer och mönster. OMRÅDET Täby park är en helt ny stadsdel mitt i Täby där nyproducerade bostäder samsas med gröna miljöer, parker, hållbara transporter och möten människor emellan prioriteras. Täby park binder också ihop centrala Täby på ett naturligt sätt. När området står klart ska här finnas ca 6000 bostäder och ca 5000 arbetsplatser. I närområdet finns service som frisör, närlivs, skönhetssalong, inredningsbutik, barber, vintage butik och förskola. Det planeras även för en ny skola (F-9) samt idrottshall. Här har man även gångavstånd till förstklassig shopping i Täby centrum med ett stort utbud av butiker, restauranger och annan service. Bra kommunikationer med kort gångavstånd på 2 minuter till Roslagsbanan som tar dig till Östra station på ca 17 minuter samt flertalet bussar. Här bor du alltså med närhet till allt du kan tänkas behöva i ett växande område! EN TRYGG AFFÄR Viktor Hanson erbjuder en räntegaranti som gäller i 3 år som skyddar föreningen från att räntehöjningar över 3,3% behöver tas ut som högre årsavgifter. Du kan även teckna ett tillägg till upplåtelseavtalet, där man kommer överens om en senare tillträdestid upp till tre månader senare. Kontakta mäklarna för mer information. <a href="https://www.viktorhanson.se/till-salu/inflyttningsklara-lagenheter-stratos-taby-park/?utm_source=referral&utm_medium=hemnet&utm_campaign=stratos_hemnet_ad" target="_blank" class="btn">Läs mer om projektet </a>

 • Nybyggnadsprojekt
Brf Vakna, Årstaberg, Stockholms kommun
 • 20 lediga bostäder

Brf Vakna

Lägenhet
Årstaberg, Stockholms kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
fr. 2 250 000 kr
34-104 m²
1-5 rum
2 698 kr/mån

Vi har sänkt priserna på lägenheterna i Brf Vakna med upp till 645 000 kronor. Dessutom har bostadsrättsföreningen räntegaranti på sitt lån. Läs mer under varje objekt. Nybyggda, inflyttningsklara bostäder byggda runt en grönskande gård, där förskolan finns i samma hus och skolan precis över gatan. I kvarteret kommer caféer och restauranger växa fram, och butikerna i botten på huset ger rörelse och ett folkliv att möta när du kommer hem. Här är det är tryggt, trivsamt och levande på samma gång.

 • Nybyggnadsprojekt
Stratos 1, null, Täby kommun
 • 3 lediga bostäder

Stratos 1

Lägenhet
Täby kommun
Widerlöv Nyproduktion
fr. 2 300 000 kr
35-81 m²
1-4 rum
2 163 kr/mån

Endast ett fåtal inflyttningsklara bostäder kvar till salu om 1- 4 rok. Med ett centralt och fint läge mitt i Täby Park finner ni Viktor Hansons fina nyproduktionsprojekt Stratos. Bostäderna i Stratos är välplanerade och omsorgsfullt genomarbetade utifrån dagens behov. Kvarteret omges av den livfulla Boulevarden på ena sidan och det lugna parkstråket Gröna Slingan på andra sidan. Läget erbjuder alltså många olika kvalitéer. Boulevarden bjuder på butiker och caféer i bottenvåningarna, medan det på stadsdelstorget i sydöst planeras uteserveringar. Den gemensamma gården blir det självklara hjärtat i kvarteret och en grön oas att vistas på under vår- och sommartid. Runt gården ligger fem olika huskroppar som alla har sin egen identitet och karaktär. Bostadshusen har vackra fasader av det gedigna naturmaterialet skiffer, i skiftande kulörer och mönster. OMRÅDET Täby park är en helt ny stadsdel mitt i Täby där nyproducerade bostäder samsas med gröna miljöer, parker, hållbara transporter och möten människor emellan prioriteras. Täby park binder också ihop centrala Täby på ett naturligt sätt. När området står klart ska här finnas ca 6000 bostäder och ca 5000 arbetsplatser. I närområdet finns service som frisör, närlivs, skönhetssalong, inredningsbutik, barberare, vintagebutik och förskola. Det planeras även för en ny skola (F-9) samt idrottshall. Här har man gångavstånd till förstklassig shopping i Täby centrum med ett stort utbud av butiker, restauranger och annan service. Bra kommunikationer med kort gångavstånd på 2 minuter till Roslagsbanan som tar dig till Östra station på ca 17 minuter samt flertalet bussar. Här bor du alltså med närhet till allt du kan tänkas behöva i ett växande område! EN TRYGG AFFÄR Viktor Hanson erbjuder en räntegaranti som gäller i 3 år som skyddar föreningen från att räntehöjningar över 3,3 % behöver tas ut som högre årsavgifter. Du kan även teckna ett tillägg till upplåtelseavtalet, där man kommer överens om en senare tillträdestid upp till tre månader senare. Kontakta mäklarna för mer information. <a href="https://www.viktorhanson.se/till-salu/inflyttningsklara-lagenheter-stratos-taby-park/?utm_source=referral&utm_medium=hemnet&utm_campaign=stratos_hemnet_ad" target="_blank" class="btn">Läs mer om projektet </a>

 • Nybyggnadsprojekt
Slalomvägen 6, Väsjön, Sollentuna kommun
 • Ons 29 maj kl 18:10
Slalomvägen 6, Väsjön, Sollentuna kommun, bild 2
Slalomvägen 6, Väsjön, Sollentuna kommun, bild 3

Slalomvägen 6

Lägenhet
Väsjön, Sollentuna kommun
Widerlöv Nyproduktion
2 995 000 kr
66 m²
3 rum
vån 1/3
4 264 kr/mån
45 379 kr/m²

Ytterst välplanerad trerummare med ljust gavelläge. Bostaden har en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till balkong i sydvästläge. Inflyttningsklar med flexibelt tillträde! Bo mitt i naturen mellan två naturreservat men ändå nära till stan. Från Väsjön tar du dig till Sollentuna centrum på 18 minuter och från Sollentuna centrum tar du dig till Stockholm city på 15 minuter. Med en cykeltur på 10 minuter är du i Häggvik som också erbjuder pendeltåg. I Edsberg centrum hittar du butiker och service. Väsjön är ett perfekt område för dig som är aktiv på hemmaplan och trivs i naturen. På med spring- eller promenadskorna och kom direkt ut i den härliga miljön. Eller varför inte ta en tur i skidbacken på vintern eller med cykeln på vår- och sommarhalvåret. Väsjön bjuder även på möjligheten till en skridskotur precis utanför dörren. Föreningen har även en egen skid- och cykelverkstad. <a href="https://vasjon.nu/mer-om-vasjon/" target="_blank" class="btn">Läs mer om planerna och visionen för området här </a> IKANO erbjuder bostadsrättföreningen en räntegaranti som skyddar föreningen från räntehöjningar över 3,2 % under lånens bindningstid. Läs mer om detta under dokument - Räntegaranti. Kontakta mäklaren för mer information om bostaden och föreningens ekonomi. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Boulevarden 42, Täby park, Täby kommun

Boulevarden 42

Lägenhet
Täby park, Täby kommun
Widerlöv Nyproduktion
2 300 000 kr
35 m²
1 rum
vån 6/6
2 163 kr/mån
65 714 kr/m²

Välplanerad etta med balkong om 2 kvm i ljust söderläge. Bostaden erbjuder en öppen och social planlösning med plats för säng, soffa och matbord. Inflyttningsklar med flexibelt tillträde. Mitt i centrala Täby Park har Viktor Hanson byggt välplanerade och fina bostäder i hög standard utifrån dagens behov. Viktor Hanson erbjuder en räntegaranti som skyddar föreningen från att räntehöjningar över 3,3% behöver tas ut som högre årsavgift i 3 år. Den gemensamma gården blir det självklara hjärtat i kvarteret och en grön oas att vistas på under vår- och sommartid. Runt gården ligger fem olika huskroppar som har vackra fasader av det gedigna naturmaterialet skiffer. Bo centralt i Täby Park med 2 minuter till Roslagsbanan. Täby Park erbjuder ett stort utbud av service och restauranger samt närhet till grönområden, bra kommunikationer och gångavstånd till Täby centrum. Målet för Täby Park är en grön oas i stadsmiljö. Välkommen hem! <a href="https://www.viktorhanson.se/till-salu/inflyttningsklara-lagenheter-stratos-taby-park/?utm_source=referral&utm_medium=hemnet&utm_campaign=stratos_hemnet_ad" target="_blank" class="btn">Läs mer om projektet </a>

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Årstaskogs väg 10, Årstaberg, Stockholms kommun

Årstaskogs väg 10

Lägenhet
Årstaberg, Stockholms kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
6 345 000 kr
100 m²
4 rum
vån 5/24
6 407 kr/mån
63 450 kr/m²

Prissänkt fyra med dubbla balkonger – flytta in när du vill. Nu har vi sänkt priset med 350 000 kronor från ekonomisk plan på den här fyran. Dessutom är lägenheten inflyttningsklar och du kan flytta in när det bäst passar dig. Vardagsrummet är stort och ger dig generösa sällskapsytor för hela familjen. Här får du gott om möbleringsyta för såväl soffgruppen som matbordet. Det stilrena köket från IKEA ligger avskärmat precis intill. Härifrån når du även den ena balkongen med utsikt över södra Stockholm. Det större sovrummet rymmer en dubbelsäng och har förvaring genom en stor skjutdörrsgarderob. Det finns även två mindre sovrum, varav det ena har utgång till den andra balkongen. I Årstaberg finns det mesta du behöver för en enkel vardag. Du får även pendeln och tvärbanan precis utanför dörren och tar dig till Stockholm City på bara 10 minuter. Vill du ta cykeln är du på Söder på nolltid. Här bor du nära populära Liljeholmskajen, där kan du njuta av restaurangutbudet eller njuta av utsikten vid kajkanten. Och i gröna Årstaskogen väntar de naturnära motionsslingorna. Den här lägenheten måste du uppleva på plats. Kom på nästa visning eller boka in en med mäklaren, så berättar vi mer!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Packrumsgatan 6, Årstaberg, Stockholms kommun

Packrumsgatan 6

Lägenhet
Årstaberg, Stockholms kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
4 950 000 kr
78 m²
3 rum
vån 0/4
5 015 kr/mån
63 462 kr/m²

Prissänkt och inflyttningsklar trea med stor uteplats. ☀️ Nu har vi sänkt priset med 345 000 kronor från kostnadskalkyl på den här trean – och du flyttar in när du vill! Här får du en smart planerad hörnlägenhet som ger dig fönster i tre väderstreck. Du kan även njuta av en stor uteplats mot den lugna gården. Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning och ger dig stora sociala ytor. I vardagsrummet når du ett extrarum är perfekt som ett litet hemmakontor. I lägenheten finns också gott om förvaring med flertalet garderober i hallen. Från Årstaberg kan du ta dig överallt på nolltid – varför inte ta cykeln över Årstabron och vara på Södermalm fem minuter senare? Eller utnyttja att du bor granne med både pendeln och tvärbanan? Här finns även Årstaskogen runt hörnet, som bjuder på allt från joggingspår till badplatser och utegym. Eller promenera hela vägen till myllret vid Liljeholmskajen, där finns både shopping och restauranger med vacker utsikt över Årstaviken. Vill du veta mer om den här trean? Kontakta mäklaren redan idag och boka in en visning.

 • Nyproduktion
 • Hiss
 • Energieffektiv
Martingalgatan 8, Täby park, Täby kommun

Martingalgatan 8

Lägenhet
Täby park, Täby kommun
Widerlöv Nyproduktion
3 400 000 kr
62 m²
3 rum
vån 1/4
3 496 kr/mån
54 839 kr/m²

Välkommen till denna inflyttningsklara och trivsamma trerummare med balkong i fint sydvästläge. Bostaden erbjuder en mycket social och generös planlösning i kök och vardagsrum samt bra förvaring med klädkammare/förråd i anslutning till master bedroom. Inflyttningsklar med flexibelt tillträde! Mitt i centrala Täby Park har Viktor Hanson byggt välplanerade och fina bostäder i hög standard utifrån dagens behov. Viktor Hanson erbjuder en räntegaranti som skyddar föreningen från att räntehöjningar över 3,3% behöver tas ut som högre årsavgift i 3 år. Den gemensamma gården är det självklara hjärtat i kvarteret och en grön oas att vistas på under vår- och sommartid. Runt gården ligger fem olika huskroppar som har vackra fasader av det gedigna naturmaterialet skiffer. Bo centralt i Täby Park med 2 minuter till Roslagsbanan. Täby Park erbjuder ett stort utbud av service och restauranger samt närhet till grönområden, bra kommunikationer och gångavstånd till Täby centrum. Målet för Täby Park är en grön oas i stadsmiljö. Välkommen hem! <a href="https://www.viktorhanson.se/till-salu/inflyttningsklara-lagenheter-stratos-taby-park/?utm_source=referral&utm_medium=hemnet&utm_campaign=stratos_hemnet_ad" target="_blank" class="btn">Läs mer om projektet </a>

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 15