Mäklare Abel Tekeste

Abel Tekeste

Om mig

Jag besitter en god lokalkännedom då jag är uppväxt i Uppsala och arbetat som fastighetsmäklare sedan 2008. För att uppnå bästa möjliga resultat vid er försäljning gäller det att välja rätt mäklare. Genom att vara engagerad och ödmjuk vill jag hjälpa mina kunder att uppnå detta. Kontakta gärna mig om ni funderar på att förändra ert boende!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tiundagatan 39, null, Uppsala kommun
 • Sön 24 sep kl 13:30

Tiundagatan 39

Lägenhet
Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
2 195 000 kr
65 m²
2 rum
vån 6/8
3 295 kr/mån
33 769 kr/m²

Välkommen till denna trevliga och välplanerade lägenhet med utmärkt planlösning. Belägen högt upp, på våning 6 av 8, i välrenoverad byggnad med hiss från markplan. Balkong med ett soligt och mycket fritt läge och med fin utsikt över Luthagens/Rickombergas villakvarter samt Stabbyskogen. Lägenheten har bl a bra sällskapsytor och ett fint ljusinsläpp via stora fönsterpartier. Planlösningen ger er en rymlig möblerbar entre/hall med klädkammare, kök med matplats och diskmaskin, badrum/WC med kakel och klinker, vardagsrum med utgång till balkongen och ett sovrum som även det har utgång till balkongen. Här bor du med ett bekvämt cykelavstånd till absoluta stadskärnan och nära till affärer, restauranger, cafeér, gym och service. Naturen finner du runt knuten med elljusspår i Stabbyskogen och längs gärdet. Stabil och välskött förening med god ekonomi och billiga p-platser och kallgarage som fås via kösystem. Gårdsmiljö med gräsytor, trädgårdsmöbler och grillmöjligheter. Missa inte denna möjlighet och anmäl dig till visning redan idag!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Hugingatan 11, Kungsängen, Uppsala kommun

Hugingatan 11

Lägenhet
Kungsängen, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
2 995 000 kr
86 m²
3 rum
vån 1/7
4 489 kr/mån
34 826 kr/m²

Välkomna till en trevlig 3:a intill vackra Mjölnarparken samt äldre bebyggelse. Här ges tillfälle att förvärva en mycket tilltalande 3:a med ett utmärkt pendlar läge. Lägenheten om ca 86 kvm är belägen i modern fastighet från 2010 och har genomgående parkettgolv och stora sällskapsytor. Med hissen tar man sig bekvämt ner till garageutrymmet samt till lägenhetens tillhörande källarförråd. I föreningen finns även gästrum och tvättstuga. Bostaden har alla bekvämligheter och erbjuder välkomnande hall med gott om förvaring i garderob och klädkammare. Vardagsrum med plats för en soffgrupp, kök med köksö, två rymliga sovrum med det ena som har utgång till lägenhetens uteplats som vetter mot innergården. Helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Bostaden tapetserades och målades om 2019. Kungsängen är ett populärt område med bara några minuters promenad till centrum och resecentrum. Ett stenkast härifrån ligger vackra fyrisån med grönområden, lekplatser och allt vad årummet har att erbjuda. Gångbro som tar dig till Stadsparken och ett kvarter bort ligger matbutiken Willys. Föreningen erbjuder en fin och barnvänlig innergård med lekplats. Missa inte denna möjlighet och anmäl dig till visning redan idag!

 • Uteplats
 • Hiss
Hjulaxelvägen 150, Gunsta, Uppsala kommun
Hjulaxelvägen 150, Gunsta, Uppsala kommun, bild 2
Hjulaxelvägen 150, Gunsta, Uppsala kommun, bild 3

Hjulaxelvägen 150

Lägenhet
Gunsta, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
2 695 000 kr
85 m²
4 rum
vån 1/2
4 459 kr/mån
31 706 kr/m²

Varmt välkomma till denna nyproducerade lägenhet med egen ingång och härlig uteplats. Här får man härlig radhuskänsla med den frihet det innebär med egen ingång samt generös uteplats. Genomgående välplanerad planlösning som ger välkomnande hall, rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare, gott om förvaring i klädkammare/förråd, tre sovrum och vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Området har en genomgående genomtänkt planering med goda möjligheter till parkering som boende samt EL som ges från solceller i föreningen. Mer information om projektet finner du här; https://www.boklok.se/globalassets/sverige/02-projekt/skrindan/broschyr-boklok-skrindan.pdf. Området består idag främst av villabebyggelse från senare delen av 1900-talet. Området är känt för sin närhet till skog och vatten och populära rekreationsområden som Fjällnoraområdet, sjön Trehörningen och Vedyxaskogen som alla är välbesökta av uppsalaborna. Båt, bad samt fiske ges möjlighet vid både Fjällnorabadet, Funbosjön och Länna. Vid Fjällnora kan man även hyra kanot och båt och njuta av välplogade skridskobanor vintertid. Just nu är Södra Gunsta under uppförande så flertalet nya bostäder planeras och byggs söder om järnvägen. Tack vare expansionen av området så planerar kommunen utökande av förskola, skola, idrottshall och annan service till området. Läs mer om detta på kommunens hemsida: https://www.uppsala.se/ Missa inte denna möjlighet och anmäl ditt intresse redan idag!

 • Premium
 • Uteplats
Körvelgatan 35B, Årsta, Uppsala kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Körvelgatan 35B, Årsta, Uppsala kommun, bild 2
Körvelgatan 35B, Årsta, Uppsala kommun, bild 3

Körvelgatan 35B

Lägenhet
Årsta, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
2 495 000 kr
79,7 m²
3.5 rum
vån 1/2
4 532 kr/mån
31 305 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och mycket tilltalande genomgångslägenhet i Södra Årsta. Lägenhet med fantastisk uteplats in mot föreningens lummiga innergård. Lägenheten har genomgående fina val och har flera genomtänkta detaljer som bidrar till en ljus och modern känsla. Planlösningen erbjuder välkomnande hall med gott om förvaring i skjutgarderob, nyrenoverat badrum med badkar och moderna tillval, rymligt kök med skåpinredning i ljusgrå nyans, vardagsrum med utgång till en fantastisk uteplats, två rymliga sovrum och halvrum som kan nyttjas som både klädkammare/tv-rum. Till lägenheten hör ett förråd beläget i trapphuset. Stabil förening med lugna gårdsmiljöer, grönytor, motionsrum, moderna tvättstugor och övernattningsrum. Som boende i Södra Årsta har ni nära till bland annat parker, skolor, förskolor, idrottsplats, mataffärer och annan service i såväl Årsta Centrum som Gränby Centrum. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Murargatan 22C, Salabacke, Uppsala kommun

Murargatan 22C

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 795 000 kr
56 m²
2 rum
vån 4/4
3 352 kr/mån
32 054 kr/m²

RING ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING! Välplanerad lägenhet med välkomnande hall, badrum med tvättmaskin, totalrenoverat kök, sovrum med utgång till lägenhetens balkong och vardagsrum med plats för en större soffgrupp. Välskött förening där Värme, Varmvatten, Kallvatten, Kabel-TV, Tvättstuga, Internet, IP-telefoni ingår i avgiften. Attraktiva Salabacke erbjuder trevliga promenadstråk och grönskande parkområden. Bra pendlarläge med närhet till både E4:an samt cykelavstånd till Resecentrum och citykärnan vilket gör att du enkelt tar dig till jobbet eller hälsar på kompisar. I närområdet finns skola, förskola, restaurang, konditori samt livsmedelsbutiker vilket gör det lätt för familjen att trivas. På föreningens innergård finns lekplats, flera grillplatser och trädgårdsmöbler. Bör ses!

 • Balkong
Solskensgatan 5, Gränby backe, Uppsala kommun

Solskensgatan 5

Lägenhet
Gränby backe, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
2 795 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/4
4 132 kr/mån
34 938 kr/m²

Ett hem för dig som vill bo i en välplanerad trea om ca 80 kvm med stor balkong. Bostaden erbjuder en välkomnade hall med förvaring i garderob med skjutdörr och en klädkammare, tilltalande och modernt kök med goda förvaringsmöjligheter. I köket finns plats med ett större matbord där familj och vänner kan samlas för middagar och tillställningar samt utgång till lägenhetens balkong mot lugn innergård. Vidare finns ett finns ett vardagsrum med plats för större soffgrupp. Det stora badrummet har klinkergolv och kaklade väggar samt tvättmaskin och torktumlare. Här finns också duschvägg. Slutligen finns två sovrum varav ett har en stor garderob med skjutdörr för förvaring. Utanför lägenheten finns en lummig innergård med välskötta lekplatser för de minsta. Här finns även möjligheten att avnjuta en trevlig grillkväll en varm sommarkväll. Ett boende i Gränby Backe är ett boende i ett av Uppsalas mest växande områden. Här erbjuds goda bussförbindelser till och från Uppsalas stadskärna samt gång- och cykelvägar. I närheten finns även grönområden och motionsspår för den aktive. Nybyggda parker och sportfält. Dessutom bor ni med närhet till Gränbystaden där all tänkbar service finns såsom mataffärer, apotek, shopping, systembolag och underhållning. För den som pendlar till annan ort tar ni er även snabbt från Gränby till E4:an på endast några minuter. Missa inte denna möjlighet och anmäl ditt intresse redan idag!

 • Balkong
 • Hiss
Gränby Bilgata 28, null, Uppsala kommun

Gränby Bilgata 28

Lägenhet
Uppsala kommun
JM Kundtjänst Bostad
2 095 000 kr
55 m²
3 rum
vån 1
4 212 kr/mån
38 091 kr/m²

Optimalt planerad hörnlägenhet om 3 rok med uteplats mot den lugna innergården. I månadsavgiften ingår ca 20 tv-kanaler, internetanslutning 1000/1000 Mbit/s, bredbandstelefoni samt värme och kallvatten. Garage finns under huset och till bostaden hör ett källarförråd. Inflyttning preliminärt under hösten 2023. Med närhet till Gränbystaden, naturen i Gränbyparken och den svårslagna utsikten över Uppsala från Meteorologens takterrass är det lätt att trivas, oavsett väder.

 • Nyproduktion
 • Oktober 2023
 • Uteplats
 • Hiss
Gränby Bilgata 28, null, Uppsala kommun

Gränby Bilgata 28

Lägenhet
Uppsala kommun
JM Kundtjänst Bostad
2 370 000 kr
55 m²
3 rum
vån 5
4 212 kr/mån
43 091 kr/m²

Genomtänk trea, högst upp i huset med utmärkt gavelläge, öppna ytor och balkong i sydost. I månadsavgiften ingår ca 20 tv-kanaler, internetanslutning 1000/1000 Mbit/s, bredbandstelefoni samt värme och kallvatten. Garage finns under huset och till bostaden hör ett källarförråd. Inflyttning preliminärt under hösten 2023. Med närhet till Gränbystaden, naturen i Gränbyparken och den svårslagna utsikten över Uppsala från Meteorologens takterrass är det lätt att trivas, oavsett väder.

 • Nyproduktion
 • November 2023
 • Balkong
 • Hiss
Gränby Bilgata 26, null, Uppsala kommun

Gränby Bilgata 26

Lägenhet
Uppsala kommun
JM Kundtjänst Bostad
1 995 000 kr
48 m²
2 rum
vån 4
3 898 kr/mån
41 563 kr/m²

Yteffektiv tvåa med smart planering och balkong i sydostligt läge högt upp i huset. I månadsavgiften ingår ca 20 tv-kanaler, internetanslutning 1000/1000 Mbit/s, bredbandstelefoni samt värme och kallvatten. Garage finns under huset och till bostaden hör ett källarförråd. Inflyttning preliminärt under hösten 2023. Välkommen hem till Meteorologen! Med närhet till Gränbystaden, naturen i Gränbyparken och den svårslagna utsikten över Uppsala från takterrassen är det lätt att trivas, oavsett väder.

 • Nyproduktion
 • Oktober 2023
 • Balkong
 • Hiss
Gränby Bilgata 26, null, Uppsala kommun

Gränby Bilgata 26

Lägenhet
Uppsala kommun
JM Kundtjänst Bostad
2 250 000 kr
49 m²
2 rum
vån 5
3 943 kr/mån
45 918 kr/m²

Unikt planerad tvåa på översta våningen med stor balkong i nordvästläge. I månadsavgiften ingår ca 20 tv-kanaler, internetanslutning 1000/1000 Mbit/s, bredbandstelefoni samt värme och kallvatten. Garage finns under huset och till bostaden hör ett källarförråd. Inflyttning preliminärt under hösten 2023. Med närhet till Gränbystaden, naturen i Gränbyparken och den svårslagna utsikten över Uppsala från Meteorologens takterrass är det lätt att trivas, oavsett väder.

 • Nyproduktion
 • Oktober 2023
 • Balkong
 • Hiss
Gränby Bilgata 28, null, Uppsala kommun

Gränby Bilgata 28

Lägenhet
Uppsala kommun
JM Kundtjänst Bostad
1 395 000 kr
39 m²
1 rum
vån 1
3 496 kr/mån
35 769 kr/m²

Rymlig etta med egen uteplats om ca 8 kvm i sydostläge. I månadsavgiften ingår ca 20 tv-kanaler, internetanslutning 1000/1000 Mbit/s, bredbandstelefoni samt värme och kallvatten. Garage finns under huset och till bostaden hör ett källarförråd. Inflyttning preliminärt under hösten 2023. Med närhet till Gränbystaden, naturen i Gränbyparken och den svårslagna utsikten över Uppsala från Meteorologens takterrass är det lätt att trivas, oavsett väder.

 • Nyproduktion
 • Oktober 2023
 • Uteplats
 • Hiss
Hålsömsvägen 29, Nåntuna, Uppsala kommun
 • Sön 24 sep kl 14:45

Hålsömsvägen 29

Villa
Nåntuna, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
4 995 000 kr
146 m²
5 rum
410 m² tomt

Med att av Nåntunas bättre lägen finns nu möjlighet att bli ägare till detta välplanerade tvåplanshus med hörntomt och lättskött trädgård. Här kan ni njuta av solen under hela dagen då man på framsidan av huset har ett rymligt uterum som ligger i soligt västerläge och på baksidan av huset finns en altan med plats för utemöbler i österläge. På tomten finns ett garage, förråd med förvaringsmöjligheter och genomgående lättskött tomt, vilket ger tid för annat i vardagen. Huset är beläget i kvarter där man bor utan störande genomfartstrafik. Mycket bra för barnfamiljer med barn i olika åldrar. Här finns bra gång- och cykelvägar så barnen själva kan ta sig till och från skolan och sina kompisar. Omedelbar närhet till Nåntunaskolan samt flera förskolor så som Myrgångens förskola. Det finns även flertalet trevliga lekplatser i området, en välsorterad ICA-butik samt härliga naturområden med elljusspår och naturreservatet Norra Lunsen. Låt inte detta hus glida dig ur händerna, kontakta ansvariga mäklare redan idag för att anmäla er till visning!

 • Plus
Gimogatan 2D, Luthagen, Uppsala kommun

Gimogatan 2D

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
2 695 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/5
4 662 kr/mån
33 688 kr/m²

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING AV BOSTADEN! Välkommen till denna ljusa och välplanerade lägenhet på Gimogatan 2d, belägen i det attraktiva området Norra Luthagen. Här erbjuds en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en perfekt miljö för umgänge och sociala tillställningar. Lägenheten har en boarea på 80 kvm och ligger på första våningen i en byggnad med hiss från markplan, vilket ger enkel tillgång till bostaden. Det rymliga huvudsovrummet har plats för en dubbelsäng och förvaring, medan det andra sovrummet erbjuder en garderob och utrymme för en enkelsäng. Det stora badrummet är utrustat med badkar, tvättmaskin och torktumlare, vilket ger en bekväm och praktisk vardag. Lägenheten har en uteplats med utsikt mot innergården och är riktad mot syd, vilket ger mycket ljus och en behaglig atmosfär. BRF Smedjebackarna 2 grundades 2017 och är en stabil förening som erbjuder sina medlemmar en trygg och trivsam boendemiljö. Som boende i Norra Luthagen har du nära till stadskärnan med enkel tillgång till affärer, caféer och restauranger. Fyrishov, med simhall, gym och andra aktiviteter, ligger på gångavstånd och i närområdet finns flera parker för avkoppling och rekreation. Fyrisån med sina vackra promenadstråk är också nära, vilket ger en härlig känsla av natur och friluftsliv. För barnfamiljer finns ett bra utbud av skolor och förskolor i gångavstånd, och för den som pendlar eller vill ta sig runt i staden erbjuder området enkel tillgång till kollektivtrafik med flera busslinjer. Norra Luthagen är ett område som passar både par, barnfamiljer och äldre, med dess närhet till stadens puls och samtidigt lugna och gröna omgivningar. Missa inte denna möjlighet och anmäl ditt intresse redan idag!

 • Uteplats
 • Hiss
Meteorologen, Gränby backe, Uppsala kommun
 • 23 lediga bostäder

Meteorologen

Lägenhet
Gränby backe, Uppsala kommun
JM Kundtjänst Bostad
fr. 1 195 000 kr
31-104 m²
1-4 rum
3 046 kr/mån

Välkommen hem till Meteorologen. Med närheten till Gränbystaden, naturen i Gränbyparken och den svårslagna utsikten över Uppsala från den gemensamma takterrassen är det lätt att trivas.

 • Nybyggnadsprojekt
Bellmansgatan 142, Bellman, Uppsala kommun

Bellmansgatan 142

Lägenhet
Bellman, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
2 100 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 463 kr/mån
25 767 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och fina 3:a i Bellman! Här bor du i ett perfekt läge med stor inglasad balkong, nyrenoverat badrum och gäst-wc. Stabil förening med bra ekonomi och låg avgift där kabel tv och bredband ingår. Den välplanerade ytan om 81,5 kvm fördelar sig på välkomnande hall, stort vardagsrum, två sovrum. Vidare finns ett fint kök med gott om förvaring, ett stort badrum med tvättmöjligheter samt en gäst-wc. Den inglasade balkongen ger känslan av ett extrarum som med fördel kan utnyttjas från tidig vår till sena höstkvällar! Brf Bellman är en representativ och välskött förening där stammarna och många av de stora renoveringarna redan är genomförda. Här bor du i ett lugnt och grönt område med närhet till Heidenstams torg med bland annat ICA-butik och vårdcentral. Via kort gång- och cykelavstånd finns även Gränbystaden med dess breda utbud av shopping, service och restauranger. Även bra kommunikationer samt behagligt cykelavstånd till city! För dig som pendlar med bil tar du dig lätt ut på E4:an. I närområdet finns gott om grönområden och fina promenadstråk. Välkommen att anmäla dig till visningen!

 • Balkong

Visar alla 15