Mäklare Anette Blomstedt

Anette Blomstedt

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Visteby 83, Rasbo, Uppsala kommun
  • Sön 7 apr kl 12:00
Visteby 83, Rasbo, Uppsala kommun, bild 2
Visteby 83, Rasbo, Uppsala kommun, bild 3

Visteby 83

Villa
Rasbo, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
3 895 000 kr
155 m²
6 rum
4 300 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade friliggande villa byggd 2017 i natursköna Visteby, Uppsala. Planlösningen fördelar sig på ljus vardagsrum, kök med rejäl matplats, badrum, tvättstuga med groventré, fem sovrum samt en separat toalett - gott om utrymme för hela familjen. Underbara uteplatser med möjligt att njuta av många soltimmar och med vacker utsikt över den omgivande naturen, perfekt för avkoppling och sociala sammanhang med familj och vänner. Garage från 2020 och gott om parkeringsplatser. Detta är verkligen en fantastisk möjlighet att bosätta sig i ett barnvänligt läge med närhet till natur och samtidigt ha alla bekvämligheter inom räckhåll. Varmt välkomna till Visteby!

  • Premium
Örkälla 50, Skyttorp, Uppsala kommun
  • Sön 7 apr kl 13:30
Örkälla 50, Skyttorp, Uppsala kommun, bild 2
Örkälla 50, Skyttorp, Uppsala kommun, bild 3

Örkälla 50

Villa
Skyttorp, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 395 000 kr
48 m²
2 rum
2 399 m² tomt

Välkommen till Örkälla 50 och detta renoverade 1-planshus beläget på en trevlig hörntomt med generöst tilltagen uteplats delvis under tak. Samhället Skyttorp når du smidigt och kan hoppa på tåget som går sträckan mellan Uppsala-Gävle. Naturen runt husknuten och Upplandsleden nås även enkelt via detta område. I samfälligheten har du tillgång till ett poolområde där du kan ta dig ett dopp sommartid. Här finns allt du behöver och den smakfullt renoverade stugans planlösningen fördelar sig på vardagsrum med matplats, arbetskök, duschrum med tvättmaskin och torktumlare samt ett sovrum - perfekt för dig som söker lugnet i ett åretruntboende eller som fritidsboende där du inte vill tumma på bekvämligheter och standard.

  • Premium
Statarvägen 3, Norby, Uppsala kommun
  • Lör 6 apr kl 12:00
Statarvägen 3, Norby, Uppsala kommun, bild 2
Statarvägen 3, Norby, Uppsala kommun, bild 3

Statarvägen 3

Villa
Norby, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
5 750 000 kr
120 + 120 m²
5 rum
741 m² tomt

Välkommen till Statarvägen 3 i populära Norby med närhet till det vackra naturreservatet och med goda kommunikationer samt bekvämt cykelavstånd till stadskärnan! Planlösningen entréplan erbjuder och fördelar sig på hall med plats för avhängning, kök med matplats, ljust vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp, tv-rum, tre sovrum med möjlighet till fyra samt två duschrum. Huset har två entrédörrar vilket gör det möjlighet för dig som eventuellt vill hyra ut en del av huset. Källarvåningen fördelar sig på gillestuga, tvättstuga med dusch och bastu, hobbyrum med angränsande gäst-ungdomsrum, wc, pannrum samt förråd. Fristående garage och parkeringsplats på uppfarten. I Norby bor man naturnära och från husknuten har du tillgång till Hågadalen-Nåstens naturreservat som erbjuder fina naturupplevelser året runt såsom picknick, svampplockning till motion- och skidspår. Vårdsätraviken och Lyssnaängen ligger inom cykelavstånd och erbjuder svalkande bad sommartid och skridskoåkning vintertid. Cykelavstånd in till Uppsalas stadskärnan och goda bussförbindelser från Norbyvägen som nås endast med en kort promenad. I närområdet har du tillgång till både förskolor och skolor, matbutik vid Svamptorget samt generöst utbud av service i köpcentrumet i Gottsunda.

  • Premium
Tegvägen 3, Storvreta, Uppsala kommun
  • Sön 7 apr kl 14:45
Tegvägen 3, Storvreta, Uppsala kommun, bild 2
Tegvägen 3, Storvreta, Uppsala kommun, bild 3

Tegvägen 3

Radhus
Storvreta, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
3 975 000 kr
141 m²
6 rum
413 m² tomt

Välkommen till Tegvägen 3! Här kan du njuta av långa soltimmar på den härliga uteplatsen, perfekt för avkoppling och umgänge med familj och vänner. Tegvägen är en lugn återvändsgata vilket ger detta hem både trygghet och delvis avskildhet. Planlösningens entréplan fördelar sig på utbyggd hall, badrum, två sovrum, kök med matplats och med skjutdörr in till vardagsrummet med sin kakelugn. Övervåningen öppnas upp med en övre hall och härifrån nås tre sovrum, klädkammare samt ett badrum. För de små i familjen finns det gott om utrymme att leka och utforska dels på den egna tomten men även i den lilla skogsdungen vid gatans slut samt vid Storvretas populära lekplats - Rörparken / Piratparken. Från bostaden har du även närhet till all tänkbar service såsom matbutiker med generösa öppettider, vårdcentral, tandläkare, apotek, blomsteraffär, flertalet förskolor samt skola upp till årskurs 9, gym, fina omgivningar för motion och njutbara promenader dessutom erbjuder Storvreta utmärkta kommunikationer med både buss och tåg på behagligt avstånd. Väljer du att pendla med bil så är man ute på E4:an på endast några minuter – perfekt för den aktiva familjen.

  • Premium
Fyrislundsgatan 37C, Salabacke, Uppsala kommun
Fyrislundsgatan 37C, Salabacke, Uppsala kommun, bild 2
Fyrislundsgatan 37C, Salabacke, Uppsala kommun, bild 3

Fyrislundsgatan 37C

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
3 395 000 kr
92 m²
5 rum
vån 6/7
6 560 kr/mån
36 902 kr/m²

Välkommen till Fyrislundsgatan 37C och denna välplanerade femma, belägen på sjätte våningen med hiss från markplan. Perfekt för familjen som söker en ljus lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två badrum, fyra sovrum samt två balkonger varav en är inglasad och blir till ett extra ”vardagsrum” under vår, sommar och höst med eftermiddags- och kvällssol. Här bor du i trivsamma och barnvänliga Årsta/Salabacke med en lugn och fin innergård, flertal restauranger och butiker i dess närhet och samtidigt som du enkelt tar dig till både stadskärnan och Gränby Centrum med all tänkbar service samt till allt vad Uppsala har att erbjuda. Förskola och grundskola finns i närheten, vårdcentral samt mataffär finns vid torget "Årsta centrum". Utmärkta bussförbindelser, cykelvägar för smidig pendling samt påfart till E4:an i närheten.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lena-Ängeby 112, Storvreta, Uppsala kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Mån 1 apr kl 14:30
Lena-Ängeby 112, Storvreta, Uppsala kommun, bild 2
Lena-Ängeby 112, Storvreta, Uppsala kommun, bild 3

Lena-Ängeby 112

Villa
Storvreta, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
3 495 000 kr
196 m²
9 rum
2 471 m² tomt

Välkommen Lena-Ängeby 112 beläget strax utanför Storvreta och denna stora och välplanerade friliggande 1-plansvilla! Här erbjuds en bostad med generösa ytor där planlösning fördelar sig på hall, wc, ljust kök med matplats, vardagsrum med eldstad, klädkammare, badrum, fem sovrum samt ett allrum. Via köket nås tvättstugan och vidare från denna del av huset finns ytterligare två sovrum, klädkammare samt en hall med egen ingång, vilket lämpar sig för exempelvis generationsboende eller för den egna företagaren. Ett stort plus är det rymliga dubbelgaraget med gott om plats och en dröm för den bilintresserade. I del av garaget finns även en lägenhet där planlösningen fördelar sig på hall, duschrum med bastu samt ett rum, vilket ger flexibilitet för olika behov. På tomten om 2471 kvadratmeter finns det gott om utrymme för lek, spel och trädgårdsodlingar och entrésidan erbjuder en rymlig altan under tak, perfekt för trevliga sommarkvällar. Från bostaden når du Storvreta på några minuter och här erbjudes allt tänkbara service och bl.a gott om fritidsaktiviteter allt på bekvämt avstånd för den aktiva familjen såsom matbutiker med generösa öppettider, gym, förskola och skola upp till årskurs 9. Utmärkta kommunikationer med både tåg och buss och väljer du att pendla med bil nås E4:an på endast några minuter, vilket gör vardagen smidigare och ger dig mer tid att njuta av allt som detta fantastiska område har att erbjuda.

  • Premium
Jan Eriks väg 14D, Storvreta, Uppsala kommun
  • Mån 1 apr kl 15:30
Jan Eriks väg 14D, Storvreta, Uppsala kommun, bild 2
Jan Eriks väg 14D, Storvreta, Uppsala kommun, bild 3

Jan Eriks väg 14D

Villa
Storvreta, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
5 950 000 kr
137 m²
5 rum
764 m² tomt

Välkommen till denna ljusa pärla på Jan Eriks Väg 14D beläget på återvändsgata i trivsamma Storvreta! Detta parhus, byggt 2013, erbjuder en bekväm och trivsam boendemiljö på hela 137 kvadratmeter där planlösningen fördelar sig på entréhall, tvättstuga med grovingång, generöst tilltaget kök, duschrum med kakel och klinkergolv, vardagsrum med utgång till ett härligt uterum och vidare från denna del nås ett stort trädäck med spa-bad. Övervåningen öppnar upp med allrum och från denna del av huset nås de tre sovrummen samt ett rymligt duschrum även det med kakel och klinkergolv. Den lättskötta trädgården är perfekt för solälskaren med många soltimmar att njuta av. Här finns ett praktiskt förråd för extra förvaringsmöjligheter och en carport med angränsande isolerat förråd. Beläget på en trygg återvändsgata och med ett barnvänligt läge, erbjuder detta hem den ultimata harmonin mellan lugn och närhet till det vardagliga. Storvreta erbjuder allt tänkbara service och bl.a gott om fritidsaktiviteter allt på bekvämt avstånd för den aktiva familjen såsom matbutiker med generösa öppettider, gym, förskola och skola upp till årskurs 9. Utmärkta kommunikationer med både tåg och buss och väljer du att pendla med bil nås E4:an på endast några minuter, vilket gör vardagen smidigare och ger dig mer tid att njuta av allt som detta fantastiska område har att erbjuda.

  • Premium
Hallkved BRÖTE 661, Funbo, Uppsala kommun
Hallkved BRÖTE 661, Funbo, Uppsala kommun, bild 2
Hallkved BRÖTE 661, Funbo, Uppsala kommun, bild 3

Hallkved BRÖTE 661

Villa
Funbo, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
4 975 000 kr
165 m²
4 rum
3 080 m² tomt

Välkommen till Hallkved Bröte 661 och denna 1-plansvilla med två eldstäder, bergvärme och gästhus byggt 2019 med eget badrum vilket lämpar sig utmärkt för gäster på besök, den egna företagaren, tonåringen eller för uthyrning. Bostadshusets planlösning fördelar sig på en rymlig entréhall, matrum med täljstenskamin, arbetskök med vit köksinredning, grovingång med angränsande tvättstuga med wc. Vardagsrum utöver det vanliga med gott om plats för familj och vänner att umgås. Tre sovrum varav ett i en egen sektion med badrum och kädkammare/förråd. Här bor du i ett trevligt, lugnt och lantligt område med närhet till kommunikationer och endast ca en kvart från Uppsala. Fina strövområden, sjön Trehörningen samt Fjällnora når du på endast några minuter - allt på bekvämt avstånd för den aktiva familjen.

  • Premium
Trångbovägen, Gunsta, Uppsala kommun

Trångbovägen

Tomt
Gunsta, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
6 303 000 kr

Välkommen till Trångbovägen 29 och 31 i natursköna Gunsta! I detta expansiva område utanför Uppsala erbjuds nu två trevligt belägna tomter med promenadavstånd från den lite tätare bebyggelsen. Tomterna är inte knutna till någon husleverantör utan här ges du frihet att själv välja ditt egna drömhus inom ramen för den detaljplan som finns. Pris för tomt 2 500 000 kr, annonserat pris avser förslag från VårgårdaHus som har tagit fram förslag och kalkyler som finns att ta del av under dokument. I Gunsta bor du med naturen inpå husknuten med gott om fina stövområden, museijärnvägen Lennakatten som trafikerar sträckan Uppsala–Bärby–Marielund–Länna–Almunge–och vid slutstationen, Faringe station har du det populära klädesvaruhuset Thuns. Längs med tåg sträckan ges även möjlighet att kliva av för lite bad. I Gunsta finns även Funbo handelsträdgård dit många Uppsalabor tar sig för sina inköp av växter till sina trädgårdar. Fjällnora når du på endast några minuter - allt på bekvämt avstånd för den aktiva familjen. Uppsala kommun planerar för ett nytt stadsdelscentrum i Gunsta med diverse service, förskolor samt grundskola med idrottshall i trevlig samklang med att den naturnära karaktären ska bevaras. Besök gärna länken för information om vad som planeras i närområdet https://bygg.uppsala.se/planerade-omraden/sodra-gunsta/bostader/ Utmärkt pendlarläge med endast ca 15 minuter till centrala Uppsala samt smidig på- och avfart på E4:an. Föredrar du att åka kollektivt går bussen både mot Uppsala och Almunge. För dig som föredrar att cykla finns cykelväg in till Uppsala. Observera att fastighetsmäklaren förmedlar endast tomterna. Köparen väljer sedan själv att teckna separat entreprenadavtal med valfri husleverantör.

Visar alla 9