Mäklare Helene Malmsten

Helene Malmsten

Om mig

Jag är född norrlänning, men har bott i Uppsala i många år. Idag bor jag i Nåntuna med min familj. Jag har arbetat som mäklare i Uppsala sedan 2001, är professionell, har full kundfokus och strävar alltid efter att få högsta försäljningspris. Jag har många nöjda återkommande kunder som uppskattar min breda kunskap och erfarenhet inom mäklaryrket.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Reykjaviksgatan 22, Ekeby, Uppsala kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Reykjaviksgatan 22, Ekeby, Uppsala kommun, bild 2
Reykjaviksgatan 22, Ekeby, Uppsala kommun, bild 3

Reykjaviksgatan 22

Lägenhet
Ekeby, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
2 350 000 kr
60,9 m²
2 rum
3 469 kr/mån
38 588 kr/m²

Välkommen till denna fina och välplanerade marklägenhet med egen ingång, altan och insynsskyddad trädgård med eftermiddags- och kvällssol! Här bor ni med ett skönt läge i ett lugnt och barnvänligt område nära lekplatser, förskolor, skolor och flera mataffärer. 400 m till Friskis & Svettis Ekeby. Här får du en fräsch tvåa med radhuskänsla, som bl a erbjuder ett rymligt vardagsrum och ett välutrustat kök med bra förvaring. Badrummet har kaklade väggar, dusch och tvättmaskin. Den mycket stora och härliga altanen på baksidan är helt utan insyn. Här kan du koppla av och njuta av den lugna atmosfären i den egna trädgården. Lägenheten har även uteplats under tak på framsidan av huset med morgonsol. Till bostaden hör ett yttre förråd intill uteplatsen. Mycket stabil och välskött förening med bra avgifter. I föreningen finns även en samlingslokal, tvättstuga och två lekplatser. Ingen kö till p-plats i dagsläget! Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Premium
  • Uteplats
Liljegatan 4A, Fålhagen, Uppsala kommun
Liljegatan 4A, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 2
Liljegatan 4A, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 3

Liljegatan 4A

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 590 000 kr
28 m²
1 rum
vån 1/3
2 341 kr/mån
56 786 kr/m²

Välkomna till denna mycket fina och välplanerade lägenhet om ett rum och kök i attraktiva Fålhagen, med direkt närhet till Resecentrum och stadskärnan. Lägenheten är belägen på första våningen en halvtrappa upp med ett insynsskyddat läge. Planlösningen fördelar sig på ett trevligt arbetskök, ett ljust och luftigt vardagsrum med rymlig alkov med plats för säng samt solig balkong belägen in mot föreningens fina gård. Hall med bra förvaring samt ett stamrenoverat badrum med badkar. HSB Åttan är en välskött förening och de stora renoveringarna är gjorda. För föreningens medlemmar finns bland annat mindre gym, pingisbord, bastu, samlingslokal, övernattningsrum, hobbyrum och tvättstuga till förfogande. Innergården är en oas mitt i stan med trädgårdsmöbler och utegrill. På Liljegatan 4 bor du i ett centralt läge med direkt närhet till Resecentrum vilket ger perfekta pendlarmöjligheter både via buss, tåg och bil då du även snabbt tar dig ut på E4:an för vidare transport. Endast ett stenkast till Coop-butik med generösa öppettider och i närområdet finns också affärshuset Kvarnen med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger. Till fots tar du dig också med lätthet till allt annat city har att erbjuda. Varmt välkomna på visning! Anmäl ditt intresse redan idag för att inte gå miste om denna möjlighet. Flexibelt tillträde.

  • Premium
  • Balkong

Visar alla 2