Mäklare Jakob Ekerot

Jakob Ekerot

Om mig

Vill du bli min nästa supernöjda kund? Varje enskild försäljning är unik. Varje försäljning handlar det om att förstå vad kunden har för önskemål och mitt jobb är att skapa de absolut bästa förutsättningarna att nå dit. Jag har som målsättning att alltid sätta kunden i centrum och fokusera på att hela affären går så smidigt som möjligt samtidigt som jag vill uppnå kundens förväntningar. Jag gör alltid mitt bästa och drivs av att få supernöjda kunder, vilket bevisas i mina kundundersökningar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Orgelgatan 8, null, Uppsala kommun

Orgelgatan 8

Lägenhet
Uppsala kommun
Bonava Sverige AB
2 050 000 kr
42 m²
2 rum
vån 4
3 383 kr/mån
48 810 kr/m²

Nytt sänkt pris och inflyttningsklart. När du kliver in i denna tvåa möts du av en rymlig hall med gott om förvaring. Den leder direkt in till det stora, ljusa vardagsrummet som förlängs av en härlig balkong. Här finns gott om utrymme att bjuda hem nära och kära, och vid större kalas kanske du väljer den gemensamma takterrassen med matplats, kök och tillhörande bastu och relax?

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Hiss
Ekoxvägen 10, Ultuna, Uppsala kommun
 • Idag
Ekoxvägen 10, Ultuna, Uppsala kommun, bild 2
Ekoxvägen 10, Ultuna, Uppsala kommun, bild 3

Ekoxvägen 10

Lägenhet
Ultuna, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
2 695 000 kr
79 m²
3 rum
vån 4/5
5 299 kr/mån
34 114 kr/m²

Vill du bo granne med naturen!? Här finner du en exceptionellt välplanerad trea med öppen planlösning och stor balkong med kvällssol. Hörnlägenhet, vilket innebär att man har ljusinsläpp i två olika väderstreck vilket i sin tur skapar ett härligt ljusinsläpp. Svanemärkt bostad som var färdigställd i slutet av 2021 så allt i bostaden är i princip nyskick. Genomgående ljusa ytskikt och fina parkettgolv. Helkaklat badrum med bland annat tvättmaskin och torktumlare. Fräscht kök med vitvaror från Bosch. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Kan enkelt byggas om till en 4:a med tre sovrum. De som har flyttat in till Nästet i Ultuna njuter av ett nytt och fräscht hem, härlig natur och cykelavstånd till city. I Nästet hittar du Svanenmärkta bostäder där kvadratmeterna är smart planerade för att du ska kunna trivas länge. I Nästet är det enkelt att känna sig hemma. De Svanenmärkta husen har solceller på taket och du har tillgång till både elbil och ellådcykel här. Den gemensamma gården är skapad för gemenskap. Här finns lekstuga, grill och sittplatser. Med växthuset och tillhörande odlingslådor samt det gemensamma redskapsförråd blir gården en naturlig samlingsplats. Det ska vara enkelt att leva hållbart. Vid intresse: Kontakta ansvarig mäklare! TILLTRÄDE: Möjlighet till snabbt tillträde, ca. en månad från att ett eventuellt köpekontrakt skrivs.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Portalgatan 90, Kapellgärdet, Uppsala kommun
 • Tis 12 dec kl 17:45
Portalgatan 90, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 2
Portalgatan 90, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 3

Portalgatan 90

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 995 000 kr
52 m²
2 rum
vån 5/6
4 879 kr/mån
38 365 kr/m²

FAST PRIS! Fast pris innebär att du har möjlighet att köpa denna fina lägenhet direkt, utan att invänta andra intressenter och en eventuell budgivning. Först till kvarn... Flexibelt tillträde. Välkomna till en ljus och trevlig lägenhet med öppen lösning mellan kök och vardagsrum, belägen på våning fem med hiss från markplan. Flera påkostade tillval har bidragit till en extra ljus och trivsam lägenhet. Vackert ljust askgolv samt vitmålade väggar i kombination av kök med tillvalet "Nordiskt" medför en exklusiv känsla i bostaden. Rikligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna i både vardagsrum och sovrum. Stor balkong med kvällssol. Planlösningen ger dig entré/hall med inbyggd garderob, välutrustat och modernt kök, lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkong som vetter mot innergården, fräscht badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt ett sovrum med inbyggd garderob och plats för dubbelsäng. Tack vare de välplanerade ytorna passar denna bostad såväl par såsom singelhushållet. I föreningen finns tillgång till en härlig takterrass med bastu och relaxavdelning, övernattningslägenhet för gäster att sova över i samt miljö- och cykelrum. Ett källarförråd ingår i varje lägenhet. Området Kapellgärdet ligger centralt till med gångavstånd till stadskärnan och resecentrum. På vägen dit passerar ni bl a träningsanläggningar, restauranger och affärshuset Kvarnen med livsmedelsbutik, systembolag och apotek. Närhet till träningsanläggning i Fyrishov, löparspår i Röbo och många andra trevliga grönområden. Goda cykelvägar samt bussförbindelser och smidig anslutning till E4:an för den som pendlar med bil. I grannföreningen (Brf Diskuskastaren) har en pizzeria samt en närbutik med postutlämning precis öppnat.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Orgelgatan 8, null, Uppsala kommun

Orgelgatan 8

Lägenhet
Uppsala kommun
Bonava Sverige AB
1 595 000 kr
32 m²
1 rum
vån 5
2 800 kr/mån
49 844 kr/m²

Nytt sänkt pris på denna härliga etta på översta våningen. Här får du ljus och rymd och utsikt över innergårdens utegym och löparbana. Vill du varva aktivitet med avkoppling finns den gemensamma takterrassen med bastu, relax och matplats och kök att tillgå. Här har du alla chanser att komplettera din egen lägenhet med grannskapets alla sociala ytor.

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Hiss
Orgelgatan 8, null, Uppsala kommun

Orgelgatan 8

Lägenhet
Uppsala kommun
Bonava Sverige AB
1 895 000 kr
42 m²
2 rum
vån 3
3 383 kr/mån
45 119 kr/m²

Nytt sänkt pris och Inflyttningsklart. När du kliver in i denna tvåa möts du av en rymlig hall med gott om förvaring. Den leder direkt in till det stora, ljusa vardagsrummet som förlängs av en härlig balkong. Här finns gott om utrymme att bjuda hem nära och kära, och vid större kalas kanske du väljer den gemensamma takterrassen med matplats, kök och tillhörande bastu och relax?

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Hiss
Orgelgatan 4, null, Uppsala kommun

Orgelgatan 4

Lägenhet
Uppsala kommun
Bonava Sverige AB
2 095 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2
3 888 kr/mån
38 091 kr/m²

Nytt sänkt pris och färdigt för inflyttning. När du kliver in genom dörren till denna tvåa möts du av en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter. Den leder vidare in i det ljusa vardagsrummet som binds samman med köket genom öppen planlösning. Här kan du njuta av ett modernt och genomtänkt hem med härlig balkong i perfekt söderläge.

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Hiss
Orgelgatan 4, null, Uppsala kommun

Orgelgatan 4

Lägenhet
Uppsala kommun
Bonava Sverige AB
2 150 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3
3 888 kr/mån
39 091 kr/m²

Nytt sänkt pris och färdigt för inflyttning. Här kan du njuta av ett modernt och genomtänkt hem med härlig balkong i perfekt söderläge. När du kliver in genom dörren till denna tvåa möts du av en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter. Den leder vidare in i det ljusa vardagsrummet som binds samman med köket genom öppen planlösning.

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Hiss
Kapellgärdet Arena V, null, Uppsala kommun
 • 5 lediga bostäder

Kapellgärdet Arena V

Lägenhet
Uppsala kommun
Bonava Sverige AB
fr. 1 595 000 kr
32-55 m²
1-2 rum
2 800 kr/mån

Välkommen till ditt nya hem grannskapet Kapellgärdet Arena V med inflyttning till hösten. Ta sista chansen till att bli en av grannarna i ett citynära och populärt grannskap. Här delar grannarna på en fin takterrass, bastu och relax. Självklart finns även en övernattningslägenhet om du har vänner på besök.

 • Nybyggnadsprojekt
Orgelgatan 4, Kapellgärdet, Uppsala kommun

Orgelgatan 4

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
2 995 000 kr
72 m²
3 rum
vån 4/5
4 744 kr/mån
41 597 kr/m²

I denna härliga lägenhet flödar ljuset in från två håll och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en luftig känsla. Här kan du njuta av en middag med utsikt på grannskapets gemensamma takterrass, eller låta träningen bli en naturlig del i vardagen på gårdens egna utegym. Populära Kapellgärdet Arena ligger perfekt för dig som vill leva nära naturen och samtidigt ha Uppsalas restauranger och butiker endast 1.6 km bort. Här har du alla möjligheter till en aktiv vardag med löparbana och utegym på gården. I närområdet hittar du idrottsanläggningar, parker och friluftsområden med spår för vandring, cykel och skidåkning. På sju minuter tar du cykeln till Uppsala Resecenter där du kan ta pendeln vidare till Stockholm, eller tåget norrut. Området har också ett stort utbud av skolor och förskolor – den närmsta hittar du faktiskt i husets bottenvåning. I denna genomtänkta byggnad bor du i ett Svanenmärkt hem där hållbara och energisnåla lösningar håller driftkostnader nere, och kvalitetsmaterial i inredningen gör att du kan njuta av ditt boende nu och en lång tid framöver. Här finns gott om ytor för förvaring, och stora fönster ger ett härligt ljusinsläpp. Dessutom är alla lägenheter utrustade med egen balkong, vilket förstärker känslan av rymd. I Kapellgärdet Arena är det lätt att njuta av livet på hemmaplan. Här kan du köra ett träningspass på innergården och avsluta med en middag med utsikt på den gemensamma takterrassen. Eller varför inte bjuda vänner och familj på bastu och mys i grannskapets relaxavdelning? För långväga gäster finns ett övernattningsrum att låna. Och när du själv vill transportera dig finns både el-lådcykel och elbilspool att tillgå. Det finns även cykelmek för dig med egen cykel och garage under gården för dig med egen bil. Kapellgärdet Arena erbjuder så mycket mer än en bostad, då gemenskapen i grannskapet och alla dess faciliteter gör vardagslivet både enklare och rikare.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 9