Mäklare Jesper Ackelman

Jesper Ackelman

Om mig

Fastighetsmäklare sedan 2016, med stor erfarenhet och en passion för branschen, som strävar efter att göra varje försäljning smidig och framgångsrik. Jag ser varje affär som en möjlighet att skapa långsiktiga relationer och tillgodose dina behov. Mina kunder uppskattar min dedikation, professionalism och förmåga att skapa en trygg och smidig försäljning. Personlig touch och en god kommunikation är grundstenarna i mitt arbete. Tillsammans skapar vi en trygg och framgångsrik fastighetsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gröna gatan 3C, Salabacke, Uppsala kommun
  • Sön 5 maj kl 13:20

Gröna gatan 3C

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 795 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/3
3 078 kr/mån
33 241 kr/m²

Trevlig och rymlig genomgångslägenhet i Salabacke med stor balkong i soligt söderläge! Denna bostad är belägen högst upp i huset med fri utsikt och sol under dagen. Stabil förening med god ekonomi, låg belåningsgrad och där vatten, tv samt bredband ingår i månadsavgiften! Här bor ni i populära Salabacke med endast 10 minuter från centrum och ett stenkast från Gränby centrum där Uppsalas nya "stadskärna" vuxit fram. Bostaden erbjuder smakfullt kök med all maskinell utrustning. Rymlig hall med garderobsförvaring. Ett ordentligt sovrum med inbyggda garderober. Luftigt och stort vardagsrum med naturlig extra matplats vid fönstret samt utgång till bostadens balkong. Balkongen är ovanligt stor och belägen i soligt fritt söderläge mot föreningens gård, där du kan avnjuta solen under dagen. Stamrenoverat badrum med badkar. BRF Tråget är en trevlig och välskött förening med god och stabil ekonomi. I avgiften ingår värme, varmvatten, kallvatten, kabel-TV, internet (1 000 Mbit/s) och tvättstuga. Här får medlemmarna bl a tillgång till en uteplats med grill och trädgårdsmöbler med pergola, möjlighet till egen odlingslott, boulebana och bastu. Övernattningsrum med två bäddar finns att hyra. Bra läge med närhet till god service på Brantingstorg, med ICA-butik, apotek, restaurang, prisbelönt konditori samt Gränbystaden med brett utbud av såväl shopping och större livsmedelsbutiker. Du som pendlar med bil är snabbt ute på E4:an och det är endast 5-10 minuter på cykel till Uppsala resecentrum. Goda kommunikationer med buss. Salabacke är även känt för sina många parker och stora grönområden. Välkommen hit, välkommen hem! Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 072-165 20 45 eller [email protected]!

  • Plus
  • Balkong
Eriksgatan 36, Centrum, Enköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 16:30
Eriksgatan 36, Centrum, Enköpings kommun, bild 2
Eriksgatan 36, Centrum, Enköpings kommun, bild 3

Eriksgatan 36

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Widerlöv Uppsala
2 500 000 kr
92,4 m²
4 rum
vån 2/2
3 388 kr/mån
27 056 kr/m²

Här kommer nu ett unikt och sällsynt tillfälle att förvärva en etagelägenhet om 92,4 kvm fördelat på fyra rum och kök med två toaletter, två balkonger samt hiss i Enköpings centrum! Detta är en av Enköpings mest stabila föreningar och med en låg månadsavgift. Ni når lägenheten via skyddad och bilfri innergård som leder er fram till porten där du tar hissen eller trappan upp. Boendet har en bra planlösning och på entréplan finner du en välkomnande hall i öppen planlösning mot kök och matplats. Vidare in hittar ni vardagsrum med utgång till balkong i sydvästligt läge samt ett badrum. Föreningen är mycket välskött, med en låg belåning om endast 424 kr/kvm och låga månadsavgifter där värme, varm- och kallvatten och kabel-tv ingår. Till bostaden hör ett förråd om ca 12 kvm i källaren och möjlighet till varmgarage finns! Här bor du bekvämt med torget, butiker, restauranger och caféer runt knuten. Gångavstånd till Hamnen och Å-promenaden. Välkommen hit, välkommen hem! Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 072-165 20 45 eller [email protected]!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Portalgatan 29, Kapellgärdet, Uppsala kommun

Portalgatan 29

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
3 590 000 kr
97 m²
4 rum
vån 5/7
5 251 kr/mån
37 010 kr/m²

Här erbjuds en stilren bostad om 4 rum och kök med balkong i västerläge, belägen på vån 5/7 i fastighet med hiss från markplan. Planlösningen erbjuder hall med plats för hatthylla och förvaring i separat klädkammare samt garderob, rymligt kök med köksö, vita köksluckor och goda arbetsytor på svart stenskiva. Köket är stilrent och har all maskinell utrustning som önskas, bland annat hel kyl och frys och diskmaskin. Vardagsrummet är lättmöblerat och härifrån tar du dig ut på balkongen som ligger i västerläge med gott om sol hela eftermiddagen. Utöver detta finns tre stycken sovrum, samt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Genomgående i lägenheten ligger ett nytt ljust ekparkettgolv och i hallen ligger ett svart blankt klinkersgolv. Brf Porten är en stabil förening med låg belåning (5 960 kr/kvm år 2022) och god ekonomi som erbjuder sina medlemmar förråd, cykelförråd och parkering utomhus eller i garage. I månadsavgiften ingår bland annat tv och internet 250 Mbit/s. Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna. Medlemmen behöver därför inte teckna eget bostadsrättstillägg till sin hemförsäkring. Kapellgärdet har ett centralt läge, mindre än en kilometers gångavstånd till centrum, på vägen passerar du flera träningsanläggningar. Området ligger utmärkt till för den växande skaran stockholmspendlare. Med cykel tar du dig på bara fem minuter till resecentrum, där du hoppar på tåget eller bussen till huvudstaden eller vidare ut i landet. För de boendes bekvämlighet finns en närbutik belägen i kvarteret och inom räckhåll finns Vaksala torg med konserthuset och tillgång till service i affärshuset Kvarnen. Tillträde enligt överenskommelse. Anmäl ditt intresse redan idag för att inte missa denna bostad! Välkommen hit, välkommen hem! Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 072-165 20 45 eller [email protected]!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Vangsbyvägen 118, Vänge, Uppsala kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Vangsbyvägen 118, Vänge, Uppsala kommun, bild 2
Vangsbyvägen 118, Vänge, Uppsala kommun, bild 3

Vangsbyvägen 118

Lägenhet
Vänge, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 000 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/2
5 712 kr/mån
15 385 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och ytterst välplanerade 2:a med radhuskänsla som har egen ingång och två uteplatser, varav den ena är inglasad! Här bor ni med ett av områdets absolut bästa lägen i ett lugnt område i en välskött förening, med stora gröna innergårdar och bilfri gata. Lägenheten har nyligen fått nya golv i hela bostaden och ett smakfullt kök med gott om arbetsytor och har även plats med ett matbord för fyra personer. Vidare i bostaden finner ni ett stort och rymligt sovrum och ett väl tilltaget vardagsrum. Bostadens badrum är rymligt och är utrustad med duschkabin. Här får ni bland annat två uteplatser varav den ena ligger mot den trevliga gårdsmiljön och den andra ligger med en härligt fri vy över fälten. Bostadsrättsinnehavaren nyttjar ett förråd i länga om ca 5 kvm. Här bor ni i en trevlig och välskött förening med barnvänliga gårdar och bra stämning. I Vänge är det lätt att trivas och det finns goda möjligheter till en rik fritid med direkt närhet till naturen: med elljusspår och skidspår under vintern, fotbollsplan, tennisbanor, flera bra och populära lekplatser. Mycket kort promenadavstånd till förskola och skola upp till årskurs 6. Fin cykelväg in till Uppsala city men även bra och täta bussförbindelser. Till Uppsala stad tar det endast 20 minuter med bil och med buss ca 25 minuter. För den golfintresserade nås golfklubben Upsala GK på endast 10 minuter samtidigt som ständigt växande Stenhagen med sitt stora serviceutbud endast ligger ca 8 minuters bilfärd bort. Detta är ett hem att trivas i. Välkommen hit, välkommen hem! Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 072-165 20 45 eller [email protected]!

  • Premium
  • Uteplats
Dag Hammarskjölds väg 15B, Kåbo, Uppsala kommun

Dag Hammarskjölds väg 15B

Lägenhet
Kåbo, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 795 000 kr
39 m²
2 rum
vån 2/3
4 143 kr/mån
46 026 kr/m²

Fin tvåa med öppen tilltalande planlösning, belägen i modernt hus från 2005-06 med hiss från markplan. Möjlighet till snabbt tillträde! Lägenheten har genomgående parkettgolv och klinkergolv med ljusa fräscha ytskikt. Planlösningen ger dig: hall med förvaring, kök i öppen anslutning till vardagsrum, sovrum med gott om förvaring samt badrum med dusch och tvättmaskin. Här bor du i ett perfekt läge med endast ett stenkast till Blåsenhus, Engelska parken och Carolina Rediviva! I närområdet finns även Slottet, slottsparken och Botaniska Trädgården. Åt andra hållet tar du dig snabbt till BMC, Ångströmlaboratoriet och Polacksbacken. För dig som gillar att vara aktiv finns ett stort välutrustat gym (Campus 1477) på andra sidan gatan och i närområdet finns den vackra Stadsskogen. Servicenära läge med ICA-butik och Akademiska sjukhuset ca 5 minuters promenad bort. Kort gångavstånd till Uppsala city med allt vad staden har att erbjuda! I avgiften ingår värme samt varm- och kallvatten. Föreningen har kollektivt avtal för kabel-tv, ip-telefoni och bredband för endast 182 kr samt tecknat kollektivt el-avtal som debiteras efter förbrukning! Välkommen hit, välkommen hem! Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 072-165 20 45 eller [email protected]!

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 5