Mäklare Linn Thyrestam Grape

Linn Thyrestam Grape

Om mig

Drömmen är ju att få vara mäklare i sin egen hemstad där man är född, uppvuxen och kan allt om skolor, affärer, bästa löprundan osv...det är ju jag! Jag är en f d elitgymnast som älskade skolan och valde att flytta utomlands för att sedan tillbringa ca 10 yrkesår på Arlanda (SAS). Mäklarstudierna blev klara år 2006 och nu gör jag det jag brinner för; får träffa och hjälpa människor, vara kreativ och skapa, kan ständigt nyttja mina ekonomi- och juridikkunskaper, mitt intresse för byggteknik och

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fjärdhundragatan 58, Tunabackar, Uppsala kommun

Fjärdhundragatan 58

Lägenhet
Tunabackar, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 195 000 kr
25,5 m²
1 rum
vån 3/3
1 658 kr/mån
46 863 kr/m²

Perfekt första bostad eller kanske övernattningslägenhet? Här får allt plats på liten yta med rum som rymmer alla köksbestyr, mindre soffa och säng. Det kaklade våtutrymmet är från stamrenoveringen och har bl a dusch samt installerad tvättmaskin. Goda förvaringsmöjligheter i rymlig klädkammare. Brett fönsterparti med fransk balkong bjuder på fint ljusinsläpp samt rofylld vy över den grönskande innergården. Förening med god ekonomi och låg belåning per kvadratmeter, de större renoveringarna är gjorda och det mesta är inkluderat i månadsavgiften. Stora, grönskande gårdar med gemensamma möbelgrupper att nyttja samt grillmöjligheter. Extern förvaring i källarförråd och goda parkeringsmöjligheter utan kötid. Många gemensamma utrymmen såsom tvättstuga, torkrum, cykelförråd, samlingslokal, motionsrum, gästrum med två bäddart. Bo i omtyckta Tunabackar, ett område angränsande till stadskärnan, så centralt men ändå i naturskön miljö med fina rekreationsområden, motionsspår i Röbo och kolonistugeområde. En liten promenad bort finner ni Torbjörnstorg med bl a mataffärer, blomsterhandel och ombud för Posten. Strax intill finns Fyrishov med olika former av träningsverksamhet och attraktivt äventyrsbad. Till Uppsala city tar du dig enkelt och smidigt via de väl utbyggda gång- och cykelvägarna alternativt med buss som har täta avgångar, det är även fördelaktigt pendlarläge till Stockholm via E4:ans påfart.

Malma Backe 1 C, Malma Backe, Uppsala kommun

Malma Backe 1 C

Lägenhet
Malma Backe, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 495 000 kr
62,9 m²
2 rum
vån 3/3
5 000 kr/mån
23 768 kr/m²

Hiss från markplan tar er upp till denna bostad. Här bor ni ostört högst upp på gavel med fönster åt tre olika väderstreck som både erbjuder fint ljusinsläpp och trevlig vy över grannskapet. Trevlig planlösning med rymligt vardagsrum, stort kök med all maskinell utrustning ni behöver, rejält sovrum med förvaring, våtutrymme med badkar samt tvättutrustning och stor hall med god förvaringsyta. Brf Vårdsätra är en bostadsrättsförening med stabil ekonomi, normal belåning och det mesta inkluderat i månadsavgiften. Det finns många gemensamma utrymmen att nyttja såsom nio tvättstugor, en grovtvättstuga, cykelförråd och samlingslokal att hyra. Alla bostäder har extern förvaring i vindsförråd. Bostadshusen är placerade i lummig miljö med grönska som omfamnar och många välutrustade lekplatser. Som boende i Brf Vårdsätra är det nära till det mesta, både stad och natur. Med fyra stadsbussar runt knuten har du en buss mot centrum var femte minut. Du har även all tänkbar service på bekvämt avstånd; ca 700 meter till det lokala centrumet, många populära restauranger i Rosendal och även närhet till nyrenoverade Gottsunda centrum med brett utbud av mat, shopping, gym, badhus m m. Förskola samt skola upp till gymnasieålder finns i området. I närheten finns bl a Biomedicum, SLU och Ångströmslaboratoriet. Den nybyggda tennishallen samt många padelbanor i Rosendal ligger tvärs över gatan. Fina strövområden som manar till promenader, löpturer och skidåkning i både Stadsskogen och Hågadalen.

 • Balkong
 • Hiss
Lindsbergsgatan 9 B, Sommarro, Uppsala kommun
 • Idag
Lindsbergsgatan 9 B, Sommarro, Uppsala kommun, bild 2
Lindsbergsgatan 9 B, Sommarro, Uppsala kommun, bild 3

Lindsbergsgatan 9 B

Lägenhet
Sommarro, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
2 850 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/3
4 699 kr/mån
35 625 kr/m²

En halvtrappa upp, på lugnt läge mellan två skogspräglade gårdar finns denna supercharmiga 3:a. Bostaden disponeras idag som en 4:a men utgör i grunden en 3:a. Vardagsrummet har delats upp i sovrum och vardagsrum men kan enkelt återställas till det ursprungliga rummet. Utöver detta två rejäla sovrum som båda rymmer säng, ytterligare möblemang och klädförvaring. Stort härligt kök som passar ypperligt för stora matlagare samt de som tycker om att umgås; goda förvaringsmöjligheter, vitrindelar och all maskinell utrustning ni kan tänkas behöva. Stamrenoverat, kaklat våtutrymme med badkar att krypa ned i och rejäl hall med förvaring i hatthylla samt klädkammare som mynnar ut i möblerbar innerhall. Bostadens balkong är placerad i rakt söderläge för att fånga upp dagens allra bästa soltimmar. Lagom stor för att även rymma egna planteringar. Slå er till ro i skönt möblemang och blicka ut över den lugna skogsgläntan. Välmående bostadsrättsförening med många av de större renoveringarna gjorda, det mesta inkluderat i avgiften och låg belåning per kvadratmeter. I regel lediga parkeringsplatser, god extern förvaring i två till bostaden hörande förråd, grönskande innergård med grill och utemöbler att nyttja sommartid, flertalet tvättstugor att nyttja, invändigt cykelförråd, barnvagnsförråd, samlingslokal och hobbyrum. Här bor ni omgiven av naturen och lugnet utan att ge avkall på närheten till service och Uppsala stadskärna, tre populära restauranger runt husknuten, endast 300 meter till Västertorg med bl a mataffär och restaurang. Lättillgängliga parkeringsmöjligheter för både boende och gäster, nära busshållplats, förskola och skola, nära Ekeby med stora träningslokaler, vårdcentral, bibliotek och behagligt cykelavstånd till citykärnan. Intilliggande Hågadalen och Stadsskogen erbjuder dessutom ett rikt friluftsliv med bl a trevliga promenadstråk, joggingspår, svampplockning och skidspår vintertid.

 • Premium
 • Balkong
Kryddblandargatan 11, Kungsängen, Uppsala kommun
 • Idag

Kryddblandargatan 11

Lägenhet
Kungsängen, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
2 550 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/8
4 307 kr/mån
46 364 kr/m²

Hiss från markplan tar er enkelt upp till denna bostad. Via säkerhetsdörr når ni bostadens hall med fri sikt över stora delar av bostaden och genast slås ni av nyproduktionens härliga atmosfär vad gäller öppenhet, lite extra takhöjd och stilren interiör. Vit bas på väggar möter kök i grå/beige nyans som skapar kontrast och till det ett vitpigmenterat ekparkettgolv. Bostadens fönster är stora för bästa ljusinsläpp och med extra ljudisolering för bästa komfort, de bjuder på vy mot Resecentrums rörelse och Fålhagen. Väldisponerad bostad där kvadratmetrarna kommer till sin rätt och bjuder på generösa ytor i form av vardagsrum och kök i halvöppen lösning med naturlig matplats invid fönster med trevlig vy mot Fålhagen. Vardagsrummet rymmer soffgrupp, ytterligare möblemang och praktisk arbetshörna i prång som gör att du sitter avskiljt. Badrummet är rustat med bl a dusch och kombimaskin. Sovrummet är stort med platsbyggd garderob och bjuder ut till den stora balkongen i väster som kan glasas in om ni önskar. Nybildad bostadsrättsförening som färdigställdes i år med gemensamt elavtal och fördelaktigt abonnemang för bredband och kabel-tv via TeliaTriplePlay. Det finns externt förråd till varje bostad, varmgarage, elbilsplatser, carport och cykelgarage. Välvårdad innergård som snart är färdigställd med grönska, gemensamma möbelgrupper att nyttja och lekplats. Kungsängen eller som man förr kallade det Industristaden är det område i Uppsala som utvecklats allra mest de senaste åren, nu är de flesta fastigheter resta och innergårdarna omsorgsfullt iordninggjorda med platser för rekreation och omgivande grönska. Mitt i denna stadsdel har man bildat ett mysigt torg som ligger skyddat från trafikerade gator med ett par butiker och restauranger, denna yta agerar även mötesplats för de olika bostadsrättsföreningarna. I området finns även populära förskolor, två gym, två frisersalonger, skönhetssalong, mataffär, apotek samt en cykel- och gångbro som knyter ihop Kungsängen och Stadsträdgården. Anna Petrus park belägen mellan Sågargatan och Mältargatan erbjuder rekreation för vuxna och roliga lekytor för både små och stora barn. Det är även smidigt för pendlare då Kungsängen har en egen entré till Resecentrum. Kring Fyrisån finns långa, vackra promenadstråk. På Studenternas samlas alla sportfantaster, här finns både en sommararena och en vinterarena.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Elin Wägnersgatan 35, Nyby, Uppsala kommun

Elin Wägnersgatan 35

Lägenhet
Nyby, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 695 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1/2
3 076 kr/mån
27 787 kr/m²

En trappa upp finner ni denna bostad. När ni kliver över tröskeln möts ni av en välkomnande vy över stora delar av bostaden. Hall med god avhängningsyta i både hatthylla samt klädkammare. Väl tilltaget vardagsrum med utgång till balkong i sydväst. Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt ytterligare möblemang. Kök med rejäl matplats invid fönster mot gård och goda förvaringsmöjligheter i vit skåpinredning. Brf Borgen är en välmående förening med låg belåning per kvadratmeter, ett fördelaktigt gemensamt elavtal och det mesta inkluderat i avgiften. Det finns många gemensamma utrymmen att nyttja såsom tvättstuga, cykelförråd, samlingslokal, hobbyrum och bastu. Det finns externt förråd till varje bostad och det är även kort kötid till samtliga parkeringsplatser. Bo i Nyby, ett välskött och trevligt område med barnvänliga innergårdar fyllda av grönska och lekplatser, fina strövområden intill park med Kastellparken som många barnfamiljer i Uppsala vallfärdar till, historik miljö vid Gamla Uppsala, nära Gränbystaden med omtyckta mataffärer, många förskolor, skola upp till högstadieålder och cykelavstånd till Gränby Centrum med alls slags handel ni kan tänka er och lite till. Det är även smidigt till påfarter till E4:an och 55:an för bilpendlare, intill kollektivtrafik och välbyggda cykelbanor à 15 minuter till citykärnan.

 • Balkong
Övre Slottsgatan 8 A, Öfre Slotts, Uppsala kommun

Övre Slottsgatan 8 A

Lägenhet
Öfre Slotts, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
4 495 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/4
5 334 kr/mån
53 512 kr/m²

Vilken lycka att få vandra hemåt på kullerstensgatorna bland de vackraste och mest pittoreska delarna av Uppsala för att nå sin bostad! Genom prydlig port i Lechehus och ett par trappsteg upp via dekorativt trapphus finner ni entrén till denna bostad. 30-talet uppenbaras redan i hallen med de vackra snickerierna i form av höga golvsocklar samt dekorativa dörrkarmar, lyfter man blicken ser man de vackra fönstren med fina beslag, spröjs och de perfekt anpassade fönsterbrädorna av sten, golven utgör riktiga parkettgolv och mestadels fiskbensparkett med fris, lite längre in i bostaden lyser en öppen spis med sin fulla prakt som utöver att ge värme utgör en fin inredningsdetalj och sedan de fina innerdörrarna med speglar och äldre låsanordning. De äldre detaljerna har vävts samman med de mer moderna som omgjort kök med uppdaterade vitvaror, god förvaring och modernt, pampigt badrum. Kvadratmetrarna i denna bostad är jämnt fördelade på kapprum/hall som ger gott om utrymme för avhängning i platsbyggda garderober samt ytterligare förvaring i djup garderob, rymligt våtutrymme med både badkar och dold tvättutrustning, kök med god förvaring, fina arbetsytor med bänkar av sten och matplats, separat matrum, vardagsrum som rymmer soffgrupp, tv-möbel samt ytterligare möblemang. Ett stort inbjudande "master bedroom" med gott om plats för dubbelsäng, förvaring samt ytterligare möblemang och ett sovrum innanför köket som ger plats åt god förvaring, platsbyggd våningssäng samt övriga möbler. Bostadsrättsföreningen Slottsgårdarna har god ekonomi med låg belåning per kvadratmeter och där det mesta är inkluderat i avgiften. Det finns god extern förvaring i två till bostaden hörande källarförråd om ca 10 kvm resp 15 kvm. I föreningen finns tvättstuga med torkrum, sammanträdesrum, in- och utvändig cykelförvaring och en mycket inbjudande innergård med fina stensättningar, fantastisk grönska, gemensamma utemöbler att nyttja och grillmöjligheter. Bo ett stenkast från allt vad Uppsala stad har att erbjuda! Ni kan t o m låta några av Uppsalas absolut bästa restauranger och caféer bli era egna "stammishak" då de finns precis runt husknuten. Det är även ett par minuters promenadavstånd till Saluhallen, omtyckt mataffär med egen chark- och delikatessdisk, många fina parker som bjuder på både grönska samt blomster och populära lekparker.

 • Hiss
Solrosgatan 11, Fålhagen, Uppsala kommun
Solrosgatan 11, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 2
Solrosgatan 11, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 3

Solrosgatan 11

Villa
Fålhagen, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
10 500 000 kr
133,5 + 60 m²
4 rum
576 m² tomt

Det här är huset ni passerat och tänkt; "Om detta hus någon gång blir till försäljning så måste jag köpa det!". För på en av Fålhagens bästa tomter i soligt söder finner ni huset som har allt och lite till! Eller vad sägs om 20-talscharm som genomsyrar hela huset i form av vacker, fungerande kakelugn, spegeldörrar, dekorativa golvsocklar samt taklister, vackert spröjsade fönster med fina beslag, fiskbensparkett med fris som varvas med gedigna trägolv, fin pärlspont samt bröstpanel som pryder väggar och praktisk matkällare. Huset har löpande renoverats och anpassats för att möta det moderna samhället med indragen bergvärme, det är utrustat med all maskinell utrustning ni kan tänkas behöva, walk-in-closet, många platsbyggda garderober, infällt högtalarsystem, helkaklade våtutrymmen som är renoverade av fackmän. Husets planlösning kan enkelt disponeras om efter familjens behov, idag består det av stort arbetskök med vy mot husets framsida, matsal invid burspråk som bjuder på härligt ljusflöde, väl tilltaget vardagsrum, två rymliga sovrum varav det ena utgör s k "master bedroom" med direktaccess till "walk-in-closet", många goda förvaringsmöjligheter i klädkammare, förråd/pannrum samt i matkällare och våtutrymmen placerade på olika plan i huset i form av stor tvättstuga med dusch, rymlig dusch/wc/bad med dubbla handfat och gäst-wc. Urcharmig, insynsskyddad tomt som till större delen finns på husets baksida. Husets framsida med dess dekorativt smyckade fasad fångar uppmärksamheten och får många förbipasserande att stanna upp, promenera mellan huset och dess garage för att bli häpna över en helt fantastisk trädgård med lummig grönska, stor pool, pooldäck för möblemang, loungedel, utedusch, wc, inbyggd kyl och attefallshus med grillhörna. Istället för att åka på semester spenderar ni varmare årstider här och njuter av dagens bästa soltimmar! Här bor man centralt med mycket bekvämt gångavstånd till Resecentrum vilket ger en perfekt pendlarmöjlighet både via buss och tåg men även bil då ni snabbt tar er ut på E4:an för vidare transport. I närområdet finns affärshuset Kvarnen med bl a omtyckt mataffär med egen chark- och delikatessdisk, apotek, Systembolag och restauranger, här finner ni även Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala Konsert och Kongress. Runt husknuten har ni Fålhagens IP där man gärna motionerar. Till fots tar ni er också med lätthet till allt annat city har att erbjuda.

 • Premium
Bernadottestigen 1 B, Valsätra, Uppsala kommun

Bernadottestigen 1 B

Lägenhet
Valsätra, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 395 000 kr
31 m²
1 rum
vån 3/4
2 200 kr/mån
45 000 kr/m²

Trevlig, kvadratsmart 1:a med lite extra takhöjd om 2,5 meter och rejäl balkong om ca 6,5 kvm i rakt söderläge med vacker utsikt mot intilliggande villaområde. Stora fönsterpartier från golv till tak som ger rikligt med ljusinsläpp och ljus inredning i skandinavisk stil. Genomtänkt och högst funktionell planlösning som bland annat erbjuder praktisk sovalkov, arbetskök, våtutrymme med helkaklade väggar, dusch samt installerad tvättmaskin. God förvaring i bostadens förråd/klädkammare. Väl utrustad bostad där öppenheten öppnar upp för flexibilitet kring möbleringen. Brf Bernadotteporten ligger inbäddat i vacker kvartersgrönska. Husen kännetecknas av en elegant och tidlös gestaltning. Samtliga lägenheter har generösa entrébalkonger och uteplatser i söder. I alla lägenheter finns förråd/klädkammare så du lätt har ordning och reda i din bostad. Som boende i Bernadotteporten är det nära till det mesta, både stad och natur. Med fyra stadsbussar runt knuten har du en buss mot centrum var femte minut. Du har även all tänkbar service på bekvämt avstånd; ca 700 meter till det lokala centrumet, många populära restauranger i Rosendal och även närhet till nyrenoverade Gottsunda centrum med brett utbud av mat, shopping, gym, badhus m m. Fina strövområden som manar till promenader, löpturer och skidåkning i både Stadsskogen och Hågadalen.

 • Balkong
 • Hiss
Vångdalskroken 3 B, Näs-Focksta, Uppsala kommun

Vångdalskroken 3 B

Radhus
Näs-Focksta, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
4 295 000 kr
135 m²
6 rum
vån 1/1
5 950 kr/mån
31 815 kr/m²

Modernt parhus där arkitekt Thomas Sandell önskade att byggnationen skulle smälta in i den natursköna miljön med klassisk lantgårdsbebyggelse. Huset är i två plan med merparten av sällskapsytorna placerade i entréplan. Här finner ni kök och vardagsrum i öppen lösning med braskamin på rummets mitt, ytan gynnar placering av större möblemang och stora fönsterpartier med utgång till altandäck som låter rummet bada i ljus. Köksinredningen är från Intoto med vitvaror från Electrolux. I entréplan finns även gästrum/arbetsrum, hall med förvaring, helkaklat våtutrymme med dusch/wc och groventré med tvättutrustning. På övre plan finns allrum med takfönster som ger effektfullt ljusinsläpp, tre rejäla sovrum, goda förvaringsmöjligheter i garderober och helkaklat våtutrymme med badkar, dusch och wc. På vinden har man även valt att lägga golv för att gynna förvaringsmöjligheterna och det finns ett externt, isolerat förråd om ca 13 kvm. Fin trädgårdstomt med stort altandäck som rymmer stort möblemang, vind- och väderstyrda markiser, prydlig gräsmatta, installerad robotgräsklippare, dekorativa rabatter som byter skepnad med årstiderna och omgivande häck i vintergrön liguster. Grusad uppfart med carport och plats för flertalet bilar, elbilsladdare finns på plats. Brf Näs Focksta i Uppsala är en gemytlig förening som innefattar sex parhus inredda med tolv lägenheter som byggdes år 2019. Det är både familjer med och utan barn som bor i husen. IP-Only öppen fiber är indraget i samtliga bostäder och man har nyligen installerat solceller för att minimera elkostnaderna. Områdets kärna är en bruksgata som är tänkt att ge en känsla av förtätning I Näs-Focksta har du enbart 10 minuters bilresa till centrala Uppsala, det finns även gott om allmänna kommunikationer längs väg 55. Närmsta förskola finns nästgårds och föredrar man kooperativ så finns det ett par minuter bort. Det är nära skolor, Stenhagens centrum med bl a populära mataffärer, restaurang, apotek, postombud och klädaffärer. Området har även en av Uppsalas bästa golfbanor utanför infarten till Näs Focksta, till golfbanan hör en restaurang med gott renommé dit Uppsalaborna bl a vallfärdar för julbord. Många i området tar sig gärna till Hammarskogen för svamp- och bärplockning eller besöker Ekoln för ett svalkande dopp sommartid eller för skridskoåkning vintertid.

 • Uteplats
Keramikens väg 33 C, Sigtuna, Sigtuna kommun
 • Idag
Keramikens väg 33 C, Sigtuna, Sigtuna kommun, bild 2
Keramikens väg 33 C, Sigtuna, Sigtuna kommun, bild 3

Keramikens väg 33 C

Radhus
Sigtuna, Sigtuna kommun
Widerlöv Uppsala
2 950 000 kr
101 m²
4 rum
vån 1/1
6 010 kr/mån
29 208 kr/m²

*** FAST PRIS *** Detta innebär att bostaden säljs utan budgivning och att det är "Först-till-kvarn-principen" som gäller. Modernt parhus i trevlig, färggrann skala som skapar fin kontrast till den vackra slottsmiljön. Husen färdigställdes år 2022 och är i två plan med sällskapsytorna placerade i entréplan. Här finner ni kök och vardagsrum i halvöppen, social lösning som ger goda variationsmöjligheter vad gäller möblering och sedan stora fönsterpartier med utgång till altandäck som låter rummet bada i ljus. Köksinredningen är från IKEA med vitvaror från Bosch. I entréplan finns även hall med god förvaring, helkaklat våtutrymme med dusch/wc, invändigt förråd och tvättutrymme. På övre plan finns innerhall, tre rejäla sovrum, goda förvaringsmöjligheter i garderober och helkaklat våtutrymme med badkar och wc. Det finns en vind som kan nyttjas för förvaring och ett externt, oisolerat förråd om ca 5 kvm. Fint anlagd tomt på vardera sida av hus med stort altandäck som rymmer ordentlig trädgårdsmöbel, här finns även prydlig gräsmatta, dekorativa rabatter för egna planteringar, omgivande häck och högt staket som skapar insynsskydd. Brf Torpargläntan är en gemytlig förening som innefattar 36 st radhus i färggranna kulörer med prydliga gator som binder samman gårdarna, harmoniskt läge då de är belägna i en färdigetablerad etapp av Steninge Slottsby. Det är familjer både med och utan barn som bor i husen. Telia öppen fiber är indraget i samtliga bostäder. Bostaden erbjuder även fina energivärden, vilket även kan medföra ränterabatter på bolånet. Precis som namnet antyder ligger Steninge slottsby i vacker slottsmiljö med anor från 1600-talet. Det är beläget mellan Stockholm och Uppsala med ca 10 minuters bilresa till Sigtuna och Märsta. Grannskapet erbjuder livskvalitet i form av bl a bad och andra vattenaktiviteter i Mälaren med Steningebadet som närmsta punkt, fina promenader eller cykelturer i slottspark och naturreservat, attraktiva butiker, genuin restaurang, trädgårdsmästeri, vinkällare och ridhus. Sigtuna är en charmig kommun som lockar många turister, dels för den pittoreska miljön men också för historiken. Sigtuna var nämligen Sveriges första huvudstad, mycket med anledning av dess fantastiska, geografiska läge. Arlanda finns 10 minuters bilresa bort. Sigtuna befinner sig just nu i en stark expansionsfas, och vem skulle inte vilja bo här med dess många vackra miljöer?

 • Premium
 • Uteplats
Orrspelsgatan 61 D, Alsike, Knivsta kommun

Orrspelsgatan 61 D

Radhus
Alsike, Knivsta kommun
Widerlöv Uppsala
3 595 000 kr
113 m²
5 rum
vån 1/1
5 357 kr/mån
31 814 kr/m²

*** FAST PRIS *** Detta innebär att bostaden säljs utan budgivning och att det är "Först-till-kvarn-principen" som gäller. Modernt bostadsrättsradhus på gavelläge med fina materialval och läcker exteriör i mycket familjärt område. Husen består av två boningsplan med stor takterrass på tredje plan. Stora fönsterpartier för maximalt ljusinsläpp med vitt eller dova kulörer på väggar som möter stilrena parkettgolv. Bostaden har en öppen och praktisk planlösning där merparten av sällskapsytorna är samlade i entréplan med vardagsrum och kök i öppen lösning för bästa samvaro. Här kan ni samla familj och vänner medan maten tillreds samtidigt som ni kan vara sociala. Gott om plats för rejäl matsalsgrupp, soffgrupp och tv-möbel, köksdel i vitt för att smälta in med all utrustning ni kan tänkas behöva och praktisk köksö för extra förvaring. I entréplan finns även stort, helkaklat våtutrymme med dusch och tvättutrustning, stor klädkammare, förråd och rymlig hall med avhängningsyta. På övre plan möter ett allrum upp som idag nyttjas som tv-hörna men som likväl kan utgöra lekhörna. Här finns bostadens samtliga sovrum som alla rymmer säng samt ytterligare möblemang, det mellersta rummet utgör bostadens "master bedroom" med extra yta. Har man behov av extra sovrum så finns det de som inreder en del av vardagsrummet till ytterligare sovrum. Stor del av tiden spenderar man på altandäcket i nordväst med insynsskyddat läge, denna nås via vardagsrummet och här finns gott om plats för möblemang, grillbestyren samt egna planteringar. Takterrassen som är allra högst upp når alla dagens soltimmar och är helt insynsskyddad, perfekt de dagar man vill lapa sol i lugn och ro. En del nyttjar även den fint plattlagda ytan på framsidan som ännu en uteplats. Brf Boängs Hage från år 2017 erbjuder ett boende med god standard i barnvänlig miljö. Det finns externt förråd invid bostadens entré och en dedikerad parkeringsplats med elbilsladdare. Ni befinner er mitt i Alsike med allt samhället har att erbjuda; förskola, skola upp till högstadieålder, omtyckt livsmedelsbutik, pizzeria, närlivs, gym och bank. I området finns mest villor och radhus men det finns även lägenheter. Det är goda allmänna kommunikationer med bussar in till centrala Knivsta som i regel går vart 15:e minut, samma busshållplats erbjuder bussar till Uppsala. För bilpendlare finns påfart till E4:an några minuter bort. Många storhandlar i Knivsta då det är nära och där all slags service finns. Från Knivsta pendlar även många med tåg då det enkelt tar dig vidare till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Både Knivsta och Alsike har ett rikt föreningsliv och natur med lockande badsjöar.

 • Balkong
 • Uteplats
Marielundsgatan 3 C, Fålhagen, Uppsala kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Marielundsgatan 3 C

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
2 095 000 kr
44 m²
1.5 rum
vån 2/3
3 128 kr/mån
47 614 kr/m²

Det är sällan man skådar sådan bevarad 30-talscharm i en bostad! Ni kommer att beundra alla dekorativa detaljer vart ni än befinner er i bostaden. Eller vad sägs om takhöjd om ca 2,7 meter, gedigna trägolv, fiskbensparkett med fris, vackra, djupa fönsterbrädor av sten, invändiga spegeldörrar med vackra beslag, höga golvsocklar och fönster med prydliga beslag? Praktiskt planerad bostad där en del väljer att inreda en del av den stora hallen till sovrum eller sovalkov, avhängning i platsbyggd hatthylla, urcharmigt kök med serveringsskåp, ventilerat skafferi, städskåp som fyller full takhöjd och rejäl matplats, vardagsrum med gott om plats för soffgrupp samt ytterligare möblemang och kaklat våtutrymme med dusch. Goda förvaringsmöjligheter i klädkammare samt i tre, stora externa förråd. Brf Gylfe är en ståtlig fastighet som ligger inbäddad i fin del av Fålhagen med bästa pendlarläget. Föreningen är känd för sin otroligt grönskande innergård där de boende gärna huserar när vädret tillåter. I föreningen finns tvättstuga, torkrum, cykelförråd, samlingslokal, hobbyrum, bastu och övernattningsrum. Billiga p-platser och god ekonomi med låg belåning per kvadratmeter, här är även de flesta större renoveringarna gjorda. På Marielundsgatan bor man centralt med mycket bekvämt gångavstånd till Resecentrum vilket ger en perfekt pendlarmöjlighet både via buss och tåg eller bil då du även snabbt tar dig ut på E4:an för vidare transport. I närområdet finns affärshuset Kvarnen med bl a mataffär, apotek, systembolag och restauranger samt Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala Konsert och Kongress. Till fots tar du dig också med lätthet till allt annat city har att erbjuda.

Gröna gatan 23 B, Salabacke, Uppsala kommun

Gröna gatan 23 B

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
2 095 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 4/4
3 564 kr/mån
34 628 kr/m²

*** FAST PRIS *** Detta innebär att bostaden säljs utan budgivning och att det är "Först-till-kvarn-principen" som gäller. Högst upp i fastigheten finner ni denna välplanerade 2:a i toppskick! Inredd i ljusa kulörer både på väggar samt den väggfasta inredningen i kombination med dekorativa fönsterbrädor av sten och parkettgolv gör att den tilltalar de flesta. Redan i hallen möts ni av en välkomnande vy över stora delar av bostaden. I övrigt bjuder bostaden på väl tilltaget vardagsrum med utgång till inglasad balkong i väster. Kök med skåpinredning i vitt med diskreta handtag, arbetsbänkar av gediget trä, all maskinell utrustning ni kan tänkas behöva och stor matplats invid fönster. Rejält sovrum som rymmer dubbelsäng, ytterligare möblemang samt god klädförvaring i garderober. Helkaklat våtutrymme i stilren design med dusch och installerad tvättmaskin. Unika förvaringsmöjligheter i form av två walk-in-closets med väggfast inredning, platsbyggda garderober samt i två externa källarförråd (om 4 resp 1 kvm). Välmående bostadsrättsförening med låg belåning per kvadratmeter och det mesta inkluderat i avgiften. Det finns flertalet gemensamma utrymmen att nyttja såsom tvättstuga, torkrum, cykelförråd, barnvagnsförråd, hobbyrum och bastu. Goda parkeringsmöjligheter i garage samt på p-plats, relativt kort kötid till p-plats. Stora, grönskande innergårdar med gott om plats för umgänge i gemensamma möbelgrupper, välutrustade lekplatser och vidsträckta gräsmattor. Bo bekvämt med grönskande innergård att nyttja nära köpcentrumet Gränby Centrum med all slags handel ni kan önska er, nära välsorterad mataffär, bra pendlarmöjligheter både kommunalt och för bilburna, en rask promenad till Uppsalas stadskärna och nära förskolor samt skolor upp till gymnasieålder.

 • Balkong
Sågtimmervägen 10 A, Björklinge, Uppsala kommun

Sågtimmervägen 10 A

Tomt
Björklinge, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 350 000 kr
803 m² tomt

Några hundra meter från badplats i Långsjön finner ni denna tomt om 803 kvm som precis avstyckats. Lättbebyggd tomt mitt i mysig del av Björklinge samhälle; tomten är plan, gräsbeklädd och det finns tydliga och relativt generösa riktlinjer vad gäller storlek och utseende på byggnation i detaljplanen (se sida 3 i bifogad detaljplan och planbeskrivning). Man får låta byggnationerna utgöra totalt ca 160 kvm. Suveränt solläge då det är öppet kring tomten och den vetter till större delen mot fritt söder. Anslutning till fiber kostade nyligen ca 22 000 kr efter RUT och ROT, detta efter rabatt om man tecknar avtal med en internetleverantör i samband med beställningen av anslutningen. Kontakta GlobalConnect för aktuellt pris. Det finns en fast nedgrävd telefonlina och fiberanslutning som löper över tomten och anslutningspunkt för fiber via GlobalConnect finns vid sydöstra tomthörnet. Elanslutning kostar hos Upplands Energi i dagsläget 35 500 kr plus moms (för villa, upp till 25 Ampere) plus kostnad för schaktning över egen tomt som köparen står för. Björklinge är ett samhälle ca 2 mil norr om Uppsala med omtyckta förskolor och skola upp till högstadieålder. Nära natur och långa promenader om så önskas och rikt föreningsliv för idrottsutövare. Badar gör man gärna vid Björklingebadet i Långsjön med stora gräsytor att sola på, bryggor, lekplats, beachvolleybollbana, grillplats och omklädningsrum med dusch och WC, här kan man även campa. För fastighetsägare i området finns möjlighet att ställa sig i kö för båtplats bara några kvarter från tomten. Omtyckt mataffär samt restaurang finns inom räckhåll, liksom bibliotek. Täta bussturer med linjerna 100 och 821, ofta går det buss mot Uppsala var 15:e minut. Nära påfart för pendling mot Stockholm, Arlanda, Gävle, Sala m m utan att störas av motorvägen på den egna fastigheten. För den hurtige finns även cykelstråk mot Uppsala.

Gimogatan 2 B, Luthagen, Uppsala kommun

Gimogatan 2 B

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
2 850 000 kr
68 m²
2 rum
vån 4/6
4 361 kr/mån
41 912 kr/m²

*** FAST PRIS *** Detta innebär att bostaden säljs utan budgivning och att det är "Först-till-kvarn-principen" som gäller. Rymlig 2:a belägen högt upp i mycket trendigt snitt! Här har man nämligen vågat tänka lite utanför ramarna och valt att ta bort originalköket samt brutit mot nyproduktionens standardiseringar i vitt för att gå mot lite mer moderna, mörka kulörer i gråskala. Samtidigt kan du njuta av nyproduktionens alla fördelar med stora fönsterpartier utan direkt insyn som låter bostaden bada i ljus, en tilltalande planlösning där kvadratmetrarna fördelats jämnt över samtliga rum och lite extra takhöjd som möter stilrena materialval och ekparkettgolv. Största sällskapsytan består av ett väl tilltaget vardagsrum med gott om plats för matbord samt soffgrupp om så önskas och utgång till balkong. Köket är rymligt med rejäl matplats, all maskinell utrustning du kan tänkas behöva finns på plats och det är utgång till inglasad balkong. Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt god förvaring i platsbyggd garderob. Stort våtutrymme med dusch- och tvättutrustning. Bostaden har dessutom goda förvaringsmöjligheter med många platsbyggda garderober och ett externt källarförråd. Soliga dagar spenderar man gärna på någon av de stora balkongerna som vetter i söder respektive norr för att fånga upp de allra bästa soltimmarna samt de mäktigaste solnedgångarna. Här finns gott om plats för möblemang samt egna planteringar, ni kan sitta relativt insynsskyddat på båda balkongerna och den ena är dessutom inglasad med öppningsbara fönster för att förlänga årstiderna. Bostadsrättsförening som färdigställdes under år 2018 med gemytlig innergård som förutom gemensamma utemöbler har lekplats, prydliga planteringsytor, lövträd, buskage, gräsytor att bre ut sig på och många cykelställ. Extern förvaring, invändiga cykelförråd, barnvagnsförråd och garage med gott om plats för bilen, samtliga placerade i källarplan. I närområdet finns elljusspår och fina promenadstråk i Stabby Prästgård, Stabby Backe och Stabbyskogen. Trivs ni vid vatten så finns mysiga promenadstråk även längs Fyrisån. Det finns tre förskolor inom ett avstånd på ca 500 meter och det är nära skolor upp till gymnasieåldern. Nya torget Mimmi Ekholms plats finns alldeles runt hörnet och erbjuder bl a gym, tre restauranger, apotek, vårdcentral, postutlämning, mysigt café, frisör och välsorterad mataffär. Uppsalas stadskärna med allt vad den har att erbjuda är endast 15 minuters cykeltur bort. Välkomna att känna er som hemma!

 • Balkong
 • Hiss
Plattgatan 6, Luthagen, Uppsala kommun

Plattgatan 6

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
3 095 000 kr
81 m²
3.5 rum
vån 4/4
4 891 kr/mån
38 210 kr/m²

*** FAST PRIS *** Detta innebär att bostaden säljs utan budgivning och att det är "Först-till-kvarn-principen" som gäller. I lugn del av Luthagen tar hissen från markplan er allra högst upp i fastigheten. Redan i hallen möts ni av en mycket välkomnande rymd i kombination med fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier, rymden förstärks sedan av den ljusa inredningen. Perfekt disponerad 3,5:a med fokus på stora sällskapsytor i form av väl tilltaget vardagsrum i halvöppen lossning mot kök som då ger en naturlig matplats för 8-10 personer om så önskas. Köket är inrett i samma kulörer som bostaden för att smälta in och här finns all utrustning ni kan tänkas behöva för att tillreda maten. Båda sovrummen är rymliga med plats för säng samt ytterligare möblemang men det ena utgör ”master bedroom” med goda förvaringsmöjligheter i platsbyggd garderob samt i rymlig klädkammare. Klädkammaren är så pass stor att den skulle kunna inredas till barnrum eller kanske arbetsrum vid behov. Det rymliga våtutrymmet är helkaklat med dusch och tvättutrustning. Efter arbetet slår man sig gärna till ro på den stora balkongen och njuter av eftermiddags- samt kvällssolen. Inglasningen förlänger de varma årstiderna så ni kan njuta desto mer och här finns plats för skönt möblemang och egna planteringar. Välmående bostadsrättsförening från år 2017 med låg belåning med tanke på byggåret. Inget behov av större renoveringar, i regel enkelt att få garageplats med kort kötid, fördelaktigt bredbandsavtal, källarförråd till varje bostad, cykelförråd och barnvagnsförråd. Fin, grönskande innergård med bl a möbelgrupper att nyttja och lekplats. Bo i en av de mer trivsamma delarna av Luthagen! Centralt, mycket eftertraktat läge på behagligt avstånd till citykärnan, men även nära till bl a mataffärer, förskolor, högstadie- och gymnasieskolor, universitetets lokaler med bl a gångavstånd till Ekonomikum, parkmiljöer, härliga motionsspår i Stabbyskogen, allmänna kommunikationer med busshållplats inom 100 meter och även nära påfarter för bilburna pendlare.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 16