Mäklare Linnea Lager

Linnea Lager

Om mig

Efter flera års erfarenheter inom försäljning så vet jag hur viktig betydelsen är av nöjda och återkommande kunder. Detsamma gäller inom mäkleriet. Mitt mål med varje bostadsförsäljning är att mina kunder ska känna trygghet och tydlighet genom hela försäljningsprocessen. Både du som säljare och köpare. Som född och uppvuxen i Uppsala har jag en god lokalkännedom. Går du i försäljningstankar eller vill veta vad din bostad är värd? Kontakta mig så berättar jag mer!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Portalgatan 53, Kapellgärdet, Uppsala kommun
 • Sön 1 okt kl 15:30
Portalgatan 53, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 2
Portalgatan 53, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 3

Portalgatan 53

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
2 250 000 kr
54 m²
2 rum
vån 5/5
3 713 kr/mån
41 667 kr/m²

Nu finns chansen att flytta in i denna välplanerade gaveltvåa högst upp i huset med fri utsikt utan direkt insyn! Här kan du dessutom njuta av kvällssolen från den rymliga balkongen i ett populärt västerläge. Bostaden har fönster i två väderstreck och ca 3 meter i takhöjd vilket ger en härlig rymd. Den välplanerade planlösningen erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger trevliga sällskapsytor. Vidare finns ett generöst sovrum med förvaring i två garderober samt ett helkaklat badrum med fönster som är utrustat med bland annat tvättmaskin och torktumlare. I hallen finns avhängningsmöjligheter samt förvaring i flertalet garderober. I populära Kapellgärdet bor du med perfekt läge med närhet till det mesta! Till exempel affärshuset Kvarnen som erbjuder en välsorterad ICA-butik, apotek, blomsterbutik och restauranger. För dig som gillar motion finns gym i närheten samt fina motionsspår i Röbo bort mot Gamla Uppsala högar. Detta är ett utmärkt läge för dig som pendlar med endast några minuters cykelfärd till Resecentrum eller för dig som studerar och vill ha närhet till Universitet och dess nationer. Bra bussförbindelser längs med Vattholmavägen! Missa inte denna lägenhet! Välkommen att anmäla dig till visningen!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kontrabasvägen 3, Gottsunda, Uppsala kommun
 • Sön 1 okt kl 14:00

Kontrabasvägen 3

Lägenhet
Gottsunda, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 750 000 kr
85 m²
2 rum
vån 4/4
4 824 kr/mån
20 588 kr/m²

Välkommen till denna rymliga 2:a med underbar takterrass i ett soligt sydostläge! Här bor du insynsskyddat, högst upp i huset med hiss från markplan. Planlösningen erbjuder ett stort vardagsrum med möjlighet att inreda till ett extra sovrum, ljust badrum med tvättmaskin samt sovrum och hall. Inbjudande kök med fint ljusinsläpp och köksö med separat del för matgrupp som renoverades 2015. Goda förvaringsmöjligheter i två klädkammare och ytterligare förvaring i tillhörande källarförråd. Trivsam och välskött förening med 172 lägenheter med fina innergårdar emellan husen och flera lekplatser för barnen. Här finns många bra gemensamma utrymmen så som övernattningsrum, samlingslokaler, tvättstuga samt motionsrum. Bra läge med närhet till Gottsunda Centrum med ett stort utbud av service, mataffär och restauranger. Närhet till Vårdsätrabadet som på sommaren bjuder på svalkande dopp. Goda kommunikationer och bussförbindelser till stan. Kontakta mäklaren för att boka visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Råbyvägen 80, Kapellgärdet, Uppsala kommun
 • Sön 1 okt kl 15:00
Råbyvägen 80, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 2
Råbyvägen 80, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 3

Råbyvägen 80

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 595 000 kr
45 m²
1 rum
vån 2/6
3 083 kr/mån
35 444 kr/m²

FAST PRIS! Först till kvarn! Lägger du begärt pris så har du möjlighet köpa direkt. Kontakta mäklaren för att boka visning! Välkommen till denna moderna 1:a med tilltalande planlösning! Här bor du i en lägenhet med genomgående hög standard och med en stor och trivsam balkong! Planlösningen erbjuder hall med gott om förvaring i garderober, kök med hög standard och delvis öppen planlösning till vardagsrummet vilket ger härliga sällskapsytor och ett luftigt intryck. I vardagsrummet finns en sovalkov som lätt kan skärmas av bakom draperi i tak. Slutligen finns badrummet med fina materialval som är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare! Lägenhetens ytskikt är stilrena med parkettgolv, nymålade väggar samt vitt kök med släta luckor. Här bor du med ett perfekt läge bekvämt beläget mellan stadskärnan och Gränbystaden med dess breda utbud av shopping, service och restauranger. Kort cykelavstånd till det mesta som staden har att erbjuda samt goda busskommunikationer nära busshållsplats. Bra läge för dig som student som vill ha ett bekvämt boende med närhet till Universitetet och nationer!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Marielundsgatan 5A, Fålhagen, Uppsala kommun
 • Sön 15 okt kl 12:00

Marielundsgatan 5A

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
2 195 000 kr
47 m²
1.5 rum
vån 1/4
2 567 kr/mån
46 702 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS 2.195.000 KR! Nu finns chansen att förvärva denna charmiga 30-talslägenhet i fint skick som kan nyttjas som en 2:a tack vare det rymliga halvrummet! Här bor du med tidstypiska detaljer såsom vackra trägolv, djupa fönsternischer och generös takhöjd. Lägenheten präglas av ljusa färgval och ett attraktiv läge i Fålhagen med bara ett stenkast från centralstationen! Den välplanerade planlösningen erbjuder en välkomnande hall med plats för avhängning och ett stort halvrum med plats för säng eller kontor/studiehörna. Vardagsrummet är rymligt och den generösa takhöjden ger en luftig känsla och har föreningens grönskande trädgård utanför fönstret. Köket renoverades 2017 och har plats för en större matgrupp. Slutligen finns det moderna badrummet även det från 2017, med fina materialval samt utrustat med bland annat tvättmaskin! Brf Loke är en väldigt välskött förening med god ekonomi (lån per kvm är enligt årsredovisningen 2021 endast 503 kr!) På föreningens lummiga innergård finns trädgårdsmöbler och grillmöjligheter som kan nyttjas av föreningens medlemmar. Här bor du i populära Fålhagen med närhet till allt staden har att erbjuda och med ett bekvämt gångavstånd på drygt fem minuter till Resecentrum för pendling via buss eller tåg. I närområdet finns också en Coop-butik samt affärshuset Kvarnen med ett stort serviceutbud med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger. Där finns även Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress. På Marielundsgatan bor du centralt men ändå ostört från de större trafikerade vägarna, ett mycket attraktivt läge med en härlig atmosfär! Kontakta mäklaren vid intresse!

 • Plus
Pelargatan 12, Luthagen, Uppsala kommun

Pelargatan 12

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
2 095 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/6
3 218 kr/mån
38 091 kr/m²

FAST PRIS! Först till kvarn! Lägger du begärt pris så har du möjlighet köpa direkt. Välkommen till denna trivsamma lägenhet i norra delen av Luthagen i en modern fastighet från 2010. Bostaden är smakfullt inredd och präglas av genomgående ljusa färgval och bra planlösning. Bostaden ger dig en välkomnande hall med plats för avhängnad samt en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger härliga sällskapsytor med en trevlig bardisk som skärmar av. Från vardagsrummet nås balkongen i ett soligt söderläge! Vidare finns ett stort sovrum med skjutdörrsgarderob och badrum utrustat med kombimaskin. Här bor du i ett stadsnära område med naturen runt knuten. Till stadskärnan är det promenadavstånd eller ännu bättre cykelavstånd om man inte önskar ta bussen med hållplats ett stenkast bort. För dig med bil tar du dig enkelt upp på E4:an via Bärbyleden och slipper således rödljusen i stadskärnan. Närhet till fina Stabbyskogen med motionsspår, livsmedelsbutiker, konditori, gym, restauranger och övrig service vid Mimmi Ekholms-plats. Cykel- och gångavstånd till universitetet, Ekonomikum och nationerna!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 5