Mäklare Linnea Lager

Linnea Lager

Om mig

Efter flera års erfarenheter inom försäljning så vet jag hur viktig betydelsen är av nöjda och återkommande kunder. Detsamma gäller inom mäkleriet. Mitt mål med varje bostadsförsäljning är att mina kunder ska känna trygghet och tydlighet genom hela försäljningsprocessen. Både du som säljare och köpare. Som född och uppvuxen i Uppsala har jag en god lokalkännedom. Går du i försäljningstankar eller vill veta vad din bostad är värd? Kontakta mig så berättar jag mer!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Torgny Segerstedts allé 4, Rosendal, Uppsala kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00
Torgny Segerstedts allé 4, Rosendal, Uppsala kommun, bild 2
Torgny Segerstedts allé 4, Rosendal, Uppsala kommun, bild 3

Torgny Segerstedts allé 4

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 450 000 kr
31 m²
1 rum
vån 3/6
2 290 kr/mån
46 774 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 1:a i fastighet från 2015 med hiss från markplan! Planlösningen erbjuder en välkomnande hall med gott om förvaring i flertalet garderober samt avhängning av ytterkläder. Kök och allrum i öppen planlösning med maskinell utrustning så som spis med häll, mikrovågsugn samt kyl/frys. Allrummet har fönster ut mot USIF-arena och medför ett fint ljusinsläpp. Här finns plats för matbord, säng och annat möblemang. Slutligen finns ett stort, helkaklat badrum utrustat med både tvättmaskin och torktumlare! Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmlaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I närheten finns även vackra Hågadalen och i grannhuset finns en välsorterad ICA-butik med bra öppettider. Perfekt bostad för dig som ska börja studera eller söker första bostad! Snabbt tillträde är möjligt! Kontakta mäklaren för att boka in privatvisning om ordinarie visningstid inte passar!

  • Premium
  • Hiss
Torgny Segerstedts allé 95A, Rosendal, Uppsala kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Torgny Segerstedts allé 95A, Rosendal, Uppsala kommun, bild 2
Torgny Segerstedts allé 95A, Rosendal, Uppsala kommun, bild 3

Torgny Segerstedts allé 95A

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
2 795 000 kr
74 m²
3 rum
vån 4/6
5 189 kr/mån
37 770 kr/m²

Högt upp i huset finner du denna trevliga och välplanerade 3:a med stora fönsterpartier i vardagsrummet som ger ett härligt ljusinsläpp! Planlösningen fördelar sig på hall med plats för avhängning för ytterkläder. Kök och vardagsrum i halvöppen planlösning som ger ett luftigt intryck och som har en inbjudande plats för matgrupp intill fönster. Köket har ljusa köksluckor och rostfria vitvaror som ger ett stilrent intryck med gott om arbetsyta. Fullt utrustat kök med hel kyl och frys, diskmaskin, inbyggd ugn och mikrovågsugn samt induktionshäll. Vidare finns två sovrum samt ett helkaklat badrum utrustat med både tvättmaskin och torktumlare! Perfekt lägenhet för dig som söker ett modernt och bekvämt boende! Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmslaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I närheten finns även vackra Hågadalen och i området finns en välsorterad matbutik med bra öppettider. Även bra pendlarläge med nära till påfart till E4:an! Välkommen att anmäla dig till visningen!

  • Premium
  • Hiss
Botvidsgatan 6C, Fålhagen, Uppsala kommun

Botvidsgatan 6C

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 895 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/4
3 393 kr/mån
37 900 kr/m²

Välkommen till denna mycket välplanerade och trevliga lägenhet med ett utmärkt läge i välskött fastighet från 1930-talet! Här bor du med de tidstypiska detaljerna såsom generös takhöjd, fint parkettgolv i vardagsrum och hall samt djupa fönsternischer i marmor. Lägenheten har ett fint ljusinsläpp, ljusa ytskikt och stora sällskapsytor i vardagsrummet. Planlösningen erbjuder hall med gott om förvaring i två intilliggande klädkammare, kök med ljusa köksluckor och plats för matgrupp. Vidare finns ett rymligt vardagsrum med fint parkettgolv samt badrum med klinker på golv och delvis kaklade och målade väggar. Föreningen Domar nr 2 är en välskött förening med låg belåning per kvm! Här bor du i populära Höganäs med närhet till allt staden har att erbjuda och med ett bekvämt gångavstånd på några få minuter till Resecentrum för pendling via buss eller tåg. I närområdet finns också affärshuset Kvarnen med ett stort serviceutbud med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger. Där finns även Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress. På Botvidsgatan bor du centralt men ändå ostört från de större trafikerade vägarna, ett mycket attraktivt läge med en härlig atmosfär! Välkommen att anmäla dig till visningen!

Vårdsätravägen 3B, Rosendal, Uppsala kommun
  • Sön 5 maj kl 12:30
Vårdsätravägen 3B, Rosendal, Uppsala kommun, bild 2
Vårdsätravägen 3B, Rosendal, Uppsala kommun, bild 3

Vårdsätravägen 3B

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 995 000 kr
29 + 10 m²
1 rum
vån 2/4
2 007 kr/mån
68 793 kr/m²

Välkommen till denna kvadratsmarta lägenhet i populära Rosendal med påkostade materialval! Här bor du med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger en social och luftig känsla tack vare takhöjden om ca 4 meter! Från vardagsrummet når du balkongen om ca 6 kvm som ligger in mot föreningens innergård. Köket från HTH har ljusa, släta luckor och ger ett stilrent intryck samt plats för matgrupp. Badrummet erbjuder golv i carraramarmor, ljust kakel på väggarna samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. En trappa upp hittar du bostadens generösa loft om ca 10 kvm som med fördel kan användas som sovrum. Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmlaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I närheten finns även vackra Hågadalen och i grannhuset finns en välsorterad ICA-butik med bra öppettider. Välkommen att anmäla dig till visningen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Svartbäcksgatan 83A, Svartbäcken, Uppsala kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30
Svartbäcksgatan 83A, Svartbäcken, Uppsala kommun, bild 2
Svartbäcksgatan 83A, Svartbäcken, Uppsala kommun, bild 3

Svartbäcksgatan 83A

Lägenhet
Svartbäcken, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 695 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1/3
2 865 kr/mån
35 313 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna fina 2:a i gemytliga Svartbäcken! Lägenheten är bekvämt belägen en halvtrappa upp i huset i en förening med god ekonomi. Planlösningen erbjuder hall med gott om plats för avhängning, väldisponerat kök med plats för matgrupp samt ett ljust och inbjudande vardagsrum. Slutligen finns sovrum och ett helkaklat badrum med dusch. Föreningen har en lummig innergård med trädgårdsmöbler och utegrill som du som boende kan utnyttja! Svartbäcken är en av Uppsalas populäraste stadsdelar, nära både centrum samt grönska och motion i Röboområdet. Här bor du granne med Fyrishov som erbjuder träning i form av bland annat simning och Friskis & Svettis. Vackra promenadstråk längs med Fyrisån och fina motionsspår bort till Gamla Uppsala Högar. I det direkta närområdet finns närservice som konditori/bageri, välsorterad ICA-butik, och flertalet restauranger. Täta bussförbindelser till city! Välkommen att anmäla dig till visningen!

  • Premium
Frötuna Klippan 81, Rasbo, Uppsala kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Frötuna Klippan 81, Rasbo, Uppsala kommun, bild 2
Frötuna Klippan 81, Rasbo, Uppsala kommun, bild 3

Frötuna Klippan 81

Villa
Rasbo, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
2 795 000 kr
83 m²
4 rum
3 017 m² tomt

Drömmer du om ett lantligt permanentboende eller sommarstuga med bekvämt avstånd från Uppsala? Nu finns chansen att bli ny ägare till Frötuna Klippan 81! Här bor du lugnt och fridfullt med skogen som närmsta granne endast ca 1,5 mil utanför Uppsala med lantlig idyll med charm bevarad från 1740-talet! Vackert beläget intill skogsbrynet och bara ett stenkast från Frötuna gård. Huset har sitt ursprung från 1740-talet, med tillbyggnad 2005, och har varsamt renoverats för att behålla sitt tidstypiska utseende och charm. Vedspis i original, fina trägolv, bevarade vackra innerdörrar och fungerande braskamin! Fantastisk tomt om ca 3000 kvm med välplanerad trädgård med många gammaldags blommor och växter. Här finns bland annat äppelträd, körsbärsträd, syrenbuskar och jasmin. På fastigheten finns ytterligare två byggnader: en rymlig lada med dubbeldörrar samt en jordkällare med loft. Här bor du idylliskt och avskilt men ändå med närhet till Uppsala. Några kilometer bort finns även badplats vid Funbosjön. Tillträde från månadsskifte augusti/september. Missa inte chansen! Anmäl dig till visningen via Widerlövs hemsida - via länken du får på sms finns besiktningsprotokoll.

  • Premium
Norrtäljegatan 33, Fålhagen, Uppsala kommun
Norrtäljegatan 33, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 2
Norrtäljegatan 33, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 3

Norrtäljegatan 33

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
2 195 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/2
4 250 kr/mån
37 845 kr/m²

Attraktivt läge i Fålhagens mysiga villakvarter med omedelbar närhet till stationen och bekvämt gångavstånd till city! Välkommen till denna välplanerade lägenhet med fönster åt två väderstreck som medför fint ljusinsläpp. Lägenheten är belägen på andra våningen med ett insynsskyddat och fritt läge, med direkt närhet till gröna parker och citykärnan. Planlösningen fördelar sig på hall med avhängningsmöjligheter, kök med ljusa köksluckor och plats för matgrupp om 4 personer samt ett rymligt sovrum med en inbyggd garderob. Vidare finns ett generöst vardagsrum med utgång till balkongen med trätrall som vetter ut mot Fålhagens lugna gator. Slutligen finns badrummet som är bekvämt utrustat med tvättmaskin! Läget är perfekt, utmärkt pendlarläge och citynära men ändå på en mycket lugn gata utan störade trafik. Här bor du i närheten av resecentrum och inom några minuters gångväg från stadskärnan. I området finner du Vaksala torg, med all tänkbar service samt populära restauranger och underhållning. Ett underbart läge med grönskande innergården. Bara några minuters promenad bort finns Willys och i närområdet finns också affärshuset Kvarnen med ett stort serviceutbud med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger. Där finns också Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress. Kontakta mäklaren för att boka visning!

  • Premium
  • Balkong
Kantorsgatan 5, Kapellgärdet, Uppsala kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00

Kantorsgatan 5

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
2 295 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/5
5 403 kr/mån
32 324 kr/m²

Här bor du bekvämt med hiss ifrån markplan och härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Fullt utrustat kök med bra förvaring bakom luckor. Energisnåla vitvaror i form av kyl/frys, diskmaskin, micro och ugn. Utgång till stor rymlig balkong i bra solläge med plats för loungedel. Två sovrum i bra storlek med förvaring i garderobssvägg. Stilrent badrum med kakel, klinkers, tvättställ med kommod, spegel med belysning och vikbara duschväggar. Här finns även tvättmaskin och torktumlare. Gott om extra förvaringsmöjligheter både i den välkomnande hallen och i eget förråd på vinden. Snabbt tillträde är möjligt, kontakta mäklare för mer information. Inom räckhåll finns Vaksala torg med UKK och tillgång till service i affärshuset Kvarnen. Kapellgärdet har ett centralt läge, med gångavstånd till centrum och på vägen passerar du flera träningsanläggningar. Trevliga promenadstråk och härliga naturupplevelser i närbelägna Röbo/Gamla Uppsala. Utanför porten har du direkt tillgång till mycket goda kommunikationer, Utmärkt läge för den stora skaran Stockholmspendlare. Med cykel tar du dig på bara fem minuter till resecentrum, där du hoppar på tåget eller bussen till huvudstaden eller vidare ut i landet. Bilderna är från en möblerad bostad på våning högre upp. Välkommen att kontakta mäklaren vid intresse!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 8