Mäklare Mattias Lindahl

Mattias Lindahl

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stålgatan 42, Slavsta, Uppsala kommun
 • Sön 18 jun kl 15:00

Stålgatan 42

Lägenhet
Slavsta, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala

1 995 000 kr

80 m²

3 rum

5 312 kr/mån
24 938 kr/m²

Varmt välkomna till en totalrenoverad och rymlig trerummare i populära Slavsta. Huset har hiss från markplan och lägenheten har ett optimalt gavelläge på plan två, vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Här erbjuds man ett ljus och rymligt kök som nyligen renoverats, helkaklat badrum två ordentliga sovrum samt vardagsrum med plats för såväl sittgrupp som övrigt möblemang. Välordnad förening med bra ekonomi. Här finns gemensamma uteplatser med grill vid varje hus. I månadsavgiften ingår värme, varmvatten, kallvatten, bostadsrättstillägg och bredband. Lugnt och mycket barnvänligt område med närhet till lekparker, dagis, skola, service och naturen. Goda kommunikationer till city och ca 15 min cykelavstånd till stationen. Utmärkt läge även för bilpendlare till Stockholm. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Björkhagsvägen 20B, Norby, Uppsala kommun
 • Sön 11 jun kl 12:45

Björkhagsvägen 20B

Radhus
Norby, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala

5 850 000 kr

122 m²

5 rum

525 m² tomt

I stadsnära och lummiga Norby, lugnt och ostört beläget på grönskande hörntomt, ligger detta mycket välplanerade parhus om 122 kvm och 5 rok. Här bor ni i ett mycket barnvänligt och skyddat hörnläge med grönskande tomt i ogenerat läge. Allmänningen precis intill husets trädgårdssida skapar en avskärmad tomt invid väg utan genomfart! Närhet till Malmaskolan med bra gång/cykelvägar utan korsande trafikerade vägar. Entrésidan har prydlig stenläggning, carport med en bilplats och vidbyggt förråd samt två bilplatser framför carport. Baksidan består av en grön och skyddad trädgård med härlig altan under tak, prydnadsväxter samt väl tilltagen gräsyta på gaveln. Här kan man bo med god ekonomi då man låtit intstallera 41 solpaneler på hus och carport, uppvärmning via fjärrvärme samt täljstenskamin och två luft/luftvärmepumpar. I entréplan erbjuds en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober, stort kök med vit skåpinredning, komplett maskinell utrustning och matplats för cirka sex personer intill stort burspråk. Vidare finns en funktionell tvättstuga med grovingång, utrustad med såväl tvättmaskin som torktumlare, helkaklad dusch/WC och ett luftigt vardagsrum med täljstenskamin och utgång till altanen under tak. Övervåningen består av tre bra sovrum, rymligt allrum (vilket med enkelhet kan göras om till ytterligare ett sovrum om behovet finns) samt badrum. Välkommen på visning!

 • Plus
Uls-Väsby 23, Länna, Uppsala kommun
 • Sön 11 jun kl 11:00
Uls-Väsby 23, Länna, Uppsala kommun, bild 2
Uls-Väsby 23, Länna, Uppsala kommun, bild 3

Uls-Väsby 23

Villa
Länna, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala

5 495 000 kr

194 m²

6 rum

2 021 m² tomt

Nu finns chans att förvärva denna nybyggda villa om 194 kvm från Hjältevadshus! Väl tillvaratagna kvadratmeter med fyra sovrum och samtidigt väl tilltagna sällskapsytor. I entréplan återfinns husets hjärta med vardagsrum och kök i delvis öppen planlösning. Fönster i flera väderstreck ger ett härligt ljusinsläpp. Täljstenskaminen skänker både värme och ger ett stilfullt intryck! Vidare finns även ett sovrum med två garderober, helkaklat badrum samt klädvård med praktisk grovingång. Övre plan är husets mer privata del och hyser fyra sovrum, allrum med utgång till balkong samt helkaklat badrum. Huset håller hög standard med genomgående stilfulla färgval, trägolv och helkaklade våtutrymmen. Vattenburet värmesystem via frånluftsvärmepump med golvvärme i entréplan och radiatorer på övre plan. Mekanisk frånluftsventilation. Huset har ett förhöjt väggliv på 240 centimeter vilket ger en härlig rymd och ett generöst ljusinsläpp även på övervåningen. Husets utformning med flertalet rum samt att fiber är inkopplat ger stora möjligheter till arbete hemifrån. Huset är byggt med mycket bra prestanda vilket borgar för en god boendeekonomi. Dessutom är man befriad från från fastighetsavgiften de 15 första åren! I Grönbo, endast 20 minuter från Uppsala och ca 3 km från Länna, bor man med naturen inpå knuten. I Länna finns förskola samt skola F-3 i Almunge finns F-9. Läget är ostört och med cykel tar du dig snabbt till populära Lötsjöns badplats Borgardalsbadet. I närområdet finns också Fjällnora Friluftsområde med badplats och stora möjligheter till andra aktiviteter såsom fiske, skridsko- och skidåkning. För barnfamiljen går skolbussen till Länna och Almunge precis i anslutning och till Uppsala tar du dig enkelt på ca 20 min. Detta är verkligen det perfekta boendet för er som vill bo i lantlig miljö men med närhet till stadens puls och bekvämligheter. Varmt välkommen!

 • Premium
Blå vägen 44, Björklinge, Uppsala kommun

Blå vägen 44

Villa
Björklinge, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala

3 200 000 kr

140 m²

5 rum

1 470 m² tomt

Varmt välkomna till denna friliggande villa i attraktivt område med väl tilltagna sällskapsytor och samtidigt tre stora sovrum! Här bor ni med naturen runt hörnet i utkanten av Björklinge tätort. Trevlig planlösning med vardagsrum där man öppnat till nock vilket ger huset både ljus och rymd. Huset erbjuder en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter, två badrum samt extra gästtoalett. Vidare finns kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köket har vedspis och i vardagsrummet finns stilfull gjutjärnskamin. Rymlig matplats där du kan samla familj och vänner på härliga middagar. Tre ordentliga sovrum i husets mer ”privata del”. Stor lättskött tomt som angränsar till allmänning. På fastigheten finns även dubbelgarage samt attefallshus. Fastigheten är ansluten till fibernätet via IP-only. I området får du en trivsam boendemiljö med stora grönytor, lekplatser och närhet till Björklinge tätort. I Björklinge finns bl.a. förskolor, skola (F-9), Hemköp, restauranger och bibliotek. Här finns också flera sportanläggningar med tennisbanor, bandyplan och ishall. I utkanten av Björklinge ligger Sandviksbadet vid Långsjön, som är en av Upplands finaste badsjöar. Här har du en härlig badplats med fin sandstrand och badbryggor. Vintertid har du här möjlighet till både skridskoåkning och längdskidåkning. Intill badet finns även fina pulkabackar samt en skidbacke med lift, som är öppen när vädret tillåter. Från Björklinge centrum har du bra bussförbindelser till Uppsala och med bil är det nära till E4:an. Välkommen!

 • Plus
Stackmolnsvägen 83A, Fullerö, Uppsala kommun
 • Sön 18 jun kl 14:00

Stackmolnsvägen 83A

Lägenhet
Fullerö, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala

2 095 000 kr

69 m²

3 rum

4 578 kr/mån
30 362 kr/m²

Välkommen till en trivsam lägenhet belägen på första våningen i charmigt trähus om två plan. Här bor ni med egen, möblerbar entré via trädäck. Bostadens yta fördelas på stort våtutrymme med dusch och tvättutrustning, kök och vardagsrum i öppen lösning som rymmer rejält matsalsbord, soffgrupp samt ytterligare möblemang och de båda sovrummen ger plats åt dubbelsäng. Solen fångas upp av en härlig altan i söder med gott om plats för möblemang och egna planteringar. Altanen nås via bostadens vardagsrum och ett par trappsteg ner finns gräsplätt med omgivande buskage. Brf BoKlok Saturnus är en förening från år 2018 med trevliga innergårdar innehållandes lekplats, stora gräsytor, grillplats och odlingsmöjligheter. Varje bostad har ett externt förråd om ca 5,5 kvm som är placerat på den egna gården. En parkeringsplats med elstolpe tilldelas bostadsrättsinnehavaren för 300 kr/mån om så önskas. Området Fullerö Hage ligger ca 9 km norr om centrala Uppsala, strax söder om Storvreta. Här finns bensinmack, verkstad, restaurang och förskola. Området är pendlarvänligt med Upptåget som finns 10-15 minuters cykeltur bort, många bussar trafikerar väg 290 och den bilburne har nära till E4:ans påfart med Gränby Centrum på ca 5 minuters avstånd och ca 10 minuter senare når du centrala Uppsala. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Plus
 • Uteplats
Sågargatan 11D, Gimo, Östhammars kommun

Sågargatan 11D

Lägenhet
Gimo, Östhammars kommun
Widerlöv Uppsala

895 000 kr

82 m²

3 rum

4 634 kr/mån
10 915 kr/m²

Välhållen och rymlig trea med centralt läge på Sågargatan 11D i Gimo. Förutom en insynsskyddad och rymlig balkong i soligt söderläge erbjuds här två ordentliga sovrum, kök med matplats, rymligt vardagsrum, helkaklad dusch/WC samt separat gästtoalett. Här bor man i en stabil, lågbelånad HSB-förening med stora renoveringar utförda. Från lägenheten är det gångavstånd till Gimo centrum där bland annat mataffär, apotek och vårdcentral finns. Det är även gångavstånd till busstationen med goda kommunikationer mot Östhammar och Uppsala, perfekt för dig som pendlar! Välkommen på visning!

 • Balkong
Karossvägen 4, Gunsta, Uppsala kommun
Karossvägen 4, Gunsta, Uppsala kommun, bild 2
Karossvägen 4, Gunsta, Uppsala kommun, bild 3

Karossvägen 4

Villa
Gunsta, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala

7 390 000 kr

170 m²

6 rum

1 246 m² tomt

Bo i ett område med åtta nybyggda, exklusiva villor i kvarter beläget mellan skog och parkmiljö i växande Södra Gunsta. Planlösning fördelat på generösa 170 kvm i 1,5-plan. Den röda fasaden möter ett vackert rött plåttak och stora panoramafönster. Invändigt erbjuds öppna sociala ytor. Här tummas det inte på kvaliteten. Villorna byggs med gedigna material och en genomgående hög standard. Planlösning: På nedre plan bjuds du in till det sociala livet, med kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning och utgång till den soliga altanen och tomten. Väl tilltagen tvättstuga på nedre plan och badrum på båda våningsplanen håller en hög och modern standard. Här får både den stora och lilla familjen plats, med fyra bra sovrum, och två allrum. Förvaringsutrymmena är många, både inne i klädkammare och utomhus bakom carporten. Huset byggs med solpaneler på taket. Gunsta har länge varit ett populärt samhälle att bo i. Strax utanför stan med nära till både skog och natur samt enkel kommunikation in till Uppsala. Med bil når du E4:an på bara några minuter och åt motsatt håll ligger Fjällnora som är ett populärt utflyktsmål, med badstrand och äventyrsbana på sommaren och skridskoåkning på sjön på vintern. I Gunsta finns förutom trevlig restaurang, en populär trädgårdshandel och även hållplats för Lennakatten som tuffar förbi på sommarhalvåret. Framtiden för området är ljusare nu än någonsin när Uppsala kommun planerar för ett nytt stadsdelscentrum med service och butiker i Södra Gunsta - Här kommer det finnas strövområden i både torg- och naturmiljö. Kommunen planerar för flera nya förskolor samt en ny grundskola med idrottshall. Områdets naturnära karaktär ska bevaras. https://bygg.uppsala.se/planerade-omraden/sodra-gunsta/om-sodra-gunsta/ Inflytt Q3 2023. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till fastighetsmäklaren!

 • Premium
 • Nyproduktion
Vickeby 92, Knivsta, Knivsta kommun

Vickeby 92

Tomt
Knivsta, Knivsta kommun
Widerlöv Uppsala

1 200 000 kr

1 132 m² tomt

Möjlighet att förverkliga husdrömmen! Här finns en fantastisk tomt med vidsträckt utsikt över åker- och ängsmark. Till stora delar grovplanerad med spännande terrassering. Avlopp ingår i priset och tillfartsvägen är ordnad. Här finns dessutom positivt förhandsbesked för nybyggnad av ett enbostadshus. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område men inom sammanhållen bebyggelse och inom områdesbestämmelser gällande kulturmiljö. Färdigt husalternativ från Vårgårdahus finns framtaget, se ritning samt produktionskostnadskalkyl under "dokument". Nyckelfärdigt i sutteräng med boarea om 199 kvm och biarea om 17 kvm. OBS! Tomten är inte knuten till någon specifik husleverantör utan här väljer man själv vad man vill bygga! På bekvämt promenadavstånd från fastigheten (250 m) finns hållplats för skolskjuts och med bil tar det ca 10 minuter in till centrala Knivsta med hög servicenivå. Till Sigtuna, Arlanda och Märsta tar man sig på cirka 20 minuter. Pendlingsläget med tåg är dessutom ypperligt från Knivsta med endast 8 minuter till Uppsala och 28 minuter till Stockholm central. Vänligen kontakta mäklaren för mer information och eventuell visning på plats!

 • Plus
Heidenstamsgatan 49, Heidenstam, Uppsala kommun
Heidenstamsgatan 49, Heidenstam, Uppsala kommun, bild 2
Heidenstamsgatan 49, Heidenstam, Uppsala kommun, bild 3

Heidenstamsgatan 49

Lägenhet
Heidenstam, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala

1 490 000 kr

65,5 m²

2 rum

4 184 kr/mån
22 748 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade tvåa belägen högst upp i huset med lugnt läge mot park och innergård. Bostaden erbjuder stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp, ljust kök med matplats, sovrum med gott om förvaring samt helkaklat stort badrum med dusch, tvättmaskin samt golvvärme installerat. Balkongen med eftermiddags- och kvällssol nås både från sovrummet och köket! Bredband ingår i avgiften. Tack vare stamrenovering som sker i höst blir badrummet totalrenoverat och man har som köpare möjlighet att påverka utformningen! Föreningen tillhandahåller stora och fina innergårdar för sina medlemmar med trädgårdsmöbler och lekplatser. Tennisbana, boulebana och gym finns för dig som vill vara aktiv. Hobbyrum, bastu och cykelförråd är några ytterligare fördelar för dig som boende här. I avgiften ingår: Värme, varm- och kallvatten, kabel-TV, tvättstuga, internet (500/1000 mbt/s) och bostadsrättstillägg. Här bor du i ett familjevänligt område med närhet till grönområden och bekvämt cykelavstånd till Uppsalas stadskärna samt Gränby köpstad. Mycket nära (3 minuters gångväg) finns Heidenstamstorg där du finner god service med bl.a. ICA, apotek, gym, vårdcentral och frisör. Förskola och skola finns i området. Goda kommunikationer med buss i flera riktningar. Välkommen på visning - anmäl dig gärna!

 • Premium
 • Balkong
Södra Ekhamn Ragnhildsvik 75, Ekhamn, Knivsta kommun
 • Sön 11 jun

Södra Ekhamn Ragnhildsvik 75

Villa
Ekhamn, Knivsta kommun
Widerlöv Uppsala

6 295 000 kr

154 m²

5 rum

2 792 m² tomt

Mycket fint renoverad enplansvilla med fantastiskt läge invid Mälarens strand. Servitut på egen båtplats ca 150 meter från huset. Huset har uppdaterats under senaste åren bland annat har följande gjorts; tillbyggd entréhall om 16 kvm, installation av bergvärme, eget reningsverk för avloppet installerat, nya våtutrymmen, pool med tillhörande terrass! Villan erbjuder fyra sovrum och samtidigt väl tilltagna sällskapsutrymmen. Hjärtat i bostaden är det stora mittpartiet där man valt att öppna upp i nock. Här finns kök invid vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till altaner på båda sidor av huset varav den ena på trädgårdssidan med pool. Stora fönsterpartier samt takfönster ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Vidare finns totalrenoverat och helkaklat badrum med såväl badkar som dusch samt separat klädvårdsutrymme. Bredband via fiber 1000/1000. Stor tomt (2792 kvm) som tidigare varit delad. Enbilsgarage med förråd samt friggebod och poolhus. Grusad uppfart med plats för flertalet bilar. Altaner på både fram- och baksida samt mysig berså ger solläge hela dagen. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Sälgstamsvägen 4, Skölsta, Uppsala kommun

Sälgstamsvägen 4

Tomt
Skölsta, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala

2 290 000 kr

796 m² tomt

Nu ges möjlighet att bygga ditt drömhus på byggklar tomt i ett redan etablerat och samtidigt expansivt villaområde. Skölsta är en härlig lantlivsidyll med naturen in på knuten. Området ligger 4 km från Gränby centrum och 7 km från Resecentrum i centrala Uppsala. Men kanske viktigast av allt – 30 sekunder till skogen för bus och lek. Här har man till stor del velat bevara omgivningen med den varierande terrängen i härlig skogsmiljö. I Skölsta är det lugnet och den fantastiska miljön som lockar i ett unikt läge nära centrala Uppsala. Skölsta erbjuder livskvalitet i stora mått för dig som värdesätter natursköna omgivningar och möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Området består av totalt 36 tomter som släpps i flera etapper. Tomterna är generösa, med storlekar upp till ca 1050 kvm. I tomtpriset ingår anslutningen till kommunalt vatten och avlopp (förutom lägenhetsavgiften om 20 000 kr som Uppsala Vatten & Avfall debiterar fastighetsägaren vid beviljat bygglov). Vatten och avloppsrören är framdraget in på tomten, all sprängning och grovplanering har redan utförts, anläggning av kommunala vägar finns klara samt öppen fiber ingår. Här är det bara att börja bygga ditt nya drömhus! Tomtköparen kan själv välja hustyp, husleverantör eller att bygga på egen hand, inom de ramar som anges i gällande detaljplan för området. I direkt anslutning till Skölsta ligger anrika Vedyxaskogen med spännande vandringsleder och magiska lekvärldar för de små. En bit in finns en grillplats med utsikt över Vildvattnet, en våtmark som anlagts för att främja skogens djurliv. Närheten till Gränby Centrum gör vardagen enklare. Här finns närmare hundra butiker och en stor livsmedelsbutik med generösa öppettider. Strax intill ligger det växande handelsområdet Gränby Köpstad som du når på ca 6 minuter med bil. Vill du åka till stan och shoppa så ligger citykärnan knappt en mil bort från Skölsta. Från ditt hem i Skölsta cyklar du in till stan på strax över kvarten. Buss 119 tar dig både till Gränby centrum och city. Du som bilpendlar ansluter snabbt till både E4:an och väg 288. Den nya bilvägen till Skölsta färdigställdes 2016 och sträcker sig från Skölsta till Årsta/Vaksala kyrka. I anslutning till den nya bilvägen finns även en belyst cykelväg till Årsta. Närheten till staden ger dig många utbildningsalternativ för barn i alla åldrar. Närmast finns förskola i Skölsta samt förskolor och skolor i närliggande stadsdelen Årsta. I närliggande Fjällnora finns även badplats, vandringsleder, skridskoåkning och längdskidspår. Här kan du leva friluftsliv året om. Här finns också möjlighet att hyra båt, kanot eller bastu. Tveka inte att ta kontakt med ansvariga mäklare!

Ljusbärargatan 7, Kapellgärdet, Uppsala kommun
Ljusbärargatan 7, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 2
Ljusbärargatan 7, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 3

Ljusbärargatan 7

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala

1 950 000 kr

35 m²

1 rum

2 420 kr/mån
55 714 kr/m²

Välkommen till denna nybyggda etta med optimalt läge i citynära Kapellgärdet! Den optimala planlösningen på 35 kvm fördelar sig på en välkomnande hall med plats för avhängning, garderob och städskåp. Ljus och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum varifrån du också når den stora balkongen som vetter in mot den lugna och härliga innergården. Sovalkov med gott om plats för större säng alt. förvaringsmöbel. Tillhörande förråd i källaren där du också hittar cykelförråd och garageplatserna. Brf Tornträdgården är en stabil förening som uppfördes av JM 2018. Här bor ni med en vacker innergård, utrymme för källsortering, barnvagnsförråd och städrum. I föreningen finns även en cykelverkstad. Föreningen hyr ut 54 platser i varmgarage för 1 200 kr/mån. Av de 54 platserna är 5-6 platser med laddstolpe, det finns även handikapplats. Kösystem tillämpas.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Fjäderbladsvägen 31, Gunsta, Uppsala kommun

Fjäderbladsvägen 31

Tomt
Gunsta, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala

2 395 000 kr

1 268 m² tomt

Endast ett fåtal tomter kvar med det bästa läget i området. Köp tomt för att bygga ditt hus tillsammans med Fiskarhedenvillan! Här ges möjlighet att köpa en stor och solig tomt om ca 1268 kvm. Tomten är placerad i ett fritt sydligt läge, mot åkermark och kringliggande skog. Ledningar för VA, fiber och el är draget till tomtgräns. Köparen betalar anslutningsavgiften. Gunsta har länge varit ett populärt samhälle att bo i. Strax utanför stan med nära till både skog och natur samt enkel kommunikation in till Uppsala. Med bil når du E4:an på bara några minuter och åt motsatt håll ligger Fjällnora som är ett populärt utflyktsmål, med badstrand och äventyrsbana på sommaren och skridskoåkning på sjön på vintern. I Gunsta finns förutom trevlig restaurang, en populär trädgårdshandel och även hållplats för Lennakatten som tuffar förbi på sommarhalvåret. Framtiden för området är ljusare nu än någonsin när Uppsala kommun planerar för ett nytt stadsdelscentrum med service och butiker i Södra Gunsta - Här kommer det finnas strövområden i både torg- och naturmiljö. Kommunen planerar för flera nya förskolor samt en ny grundskola med idrottshall. Områdets naturnära karaktär ska bevaras. https://bygg.uppsala.se/planerade-omraden/sodra-gunsta/bostader/ Som köpare ingår du ett avtal att tillsammans med Fiskarhedenvillan bygga det hus som du drömmer om, inom de ramar som detaljplanen tillåter. Du kan redan nu kontakta Fiskarhedenvillans agenter i Uppsala för att inleda samtal om det hus du ämnar att bygga, om du får möjlighet att köpa tomten. Här hittar du inspiration till husmodeller. https://fiskarhedenvillan.se/valj-ditt-hus/husmodeller/ Kontakta mäklaren för mer information och visning.

 • Nyproduktion
Villa Mira - Södra Gunsta, null, Uppsala kommun

Villa Mira - Södra Gunsta

Villa
Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala

fr. 7 390 000 kr

170 m²

6 rum

1 246 m² tomt

Villa Mira är Fiskarhedenvillan Bostads projekt med åtta exklusiva villor i kvarter beläget mellan skog och parkmiljö i växande Södra Gunsta. Planlösning fördelat på generösa 170 kvm i 1,5-plan. Den röda fasaden möter ett vackert rött plåttak och stora panoramafönster. Invändigt erbjuds öppna sociala ytor. Här tummas det inte på kvaliteten. Villorna byggs med gedigna material och en genomgående hög standard. Planlösning: På nedre plan bjuds du in till det sociala livet, med kök, matplats och vardagrum i öppen planlösning och utgång till den soliga altanen och tomten. Väl tilltagen tvättstuga på nedre plan och badrum på båda våningsplanen håller en hög och modern standard. Här får både den stora och lilla familjen plats, med fyra bra sovrum, och två allrum. Förvaringsutrymmena är många, både inne i klädkammare och utomhus bakom carporten. Gunsta har länge varit ett populärt samhälle att bo i. Strax utanför stan med nära till både skog och natur samt enkel kommunikation in till Uppsala. Med bil når du E4:an på bara några minuter och åt motsatt håll ligger Fjällnora som är ett populärt utflyktsmål, med badstrand och äventyrsbana på sommaren och skridskoåkning på sjön på vintern. I Gunsta finns förutom trevlig restaurang, en populär trädgårdshandel och även hållplats för Lennakatten som tuffar förbi på sommarhalvåret. Framtiden för området är ljusare nu än någonsin när Uppsala kommun planerar för ett nytt stadsdelscentrum med service och butiker i Södra Gunsta - Här kommer det finnas strövområden i både torg- och naturmiljö. Kommunen planerar för flera nya förskolor samt en ny grundskola med idrottshall. Områdets naturnära karaktär ska bevaras. https://bygg.uppsala.se/planerade-omraden/sodra-gunsta/bostader/

 • Nybyggnadsprojekt
Fjäderbladsvägen 33, Gunsta, Uppsala kommun

Fjäderbladsvägen 33

Tomt
Gunsta, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala

2 495 000 kr

1 305 m² tomt

Nytt pris! 2 495 000 kr. Ta tillfället i akt att köpa den sista hörntomten som säljs tillsammans med Fiskarhedenvillan i Södra Gunsta! Det här är en av de större tomterna i området, med ett soligt läge och ca 1305 kvm. Tomten är placerad i ett fritt sydligt läge, mot åkermark och kringliggande skog. Ledningar för VA, fiber och el är draget till tomtgräns. Köparen betalar anslutningsavgiften. Gunsta har länge varit ett populärt samhälle att bo i. Strax utanför stan med nära till både skog och natur samt enkel kommunikation in till Uppsala. Med bil når du E4:an på bara några minuter och åt motsatt håll ligger Fjällnora som är ett populärt utflyktsmål, med badstrand och äventyrsbana på sommaren och skridskoåkning på sjön på vintern. I Gunsta finns förutom trevlig restaurang, en populär trädgårdshandel och även hållplats för Lennakatten som tuffar förbi på sommarhalvåret. Framtiden för området är ljusare nu än någonsin när Uppsala kommun planerar för ett nytt stadsdelscentrum med service och butiker i Södra Gunsta - Här kommer det finnas strövområden i både torg- och naturmiljö. Kommunen planerar för flera nya förskolor samt en ny grundskola med idrottshall. Områdets naturnära karaktär ska bevaras. https://bygg.uppsala.se/planerade-omraden/sodra-gunsta/bostader/ Som köpare ingår du ett avtal att tillsammans med Fiskarhedenvillan bygga det hus som du drömmer om, inom de ramar som detaljplanen tillåter. Du kan redan nu kontakta Fiskarhedenvillans agenter i Uppsala för att inleda samtal om det hus du ämnar att bygga, om du får möjlighet att köpa tomten. Här hittar du inspiration till husmodeller. https://fiskarhedenvillan.se/valj-ditt-hus/husmodeller/ Kontakta mäklaren för mer information och visning.

 • Nyproduktion
Fiskarhedenvillan Tomter - Södra Gunsta, null, Uppsala kommun

Fiskarhedenvillan Tomter - Södra Gunsta

Tomt
Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala

fr. 2 395 000 kr

1 305 m² tomt

Nu finns chansen att köpa tomt för att bygga drömvillan tillsammans med Fiskarhedenvillan. Det kommer att finnas några få tomter i ett helt nytt kvarter i familjevänliga Södra Gunsta. Tomtstorlekar mellan 1028-1316 kvm, varav samtliga ligger med områdets bästa läge – med tomt i ett fritt, sydligt eller västligt läge, omgiven av äng/åker och skog. Intill tomterna i väster håller kommunen på att bygga en stor vacker naturpark med dammar, lekpark och fina promenadstråk som ger möjlighet till avkoppling för liten som stor. På gångavstånd från tomterna planeras en ny förskola. Gunsta har länge varit ett populärt samhälle att bo i. Strax utanför stan med nära till både skog och natur samt enkel kommunikation in till Uppsala. Med bil når du E4:an på bara några minuter och åt motsatt håll ligger Fjällnora som är ett populärt utflyktsmål, med badstrand och äventyrsbana på sommaren och skridskoåkning på sjön på vintern. I Gunsta finns förutom trevlig restaurang, en populär trädgårdshandel och även hållplats för Lennakatten som tuffar förbi på sommarhalvåret. Framtiden för området är ljusare nu än någonsin när Uppsala kommun planerar för ett nytt stadsdelscentrum med service och butiker i Södra Gunsta - Här kommer det finnas strövområden i både torg- och naturmiljö. Kommunen planerar för flera nya förskolor samt en ny grundskola med idrottshall. Områdets naturnära karaktär ska bevaras. https://bygg.uppsala.se/planerade-omraden/sodra-gunsta/om-sodra-gunsta/ Som köpare ingår du ett avtal att tillsammans med Fiskarhedenvillan bygga det hus som du drömmer om, inom de ramar som detaljplanen tillåter. Inspireras gärna av deras hus här: https://fiskarhedenvillan.se/valj-ditt-hus/husmodeller/ Försäljningsprocessen startar nu. Välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare för information om hur försäljningen kommer att gå till.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 16