Mäklare Mattias Lindahl

Mattias Lindahl

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Portalgatan 84, Kapellgärdet, Uppsala kommun
  • Sön 11 aug kl 12:00
Portalgatan 84, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 2
Portalgatan 84, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 3

Portalgatan 84

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
2 195 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/4
3 727 kr/mån
39 196 kr/m²

FAST PRIS, FÖRST TILL KVARN! Välkomna till en ljus och trevlig lägenhet belägen i fastighet med hiss från markplan. Här bor man i ett modernt boende med rymlig balkong i lugnt läge mot den fina innergården. Lägenheten är smakfullt inredd och har genomgående ekparkett förutom hallen som har ett praktiskt klinkergolv och lägenheten är så gott som i nyskick. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning vilket ger en härlig och social känsla. I övrigt en tilltalande planlösning fördelad på ett rymligt sovrum med bra förvaring i platsbyggd garderobsvägg med skjutdörrar, stor klädkammare samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Bo på Kapellgärdet invid stadskärnan med allt vad ni kan önska er inom räckhåll; mataffär, citypulsen med dess butiker, förskolor och skolor, nära grönområden samt pendlarvänligt för både bilburna och de som föredrar att åka kommunalt. Lediga parkeringsplatser finns för tillfället. Föreningen har dessutom låtit installera laddboxar till flertalet platser! Bland närbelägna butiker vid Kvarnens Köpcentrum finns mataffär, apotek, systembolag, mm. För den som vill träna är det nära till Actic, finns i kvarteret. Bredband, kabel-TV och IP-telefoni ingår i månadsavgiften. Planeras visas den 18/8 men kontakta gärna mäklare Emil Haraldsson för tidigare visning på telefonnummer 070- 233 62 57!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fjäderbladsvägen 19, Gunsta, Uppsala kommun
Fjäderbladsvägen 19, Gunsta, Uppsala kommun, bild 2
Fjäderbladsvägen 19, Gunsta, Uppsala kommun, bild 3

Fjäderbladsvägen 19

Tomt
Gunsta, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
2 150 000 kr
1 177 m² tomt

Nu finns chansen att köpa tomt för att bygga drömvillan tillsammans med Fiskarhedenvillan. Det kommer att finnas några få tomter i ett helt nytt kvarter i familjevänliga Södra Gunsta. Tomtstorlekar mellan 896-1137 kvm, varav samtliga ligger med områdets bästa läge – med tomt i ett fritt, sydligt eller västligt läge, omgiven av äng/åker och skog. Intill tomterna i väster håller kommunen på att bygga en stor vacker naturpark med dammar, lekpark och fina promenadstråk som ger möjlighet till avkoppling för liten som stor. På gångavstånd från tomterna planeras en ny förskola. Gunsta har länge varit ett populärt samhälle att bo i. Strax utanför stan med nära till både skog och natur samt enkel kommunikation in till Uppsala. Med bil når du E4:an på bara några minuter och åt motsatt håll ligger Fjällnora som är ett populärt utflyktsmål, med badstrand och äventyrsbana på sommaren och skridskoåkning på sjön på vintern. I Gunsta finns förutom trevlig restaurang, en populär trädgårdshandel och även hållplats för Lennakatten som tuffar förbi på sommarhalvåret. Framtiden för området är ljusare nu än någonsin när Uppsala kommun planerar för ett nytt stadsdelscentrum med service och butiker i Södra Gunsta - Här kommer det finnas strövområden i både torg- och naturmiljö. Kommunen planerar för flera nya förskolor samt en ny grundskola med idrottshall. Områdets naturnära karaktär ska bevaras. https://bygg.uppsala.se/planerade-omraden/sodra-gunsta/om-sodra-gunsta/ Som köpare ingår du ett avtal att tillsammans med Fiskarhedenvillan bygga det hus som du drömmer om, inom de ramar som detaljplanen tillåter. Inspireras gärna av deras hus här: https://fiskarhedenvillan.se/valj-ditt-hus/husmodeller/ Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Fjäderbladsvägen 13, Gunsta, Uppsala kommun
Fjäderbladsvägen 13, Gunsta, Uppsala kommun, bild 2
Fjäderbladsvägen 13, Gunsta, Uppsala kommun, bild 3

Fjäderbladsvägen 13

Villa
Gunsta, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
6 150 000 kr
120,6 m²
4 rum
881 m² tomt

Inflyttningsklar enplansvilla från Fiskarhedenvillan med fint läge och tomt mot naturmark! Husmodellen Atmosfär 121 är byggd för framtiden med låga driftskostnader med genomgående vattenburen golvvärme, FTX-ventilation och solceller på taket! Huset har energiklass B enligt nygjord energiverifiering. Genomtänkt och social planlösning med mittparti där kök och vardagsrum placerats i delvis öppen planlösning och med utgång till ogenerad altan och vidare till trädgården. Vidare erbjuder huset tre ordentliga sovrum, två helkaklade badrum och praktisk tvättstuga med grovingång. Gunsta har länge varit ett populärt samhälle att bo i. Strax utanför stan med nära till både skog och natur samt enkel kommunikation in till Uppsala. Med bil når du E4:an på bara några minuter och åt motsatt håll ligger Fjällnora som är ett populärt utflyktsmål, med badstrand och äventyrsbana på sommaren och skridskoåkning på sjön på vintern. I Gunsta finns förutom trevlig restaurang, en populär trädgårdshandel och även hållplats för Lennakatten som tuffar förbi på sommarhalvåret. Framtiden för området är ljusare nu än någonsin när Uppsala kommun planerar för ett nytt stadsdelscentrum med service och butiker i Södra Gunsta - Här kommer det finnas strövområden i både torg- och naturmiljö. Kommunen planerar för flera nya förskolor samt en ny grundskola med idrottshall. Områdets naturnära karaktär ska bevaras. https://bygg.uppsala.se/planerade-omraden/sodra-gunsta/om-sodra-gunsta/ Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Premium
  • Nyproduktion
Vassunda-Örby 178, Vassunda, Knivsta kommun
Vassunda-Örby 178, Vassunda, Knivsta kommun, bild 2
Vassunda-Örby 178, Vassunda, Knivsta kommun, bild 3

Vassunda-Örby 178

Villa
Vassunda, Knivsta kommun
Widerlöv Uppsala
5 795 000 kr
140 m²
6 rum
1 709 m² tomt

Mycket välbyggt och kvalitativt enplanshus i natursköna Vassunda! Huset är lösvirkesbyggt så sent som 2020 och andas funktion och bekvämlighet både i materialval och funktion. Bland annat återfinns här dubbelskivade och isolerade innerväggar, dimbar beslysning så gott som överallt, massiva innerdörrar med tätningslister samt genomgående vattenburen golvvärme! Villan är stilrent inredd och färgvalen är tidlösa. Här erbjuds en ljus och välkomnande entréhall, fyra ordentliga sovrum varav master bedroom med eget duschrum ensuite och modernt kök med arbetsytor i sten. Vidare finns här ett rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till altan med bubbelpool och pool, klädvårdsrum med grovingång samt ännu ett helkaklat duschrum. Mycket energisnålt hus med energiklass B i den senaste energideklarationen (ger möjlighet till "gröna bolån"). Ekonomin blir inte sämre av att fastigheten är befriad från fastighetsavgift fram till och med 2035 tack vare nybyggnadsåret. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Energieffektiv
Solskensgatan 17, Gränby, Uppsala kommun
Solskensgatan 17, Gränby, Uppsala kommun, bild 2
Solskensgatan 17, Gränby, Uppsala kommun, bild 3

Solskensgatan 17

Lägenhet
Gränby, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 695 000 kr
41 m²
2 rum
vån 3/4
3 396 kr/mån
41 341 kr/m²

Varmt välkomna till denna ytterst välplanerade lägenhet högt upp i huset på vån 3 av 4. Här finner ni en lägenhet med fin balkong, genomgående smart planlösning och perfekt läge med närhet till Gränby Centrum. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med förvaring i garderober, sovrum med plats för säng, badrum med hög standard, kök med vit skåpinredning från Vedum och vardagsrum i öppen planlösning. Här finns även utgång till lägenhetens balkong in mot föreningens gård. Tack vare närheten till Gränby centrum finns inom kort gångavstånd ett enormt utbud av butiker, biograf, restauranger och övrig service. Populära Gränbyparken med den stora lekplatsen ligger angränsande till detta fina nybyggda område. I Brf Solgläntan har alla grannar dessutom tillgång till en gemensam takterrass med 360° utsikt över staden samt ett bokningsbart övernattningsrum och en bokningsbar föreningslokal. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5