Wikingskiöld/Aspelin

Wikingskiöld/Aspelin

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sandhamnsgatan 75A, Gärdet, Stockholms kommun
  • Mån 29 jul kl 13:15
Sandhamnsgatan 75A, Gärdet, Stockholms kommun, bild 2
Sandhamnsgatan 75A, Gärdet, Stockholms kommun, bild 3

Sandhamnsgatan 75A

Lägenhet
Gärdet, Stockholms kommun
Wikingskiöld/Aspelin
7 895 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2
6 352 kr/mån
96 280 kr/m²

Varmt välkomna till ett av Stockholms finaste projekt, 79Park; en byggnad med prisbelönt arkitektur ritat av Bjarke Ingels i unikt utförande. Ett bostadshus som ger nytt syre till Stockholms samt Sveriges moderna arkitektur och erbjuder en urbant dynamisk boendemiljö som samtidigt är nära den stilla naturen! Just nu saluförs en ljus och luftig lägenheten om hela 82kvm i föreningen. En drömbostad med en öppen, social planlösning, två rymliga sovrum och en underbar balkong som nås från vardagsrummet. Varje kvadratmeter är noga genomtänkt och erbjuder allt du kan tänkas behöva i din moderna vardag! Enorma panoramafönster från golv till tak som låter ljuset flöda fritt över lägenhetens yta tillsammans med en generös takhöjd och ljusa ytskikt som bidrar till den luftiga och öppna känslan. Det italienska köket med mingelvänlig köksö är av hög standard med vitvaror från Miele, goda arbetsytor och gott om förvaring - där matlagningen är ett rent nöje, även för den kräsnaste kocken! I öppen planlösning mot köket har ni bostadens vardagsrum och yta för matplats, perfekt för stora bjudningar och familjära tillställningar. Två optimala sovrum som går att inreda efter eget tycke och smak samt ett exklusivt badrum med tvätt-och torkmaskin. Goda förvaringsytor i klädkammare och garderobsvägg. Ytterligare attribut som gör denna bostad till något utöver det vanliga är den höga komforten i lägenheten tack vare genomgående golvvärme och 1-stav vitpigmenterad ekparkett samt lyxiga materialval. Som om detta inte vore nog får du som medlem i föreningen tillgång till hela tre takterrasser samt att garage som tillhör projektet. Varmt välkomna på visning! Område Ta chansen att bo nära underbara Djurgården med dess underbara promenadstråk som uppskattas av hela Stockholm. Naturen möts av den härliga citypulsen som ligger på andra sidan fältet. Du har närhet till Gärdets och Östermalms utbud av matbutiker, shopping och mysiga restauranger. Bortom Gärdesfälten ligger vackra Tessinparken med stora gröna ytor att avnjuta under årets varmare månader. Det finns joggingstråk för den aktive och parklek för dom små. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Drottninghusgränd 5, null, Stockholms kommun
  • Mån 29 jul kl 14:15
Drottninghusgränd 5, null, Stockholms kommun, bild 2
Drottninghusgränd 5, null, Stockholms kommun, bild 3

Drottninghusgränd 5

Lägenhet
Stockholms kommun
Wikingskiöld/Aspelin
3 995 000 kr
38 m²
2 rum
vån 1
2 569 kr/mån
105 132 kr/m²

Charmig och välplanerad tvåa i hjärtat av Norrmalm! Ett stenkast från Humlegården och Stureplan, mitt i en stillsam oas invid Johannes kyrka och dess vackra park, ligger denna yteffektiva tvåa där du erbjuds allt du kan tänkas behöva i din moderna vardag! En bostad där vackra originaldetaljer så som fiskbensparkett möter moderna och smakfulla materialval. En bostad som är redo att flytta in i och kalla hem, men där du även har möjlighet till renovering och skapa ditt egna drömboende. Som medlem i föreningen tar du del av en stabil och välskött förening med god ekonomi och låg månadsavgift. I föreningen finns ett vindsförråd till lägenheten, tvättstuga och cykelrum! Välkomna att längta hem! Kontakta ansvarig mäklare för visning.

  • Premium
Frejgatan 3, null, Stockholms kommun
Frejgatan 3, null, Stockholms kommun, bild 2
Frejgatan 3, null, Stockholms kommun, bild 3

Frejgatan 3

Lägenhet
Stockholms kommun
Wikingskiöld/Aspelin
4 950 000 kr
40 m²
2 rum
vån 1
1 757 kr/mån
123 750 kr/m²

**ACCEPTERAT PRIS!** Äntligen saluförs denna topprenoverade 2rok om 40 kvm på attraktiv adress i lugnt cityläge! Dessa 40 välplanerade kvm erbjuder en välkomnande entré med plats för avhängnings-och förvaringsmöjligheter, ett helkaklat badrum och en WC, ett avkopplande och harmoniskt sovrum med platsbyggd förvaring och en social planlösning mellan kök och vardagsrum. Här råder god plats för härliga middagar med vänner och familj, eller en mysig hemmakväll i soffan! Från dess generösa fönsterpartier strålar ett magiskt ljusinsläpp över ytan. En bostad som utsmyckas av sobra kulörer, moderna materialval och vackra sekelskiftesdetaljer i form av över 3m i tak, speglade dörrar och stuckaturer. Föreningen har även en jättetrevlig och stor innergård med grill, loungemöbler och matbord och stolar. På bästa tänkbara läge i Vasastan finner ni Frejgatan - som omges av mysiga gator och trevliga restaurangstråk. Här är det nära till all tänkbar och nödvändig service såsom exempelvis caféer, gym, butiker och mataffärer. Bra kommunikationer med flertalet busslinjer, T-bana (grön linje) och pendeltåg (ca 100 meter från lägenheten) samt många populära restauranger i närområdet. Nära till grönområden som exempelvis Hagaparken och härlig löprunda längs vattnet vid Kungsholmen runt

  • Premium
  • Hiss
Gävlegatan 32, Hagastaden, Stockholms kommun
Gävlegatan 32, Hagastaden, Stockholms kommun, bild 2
Gävlegatan 32, Hagastaden, Stockholms kommun, bild 3

Gävlegatan 32

Lägenhet
Hagastaden, Stockholms kommun
Wikingskiöld/Aspelin
8 995 000 kr
95 m²
4 rum
vån 1
5 225 kr/mån
94 684 kr/m²

Varmt välkomna till denna exklusiva bostad på eftertraktad adress med stor balkong som nästintill klär hela långsidan! - Balkong med utgång från kök & Master bedroom - 2 badrum - Garage i huset - Yale doorman Lägenheten Denna bostad andas ljus, öppenhet, lyx och klass, vilket du upplever redan vid huvudingången. Välkända Einar Mattsson står som byggnadsutvecklare för detta attraktiva projekt och består av eleganta och exklusiva material som valts med omsorg. Den välplanerade planlösningen får familjen att känna sig hemma från första stund! Du möts av en generös takhöjd och ett rikligt ljusinsläpp från mäktiga fönsterpartier och balkongernas höga glasdörrar. Varje kvadratmeter tas tillvara på och lägenheten erbjuder gott om sällskapsytor mellan kök och vardagsrum. Med tre sovrum kan du vara kreativ och inreda efter egen smak och behov. Master bedroom med badrum en suite, balkong samt inbyggd garderobssytem ger rik hotellsvitskänsla. Både kök och de två badrummen är i nyskick etiketterat av välkända varumärken med trendiga och moderna ytskikt samt påkostad utrustning. Som medlem i föreningen har du tillgång till varmgarage vilket nås direkt via hiss. Varmt välkomna på visning! Område Gävlegatan välkomnar dig till den attraktiva stadsdelen Hagastaden, där stadspulsen möter grönskande natur. Välkänd för sitt rika utbud utav restauranger, caféer och mysiga barer med gångavstånd till Stockholms City. Du har även närhet till vackra grönområden kring Vasaparken, perfekt för picknick på vår- och sommardagar med aktiviteter för både stora och små. Eller varför inte ta en tur till välkända Hagaparken med vackra promenadstråk och stora gröna ängområden. Ett måste är också att besöka mysiga kaféet i värdshuset koppartälten. Nära bostaden har du affärer, matbutiker, restauranger, diverse serviceutbud och träningscenter. Kommunikationerna är bra, med en promenad på cirka 15 minuter hamnar du på Odenplan där du har både bussar, tunnelbanestation samt pendeltåg, Sankt Eriksplans tunnelbanestation på den gröna linjen ligger på tio minuters gångavstånd. Du kan annars välja att ta den lokala bussen som går 200 meter från fastigheten, denna tar dig till närmaste tunnelbanestation på 2 minuter! En ny tunnelbanelinje är även planerad att öppna, den kommer att byggas från den befintliga stationen Odenplan, via bland annat Torsplan och Södra Hagalund till Arenastaden.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Torsplan 8, Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun
Torsplan 8, Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun, bild 2
Torsplan 8, Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun, bild 3

Torsplan 8

Lägenhet
Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun
Wikingskiöld/Aspelin
5 995 000 kr
57 m²
2 rum
vån 6
5 910 kr/mån
105 175 kr/m²

Privata visningar sker löpande - kontakta mäklaren Välkommen till Norra Tornen och en lägenhet som bjuder på mycket kvalitét för ett bra pris - stora panoramafönster som ger ljusinsläpp över den öppna planlösningen. Denna bostad andas ljus, öppenhet, lyx och klass, vilket du redan upplever i huvudingången. Bostaden består av eleganta och lyxiga materialval som har valts med omsorg. Ta chansen att bo i Stockholms mest omtalade byggnad med lyxiga faciliteter såsom bio-rum, gym, relaxavdelning med bastu och festvåning. Missa inte chansen att bli stolt ägare till denna pärla. Ett källarförråd tillhör lägenheten. - Genomgående golvvärme - Gym i föreningen - Biograf i föreningen - Garage under huset - Takterrass Norra tornen välkomnar dig till den attraktiva stadsdelen Hagastaden, där stadspulsen möter närliggande grönskande natur. Välkänd för sitt rika utbud av restauranger, caféer och mysiga barer med gångavstånd till Stockholms City. En stadsdel där arbetsplatser och bostäder smälter samman. Här har du även lyxen att vara belägen i närhet till vackra grönområden kring Vasaparken, perfekt för picknick på vår- och sommardagar med aktiviteter för både stora och små. Eller varför inte ta en tur till välkända Hagaparken med dess vackra promenadstråk och stora grönområden. Runt husknuten har du diverse matbutiker, restauranger, serviceutbud och träningscenter. Perfekt för dig som vill ha nära till City och bo modernt - med allt nära till hands! Kommunikationsmöjligheterna är goda, med en promenad på cirka 10 minuter hamnar du på Odenplan där du har både bussar, tunnelbanestation samt pendeltåg. Du kan annars välja att ta den lokala bussen som går några meter ifrån fastigheten, denna tar dig till närmaste tunnelbanestation på 2 minuter, härifrån går även flygbussarna till och från Arlanda! En ny tunnelbanelinje är även planerad att öppna 2025, den kommer att byggas från den befintliga stationen Odenplan, via Hagastaden och Södra Hagalund till Arenastaden. Tar du hellre bilen är du ute på E4/E18 på under minuten.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Valhallavägen 47, Östermalm, Stockholms kommun

Valhallavägen 47

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Wikingskiöld/Aspelin
2 950 000 kr
20 m²
1 rum
vån 2
1 212 kr/mån
147 500 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS Privata visningar vid förfrågan sker löpande - kontakta mäklaren Låt oss presentera denna charmiga och topprenoverade etta belägen i vacker fastighet byggd i 20-talsklassicism, med originalcharmen bevarad. stabil ekonomi, låg avgift, och ett mycket centralt läge. Originaldetaljer så som fiskbensparkett, tre fönster i fil med spröjs och takrosett sätter prägel på bostaden. Lägenheten är belägen på en av Stockholms mest attraktiva områden, här bor du ostört i trivsam miljö. Du har närhet till grönska och natur och kommer på bekvämt avstånd in till Stockholms härliga puls. Känner du för att hålla dig i området finns välkända restauranger, caféer, matbutiker, gymanläggningar och serviceutbud runt husknuten. Du kan även välja att ta tunnelbanan ifrån Tekniska högskolan som ligger 1 minut från dörren. Gångavstånd till KTH, Stockholms universitet och handels högskolan för studenten. Flertalet av Stockholms innerstadsbussar går frekvent under hela dagen, en promenad bort ifrån porten. -Topprenoverad - Stabil förening - Låg avgift Varmt välkommen att längta hem!

  • Hiss
Torsplan 10, null, Stockholms kommun
Torsplan 10, null, Stockholms kommun, bild 2
Torsplan 10, null, Stockholms kommun, bild 3

Torsplan 10

Lägenhet
Stockholms kommun
Wikingskiöld/Aspelin
8 995 000 kr
88 m²
4 rum
7 449 kr/mån
102 216 kr/m²

Välkommen till NORRA TORNEN - Stockholms högsta bostadshus! Den 29 oktober 2020 tilldelades byggnaden The International Highrise Award, ett av världens finaste arkitektpriser. Denna bostad andas ljus, öppenhet, lyx och klass, vilket du upplever redan i fastighetens huvudingång. Vardera rum erbjuder panoramafönster från golv till tak vilket släpper in ljus över varje kvadratmeter och skapar en ljus och luftig känsla. Bostaden består av eleganta och lyxiga materialval som har valts med omsorg. Kökets utrustning är stilrent integrerade och inbyggda längs högskåp i det sobra, genomgående kulörtemat. I badrum kläs golv och väggar av naturstensmotiv med allt inkluderat tillhörande din moderna vardag. Både i hall och sovrum har du goda förvaringsmöjligheter, sovrummet erbjuder inbyggd garderobsvägg och tillhörande hall finns en rymlig klädkammare. I anslutning till köket ligger vardagsrummet - perfekt för sociala tillställningar med nära och kära. Från de två mindre sovrummet nås även terrassen som erbjuder en magisk utsikt att både vakna och somna till. Missa inte chansen att bo i Stockholms mest omtalade byggnad med lyxiga faciliteter såsom takterrass, bio-rum, gym och relaxavdelning med bastu. Välkomna att längta hem! Föreningen erbjuder faciliteter som: - Gemensam takterrass - Gym - Garage under huset - Biograf - Övernattningslägenhet Område Norra tornen välkomnar dig till den attraktiva stadsdelen Hagastaden, där stadspulsen möter närliggande grönskande natur. Välkänd för sitt rika utbud av restauranger, caféer och mysiga barer med gångavstånd till Stockholms City. En stadsdel där arbetsplatser och bostäder smälter samman. Här har du även lyxen att vara belägen i närhet till vackra grönområden kring Vasaparken, perfekt för picknick på vår- och sommardagar med aktiviteter för både stora och små. Eller varför inte ta en tur till välkända Hagaparken med dess vackra promenadstråk och stora grönområden. Runt husknuten har du diverse matbutiker, restauranger, serviceutbud och träningscenter. Perfekt för dig som vill ha nära till City och bo modernt - med allt nära till hands! Kommunikationsmöjligheterna är goda, med en promenad på cirka 10 minuter hamnar du på Odenplan där du har både bussar, tunnelbanestation samt pendeltåg. Du kan annars välja att ta den lokala bussen som går några meter ifrån fastigheten, denna tar dig till närmaste tunnelbanestation på 2 minuter, härifrån går även flygbussarna till och från Arlanda! En ny tunnelbanelinje är även planerad att öppna inom något år, den kommer att byggas från den befintliga stationen Odenplan, via Hagastaden och Södra Hagalund till Arenastaden. Tar du hellre bilen är du ute på E4/E18 på två minuter.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Torsplan 10, Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun
Torsplan 10, Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun, bild 2
Torsplan 10, Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun, bild 3

Torsplan 10

Lägenhet
Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun
Wikingskiöld/Aspelin
10 495 000 kr
96 m²
4 rum
vån 9
7 991 kr/mån
109 323 kr/m²

Endast privatvisningar löpande - kontakta mäklare Erik Wikingskiöld vid intresse Välkommen till en bra och social 4rok med tre sovrum, tre balkonger och två badrum. Genomgående golvvärme i hela bostaden samt materialval av högsta kvalitet som gör denna bostaden till någonting väldigt unikt. Bostaden ligger i gavel och släpper in ljus hela dagen. - Genomgående golvvärme - Dubbla badrum - Tre balkonger - Gavel Föreningen erbjuder faciliteter som: - Gemensam takterrass - Gym - Garage under huset - Biograf - Övernattningslägenhet Norra tornen välkomnar dig till den attraktiva stadsdelen Hagastaden, där stadspulsen möter närliggande grönskande natur. Välkänd för sitt rika utbud av restauranger, caféer och mysiga barer med gångavstånd till Stockholms City. En stadsdel där arbetsplatser och bostäder smälter samman. Här har du även lyxen att vara belägen i närhet till vackra grönområden kring Vasaparken, perfekt för picknick på vår- och sommardagar med aktiviteter för både stora och små. Eller varför inte ta en tur till välkända Hagaparken med dess vackra promenadstråk och stora grönområden. Runt husknuten har du diverse matbutiker, restauranger, serviceutbud och träningscenter. Perfekt för dig som vill ha nära till City och bo modernt - med allt nära till hands! Kommunikationsmöjligheterna är goda, med en promenad på cirka 10 minuter hamnar du på Odenplan där du har både bussar, tunnelbanestation samt pendeltåg. Du kan annars välja att ta den lokala bussen som går några meter ifrån fastigheten, denna tar dig till närmaste tunnelbanestation på 2 minuter, härifrån går även flygbussarna till och från Arlanda! En ny tunnelbanelinje är även planerad att öppna inom något år, den kommer att byggas från den befintliga stationen Odenplan, via Hagastaden och Södra Hagalund till Arenastaden. Tar du hellre bilen är du ute på E4/E18 på två minuter.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Torsplan 8, Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun
Torsplan 8, Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun, bild 2
Torsplan 8, Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun, bild 3

Torsplan 8

Lägenhet
Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun
Wikingskiöld/Aspelin
12 995 000 kr
86 m²
4 rum
vån 18
8 169 kr/mån
151 105 kr/m²

Endast privatvisningar löpande - kontakta mäklare Erik Wikingskiöld vid intresse Välkommen till någonting helt fantastiskt, här bor du i en gavel våning med utsikt över hela Stockholms takåsar med tillgång till både dags och kvällssol. En av Stockholms mest eftertraktade lägenheter belägen på våning 18 i en byggnad hela 125 meter upp i luften som den 29 oktober 2020 tilldelades The International Highrise Award, ett av världens finaste arkitektpriser. En bostad vars planritning är riktigt eftertraktad i projektet. Denna bostad andas ljus, öppenhet, lyx och klass, vilket du redan upplever i huvudingången. Bostaden består av eleganta och lyxiga materialval som har valts med omsorg och erbjuder panoramafönster från golv till tak i vardera rum som ger ett magiskt ljusinsläpp över varje kvadratmeter. -Dubbla badrum -Genomgående värmegolv -Utsikt över stan Faciliteter såsom: -Gym -Relaxavdelning / bastu -Garage under huset -Biograf -Övernattningslägenhet Område: Norra tornen välkomnar dig till den attraktiva stadsdelen Hagastaden, där stadspulsen möter närliggande grönskande natur. Välkänd för sitt rika utbud av restauranger, caféer och mysiga barer med gångavstånd till Stockholms City. En stadsdel där arbetsplatser och bostäder smälter samman. Här har du även lyxen att vara belägen i närhet till vackra grönområden kring Vasaparken, perfekt för picknick på vår- och sommardagar med aktiviteter för både stora och små. Eller varför inte ta en tur till välkända Hagaparken med dess vackra promenadstråk och stora grönområden. Runt husknuten har du diverse matbutiker, restauranger, serviceutbud och träningscenter. Perfekt för dig som vill ha nära till City och bo modernt - med allt nära till hands! Kommunikationsmöjligheterna är goda, med en promenad på cirka 10 minuter hamnar du på Odenplan där du har både bussar, tunnelbanestation samt pendeltåg. Från S:t Eriksplan har du flygbussar som tar dig direkt till Arlanda. En ny tunnelbanelinje är även planerad att öppna 2025, den kommer att byggas från den befintliga stationen Odenplan, via Hagastaden och Södra Hagalund till Arenastaden. Tar du hellre bilen är du ute på E4/E18 på under minuten.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Torsplan 10, vån 13, Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun
Torsplan 10, vån 13, Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun, bild 2
Torsplan 10, vån 13, Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun, bild 3

Torsplan 10, vån 13

Lägenhet
Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun
Wikingskiöld/Aspelin
8 995 000 kr
78 m²
3 rum
vån 13
6 771 kr/mån
115 321 kr/m²

Välkommen till Norra Tornen och en toppmodern och attraktiv 3:a med dubbla terrasser, här bjuds det på eftertraktade solnedgången. Från både vardagsrum och sovrum har du exklusiva panoramafönster som ger härlig utsikt och ljusinsläpp över den öppna planlösningen. Denna bostad andas ljus, öppenhet, lyx och klass, vilket du redan upplever i huvudingången. Bostaden består av eleganta och lyxiga materialval som har valts med omsorg. Ta chansen att bo i Stockholms mest omtalade byggnad med lyxiga faciliteter såsom bio-rum, gym, relaxavdelning med bastu och festvåning. Missa inte chansen att bli stolt ägare till denna pärla. Ett källarförråd tillhör lägenheten. Faciliteter såsom: -Gym -Relaxavdelning / bastu -Garage under huset -Takterrass -Biograf -Övernattningslägenhet Område Norra tornen välkomnar dig till den attraktiva stadsdelen Hagastaden, där stadspulsen möter närliggande grönskande natur. Välkänd för sitt rika utbud av restauranger, caféer och mysiga barer med gångavstånd till Stockholms City. En stadsdel där arbetsplatser och bostäder smälter samman. Här har du även lyxen att vara belägen i närhet till vackra grönområden kring Vasaparken, perfekt för picknick på vår- och sommardagar med aktiviteter för både stora och små. Eller varför inte ta en tur till välkända Hagaparken med dess vackra promenadstråk och stora grönområden. Runt husknuten har du diverse matbutiker, restauranger, serviceutbud och träningscenter. Perfekt för dig som vill ha nära till City och bo modernt - med allt nära till hands! Kommunikationsmöjligheterna är goda, med en promenad på cirka 10 minuter hamnar du på Odenplan där du har både bussar, tunnelbanestation samt pendeltåg. Du kan annars välja att ta den lokala bussen som går några meter ifrån fastigheten, denna tar dig till närmaste tunnelbanestation på 2 minuter, härifrån går även flygbussarna till och från Arlanda! En ny tunnelbanelinje är även planerad att öppna inom något år, den kommer att byggas från den befintliga stationen Odenplan, via Hagastaden och Södra Hagalund till Arenastaden. Tar du hellre bilen är du ute på E4/E18 på två minuter.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sonja Kovalevskys Gata 11, Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun
Sonja Kovalevskys Gata 11, Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun, bild 2
Sonja Kovalevskys Gata 11, Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun, bild 3

Sonja Kovalevskys Gata 11

Lägenhet
Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun
Wikingskiöld/Aspelin
13 750 000 kr
112 m²
4 rum
vån 10
6 160 kr/mån
122 768 kr/m²

Kontakta mäklaren för information / privatvisning Varmt välkomna till denna exklusiva våning på eftertraktad adress med hela fyra balkonger samt sex franska balkonger, två badrum och en slående utsikt över stan. - Stadsutsikt - 4 balkonger - 2 badrum - Garage i huset - Flexibelt tillträde - Yale doorman - genomgående golvvärme - två gästlägenheter i föreningen Lägenheten: Denna bostad andas ljus, öppenhet, lyx och klass, vilket du upplever redan vid huvudingången. Välkända Einar Mattsson står som byggnadsutvecklare för detta attraktiva projekt och består av eleganta och exklusiva material som valts med omsorg. Den välplanerade planlösningen får familjen att känna sig hemma från första stund! Du möts av en generös takhöjd och ett rikligt ljusinsläpp från mäktiga fönsterpartier och balkongernas höga glasdörrar. Varje kvadratmeter tas tillvara på och lägenheten erbjuder gott om sällskapsytor mellan kök och vardagsrum. Med tre sovrum kan du vara kreativ och inreda efter egen smak och behov. Master bedroom med badrum en suite samt walk in closet ger hotellsvitskänsla. Både köket och badrum är i nyskick etiketterat av välkända varumärken med trendiga och moderna ytskikt, material och utrustning. Som medlem i föreningen har du tillgång till varmgarage vilket nås direkt via hiss, lediga garageplatser finns. Det finns även ett förråd tillhörande bostaden, gemensam, privat innergård samt cykel- och barnvagnsförråd. Området: Sonja Kovalevskys gata välkomnar dig till den attraktiva stadsdelen Hagastaden, där stadspulsen möter grönskande natur. Välkänd för sitt rika utbud utav restauranger, caféer och mysiga barer med gångavstånd till Stockholms City. Du har även närhet till vackra grönområden kring Vasaparken, perfekt för picknick på vår- och sommardagar med aktiviteter för både stora och små. Eller varför inte ta en tur till välkända Hagaparken med vackra promenadstråk och stora gröna ängområden. Ett måste är också att besöka mysiga kaféet i värdshuset koppartälten. Nära bostaden har du affärer, matbutiker, restauranger, diverse serviceutbud och träningscenter. Kommunikationerna är bra, med en promenad på cirka 15 minuter hamnar du på Odenplan där du har både bussar, tunnelbanestation samt pendeltåg, Sankt Eriksplans tunnelbanestation på den gröna linjen ligger på tio minuters gångavstånd. Du kan annars välja att ta den lokala bussen som går 200 meter från fastigheten, denna tar dig till närmaste tunnelbanestation på 2 minuter! En ny tunnelbanelinje är även planerad att öppna, den kommer att byggas från den befintliga stationen Odenplan, via bland annat Torsplan och Södra Hagalund till Arenastaden. Föreningen: Brf Haga Nova välkomnar er till deras exklusiva bostadsrättsförening som ligger i ett av Stockholms mest eftertraktade områden. Här finner du totalt 276 moderna lägenheter som är fördelade på två imponerande flerbostadshus, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Som ägare av marken där byggnaderna står, kan de erbjuda våra medlemmar en långsiktig trygghet och stabilitet. Einar Mattsson, en av Sveriges mest respekterade byggherrar, är de som står bakom konstruktionen av de vackra bostäderma. Deras kvalitetsarbete och öga för detaljer genomsyrar varje aspekt av bostadsrättsföreningen, från de moderna köken till de vackra balkongerna med utsikt över staden. Föremingen strävar alltid efter att skapa en högkvalitativ livsstil för deras medlemmar och det återspeglas i varje liten detalj. De har också en professione

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Torsplan 8, Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun
Torsplan 8, Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun, bild 2
Torsplan 8, Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun, bild 3

Torsplan 8

Lägenhet
Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun
Wikingskiöld/Aspelin
6 495 000 kr
59 m²
2 rum
vån 15
6 056 kr/mån
110 085 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska boende på våning 15 med öppen planlösning och terass med kvällssol! Bostaden erbjuder exklusiva materialval i lugna färger, en öppen och social planlösning, generöst badrum och ett luftigt sovrum som vätter ut mot terassen med sin utsikt över Hagastaden. Från kök/vardagsrum och sovrum finner du exklusiva panoramafönster som ger en slående utsikt och ljusinsläpp över lägenhetens öppna planlösning. Ta chansen att bo i prisbelönta Norra Tornen, med lyxiga faciliteter såsom bio, gym, relaxavdelning med bastu och festvåning. Denna bostad andas ljus, öppenhet, lyx och klass, vilket du upplever redan när du stiger in i fastighetens huvudentré! - Genomgående golvvärme i hela bostaden - Nylagda golv (2024) i exklusivt träval - Nymålade väggar (2024) - Kök med gott om förvaring, skafferi, diskmaskin, kyl/frys - Genomgående förvaringslösningar från Poliform - Gym, biograf, festlokal och gästlägenhet i föreningen Norra tornen välkomnar dig till den attraktiva stadsdelen Hagastaden, där stadspulsen möter närliggande grönskande natur. Välkänd för sitt rika utbud av restauranger, caféer och mysiga barer med gångavstånd till Stockholms City. En stadsdel där arbetsplatser och bostäder smälter samman. Här har du även lyxen att vara belägen i närhet till vackra grönområden kring Vasaparken, perfekt för picknick på vår- och sommardagar med aktiviteter för både stora och små. Eller varför inte ta en tur till välkända Hagaparken med dess vackra promenadstråk och stora grönområden. Runt husknuten har du diverse matbutiker, restauranger, serviceutbud och träningscenter. Perfekt för dig som vill ha nära till City och bo modernt - med allt nära till hands! Kommunikationsmöjligheterna är goda, med en promenad på cirka 10 minuter hamnar du på Odenplan där du har både bussar, tunnelbanestation samt pendeltåg. Du kan annars välja att ta den lokala bussen som går några meter ifrån fastigheten, denna tar dig till närmaste tunnelbanestation på 2 minuter, härifrån går även flygbussarna till och från Arlanda! En ny tunnelbanelinje är även planerad att öppna 2025, den kommer att byggas från den befintliga stationen Odenplan, via Hagastaden och Södra Hagalund till Arenastaden. Tar du hellre bilen är du ute på E4/E18 på under minuten.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Torsplan 8, Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun
Torsplan 8, Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun, bild 2
Torsplan 8, Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun, bild 3

Torsplan 8

Lägenhet
Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun
Wikingskiöld/Aspelin
12 500 000 kr
118 m²
4 rum
vån 3
10 643 kr/mån
105 932 kr/m²

Välkommen till en bostad som måste upplevas i verkligheten. Missa inte videon som visar våningen i stämningsfullt kvällsljus! Det här är ett boende utöver det vanliga i riktig New York-anda. Här bor du i en stor familjevåning om 118 kvm som har en för Norra Tornen unik planlösning med sovrummen avskilda från de stora och öppna sociala ytorna. Byggnaden tilldelades den 29 oktober 2020 The International Highrise Award, ett av världens finaste arkitektpriser. Denna bostad, med tre terasser, andas öppenhet, lyx och klass, vilket du upplever redan i huvudingången. Bostaden består av eleganta och lyxiga materialval som har valts med omsorg och erbjuder panoramafönster från golv till tak i vardera rum som ger ett magiskt ljusinsläpp över varje kvadratmeter. -Platsbyggd öppen spis (planika) -Inbyggd vinkyl -Dubbla badrum/wc -Genomgående värmegolv -Platsbyggd förvaring -3 balkonger -Gym & relaxavdelning på samma våningsplan Faciliteter såsom: -Gym -Relaxavdelning / bastu -Garage under huset (hiss access) -Biograf -Övernattningslägenhet Område: Norra tornen välkomnar dig till den attraktiva stadsdelen Hagastaden, där stadspulsen möter närliggande grönskande natur. Välkänd för sitt rika utbud av restauranger, caféer och mysiga barer med gångavstånd till Stockholms City. En stadsdel där arbetsplatser och bostäder smälter samman. Här har du även lyxen att vara belägen i närhet till vackra grönområden kring Vasaparken, perfekt för picknick på vår- och sommardagar med aktiviteter för både stora och små. Eller varför inte ta en tur till välkända Hagaparken med dess vackra promenadstråk och stora grönområden. Runt husknuten har du diverse matbutiker, restauranger, serviceutbud och träningscenter. Perfekt för dig som vill ha nära till City och bo modernt - med allt nära till hands! Kommunikationsmöjligheterna är goda, med en promenad på cirka 10 minuter hamnar du på Odenplan där du har både bussar, tunnelbanestation samt pendeltåg. Från S:t Eriksplan har du flygbussar som tar dig direkt till Arlanda. En ny tunnelbanelinje är även planerad att öppna framöver, den kommer att byggas från den befintliga stationen Odenplan, via Hagastaden och Södra Hagalund till Arenastaden. Tar du hellre bilen är du ute på E4/E18 på under minuten.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ninni Kronbergs Gata 28, Hagastaden, Stockholms kommun
Ninni Kronbergs Gata 28, Hagastaden, Stockholms kommun, bild 2
Ninni Kronbergs Gata 28, Hagastaden, Stockholms kommun, bild 3

Ninni Kronbergs Gata 28

Lägenhet
Hagastaden, Stockholms kommun
Wikingskiöld/Aspelin
4 495 000 kr
41 m²
2 rum
vån 3
2 825 kr/mån
109 634 kr/m²

Äntligen saluförs denna moderna bostad med allt du kan tänkas behöva - ett klimatsmart boende med kultur och nöje runt hörnet! Ett estetiskt tilltalande boende med högklassig standard och fint ljusinsläpp genomgående längs varje kvadratmeter. Här bor man bekvämt med ett fullutrustat Marbodalkök, bra garderobsförvaring, genomgående golvvärme samt ett stilfullt badrum med egna tvättmöjligheter. Hagastaden är en attraktiv stadsdel som binder samman Vasastan med Solna. Här får man uppleva såväl storstadspuls och närhet till citykärnan som närhet till allt man behöver i vardagen och lugna Hagaparken. Bra kommunikationer med gångavstånd till tunnelbana/citybanan vid Odenplan. Tillträde planeras den 23 april 2024! * RÄNTEGARANTI * Den här bostaden omfattas av Folkhems räntegaranti och månadsavgiften som anges i annonsen är baserad på en kalkylränta på föreningens lån på 3,25 %. I praktiken garanterar Folkhem att föreningens ränta inte överstiger 3,25 procent i tre år från tillträde. Om den aktuella räntan är 4 procent betyder det att Folkhem kompenserar föreningen för skillnaden från 3,25 procent, dvs 0,75 procent.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Valhallavägen 14, null, Stockholms kommun

Valhallavägen 14

Lägenhet
Stockholms kommun
Wikingskiöld/Aspelin
7 495 000 kr
69,7 m²
2 rum
vån 2
2 811 kr/mån
107 532 kr/m²

I vacker fastighet anno 1903 saluförs just nu denna smakfullt renoverade 2:a där bevarade originaldetaljer såsom pampiga stuckaturer, takrosetter, trägolv med naturlig ådring och höga golvlister kombineras med exklusiv utrustning och nutida material. Sekelskiftet ger sig även påmint genom den generösa takhöjden som skapar en härligt luftig atmosfär tillsammans med de höga fönstren i djupa nischer som fyller lägenheten med ljus, inte minst tack vare det vackra burspråket! I vardagsrummet, bostadens sociala del har ni även en välfungerande kamin som främst gör sig påmind under vinterhalvåret, en härlig mysfaktor för en lugn kväll med familjen likaväl som när vänner och bekanta är på besök. Bostaden har även en separat toalett och duschrum med tvätt- och torkmaskin. På föreningens gemensamma innergård finns möjlighet för grillmiddagar, högt uppskattat kring vår och sommar kring de blomstrande träden där ni kan fortsätta vidare på ett glas tack vare city pulsen precis runt hörnet! Område Denna adress placerar dig i gränslandet mellan två av Stockholms mest eftertraktade områden: Östermalm och Vasastan. Med bara en kort promenad når du den charmiga Lärkstaden, Östra station och den livliga Birger Jarlsgatan. Över den vägen öppnar sig Sibirien, känt för sina mysiga atmosfär och det fantastiska utbudet av restauranger längs Roslagsgatan. Inte långt bort lockar Brunnsviken och Hagaparken med sina vidsträckta naturstråk, vilket gör dem till perfekta platser för motion och avkoppling för dina lediga dagar. Att bo här innebär att du har en balans mellan stadens pulserande liv och naturens lugn och skönhet, vilket gör det till en idealisk plats för en mångsidig livsstil.

  • Hiss
Enevägen 34, Spånga, Stockholms kommun

Enevägen 34

Lägenhet
Spånga, Stockholms kommun
Wikingskiöld/Aspelin
1 595 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2
3 299 kr/mån
45 571 kr/m²

**ACCEPTERAT PRIS 1 595 000 ** ** MÖJLIGHET TILL PRIVATVISNING - KONTAKTA MÄKLAREN FÖR TID ** Varmt välkommen till Enevägen 34! Just nu saluförs en lägenhet för dig som fortfarande letar efter drömboendet. Välkomnande och rymlig hall med säkerhetsdörr och bra avhängningsmöjligheter vid entrén. ett stort plus är hallens djupa garderober med spegel skjutdörrar. Bostaden ger en fräsch känsla direkt vid första ögonkastet med vitmålade väggar samt genomgående parkettgolv. Modernt Marbodalkök med stilrena materialval. Eleganta vita luckor med perfekt förvaring bakom, snygg svart stavmosaik ovan bänkskiva. Likaväl som kök är badrummet i gott skick med kaklade väggar och takdusch. En perfekt planlösning med rymligt allrum, modernt kök samt helkaklat badrum. Varmt välkomna på visning! Område Lägenheten är belägen i ett lugnt villaområde nära naturen. Goda bussförbindelser som snabbt och smidigt tar dig till pendeln vid Spånga C eller till Brommaplan med gröna linjens t-bana, affärer och övrig service. En liten bit bort ligger även Bromma Blocks med ca 80 butiker och en mängd övrig service.

Norrtullsgatan 32, Vasastan, Stockholms kommun
Norrtullsgatan 32, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Norrtullsgatan 32, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Norrtullsgatan 32

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Wikingskiöld/Aspelin
3 795 000 kr
34 m²
1 rum
vån 6/6
2 470 kr/mån
111 618 kr/m²

- Exklusiv vindslägenhet - Utsikt över Hagaparken - Hiss - Stabil BRF - Äntligen saluförs en av Stockholms finaste vindsvåningar, belägen på en av Vasastans mest attraktiva lägen! Med hela 7 fönsterpartier skapas ett magiskt ljusinsläpp över ytan, som dessutom bidrar till en fantastisk utsikt över Stockholm. Tack vare det höga läget är det även insynsfritt! Som om detta inte vore nog finns ett stort förråd intill ytterdörren som hör till lägenheten. Dessa 34 välplanerade kvadratmeter erbjuder allt du kan tänkas behöva i din moderna vardag! Redan vid entrén möts du av den genomgående ekparketten och sobra kulörval vilket stilrent binder rummen samman. Planeringen är genomtänkt med en avkopplande sovrumsdel, vardagsrum i öppen lösning mot kök och goda förvaringsutrymmen i form av platsbyggda garderober. I och med att våningen nyligen färdigställdes är material och utrustning påkostat och exklusivt passande bostadens starka karaktär. Kökets utrustning är snyggt integrerat längs skåpen. Badrum disponerar allt tillhörande din moderna vardag kring helkaklade väggar och matchande klinkergolv med behaglig golvvärme samt stor duschhörna och möjlighet till tvättmaskin. Som medlem i föreningen tar du del av en stabil och välskött förening med god ekonomi och låga avgifter. Föreningen består av 114 bostadsrätter och har (dolda) tillgångar kvar i form av 8 lägenheter med hyresrätt samt 4 lokaler med hyresrätt. Fastigheten värms även upp med bergvärme. Stort förråd intill ytterdörren ingår. Dessutom har föreningen en lummig och grönskande innergård att nyttja årets varmare dagar kring. Perfekt belägen med närhet till Odenplan, grönområden som Hagaparken och Brunnsviken med dess fantastiska promenadstråk. Nära till all tänkbar och nödvändig service såsom exempelvis mataffärer, caféer, gym, och butiker. Bra kommunikationer med flertalet busslinjer direkt utanför fastigheten och T-bana i närheten.

  • Premium
  • Hiss
Almagatan 2, vån 4, Solna, Solna kommun

Almagatan 2, vån 4

Lägenhet
Solna, Solna kommun
Wikingskiöld/Aspelin
3 700 000 kr
64 m²
2 rum
vån 4
5 089 kr/mån
57 813 kr/m²

**ACCEPTERAT PRIS 3 700 000 ** ** MÖJLIGHET TILL PRIVATVISNING - KONTAKTA MÄKLAREN FÖR TID ** **Som medlem i föreningen har du tillgång till gym, hobbyrum, co-working space, en gemensam takterrass och en relaxavdelning. Parkering finns att hyra i närheten!** Varmt välkomna till en perfekt planerad 2:a i ett utav Solnas mest expansiva områden - med direkt närhet till stan! Den nyproducerade bostaden bjuder på modern lyx och stilfull design vilket du redan känner av från den välkomnande entrén. Med noggrant utvalda material och en genomtänkt planlösning erbjuder denna bostad en oöverträffad nivå av komfort och elegans. Förbi det sobra, inredda köket med snyggt inbyggt och integrerad utrustning tar ni er vidare till bostadens sociala del. En öppen planlösning bjuder in till sociala sammanhang och familjära bjudningar. Den mysiga balkongen förlänger den sociala delen, likt en avkopplande oas att inreda med önskat utemöblemang och blomster med sikt över den lugna innergården. Genomgående parkettgolv tillsammans med ljust målade väggar gör det enkelt att inreda efter egen smak och behov över dom öppna ytorna, en luftigare känsla ges även tack vare ett flertal fönsterpartier. Sovrummet är placerat privat och avskilt med yta för dubbelsäng och tillhörande möblemang, här finns även en klädkammare för ytsmart förvaring. Goda förvaringsutrymmen finnes även bakom hallens skjutdörrsgarderober. Pricken över i:et är det läckra badrummets vars väggar och golv kläs av vackert naturstensmotiv, här finns både kombimaskin och stor duschhörna. Som medlem i föreningen har du tillgång till gym, hobbyrum, co-working space, en gemensam takterrass och en relaxavdelning. Parkering finns att hyra i närheten! Område Läget är perfekt, med närhet till både natur och stadsliv. Du har allt du behöver inom räckhåll, från shopping och restauranger till grönområden och friluftsaktiviteter. Ett utav Solnas mest expansiva områden med direkt närhet till stan! Välkommen till nya Haga Norra i Solna - den perfekta platsen för dig som söker en modern och bekväm livsstil! Med en perfekt kombination av stadsnära bekvämligheter och gröna omgivningar är Haga Norra det ultimata valet för den som vill bo mitt i händelsernas centrum, samtidigt som man kan njuta av en lugn och avkopplande tillvaro. Här finns allt som behövs för ett bekvämt och trivsamt boende - från moderna bostäder med hög standard till välplanerade gemensamma utrymmen och en rad praktiska tjänster och service. Med närheten till både pendeltåg och bussar är det enkelt att ta sig till och från Haga Norra, och det finns gott om parkeringsmöjligheter för den som föredrar att ta bilen. Tunnelbanans gula linje bygga även ut till Haga Norra. Men det är inte bara det praktiska som lockar till Haga Norra - området är också känt för sin vackra natur och närheten till grönområden som Hagaparken och Brunnsviken. Här kan du njuta av en promenad i naturen eller ta en löptur längs de vackra stigarna, eller bara slappna av och koppla av i solen.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 18