Mäklare Magnus Winquist

Magnus Winquist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Berg 1267, null, Markaryds kommun

Berg 1267

Gård/Skog
Markaryds kommun
1 975 000 kr
5 rum

Välkomna till Berg 1267 och denna trevliga avstyckade gård om 3, 2 hektar! En perfekt gård för en hästägare! Fastigheten ligger mycket ljust och öppet i sydvästläge med omedelbar närhet till Markaryd tätort. Boningshuset och ladugårdsbyggnaden genomgick en modernisering 1975 och nu finns det möjlighet för en ny ägare att sätta sin prägel på denna trevliga gård! Bra och billig uppvärmning med jordvärme samt en vedpanna som både installerades 2020. Stor och rejäl ladugårdsbyggnad med kreatursbås i bottenvåningen. Finns även en bra garagebyggnad som uppfördes 1980. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Timotejvägen 4, Timsfors, Markaryds kommun

Timotejvägen 4

Villa
Timsfors, Markaryds kommun
1 375 000 kr
154 m²
4 rum
832 m² tomt

Välkomna till Timotejvägen 4 i Timfors! Här finner ni en perfekt villa för en barnfamilj! Villan är belägen i ett mycket lugnt villaområde med endast några hundra meter till den populära skolan i Timfors. En ljus och luftig trädgårdstomt i söderläge som inbjuder till stoj och lek för barnen! Trädäcket ligger i anslutning till vardagsrum och kök och blir en extra yta för samkväm under sommarhalvåret. Villan är ljus och fräsch i skandinavisk stil med stora och ljusa rum. Två fräscha badrum, ett på vardera våningsplan. Ett fristående garage med bra plats. Det finns en även en oinredd källare för den som behöver lite mer yta. Varmt välkomna att boka in er för en visning!

Norra Villagatan 14, null, Markaryds kommun

Norra Villagatan 14

Villa
Markaryds kommun
795 000 kr
141 m²
6 rum
886 m² tomt

Välkomna till Norra Villagatan 14 i Strömsnäsbruk! Här finner ni en perfekt villa för en barnfamilj! Villan är belägen i ett lugnt och populärt villaområde med närhet till skola, friluftsbad och idrottsanläggning. Villan har en bra planlösning och med möjlighet till 5-6 sovrum. Uppvärmning sker idag med en luftluftvärmepump samt braskamin. Det finns ett vidbyggt garage och ett isolerat förrådsrum. Trädäck i sydvästläge. Varmt välkomna att boka in er för en visning!

Visar alla 3