Mäklare Magnus Winquist

Magnus Winquist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Järnvägsgatan 24, null, Markaryds kommun

Järnvägsgatan 24

Villa
Markaryds kommun
1 995 000 kr
188 + 40 m²
8 rum
901 m² tomt

Välkomna till Järnvägsgatan 24 i Markaryd! En stor och rejäl 1 1/ 2 plans villa på 8 rum och kök totalt ca 190 kvm! Detta är en hemtrevlig villa med gott om plats för den stora familjen med fem sovrum och generösa sällskapsrum. Sekelskiftskänsla med högt i tak och en vacker kakelugn. Stor inglasad altan med en rejäl balkong i sydvästläge, en uppvuxen trädgård med insynsskyddat läge. Uthusbyggnad med garage och förrådsmöjligheter. Varmt välkomna på visning!

Vägla 32, null, Älmhults kommun

Vägla 32

Fritidshus
Älmhults kommun
1 750 000 kr
84 m²
3 rum
4 889 m² tomt

Välkomna till natursköna Vägla och detta fantastiska sommarhus! Huset uppfördes 2002 av nuvarande ägare i en spännande och modern design. Husets placering är högt och ljust med en riktigt fin utsikt utöver landskapet som är blandning av skog och öppen mark. Här vandrar skogens alla djur tätt inpå husknuten såsom rådjur, harar och älgar! Braskaminen i kök/ allrum ger både värme och trivsel under vinterhalvåret! Man har lagt marksten runt huset som ger flera uteplatser och ett rent intryck. Fastigheten ligger endast några hundra meter från de vackra Väglasjöarna med fina badplatser och promenadvägar. Varmt välkomna att boka in en visning!

Timotejvägen 4, Timsfors, Markaryds kommun

Timotejvägen 4

Villa
Timsfors, Markaryds kommun
1 375 000 kr
154 m²
4 rum
832 m² tomt

Välkomna till Timotejvägen 4 i Timfors! Här finner ni en perfekt villa för en barnfamilj! Villan är belägen i ett mycket lugnt villaområde med endast några hundra meter till den populära skolan i Timfors. En ljus och luftig trädgårdstomt i söderläge som inbjuder till stoj och lek för barnen! Trädäcket ligger i anslutning till vardagsrum och kök och blir en extra yta för samkväm under sommarhalvåret. Villan är ljus och fräsch i skandinavisk stil med stora och ljusa rum. Två fräscha badrum, ett på vardera våningsplan. Ett fristående garage med bra plats. Det finns en även en oinredd källare för den som behöver lite mer yta. Varmt välkomna att boka in er för en visning!

Kullastigen 11, null, Markaryds kommun

Kullastigen 11

Villa
Markaryds kommun
1 750 000 kr
184 + 83 m²
5 rum
999 m² tomt

Välkomna till denna rejäla och välvårdade suterrängvilla på Kullastigen 11 i Markaryd! Villan är vackert belägen i ett av Markaryds mest populära villaområde och med en vacker utsikt mot Skärsjön. Området är barnvänligt med mindre trafik samt erbjuder även vackra sjöar och vandringsleder. Villan framstår i ett gott och välvårdat skick med bl. a två kaklade badrum, ett på vardera våningsplan. Bra och billig uppvärmning med IVT bergvärmepump. Varmt välkommen att boka in er för en visning!

Gamla Slätthultsvägen 5, null, Älmhults kommun

Gamla Slätthultsvägen 5

Villa
Älmhults kommun
2 800 000 kr
135 + 65 m²
6 rum
4 654 m² tomt

Välkomna till Gamla Slätthultsvägen 5 och denna möjligheternas fastighet! Denna fastighet är perfekt för dig som behöver lite större tomt, kanske för en hantverkare eller en mindre firma. Här finns möjlighet att uppföra verkstad eller lagerbyggnad för din verksamhet, tomten är på totalt 4654 kvm. Villan är löpande renoverad och tillbyggd med 40 kvm sedan 2018. Man har b.la bytt kök samt badrum och toalett, installerat en luftvattenvärmepump från Nibe. Vidare har man gjort en tillbyggnation som har gett ett större ljust och fint vardagsrum. Man har även bytt fönster och yttertak, mm. Varmt välkomna att boka in er för en visning!

Mjärydsvägen 11, null, Markaryds kommun

Mjärydsvägen 11

Villa
Markaryds kommun
650 000 kr
85 + 37 m²
4 rum
1 449 m² tomt

Välkomna till denna nyrenoverade och hemtrevliga 1 1/2 plans villa i trä med källare. Villan har genomgått en omfattande renovering under 2021 och 2022. Fastigheten har en ljus och en fin belägenhet på en större hörntomt med närhet till skola och Strömsnäsbruks centrum. Välkomna att boka in er på visning!

Visar alla 6