Mäklare Harald Ericsson

Harald Ericsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sandövägen 79, Värmdö, Värmdö kommun

Sandövägen 79

Fritidshus
Värmdö, Värmdö kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
14 000 000 kr
60 m²
4 rum
2 784 m² tomt

Med eftertraktat sydvästläge ligger denna vackert belägna tomt på Värmdö med endast havet framför. Det fantastiska läget erbjuder en oerhörd utsikt över Värmdös kustlandskap, sol från morgon till kväll och privat läge. Tomten om totalt 2 784 kvm (1 426 kvm äganderätt + 1 358 kvm genom exklusivt servitut), erbjuder egen brygga, skog och magisk utsikt. Strandskyddsdispens finns för ett nytt stort hus. Idag står en charmig stuga på platsen om ca 60 kvm. Vatten och avlopp finns. I absolut närhet har man vackert skogs- och åkerlandskap och Norrnäs Gård. Gamla ekar och rikligt med vilt bidrar till en lantlig idyll tillsammans med ett unikt skärgårdsläge. Busshållsplats inom gångavstånd och Slussen nås med bil på 40 minuter.

  • Uteplats
Norrbackagatan 49, Vasastan, Stockholms kommun

Norrbackagatan 49

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
17 900 000 kr
110 m²
4 rum
vån 7/7
6 417 kr/mån
162 727 kr/m²

Denna generösa penthouse-lägenhet är 4,5 RoK och erbjuder ett boende långt över det vanliga. Förutom stor balkong med morgonsol har den en tilltagen takterrass i spektakulärt gavelläge med utedusch, utekök och slående utsikt över Stockholms takåsar. Köket är utformat med en lyxigt lång köksbänk, öppna hyllplan med inbyggd belysning och vitvaror av premiumkvalitet. Luckorna är av massiv ek och bänkskivorna av vacker kompositsten. Blickfånget i vardagsrummet är ett stort exklusivt glasparti framför en specialbyggd trappa till takterrassen. Innerdörrarna är höga och fönstren går ned till golv för en känsla av öppenhet och rymd. Master bedroom har badrum en-suite och walk-in closet. En extra kvalitet är att denna del kan skiljas av med privat entré och eget badrum – möjlig att nyttjas t.ex. till nanny eller ungdomsboende. 90% SÅLT. LÄS MER PÅ WWW.TILEHOUSE.SE.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Prinsvägen 10, Nacka, Nacka kommun

Prinsvägen 10

Villa
Nacka, Nacka kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
Pris saknas
222 + 31 m²
6 rum
827 m² tomt

På ett av Nackas bästa lägen vid Skurusundet ligger denna underbara och ljusa villa om totalt 253 kvm (222 kvm + 31 kvm) med fantastisk vy över vattnet. Stor terrass med vidsträckt utsikt över inloppet till Skurusundet. Insynsskyddat och fritt läge med ett fantastiskt ljus och stora fönsterpartier. Stilren villa med träfasad och puts i vitt byggd 1979. Öppet vardagsrum och matsalsdel med full takhöjd, trägolv, öppen spis, som flödar i ljus samt utgång via glasdörrar till stor längsgående balkong. Stilrent och generöst kök i rostfritt och trä med stor köksö och sittplatser. Tre bra sovrum, varav ett med öppen spis, samtliga med utgång till den fina terrassen med underbar utsikt över båtlivet i sundet nedanför. Stort badrum med inbyggt badkar och dubbla handfat, gästtoalett, förråd och rymlig tvättstuga. Flera härliga uteplatser med underbar sjöutsikt. Stenlagd entré och vackert växthus i grönt. Fastigheten äger del i brygganläggning med tre båtplatser rakt nedanför huset. Plats för två bilar. Ett perfekt hus för en familj som söker en representativ och vilsam villa med ett skärgårdsnära och naturnära läge med sjöutsikt från princip samtliga rum.

Murklans väg 12, Tännäskröket, Härjedalens kommun

Murklans väg 12

Fritidshus
Tännäskröket, Härjedalens kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
6 750 000 kr
218 m²
8 rum
1 201 m² tomt

Liftnära parhus som säljs som en fastighet, med sydvästläge och utsikt mot fjällvärlden. Parhus Renen är beräknat för 16 bäddar (8 bäddar / del). Fjällhuset är byggt med hög standard, genomtänkta detaljer och påkostade materialval i samklang med naturen. Det är vackert placerat i sydväst läge, med utsikt mot fjällvärlden och den norska gränsen. Huset ligger invid Tännäskrökets liftsystem, längd- och skoterspår samt Rogens naturreservat, nära Funäsfjällens stora utbud på aktiviteter året runt. Tännäskröket är förutom skidåkning, vandring, fiske och den storslagna fjällmiljön känt för sin fokus på arkitektur, design och mat. Huset är utformat med stora sociala ytor, härlig takhöjd och ljusinsläpp. Det är utrustat med braskamin, bastu, två badrum per enhet, egen terrass, platsbyggda våningssängar, förråd samt anslutet till fiber. Större del av möblemang och köksutrustning ingår.

Visar alla 4