Nybyggnadsprojekt
Sorgenfri - Konduktören

Sorgenfri, Malmö, Malmö kommun

Området är ett före detta industriområde som nu formas till nya bostadskvarter. Känslan från förr bevaras i arkitekturen och i de gamla spårvagnsstallarna, sk båghallarna, kommer Konsthögskolans ateljéer husera. I nära anslutning ligger Zeniths vackra koloniområde och med både Rörsjöstaden som granne samt centrala Malmö och Triangeln i nära anslutning bor du med närhet till allt du behöver. I området planeras dessutom många parker, gröna rum och handel.

Brf Konduktören har välplanerade 1:or till 4:or med hög grundstandard. Samtliga bostäder har tillgång till någon form av utemiljö i form av balkong, uteplats eller terrass. Vissa av lägenheterna har dessutom både balkong och uteplats eller terrass. På våning 5 finns dessutom en härlig takterrass som du delar med dina grannar och här kan du njuta av sol och utsikt hela dagen. Vissa av bostäderna på våning 5 har extra högt i tak och samtliga bostäder har minst 2, 60 meter i takhöjd.

På Sorgenfri tillämpas Mobility management. Det innebär bland annat att man som boende får kostnadsfritt medlemsskap hos en bilpool med möjlighet att hyra en bilpoolsbil som finns i ett närliggande garage. Man får även kostnadsfritt medlemsskap hos en cykelpool med möjlighet att hyra två ellådcyklar som finns i garaget rabattavtal på hyrbil och taxi samt att, till varje lägenhet ingår ett Jojo-kort hos Skånetrafiken som är laddat med 1000kr.

Läs mer om projektet hos HSB ProjektPartner AB

9 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos HSB ProjektPartner AB

Conny Knutsson

Telefon: 0706986634
E-post: [email protected]

HSB ProjektPartner AB


E-post: [email protected]

Guider & Tips