Nybyggnadsprojekt
Näs-Focksta - NU ÅTERSTÅR ENDAST TVÅ BOSTÄDER AV THOMAS SANDELLS POPULÄRA PARHUS I NÄS FOCKSTA!

Näs-Focksta, Uppsala kommun

NU ÅTERSTÅR ENDAST TVÅ BOSTÄDER AV THOMAS SANDELLS POPULÄRA PARHUS I NÄS FOCKSTA, I BOSTADSRÄTTSFORM!
Nu står de två sista populära Parhusen i Näs Focksta klara för inflytt, ritade av den berömda arkitekten Thomas Sandell! Missa inte chansen till dessa fantastiska och väldisponerade hus!

12 st faluröda Parhus i söderläge med förråd och carport! Ett modernt boende med hög standard och en total boarea om 135 kvm, fördelat på 6 rok med 3-5 sovrum. Här erbjuds bl.a. köksinredning från INTOTO kök och badrum från Aspen, maskinell utrustning från Electrolux samt helkaklade badrum med golvvärme. Stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp samt en välgenomtänkt planlösning! Till bostaden hör tre biluppställningsplatser, varav en carport samt ett förråd om ca 13 kvm och en helautomatiserad markis på 7 meter över uteplatsen.

På tillträdesdagen när du får nyckeln i handen är allt klart inklusive tomt med färdig utrullad gräsmatta och häck i vintergrön liguster som avskiljer tomtgränserna.

Näs Focksta är ett av Uppsalas nyaste bostadsområden med ambition att bli Uppsalas finaste och mest omtyckta område. Det är ett område för dig som alltid velat bo i en lantlig miljö, mitt i naturen, men nära staden. Näs Focksta bostadsområde finner du endast 12 minuter, drygt en mil, från Uppsala Centrum. Det ligger ett stenkast från Mälaren med bad- och båtliv samt ett par kilometer bort till Söderby golfbana. Stenhagens Köpcentrum med bl.a. ICA Maxi, Systembolaget, Apotek och annan shopping finner du åtta minuter med bil.

Gör din anmälan redan idag och kontakta mäklaren Sofia för mer information - Varmt välkommen på visning! VISNINGEN ÄGER RUM PÅ RUSTHÅLLARVÄGEN 24B!
Ni kan också gå in på Näs Fockstas hemsida, www.nasfocksta.se.

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Sofia Löfdahl

Telefon: +46702113269
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Telefon: 018-17 25 80
E-post: [email protected]

Guider & Tips