Nybyggnadsprojekt
Södra Ladugårdsängen - Brf Reträtten 1

Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun

På Karlsdalsallén uppförs nu 67 välplanerade lägenheter i olika storlekar och utformningar – med uteplats, balkong eller terrass. Bostäderna bjuder på hög modern standard och generösa fönsterpartier, där vissa åtnjuter utsikt mot golfbanan. Dessutom ges närhet till service och universitetet.

Fastighetens ytterpanel består av Thermowood – ett material som är estetiskt tilltalande och smälter in i den omgivande naturen. Den spännande arkitekturen, med burspråk och grönskande spaljéer, bidrar till fastighetens elegans.

Vidare skapar fastighetens kreativa vinkelutformning en gemensam och fridfull innergård – här kan barnen leka, släkten utmana varandra i en omgång boule och soldyrkaren njuta av de värmande strålarna.

Bilen parkeras i det fristående garaget, som är gömt under marken. Garaget nås via ramp från hus 1 samt från trapphuset och innergården.

Adressen är belägen i attraktiva och expansiva Ladugårdsängen. På andra sidan gatan väntar Örebro City Golf & Country Club och i närheten finns köpcentrum, Örebro Universitet, gym, vårdcentral, barnomsorg, Backahallen och padelcenter. Med några minuters gång nås Gustavsviks äventyrsbad och med cykelavstånd nås centrums rika utbud av service, shopping och restauranger.

Beräknad byggstart: 2020
Beräknad inflytt: 2021.

För mer information om lägenheterna och bokningar kontakta ansvarig mäklare.

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Örebro

33 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Örebro

Beatrice Henriksson

Telefon: 0706295950
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Örebro

Telefon: 019-21 70 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips