Nybyggnadsprojekt
Stadsskogen - Brf Lodge Stadsskogen

Stadsskogen, Alingsås kommun

Vill du bo granne med skogens grönska, ta en morgonpromenad ner till sjön eller kanske ha en grillkväll med dina grannar i solnedgången på den gemensamma takterrassen? Eller varför inte
koppla av med en kopp te på din egen balkong? Allt detta är möjligt!
Livets kontraster blir aldrig så tydliga som i Lodge – 39 bostadsrätter i storlekar mellan 40 till 88 kvm, mellan 1,5 till 4 rum och kök, samtliga med generösa balkonger och egen parkering. Du har dessutom tillgång till en stor gemensam takterrass. Lodge blir en plats att komma hem till!

Detta inbjudande och smäckra bostadsområde kommer att ligga mjukt inbäddat i Stadsskogens bryn och ge dig fantastiska möjligheter att ta del av allt vad naturen erbjuder.
Som boende i Lodge har du bara några steg till en löprunda i den friska morgonluften. Kanske kan en svampjakt en krispig höstsöndag locka? Eller varför inte låta barnen leva upp i den naturliga lekplats som skogen faktiskt är. Med skogen som granne blir livet både friare och roligare.
Dessutom har du bara en kort promenad till Mjörn som erbjuder såväl segling som sommarbad. Det här är platsen för dig som vill njuta av friheten, på ditt eget sätt.

Lodge Stadsskogen – vad är det?
I Stadsskogen strax söder om Alingsås kommer vi snart att uppföra ett bostadsrättsområde som kommer att attrahera en bred och modern målgrupp. Kvarteret, som kommer att heta Lodge, består av 39 karaktärsfulla bostadsrätter i storlekar mellan 39 till 87 kvm mellan 1,5 till 4 rum och kök, samtliga med generösa balkonger. Lodge kommer att skapa en unik kontrast till sin omgivning och boendemiljö.

Läs mer på projektsidan nedan.

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Alingsås

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Alingsås

Mattias Rasmusson

Telefon: 073-359 15 02
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Alingsås

Telefon: 0322-170 25
E-post: [email protected]

Guider & Tips